Mjesečno izvješće OKB ekosustava (prosinac 2019. – siječanj 2020.)

Upravo je prošla lunarna Nova godina. Želimo vam svima zdravu i uspješnu Godinu štakora! U siječnju se OKB usredotočio na proširenje podrške za pohranu i uspostavili smo partnerstva s 3 tvrtke kako bismo omogućili sigurno skladištenje OKB-a. Također smo proširili kanale trgovanja OKB-om i dodali smo novi EURO depozitni kanal. Kako bismo udovoljili potrebama naših milijuna OKB nositelja širom svijeta, prošlog smo mjeseca ugostili 5 okupljanja zajednica kako bismo poslušali njihove vrijedne prijedloge i povratne informacije.

Od danas je OKB uspostavio ekološka partnerstva s 32 tvrtke na globalnoj razini i otvorio kanale za deponiranje za desetke glavnih zemalja i područja, uključujući USD, EURO, Južnokorejsku pobjedu, vijetnamski Dong i indonezijsku rupiju. Također smo stavili na listu OKB trgovačke parove na mnogim glavnim burzama zahvaljujući zajedničkim naporima našeg tima. Uzbudljivije je to što je OKB u siječnju zabilježio izvrsne performanse! U 2020. godini nastavit ćemo usavršavati OKB ekosustav kako bismo OKB doveli do novih visina.

1. OKB je u siječnju zabilježio 3,42 USDT s porastom od 25% na mjesečnoj razini

OKB je postigao sjajne performanse na tržištu u siječnju i dobio svjetsku podršku od korisnika.

U siječnju je OKB porastao s 2,61 USD na 3,26 USDT, bilježeći rast od 24,9%. Najviša u siječnju bila je 3,42 USDT.

2. OKB podrška za podršku i cirkulaciju

U proteklih godinu dana na kripto tržište dolazi više tvrtki i burzi koje preuzimaju dio ove rastuće industrije, kao i prevare i prijevare; zaštita imovine stoga je postala glavna briga korisnika. OKB je tražio načine da udovolji potrebama korisnika OKB-a u sigurnom skladištenju i prometu, a to će biti važan temelj za OKB da realizira osnaživanje vrijednosti u 2020..

U siječnju smo se usredotočili na njegovanje partnerstva s renomiranim tvrtkama u kripto industriji i proširenje podrške za pohranu OKB-a za hardverske novčanike, ugovorne novčanike i pohranu u oblaku, tako da korisnici mogu sigurno držati svoju imovinu na miru.

7. siječnja 2020. udružili smo se s Porttoom, tajvanskom tvrtkom za ugovorne novčanike kako bismo podržali pohranu OKB-a u njihovom novčaniku, Blocto.

Blocto je jedna od najlakših usluga za pohranu blockchaina. Putem Bloctoa, vlasnici OKB-a mogu sigurno skladištiti svoju imovinu i istovremeno uživati ​​u izvrsnom korisničkom iskustvu tvrtke.

Dana 9. siječnja 2020. udružili smo se s tvrtkom Cool Wallet, globalnom tvrtkom za hardverske novčanike, kako bismo podržali pohranu OKB-a.

Kako bismo podigli svijest korisnika o sigurnosti imovine i zahvalili im na kontinuiranoj podršci, organizirali smo i besplatnu promociju OKB hardverskog novčanika s Cool Walletom, dijeleći sretne dobitnike prijenosne kartice OKB novčanika koje prihvaćaju u različitim trgovinama.

10. siječnja 2020. pridružili smo se Hoo-u, javnom lancu razmjene oblaka imovine koji podržava pohranu OKB-a u Hoovom novčaniku.

Prijevare i phishing napadi uvijek su bili prva pretnja kripto trgovcima. Budući da novi kripto korisnici svakodnevno ulaze na tržište i kupuju OKB, činimo sve najbolje da zaštitimo imovinu korisnika OKB-a.

Od danas je OKB uspostavio partnerstva s 9 vodećih novčanika, uključujući Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket i Cobo..

3. Više kanala trgovanja OKB-om

Radimo na poboljšanju likvidnosti i konkurentnosti OKB-a na tržištu. U siječnju smo se dodatno pozabavili preprekama razmjene vrijednosti za trgovačke kanale OKB.

9. siječnja 2020. OKB je službeno uvršten na Bitlocus, europsku C2C burzu. Korisnici sada mogu izravno trgovati OKB-om s EUR-om.

OKB podržava razne uobičajene metode trgovanja u Europi, poput SEPA, SWIFT i VISA. Kao treće najveće kripto tržište na svijetu, pokretanje trgovine OKB u zoni EURO ima dubok utjecaj na ekološku izgradnju OKB-a. Nastavit ćemo obrađivati ​​europsko tržište u budućnosti.

Dana 16. siječnja 2020., OKB se udružio s CoinBeneom radi popisa OKB parova za spot trgovanje.

Od danas smo se udružili s 8 glavnih C2C burzi, uključujući Bitfinex, ALINIEX, Probit i Indodax, kako bismo podržali kupnju OKB-a s USD, EUR, vijetnamskim Dongom, južnokorejskom vonom i indonezijskom rupijom, itd. U pogledu spot-a trgovanja, OKB je sada uvršten na desetak glavnih burzi, kao što su Bitmax, Bitfinex i BiKi, s dostupnih preko 40 glavnih parova za trgovanje imovinom.

4. Proširivanje zajednice OKB

Zajednica je važna veza između korisnika OKB-a i OKEx-a. Nedavno smo od naših globalnih korisnika dobili puno dirljivih novogodišnjih videozapisa na engleskom, korejskom, japanskom, arapskom, kantonskom, malajskom, indijskom, tamilskom i drugim materinjim jezicima.

6. i 10. siječnja 2020. organizirali smo promocije kako bismo dali besplatne kartice OKB i OKB novčanika kako bismo prikupili vrijedne prijedloge od korisnika u vezi s pokretanjem usluga OKB rezervacija automobila i hardverskih novčanika.

Shvaćamo da je ekosustav OKB neodvojiv od zajednice, stoga želimo izgraditi zajednicu usmjerenu na korisnike u kojoj uvijek možemo slušati komentare i prijedloge izravno od korisnika, kako bismo mogli nastaviti poboljšavati svoje usluge.

Zahvaljujemo na vašoj podršci proteklih godina, javite nam svoje prijedloge i povratne informacije kako bismo mogli usavršiti OKB ekosustav za vas!

Recite nam što mislite [e-pošta zaštićena]!

Slijedite OKEx na:

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner