Binance tuži Forbes, rudari bitcoina zaostali, OKEx ponovno otvara povlačenja

Najveće tjedne priče iz svijeta kriptovaluta koje ste možda propustili

Iako su mnoge oči bile usmjerene na BTC-ov impresivan skup, industrija blockchaina i kriptovaluta i dalje bilježi velike događaje na vijestima. Primjerice, jedna vodeća burza pokrenula je tužbu za klevetu protiv Forbesa, dok američko porezno tijelo razmatra različite pristupe u svom postupanju s kriptovalutom. Također postoji velika potražnja za novim hardverom za rudarstvo Bitcoina koji opskrba trenutno ne može ispuniti.

Evo svega što trebate znati o ovim pričama i još mnogo toga u ovotjednom izdanju kripto vijesti tjedna OKEx Insights.

Binance podiže tužbu protiv Forbesa zbog klevete

Binance je u Sjedinjenim Državama pokrenuo tužbu protiv Forbes Media i dvojice njegovih novinara, Michaela del Castilla i Jasona Bretta, zbog članka o razmjeni kriptovaluta navodi bio klevetnički

Tvrtka koju je 2017. godine osnovao izvršni direktor Changpeng Zhao, traži naknadu štete nakon objavljivanja Forbesa izvješće krajem prošlog mjeseca "Tai Chi" dokument, koji navodno detaljno opisuje napore da se namjerno prevare američki regulatori.

Ključna za poneti

  • Forbes nije uklonio članak i stoji uz izvješće, navodi komentar od glavnog komunikacijskog službenika tvrtke do Cointelegraph-a.
  • Ovo nije prvi put da Binance niti njezin izvršni direktor prijete pravnom akcijom protiv medija. Zhao je ranije prijetio da će tužiti kriptovalutnu vijest The Block.
  • Mnogi u prostoru kriptovaluta ne očekuju pobjedu Binancea, s obzirom na to da je povijesni presedan pokazao poteškoće u dokazivanju zlobe ili zanemarivanja istine.

Rudari bitcoina iz Bitmaina naručeni su do svibnja 2021. godine

Ako želite napraviti masovne predbilježbe za Bitmainove proizvode za rudarstvo AntMiner S19, S19 Pro ili T19 Bitcoin, možda nemate sreće. Prema izvješće iz The Blocka takve su narudžbe za vodeće rudarske strojeve već zaostale do svibnja 2021. godine.

Ključna za poneti

  • Duga lista čekanja za bitmainove vodeće rudarske proizvode naizgled signalizira iznimno velik interes institucija i velikih rudarskih tvrtki.
  • Potražnja za skupnim narudžbama povećala je premiju za maloprodajne narudžbe od distributera.
  • Kina već dugo dominira u rudarstvu bitcoina, ali čini se da trenutna potražnja za strojevima ukazuje na rastuću konkurenciju rudara u drugim zemljama i kontinentima.

Japanske tvrtke i banke isprobavat će privatnu digitalnu valutu

Kao što je najavio DeCurret, japanska berza kriptovaluta, više je od 30 japanskih tvrtki i banaka planiranje digitalne probne valute 2021. Cilj zajedničkog, privatnog projekta digitalne valute je poboljšati plaćanja i pomoći u daljnjem razvoju gospodarstva zemlje.

Ključna za poneti

  • Članovi suđenja uključuju tri najplodnije japanske banke: MUFG, Sumitomo Mitsui i Mizuho.
  • Kao što je često slučaj s novim i privatnim projektima digitalne valute, dvoslojna digitalna valuta posebno neće biti u sukobu s kreditnim karticama, debitnim karticama, postojećom centraliziranom platnom infrastrukturom ili potencijalnim digitalnim valutama središnje banke (obično zvanim CBDC).

Porezna uprava razmatra različite pristupe kripto oporezivanju

Navodno je američka Uprava za porez s obzirom na različite pristupe oporezivanju kriptovaluta, prema višoj savjetnici Ureda za riznicu Odjela za riznicu Erike Nijenhuis.

Ključna za poneti

  • Oporezivanje kriptovaluta u SAD-u već je dugo oblačan, ali obvezan proces. Čini se da Nijenhuisova izjava implicira da je IRS toga svjesna i zainteresirana za pojašnjenje kako bi trebali biti oporezovani.
  • Porezna uprava također se čini pažljivijom nego ikad prije u pogledu izbjegavanja poreza koji uključuju kriptovalute.

OKEx će ponovno otkupiti novac do 27. studenog

Za posljednju ovotjednu vijest, OKEx je zadovoljan što je objavio da će se povlačenja na našoj burzi ponovo otvoriti 27. studenog ili prije toga. Tijekom istrage vlasti, tvrtka je potvrdila da nije bila uključena u bilo kakve nezakonite radnje ili nezakonite radnje. 


Korisnici će moći povući 100% svojih sredstava, bez ikakvih ograničenja – jer OKEx uvijek jamči stopostotne rezerve.

U pokušaju da se ispriča zbog neugodnosti uzrokovanih privremenom pauzom povlačenja, OKEx će svojim korisnicima ponuditi bonuse i nagrade za vjernost. Molimo vas da pratite OKEx za više informacija – i iskreno hvala na strpljenju tijekom ovog razdoblja.

OKEx Insights predstavlja analize tržišta, dubinske značajke, originalna istraživanja & kurirane vijesti kripto profesionalaca. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map