Mjesečno izvješće OKB ekosustava (listopad – studeni 2019)

Od pokretanja OKB-a, ulažemo sve napore kako bismo usavršili ekosustav OKB-a u posljednjih 21 mjesec. Kroz naš otkup & shema izgaranja, model ekonomije tokena, slučajevi osnaženi platformom i vanjski slučajevi, kontinuirano poboljšavamo vrijednost OKB-a kao globalnog korisničkog tokena.

Trenutno ukupna cirkulirajuća ponuda OKB-a iznosi 300 milijuna i tržišnom je kapitalizacijom uvršten među top 20 globalnih kriptovaluta. OKB se široko primjenjuje u svakodnevnim aplikacijama i scenarijima, kao i niz usluga na OKExu. Bez vaše podrške ne bismo postigli tako zapanjujući uspjeh! Mjesečno ćemo izdavati sveobuhvatno izvješće o napretku OKB-a kako biste mogli svjedočiti i podržavati rast OKB-a u budućnosti.

1. OKB kao Global Exchange Token

 • OKB je sada uvršten na tržište OKEx C2C, što otprilike iznosi 110 milijuna USD dnevno prosječnog obujma trgovine od desetaka tisuća korisnika;
 • OKB je uvršten na ALINIEX i Bvnex, dvije glavne C2C burze u Vijetnamu;
 • OKB je također naveden na Bitsonic i Probit, dvije glavne C2C burze u Južnoj Koreji.

Kako bismo poboljšali korisničko iskustvo trgovanja OKB-om, radimo na uvrštavanju OKB-a na više C2C burzi u glavnim zemljama i područjima. Nedavno smo pokrenuli OKB trgovanje na tržištu OKEx C2C, ključnu prekretnicu u širenju OKB ekosustava, i ovdje se nećemo zaustaviti.

U tu svrhu izdali smo dvije promocije koje ćemo vratiti vlasnicima OKB-a, uključujući besplatno OKB trgovanje na C2C tržištu i 5000 OKB bonusa za trgovanje. Promocije su pogodile i OKB-ov dnevni obim trgovanja dosegao je cca. 110 milijuna USD.

Također smo se udružili s glavnim burzama C2C u Vijetnamu, poput ALINIEX-a i Bvnexa, kako bismo podržali trgovanje VNDB-om. Naši partneri, Bitsonic i Probit, iz Južne Koreje također su pokrenuli trgovanje KRWB-om.

Kako je trgovanje C2C sve popularnije, a mi ćemo nastaviti širiti njegove funkcionalnosti kako bismo izgradili OKB kao globalni uslužni žeton.

2. Predstavljamo 36 slučajeva nove upotrebe

 • Broj slučajeva uporabe osnaženih za platformu OKB povećao se na 11;
 • Udružili smo se s 25 izvanrednih partnera za izgradnju ekosustava OKB;
 • OKB je jedini token prihvaćen za pretplatu u našoj 9. prodaji tokena (ROAD) na OKEx Jumpstart.

Izgradnja ekosustava OKB jedan je od naših glavnih ciljeva ovog mjeseca. Osim što razvijamo slučajeve uporabe OKB-a na OKExu, postupno širimo njegovu primjenu i na druge industrije nakon višestrukih testova.

Kako bismo korisnicima pružili jasniju sliku u razumijevanju blagodati izgradnje snažnog OKB ekosustava, podijelili smo ga u dva dijela: slučajevi korištenja na platformi osposobljeni za OKEx i slučajevi vanjske upotrebe.

Trenutno postoji 11 slučajeva upotrebe OKB-a na OKEx-u. Bit će to izvorni token na uskoro izdanim OKChain i OKDEx.

Za OKEx Jumpstart već smo prilagodili pravila pretplate prije 9. prodaje tokena 14. studenog 2019. OKB je sada jedini token prihvaćen za pretplatu na platformi za uvrštavanje. Također smo integrirali OKB u OKNodes, trgovanje tržištima, popuste na naknade za trgovanje, pogodnosti s popisa, glasanje, program OKEx Global Partners, glavni investitori i imenovani trgovci.

Izvana smo postigli velik napredak u razvoju OKB-a i zaposlili 25 kvalitetnih partnera.

 • Mrežna sigurnost: Uspostavili smo partnerstva s vodećim svjetskim zaštitarskim tvrtkama, kao što su Slowmist, Beosin i Certik, kako bismo omogućili korištenje OKB-a za kupnju rješenja za kibernetsku sigurnost.
 • Financijske usluge: Sukcesivno smo surađivali s 14 platformi, uključujući LinkEye, Molecular Future, BitKan, Bitpie, QLC Chain, Q-Wallet, Ledger Vault, Constant, Machi X, BITHD, Kcash i Cobo. Pomoću OKB-a korisnici mogu pristupiti uslugama deponiranja kriptografije, hipoteke, upravljanja zajmovima i zaloga na ovim platformama.
 • Životni stil: Udružili smo se s Tripiom, LITEX-om, TrueChain-om, BitTorrent-om, FishChain-om, Show-om, Lucijom, Energy Kingdom-om i Cryptomall-om kako bismo omogućili rezervacije hotela, izvanmrežno plaćanje, nadopunu mobilnih kartica i kartica za gorivo, kupovinu, kupnju glazbe itd. s OKB-om.

Na primjer:

 • Nositelji OKB-a mogu rezervirati svoj boravak u 450 000+ hotela širom svijeta putem OKB-a na Tripio, prvom svjetskom tržištu decentraliziranih rezervacija putovanja temeljenom na blockchainu.
 • Oni mogu kupovati s OKB-om na Cryptomallu, najvećem svjetskom virtualnom tržištu koje prihvaća kriptovalute. Cryptomall nudi milijun + vrsta robe od preko 27 milijardi USD za kupce na izbor.
 • Oni se također mogu pretplatiti za članstvo na BitTorrentu.

Ubrzali smo masovno usvajanje OKB-a u što je moguće više aspekata svakodnevnog života, uključujući mrežnu sigurnost, financijske usluge i način života. No, ovdje se ne zaustavljamo samo, nastavit ćemo širiti opseg našeg uslužnog tokena u godinama koje dolaze.


3. OKChain Testnet će uskoro biti pokrenut

 • OKChain testnet uskoro će biti pokrenut u očekivanju konačnih rezultata razvoja.
 • OKDEx će se razvijati na OKChainu.
 • U OKB-u vidimo izvorne potencijale kao izvorni token.

Znamo da svi predviđaju lansiranje OKChain-a i OKDEx-a. Možemo potvrditi da je OKChain trenutno u završnoj fazi razvoja i njegova mreža za testiranje uskoro će biti pokrenuta.

Kao lider u kripto industriji, neprestano težimo najboljem i razmišljamo o načinima kako ponuditi izvanredne usluge i proizvode za svoje korisnike. Što se tiče trgovine, razumijemo da korisnici traže više od nevjerojatnih proizvoda za trgovanje, već ih brine i sigurnost imovine. Zbog toga radimo na razvoju vlastite decentralizirane razmjene, OKDEx, kao dodatak, a ne kao zamjenu postojećim proizvodima, tako da korisnici mogu s nama uživati ​​u još većoj sigurnosti i bez povjerenja..

OKChain je komercijalni blockchain razvijen na temelju Cosmos sdk, važan je temelj u ekosustavu OKEx kojem je cilj izgraditi siguran i učinkovit Defi s našim dugogodišnjim iskustvom na tom području, optimizirajući blockchain rješenja za različite financijske aplikacije.

Kao osnova OKB-a, temeljna funkcija OKChaina bit će platne usluge. Također ćemo u budućnosti stavljati stabilcoin USDK koji nude OKLink i PrimeTrust na mrežu OKChain..

Do tada će i naša prva Defi aplikacija OKDEx biti dostupna na OKChain-u, omogućava korisnicima pristup zajedničkoj knjizi narudžbi i lančanom sustavu podudaranja narudžbi. Također istražujemo i druge aplikacije Defi, poput razvoja BTC-a preko mreže, decentraliziranih proizvoda za pozajmljivanje i više usluga trgovine derivatima itd. Molimo vas da pratite naša buduća mjesečna izvješća za novosti.

Oduvijek smo bili posvećeni pružanju proizvoda i usluga svjetske klase našim korisnicima OKB-a. Zahvaljujemo na vašoj kontinuiranoj podršci i nastavit ćemo olakšavati ekološki razvoj za OKEx i voditi napredak industrije blockchaina i digitalne imovine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map