Cijena OKB-a postiže se godišnje kako korisnici uživaju u svečanim nagradama

Mjesečno izvješće OKB-ovog globalnog ekosustava – prosinac 2020

OKB je globalni uslužni token koji izdaje OK Blockchain Foundation i temeljni je dio infrastrukture trgovačke platforme OKEx.

OKB je snažno završio 2020. godine

OKB je ubrzao svoj razvoj 2020. godine – godine u kojoj je projekt zabilježio značajan rast vrijednosti tokena, rast korisnika, razvoj ekosustava i partnerstva u zajednici.

Cijena OKB-a zadržala je pozitivan zamah tijekom 2020. godine i u prosincu dosegla godišnji maksimum od 8,15 USDT. Ostvarila je godišnji prinos od 200,3% – znak pozitivnog zamaha koji ide u 2021. godinu.

Ekipa OKB-a je odradila četiri runde Otkup OKB-a & Spaliti program u 2020. godini. Kumulativno je ukupno 14.570.351,1 OKB ove godine izgorjelo.

Globalni ekosustav OKB uvrstio je 41 novog partnera u 2020. Ti partneri dolaze iz različitih sektora – uključujući plaćanja, upravljanje zajmovima, novčanike i društvene mreže.

U međuvremenu, korisnici OKB-a uživali su razne pogodnosti – poput popusta na naknade za transakcije i podobnosti za sudjelovanje u dodijeljenim sjednicama OKEx Jumpstart. Korisnici OKB-a prostirali su se širom svijeta, a mnogi su dolazili iz Europe, Amerike i jugoistočne Azije.

Uz to, OKEx je organizirao preko 80 događaja u zajednici koji su opsluživali milijune korisnika širom svijeta. Događaji su uključivali emisije u zajednici uživo, sesije Ask-Me-Anything i marketinške kampanje na Twitteru i Weibu.

Web stranica je također preinačena radi boljeg korisničkog iskustva. Pored toga, korisnici bi mogli uložiti OKB u početno kovanje OKT-a.

Što je OKB radio u prosincu?

  • Cijena OKB-a dosegla je godišnji maksimum od 8,15 USDT. Zatvoren je u prosincu na 7,56 USDT.
  • Izmijenjena je web stranica OKB.
  • OKB je u svoj ekosustav uvrstio tri nova partnera.
  • Korisnici bi mogli uložiti ulog u OKB kako bi sudjelovali u početnom kovanju OKT-a.
  • OKB je pokrenuo i za vlasnike OKB-a.

OKB-ovi novi partneri

NOWPayments, NerveNetwork i Math Wallet najnoviji su partneri u ekosustavu OKB.

NOWPayments je nekastodialna usluga kripto plaćanja koja omogućuje tvrtkama da prihvate trenutna internetska plaćanja u više od 50 kripto valuta. Partnerstvo također omogućava korisnicima da izvrše trenutna plaćanja pomoću OKB-a. NOWPayments će iskoristiti OKEx kao svoje glavno mjesto za dobivanje likvidnosti.


Kao decentralizirana mreža usluga digitalnih dobara, NerveNetwork podupire OKB u isprepletanom lancu. Nedavnim lansiranjem OKExChaina, NerveNetwork je u mogućnosti pristupiti OKExChain cross-chain imovini i izgraditi most za digitalnu imovinu javnog lanca.

U partnerstvo Math Wallet-a, OKB je dostupan u višestrukim zamjenama s drugim digitalnim tokenima.

OKT-ova početna kovnica

OKExChain najavio je svoje službeno pokretanje u siječnju 2021. Izvorni token platforme, OKT, igra važnu ulogu u ekosustavu OKExChain – jer se koristi za glasanje, ulaganje i plaćanje naknada za transakcije u aplikacijama izgrađenim na OKExChainu.

Uvod u izvorni token OKExChain, OKT.

Kako bi ponudio jednostavnije korisničko iskustvo u OKExChain-u, OKT je bio dostupan za početno kovanje od 16:00 UTC 31. prosinca 2020. do 16:00 UTC 14. siječnja 2021. Prvo izdavanje OKT-a iznosilo je 10 milijuna , a nositelji OKB-a mogli su sudjelovati postavljanjem OKB-a na OKEx Jumpstart. Štoviše, korisnici bi mogli zaraditi dodatne OKB sudjelovanjem u a Twitter kviz.

Razumijevanje odnosa između OKExChain, OKExDEX, OKT i OKB

Svečane nagrade za nositelje OKB-a

OKB je u prosincu pokrenuo niz nagradnih kampanja za nositelje OKB-a.

Na primjer, OKB je držao božićne poklone u vlasnicima OKB-a i za njih. Program nagrađivanja za sretan petak produžen je, a korisnici su mogli sudjelovati u popustima u iznosu od 20.000 USDT.

Pričaj sa nama

Kako bi održavao blisku komunikaciju s korisnicima i slušao njihove prijedloge, tim OKB-a također je održao niz važnih aktivnosti u zajednici u prosincu.

Korisnici mogu dodati pomoćnika OKB-a (WeChat ID: OKBNO1) da bi dobili više informacija i pogodnosti.

Ako imate pitanja ili komentare za OKB, obratite se putem dolje navedenog kontakta:

OKB e-adresa: [email protected]

Slijedite OKEx

Službena zajednica OKEx: http://t.me/OKExOfficial_English

Službena web stranica OKExChain: https://okex.me/OKExChain

Službena web stranica OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Veza za primanje testnih kovanica: https://okex.me/drawdex

Dokumentacija OKExChain: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map