AMA Recap: Kupite Crypto putem Fiat gateway-a Koinal na OKEx-u

Koinal želi pojednostaviti kupnju kriptovaluta putem svoje zaštićene tehnologije razmjene u kojoj koriste najsofisticiranije praćenje prijevara i naprednu tehnologiju šifriranja kako bi zaštitili plaćanja. Podržane kriptovalute uključuju Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash i Ripple. Kupci mogu kupiti na temelju preferiranih načina plaćanja koristeći debitne i kreditne kartice, bankovni prijenos i druge alternativne načine plaćanja.

Ovaj AMA podijeljen je u dva dijela, gdje je Anil zamoljen da podijeli svoje stavove i partnerstvo s nama, nakon čega slijedi Q uživo&A u našoj grupi.

Odjeljak 1

1. Koliko zemalja i koliko kriptovaluta su podržane od Koinala?

Bankovne kartice izdane u sljedećim zemljama & regije ne podržavaju Koinal: Vijetnam, Bolivija, Ekvador, Alžir, Bangladeš, Indonezija, Jordan, Kirgistan, Maroko, Nepal, Iran, Pakistan, Tajvan, Kambodža, Kuba, Makedonija, Nepal, Nigerija, Tajland, Libija, Sudan, Jemen , Zimbabve, Sirija, Panama, Gana, Mongolija, Bocvana, Trinidad i Tobago, Sjeverna Koreja, Egipat, Tunis, Kenija, Mijanmar, Libanon. Radimo na uklanjanju nekih zemalja s popisa. Podržavamo 5 kovanica: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Novi kovanice bit će dostupne uskoro.

2. Koinal se udružio s drugim burzama osim OKExa?

Da, imamo širok raspon partnerstava i kontinuirano se širimo.

Ali OkEx volimo jako!

3. Kako se takva popularna tvrtka poput Koinala nosi s prijevarama i osigurava sigurnost svojih korisnika, imate li neke posebne funkcije? Recite mi da vaša tvrtka surađuje samo s tvrtkama ili podržava obične korisnike? I koliko traje proces KYC? Koinal podržava kovanice poput Bitcoina, Ethereuma, Ripplea itd. Hoće li vaša tvrtka izdavati vlastitu kriptovalutu u budućnosti?

Prijevara je jedno od najozbiljnijih problema s kojima se bavimo. Koinal ima vrlo iskusan tim za prevare i rizike sa sjedištem u EU. Surađujemo s najboljim KYC pružateljima usluga i svakodnevno nas spašava jedan od najboljih rizičnih timova u EU-u.SG Veteris je vlasnik marke Koinal i ima korporativne klijente. SG Veteris ima B2C i B2B usluge: www.sgveteris.com. KYC vrijeme postupka ovisi o pojedinostima prijave. Rezultat biste trebali dobiti za između 1-15 minuta. Izdavanje vlastite kriptovalute još nije u našim planovima. Svakako, uvijek je uzbudljiva tema razgovarati o tome na internim sastancima.


4. Epidemija Covid-19 uvelike je utjecala na tržište. Koji su efekti Covid-19 donio Koinalu? Koji su Koinalovi lijekovi?

Mogu reći da Covid-19 još nije utjecao na nas jer 90% članova našeg tima radi na daljinu iz različitih zemalja. Financije kao i sva područja duboko su pogođene. Dakle, morali smo biti sigurni da ljudi i dalje mogu koristiti našu uslugu za donošenje financijskih odluka. Također smo produžili našu promociju NO FEE do 6. travnja kako bismo barem mogli dati svoj dio pomoći.

5. Možete li podijeliti s nama planove o marketingu i nedavnim aktivnostima?

I dalje ćemo provoditi uspješne promocije! Sve smo aktivniji u društvenim mrežama. Međutim, nedavno smo proširili svoj marketinški tim koji će našim korisnicima donijeti puno radosti i vrlo dobre ponude. Pratite nas! Možete nas pratiti na Twitteru, Instagramu, Facebooku i LinkedInu.

6. Koji su uvjeti za uspješno polaganje i isplate putem koinala? Koja je snaga sigurnosti / privatnosti na koinalu??

Vršimo KYC provjere koje uključuju dokumente o identitetu i adresi. Također imamo potvrdu putem e-pošte za prve prijave. Nadalje, pod određenim okolnostima tražimo selfie provjere. Imamo, naravno, opsežan popis sigurnosnih provjera i kontrola, ali ulazak u detalje takvih ne bi bio baš siguran.

7. Koje prednosti Koinal pruža kupcima u odnosu na ostale konkurente? Hoću li trebati proći KYC za kupnju kripto-veze putem interneta ili ograničavam bilo kojim iznosom?

Pružamo dobru, sigurnu i brzu uslugu po vrlo konkurentnim cijenama. Predložio bih da se pogledaju sve mogućnosti koje pružaju ovu uslugu s kreditnim / bankovnim karticama kako bi se usporedila razlika. Ali toplo bih vam preporučio da prođete cijeli postupak kupnje, a ne samo provjeru cijene na web mjestu.

8. Postoji li ograničenje za kupnju?

Ponekad otkažem nakon kupnje kovanica.

Imamo ograničenja kao dio naše sigurnosne mjere. Ograničenja možete pronaći na web mjestu OKEx i na našoj službi za pomoć.

9. Pročitao sam recenzije kupaca prilikom korištenja Koinala, planira li Koinal poboljšati ga?

Imamo 24-satni tim za korisničku podršku koji radi i koji je spreman pomoći u bilo kojim problemima s kojima se kupci mogu suočiti. Stalno poboljšavamo našu platformu kako bismo pružili dobru uslugu. Dobivamo sjajne komentare i naravno, kao i svaka tvrtka, žalbe. Neke od njih zapravo ne uzrokuje naša usluga, već priroda kreditnih / bankovnih kartica ili same banke. No, dobivamo sjajne prijedloge za poboljšanje i svaku povratnu informaciju shvaćamo ozbiljno jer vjerujemo da je ona izvor stvarnog uspjeha.

Odjeljak 2

1 : Zašto se zove Koinal, što to znači za momčad?

Koin Al znači kupiti novčić na turskom jeziku. Ja sam Turčin koji živi u Londonu i shvatio sam da ga u Londonu mogu svi pravilno izgovoriti.

2 : Koji su vaši najvažniji sljedeći prioriteti u kretanju kroz vaš putokaz? Ima li tim Koinala dovoljno temeljnih (fondovi, zajednica itd.) Za postizanje tih prekretnica?

Radimo na poboljšanju naših usluga i snižavanju cijena. U bliskoj budućnosti planiramo izdati naše usluge bankovnih transfera za kupnju i prodaju.

3 : Sigurnost sredstava glavni je prioritet mnogih trgovaca / investitora kada je u pitanju odabir razmjene, znatiželjni smo znati više o sigurnosti Koinala.

SG Veteris (vlasnik usluge Koinal) EMD je agent u Velikoj Britaniji. Moramo biti sigurni! To nije mogućnost za naš entitet jer smo EMD agent koji regulira FCA.

4 : Koliko je velik ekosustav Koinal? Koliko je Koinal poseban za nadmetanje s ostalim natjecateljima?

Molimo pogledajte www.sgveteris.com da biste vidjeli naše usluge. Koinal je naša usluga obrade kartica. Mislim da je SG Veteris jedan od najvećih u EU u našem ekosustavu.

5 : Koja su strateška partnerstva između OKExa i Koinala? Kakve će financijske mogućnosti biti u budućnosti?

Ojačavamo svoj odnos s OKEx grupom na strani obrade kartica. Da, možete koristiti virtualnu karticu, međutim, naš će vas sustav i dalje prisiljavati na prosljeđivanje 3D-ova.

6: ŽIVO na medvjeđem kripto tržištu zaista je teško, mnogi su projekti daleko njihova meta, pa koja je Koinalova formula za opstanak na dugom putu?

Nismo mali start-up. Kao FinTech grupa postojimo gotovo 7 godina. Dugo smo aktivni u bankarstvu i uslugama obrade kartica. SG Veteris (Koinal) preživjet će i rasti.

7: Svi znamo da je suradnja u ovoj industriji presudna kako bi se dugoročno preživjelo i dominiralo. Kakve je suradnje / suradnje ostvario Koinal ?

Imamo partnerstva s najvećim igračima iz cijelog svijeta na tržištu kriptovaluta. Samo nas pratite na društvenim mrežama da biste vidjeli naše postignuće.

8: Planira li Koinal stvoriti vlastiti Blockchain ?

Ne, ne planiramo. Usredotočili smo se na financijske usluge.

9: Planirate li dodati kupnju kriptovaluta koristeći Alipay i Wechat?

Planiramo dodati alternativne mogućnosti plaćanja. Sretni smo što dodajemo Alipay i Wechat Ako se možemo složiti s njima. Ne zahtijevamo KYC za <Narudžbe od 2500 dolara, međutim, mi uvijek vršimo provjere pozadine na pozadini.

10 : Kakvu tehnologiju Koinal koristi za zaštitu podataka & privatnost?

To je vrlo važan čimbenik koji treba znati.

Sjedište imamo u Londonu, a SG Veteris je EMD agent. Moramo osigurati usklađenost s GDPR-om u našoj organizaciji.

11 : Tržište kriptovaluta vrlo je nestabilno. Kako je Koinal osiguran u slučaju da kriptovaluta naglo padne?

Nakon što izradite narudžbu, na neko vrijeme zamrzavamo cijene kako bismo bili sigurni da nestabilnost ne utječe na naše korisnike.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map