Mjesečno izvješće OKB ekosustava u svibnju 2020

U svibnju je OKB izvršio osmi otkup i spaljivanje, u kojem je 3.509.874,52 OKB u vrijednosti od 19 milijuna američkih dolara poslano na adresu crne rupe i spaljeno.

Osim toga, 2 nova partnera sletjela su u OKB ekosustav i pokrenuta je serija kampanja za daljnje povećanje privilegija vlasnika OKB-a, uključujući kupnju OKB-a i dobivanje dodatnih USDT i BTC bonusa.

Kao jedan od najznačajnijih scenarija prijave, OKChain i njegov testnet ostvarili su određeni broj značajnih nadogradnji, uključujući postavljanje pravila za glasanje i kandidate za supernode, kao i pokretanje prve kampanje OKChain Hachathon.

1. Najveći porast u svibnju je 17.4% i jedan jednodnevni obim trgovine premašio je 310 milijuna američkih dolara.

Tržišta OKB-a u svibnju:

Cijena OKB-a početkom svibnja: 5,09 USDT

Cijena OKB-a krajem svibnja: 5,26 USDT

Najviša cijena OKB-a u svibnju: 5,67 USDT

Najveći porast u svibnju: 17,4%

Obim 24-satne trgovine premašio je 310 milijuna dolara 29. svibnja, što je najveći u svibnju. Uglavnom trgovinski parovi protiv OKB-a su USDT, ETH, BTC i USDK, u kojima je obujam trgovanja trgovačkim parom OKB / USDT zauzeo 56,60%.

2. OKB je izvršio Osmi otkup i izgaranje u iznosu od 19 milijuna američkih dolara.

U svibnju je proveden osmi otkup i spaljivanje OKB-a, čiji je obuhvaćeni period od 1. ožujka 2020. do 31. svibnja 2020. Ovaj put je broj otkupljenih i spaljenih OKB-a 3.509.874,52, što odgovara 19 milijuna Američki dolari na temelju tadašnje tržišne cijene, 9,3% više od sedme runde.

Izvorno izdavanje OKB-a iznosi 300 milijuna, a nakon završetka osmog kruga otkupa i sagorijevanja, akumulirani otkupljeni i izgorjeli OKB iznosi 20.671.583,58, uzimajući 7% izvornog izdanja. Trenutna ponuda na sekundarnom tržištu iznosi 279.328.416,42 OKB.

Budući otkup i izgaranje OKB-a usmjerit će se prema sekundarnom tržištu. Pod pretpostavkom da ubuduće neće biti dodatnog izdavanja OKB-a, sav ostatak OKB-a migrirat će se na glavnu mrežu OKChaina i njegov pametni ugovor o izdavanju bit će izbrisan.

Vjerujemo da punim srcem i iskrenom praksom OKB tima deflatorni model OKB-a vodi tržište i vratit će svim pristalicama svojim visokokvalitetnim performansama.

3. Značajne nadogradnje mreže OKChain Testnet

Kao jedan od najznačajnijih scenarija primjene OKB-a, OKChain je ostvario puštanje testne mreže 0.10. OKT je ekskluzivni izvorni token za ekosustav OKChain i u budućnosti će se 100% blokova generacije OKT preslikati na nositelje OKB-a.

Dana 4. lipnja, prva OKChain Hackathon kampanja pokrenuta je za sve programere, a sudionici mogu osvojiti nagrade OKB-a do 5.000 američkih dolara

4. Scenariji aplikacije OKB nastavljaju se širiti

20. svibnja OKB je uspostavio partnerstvo s platnom platformom Linka, uz čiju podršku nositelji OKB-a mogu koristiti OKB za kupnju dnevnih potrepština u Koreji.

28. svibnja OKB je postigao strateško partnerstvo s Changellyjem, jednom od najpoznatijih platformi za kripto razmjenu. Od tada korisnici mogu koristiti Visa, MasterCard, Apple Pay i druge usluge plaćanja za kupnju OKB-a.

10. svibnja, jedno od značajnih internih prava za nositelje OKB-a, pretprodaja 13. OKEx Jumpstart – NDN Link uspješno je završena. Ekskluzivna pretplata za OKBelievers dosegla je 8.482.996.335 NDN, a ona za OKTraders 6.523.456.534. NDN je zabilježio rast cijene od 200% u svom debitantskom trgovanju u odnosu na cijenu predbilježbe.

Do sada je broj scenarija slijetanja uz podršku globalnih partnera OKB dosegao 45, pokrivajući više od 10 važnih područja, uključujući plaćanje, transakcije, tržišni softver, novčanik, posudbu i zajam, tehnološku sigurnost, putovanja, usluge boravka, zabavu, društvene mreže , električni ugovor i O2O.

Istodobno, vlasnici OKB-a također uživaju 14 internih privilegija, uključujući popust na naknadu za trgovanje, OKB uštedu, OKB trgovanje polugom, pretvorbu malih salda, pretplatu na OKEx Jumpstart, otkup OKB-a & spali, delegirani trgovci i druge privilegije.

5. Airdrop kampanje pokrenute za sljedbenike OKB-a

U svibnju smo pokrenuli airdrop kampanju za sve korisnike OKEx-a: korisnici koji kupe OKB u vrijednosti od 100 američkih dolara dobit će airdrop od 10 američkih dolara u USDT. Također, ako pozovete svog prijatelja da se prijavi na OKEx i kupi OKB u vrijednosti od 100 američkih dolara, i vi i vaš prijatelj dobit ćete zračenje od 10 američkih dolara u bitcoinima.

14. svibnja održali smo AMA za naše globalne obožavatelje s grupom CoinCryptoProfit i izvijestili o trenutnim konstrukcijama ekosustava OKB-a.

Osim toga, u grupi SatoshiClub održali smo i AMA kako bismo odgovorili na pitanja u vezi s OKB-om koja je postavila grupa.

U budućnosti će se tim OKB-a truditi ponuditi najkvalitetniju uslugu većem broju korisnika i pomoći u postizanju konsenzusa prema blockchain industriji i OKB-u.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili savjeta, kontaktirajte donju adresu e-pošte.

OKB e-pošta: [e-pošta zaštićena]

OKChain e-pošta: [e-pošta zaštićena]

OKChain https://t.me/okchaintech

OKB tim

Lipnja 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner