Mjesečno izvješće OKB ekosustava – veljača 2020

U veljači je OKB ekosustav nastavio postizati otkriće u različitim aspektima, poput razvoja novih scenarija primjene, poboljšanja modela deflacije OKB-a, širenja partnera i trgovačkih kanala i izgradnje OKB zajednice.

– Testnet mreža OKChain i OKEx DEx službeno je pokrenut, a očekuje se da će imati koristi za nositelje OKB-a;

– OKB je dovršio 7. otkup i izgaranje, a ukupno će biti spaljeno 700 milijuna neispunjenih OKB-a. Od tada je OKB ušao u eru apsolutne deflacije i postao prvi svjetski token u potpunosti cirkulirajuće platforme;

– Unutarnji i vanjski scenariji OKB-a dodatno se proširuju;

– Ukupno je dodano 5 novih kanala OKB trgovanja za spot prodaju i rudarstvo na čekanju;

– Deseci interakcija na mreži zajednice organizirani su za milijune korisnika širom svijeta.

Od danas je OK Blockchain Foundation razvio mnoge slučajeve upotrebe OKB-a s OKEx-om, uključujući izgradnju do 13 scenarija aplikacija temeljenih na platformi, poput popusta na naknade za trgovanje, OKEx Jumpstart, tržište trgovanja OKB-om itd., Zajedno s 35 vanjskih scenarija primjene, pokriva plaćanje, podatke o tržištu, novčanik, pozajmljivanje i upravljanje bogatstvom, cyber sigurnost, putovanja, način života i zabavu, koji omogućavaju vlasnicima OKB-a da kupuju proizvode ili usluge s OKB tokenom.

Osim toga, OKB je također ubrzao svoju globalizaciju i sada je dostupan na 8 glavnih fiat pristupnika, uključujući američki dolar, euro, južnokorejski win, vijetnamski dong, indonezijsku rupiju itd., Te uvršten na preko 50 trgovačkih platformi, uključujući Bitfinex i Bitmax.

S druge strane, pruža prvoklasne usluge milijunima korisnika u 141 zemlji i regiji, uključujući Sjedinjene Države, Britaniju, Njemačku, Južnu Koreju, Japan, Rusiju, Singapur i Indoneziju.

1. OKB će se migrirati na OKChain

Kao vodeća kripto razmjena, udružili smo se s OK Blockchain Foundation kako bismo ostavili trag u decentraliziranom financijskom prostoru pokretanjem komercijalnog javnog blockchaina OKChain testnet i prvom DeFi aplikacijom OKEx DEx 10. veljače. OKChain je vrlo siguran, uistinu decentraliziran i otvoren za svi koji će uživati ​​u blagodatima koje donosi blockchain i decentralizacija.

OKB će uskoro biti migriran s mreže Ethereum ERC-20 na mrežnu mrežu OKChain. Kako bi se ispunio zahtjev za DPoS konsenzusom, OKT je izdan kao izvorni token OKChain-a, čiji će genezni blok biti mapiran 100% nositeljima OKB-a. U budućnosti će se OKT i OKB međusobno povezivati ​​radi poticanja ekološkog razvoja OKChain-a. Nositelji OKB-a moći će sudjelovati u upravljanju OKChainom i postati nadčvor.

Nakon pokretanja testne mreže, OKB je također objavio 5 ciljeva ekosustava za svoje korisnike:

1. OKChain omogućuje korisnicima izdavanje svoje kriptovalute u javnom lancu;

2. Korisnici mogu izgraditi svoju decentraliziranu burzu i prilagoditi ono što imovinu i trgovinske parove žele navesti;

3. OKChain će podržati distribuciju DeFi aplikacija;

4. OKChain će podržati pametne ugovore;

5. OKChain će podržati BTC preko lanca, djelujući kao most za povezivanje BTC-a sa svijetom.

2. Izgorjelo je ukupno 17.161.709,06 OKB, OKB će uskoro ući u apsolutnu deflaciju

Ukupno sedam rundi otkupa OKB-a & Izvršena je opeklina, s ukupno 17.161.709,06 OKB već izgorjela. Trenutni tiraž OKB-a je 282.838.290,94 OKB. Na temelju trenutne cijene OKB-a (5,5 USD), ukupna vrijednost OKB-a otkupljenog i spaljenog iznosi cca. 94,4 milijuna USD.

Nakon pokretanja testne mreže OKChain, izgorjelo je ukupno 700 milijuna neispunjenih OKB-a. Od tada je OKB ušao u eru apsolutne deflacije i postao prvi svjetski token u potpunosti u opticaju. Razvojni tim ne zadržava ništa od OKB-a, a opečeni OKB svi dolaze sa sekundarnog tržišta iz sheme otkupa i opeklina. Izgorjeli 17.161.709,06 OKB je činio 5,7% od ukupne početne naklade od 300 milijuna OKB-a, a trenutni iznos u opticaju je 282.838.290,94 OKB.

Jednom kada se OKB preseli na mrežu OKChain, njegov pametni ugovor na Ethereumu bit će izbrisan, a OK Blockchain Foundation ubuduće neće izdavati dodatne OKB jer ulazak u apsolutnu deflaciju može dugoročno imati koristi za cijenu OKB-a i njegove vlasnike.

3. Povećani OKB interni i vanjski scenariji aplikacija za jačanje korisničkih prava

Na OKEx-u su implementirani još neki scenariji aplikacija OKB, a OKB je također postigao strateška partnerstva s 2 vanjska partnera ekosustava.

Dana 20. veljače OKEx je pokrenuo promptno trgovanje maržom (3X) i usluge štednje za OKB uz stopu zaduživanja od 0,01%.

25. veljače OKEx je organizirao 10. OKEx Jumpstart za HDAO i zabilježio rast od 120% na svojoj prvoj cijeni. Da bi se pretplatili na tokene na OKEx Jumpstartu, sudionici moraju biti nositelji OKB-a prije početka prodaje i postići minimalni uvjet držanja za ulazak. Trenutni vlasnici OKB-a mogu se pridružiti prebacivanjem OKB-a na svoj financijski račun unaprijed.

U pogledu širenja vanjskih partnera, OKB je 13. veljače postigao partnerstvo sa ZelCoreom, visokokvalitetnim novčanikom nove generacije, kako bi podržao korisničku pohranu OKB imovine na ZelCoreu.

24. veljače HiCats, blockchain igra koju je razvio Just Studio, a izdao MixMarvel, postala je jedan od partnera i podržavatelja OKB ekosustava.

28. veljače, InfinitoWallet pridružio se ekosustavu OKB i na popis je dodao OKB token. InfinitoWallet jedan je od najpoznatijih novčanika u vijetnamskoj kripto zajednici, s preko 500 000 registriranih korisnika i 70 000 aktivnih korisnika mjesečno.

4. OKB uvršten na 5 novih trgovačkih platformi

Opseg trgovine OKB-a postigao je brzi rast u veljači, što je potaknulo veći broj korisnika na trgovinu i globalno sudjelovanje u OKB ekosustavu.

Kako bi ispunio očekivanja i zahtjeve korisnika OKB-a, tim je u veljači dodao 5 platforma za trgovanje kao potporu uslugama deponiranja, povlačenja i trgovanja, zajedno s ETF-om OKB-ovog spot margin trgovanja.

13. i 17. veljače OKB se udružio s dvije poznate korejske trgovačke platforme, Bitribe i BW, kako bi otvorio trgovačke parove OKB / BTC i OKB / USDT. Ove dvije razmjene uglavnom nude pristupne portale OKB za korisnike u Južnoj Koreji, Singapuru i drugim zemljama.

20. veljače OKB je uvršten na trgovačku platformu BHEX sa sjedištem na Malti, koja pruža usluge deponiranja, povlačenja i trgovanja OKB-om globalnim korisnicima..

Dana 24. veljače, OKB je uvršten na BitSG, poznatu trgovačku platformu u Singapuru, kako bi podržao polaganje i povlačenje sredstava OKB i ETF OKB-a za spot margin trgovanje na BitSG-u..

Dana 24. veljače, OKB i ViteX, decentralizirana trgovačka platforma, udružili su se da podrže OKB-ove usluge rudarstva na čekanju za korisnike ViteXa.

Od danas je za OKB dostupno 8 fiat gateway usluga, uključujući američki dolar, euro, korejski win, vijetnamski dong, indonezijsku rupiju itd. OKB je također naveden na više od 50 trgovačkih platformi, pokrivajući 141 državu i regiju širom svijeta.

5. Milijarda globalnih korisnika OKB-a grade konsenzus zajednice

OKB je usko surađivao s milijunima korisnika u zajednici kroz desetke mrežnih aktivnosti, prikupljajući prijedloge korisne za poboljšanje OKB ekosustava od korisnika.

Nakon pokretanja OKChaina i OKEx DEx 10. veljače, izvršni direktor OKEx-a Jay Hao proveo je AMA u službenoj zajednici OKEx-a o pitanjima kao što je raspoređivanje budućih prava nositelja OKB-a do kojih je korisnicima najviše stalo.

OKEx je održao AMA u svojoj službenoj zajednici

OKEx je 17. veljače održao AMA u svojoj službenoj zajednici za globalne korisnike OKB-a kako bi objasnio i izvijestio o pitanjima vezanim za budući razvoj ekosustava OKB-a.

Sve u svemu, tijekom posljednjih nekoliko mjeseci primjećuje se postupni porast broja slučajeva uporabe OKB-a. Zajedničkim naporima s razvojnim timom, zajedno s podrškom nositelja OKB-a, predviđa se da će OKB nastaviti širiti opseg aplikacija u godinama koje dolaze.

Ako imate prijedloge za OKEx, ostavite nam komentar ispod ili nas kontaktirajte na [e-pošta zaštićena].

Slijedite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner