Befektetés az NVIDIA (NASDAQ: NVDA) készleteibe

NVIDIA (NASDAQ: NVDA) elsősorban a számítógépes grafika forradalmasításáról ismert az 1990-es években. Nagy teljesítményű grafikus processzorai (GPU-k) számos asztali számítógépen, laptopon, táblagépen, munkaállomáson és játékkonzolon találhatók szerte a világon. Míg sok vállalat belépett a számítási térbe, az NVIDIA számos stratégiai előnnyel rendelkezik társaival szemben. A tapasztalatok, a tudás és a jelenleg alkalmazott személyzet birtokában az NVIDIA olyan vállalat, amely továbbra is felülmúlta az elvárásokat.

Mi az NVIDIA (NVDA)?

Az NVIDIA Corporationt három informatikus alapította Santa Clarában, Kaliforniában, azzal a céllal, hogy javítsa a személyi számítógépek 3D grafikai élményét. Az 1993-ban Kaliforniában alapított Jen-Hsun Huang, Chris Malachowsky és Curtis Priem tervet készített egy mikroprocesszorok létrehozására, amelyek lehetővé teszik a teljes mozgású videó és sztereó hang elérhetőségét a PC-ken. Gyorsan erős hírnevet szereztek és stratégiai partnerséget alakítottak ki az SGS-Thomson Microelectronics céggel, amely akkoriban az egyik vezető számítástechnikai vállalat volt. Ez egy játékot megváltoztató lépés volt, amely lehetővé tette az NVIDIA számára, hogy 1995 májusában kiadhassa az első multimédiás gyorsító mikrochipet, az NV1-et..

Az NV1 sikere nagy figyelmet fordított az NVIDIA-ra olyan játékvállalatok részéről, mint a Sega, amelyek a chipet a Saturn játékrendszerükhöz akarták használni. Ennek a sikernek az eredményeként az NVIDIA kockázati tőkeruhákból szerezhetett finanszírozást, lehetővé téve agresszív növekedését és piaci vezető pozícióját. 1996 közepére körülbelül 30 versenytárs kínálta 3D chipeket a grafikus piacon. Ekkor az NVIDIA lenyűgöző, körülbelül 24% -os piaci részesedéssel rendelkezett. E korai siker eredményeként a Forbes 2007-ben az NVIDIA-t az „Év Vállalatának” nevezte. Újabban a vállalat diverzifikálta termékkínálatát a GPU-k és az autóipari elektronikában használt mobil alkatrészek, a mobil eszközök és 2010-es évek vége, Mesterséges intelligencia.

A vállalat az 1990-es évek közepéig és a 2000-es évek elejéig gyors növekedési perióduson ment keresztül, amely megerősítette iparági vezető pozícióját. A vállalat legnagyobb hozzájárulása a számítástechnikához a grafikus processzor (GPU) feltalálása volt, amely videókat és képeket jelenít meg megjelenítés céljából. Gyakorlatilag minden modern számítógép rendelkezik valamilyen GPU-val, bár sok más versenytárs is pályára lépett. Az NVIDIA GPU-k mindenféle médiát és kommunikációt gazdagítanak, beleértve a nagyfelbontású televíziót, a mobiltelefonokat, a digitális videókat (2D és 3D egyaránt), az audiót, sőt a szélessávú kapcsolatot is. A közelmúltban különös figyelmet fordítottak a mesterséges intelligenciára: GPU-chipjeik agyként működnek, és ellátják a számítási teljesítményt, amely szükséges az olyan termékek, mint az önvezető autók és robotok működéséhez. Az NVIDIA páratlan termékcsaládja a cég számos díjat gyűjtött, és elismerték, hogy a piacon a leggyorsabb grafikus mikrochipeket gyártják.

Miért működik az NVIDIA (NVDA) Ügy?

Az NVIDIA Corporation erős és jól megérdemelt hírnévvel rendelkezik, mint vezető a saját területén. A számítástechnika határait túllépő technológiát előállító innovátorok története mellett ma továbbra is uralkodnak a piacon.

Az NVIDIA Corporation továbbra is növekszik a kereslet technológiája és szolgáltatásai iránt. Az NVIDIA két kulcsfontosságú piacon működik, amelyek nagy előnyöket élveztek a házon belüli kutatás és fejlesztés révén kifejlesztett technológiában. Fő bevételi generátoruk továbbra is a GPU-ja. GeForce márkájú GPU-k jelenleg elfoglalják a PC GPU teljes piaci részesedésének 19% -át. Bár ez a szám alacsonynak tűnhet, a piac erősen szegmentált, és ennek következtében az NVIDIA csak két vállalatot követ (Intel és AMD). A játékokkal kapcsolatos bevételek rekordosan 2,27 milliárd dollárt tettek ki 2020-ban. Amint a játékgyártók tovább fejlesztik a részletesebb és valósághűbb játékokat, a teljes címezhető piac továbbra is emelkedni fog, így az NVIDIA jó helyzetben maradhat. A második terület az adatközpont műveletek, amely az NVIDIA leggyorsabban növekvő bevételi forrása. Az olyan technológiai óriások adatközpontjainak középpontjában állnak, mint az Amazon és az Oracle, az NVIDIA GPU-k. Ezek a GPU-k elegendő számítási energiát biztosítanak ezeknek a szolgáltatóknak ahhoz, hogy folytassák fontos munkájukat olyan területeken, mint az adatelemzés és a felhőalapú számítás. Az NVIDIA adatközpontokkal kapcsolatos bevétele elérte a rekordmagas, 1,9 milliárd dollár 2020-ban.

NVIDIA (NVDA) Kilátások

Az NVIDIA legutóbbi megállíthatatlan növekedése részben egy hatékony vezetői csapat eredménye, amely képes észrevenni a láthatáron lévő lehetőségeket. A legjobb példa erre az Arm Limited felvásárlására vonatkozó 40 milliárd dolláros megállapodás. Az Arm egy brit félvezető és szoftvertervező cég, amely a mikrochip-tervek szellemi tulajdonának fejlesztésére és engedélyezésére szakosodott. Az Arm-t úgy lehet elképzelni, mint a mobileszközök széles skálájában megtalálható chipek mögött álló építészeket, az iPhone-tól a Microsoft Surface-termékekig. Az NVIDIA Tegra chipjét kifejezetten mobileszközökhöz tervezték, és már használják a Nintendo Switch. Az Arm tervezési képességeinek és az NVIDIA kutatási és technológiai hírnevének köszönhetően ez a felvásárlás valószínűleg gyorsan felgyorsítja a mobileszközök piacának megzavarását. Míg a rivális AMD már dolgozik a Samsung-szal a mobileszközök vonalán, az Arm stratégiai megszerzése valószínűleg szinergiákat eredményez az úton. A felvásárlás lehetővé teszi az NVIDIA számára, hogy hozzáférést kapjon az ágazat egyik legnagyobb szellemi tulajdongyűjteményéhez, ami valószínűleg tovább növeli a termékkínálatot.

Hol lehet megvásárolni az NVIDIA-t (NVDA) Készletek

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.

A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.

A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.


Befektetés az NVIDIA (NASDAQ: NVDA) készleteibe Befektetés az NVIDIA (NASDAQ: NVDA) készleteibe Befektetés az NVIDIA (NASDAQ: NVDA) készleteibe
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

Az NVIDIA Corporation továbbra is az iparág vezető grafikus processzorainak gyártója. Otthoni számítástechnikája és mobil technológiája továbbra is nagyon keresett, és a stratégiai felvásárlások és a partnerségek nagy valószínűséggel vezetik a jövőbeni növekedést. Azokkal a grafikus processzorokkal, amelyek képesek még a legerősebb mesterséges intelligencia-feladatok kezelésére is, az NVIDIA továbbra is határokat feszeget a technológiában. Mivel az NVIDIA továbbra is diverzifikálódik ezekre az új ágazatokra, jó helyzetben van a könyörtelen növekedés folytatásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map