Mjesečno izvješće OKB-ovog globalnog ekosustava – srpanj 2020

Tijekom mjeseca srpnja, 11 novih partnera sletjelo je u globalni ekosustav OKB-a nastojeći pružiti visokokvalitetne usluge koje se odnose na decentralizirano financiranje, mrežna plaćanja, sigurnost i legalno trgovanje valutama svim imateljima OKB.

Uz to, OKEx je pokrenuo uslugu zajma OKB C2C, a prva OKChain Hackathon kampanja uspješno je završila.

Sljedeće izvješće pokazuje napredak i postignuća ekosustava OKB tijekom srpnja 2020.

Pojedinosti o tržištu OKB-a za srpanj

Najviši mjesečni ROI OKB-a bio je 27%

CoinGecko izvijestio je da je mrežni promet OKEx-a zabilježio najveći porast u usporedbi s drugim burzama tijekom drugog tromjesečja 2020. – dosegnuvši rast od 239%.

Istodobno, matična valuta platforme OKEx, OKB, imala je najveći ROI među prvih pet tokena glavne platforme – dosegnuvši 90%. 

Jedanaest globalnih partnera pridružilo se ekosustavu OKB

Kako bi poboljšao vrijednost, podršku i iskustvo usluge OKB, ekosustav je u srpnju dodao ukupno 11 partnera širom svijeta. Dodaci pokrivaju mnoga važna polja – uključujući usluge DeFi, internetska plaćanja, premije s popustima, sigurnosne usluge kao i obično trgovanje.

OKB je 2. srpnja učvrstio stratešku suradnju s tvrtkom Saturn Network, poznatim dobavljačem usluga DeFi. Korisnici mogu provoditi OKB DEX derivate dok trguju na platformi Saturn Network.

OKB je također sukcesivno došao do strateške suradnje s Aeronom i MyWishom na polju plaćanja. Uz Aeron korisnici mogu kupiti zrakoplovne proizvode koje Aeron nudi s OKB-om. Istodobno, korisnici mogu koristiti OKB za obavljanje plaćanja i uživanje u inteligentnoj ugovornoj usluzi koju pruža MyWish.

Nadalje, OKB je također podržao pokretanje poznatih API strateških platformi Haasonline, Cryptohopper i Mudrex. Svi korisnici OKB-a mogu uživati ​​na popustima za trgovanje botovima na gore navedenim platformama.


Što se tiče širenja legalnih kanala trgovanja tokenima, OKB je pokrenuo Kamoney, vodeću i legalnu platformu za trgovanje valutama u Južnoj Americi, kao i Cointopay, poznatu trgovinsku platformu – daljnji razvoj globalnog ekosustava.

Što se tiče novčanika, OKB je sukcesivno postigao dogovor s poznatim indijskim novčanicima BuyUCoin i najvećim kripto novčanikom u Rusiji – tj. Trusteeom. Korisnici mogu imati koristi od svih OKB-ovih mogućnosti štednje i trgovanja putem gore navedenih novčanika.

Kontinuiranim naporima OKB trenutno ima 76 globalnih partnera i nastavit će pružati prvoklasne usluge milijunima korisnika i obožavatelja širom svijeta.

OKEx pokrenuo OKB C2C zajam

17. srpnja OKEx je službeno pokrenuo OKB C2C zajam.

Trenutno svi zajmoprimci mogu uživati ​​najnižu kamatnu stopu u industriji – od 0,01%

Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, sada je moguće odabrati trajanje posudbe između razdoblja od sedam do 90 dana. Ograničenje za jedan zajam je od najmanje 200 USDT do maksimalno 1 milijun USDT.

OKChainova prva Hackathon kampanja uspješno je završena

OKChainova prva Hackathon kampanja uspješno je zaključena 31. srpnja. Rezultati natjecanja bit će objavljeni krajem kolovoza.

Od pokretanja 4. lipnja na natjecanje su se prijavila ukupno 22 tima i pojedinci – uključujući Peking ChainsGuard, Bitsong, DappBirds i druge poznate organizacije iz različitih područja. Prijave natjecatelja obuhvaćale su DEX-ove, novčanike digitalne imovine, API-je, virtualne strojeve, blockchain preglednike, blockchain osiguranje, ulaganje, razvojne alate, SDK, cross-chain rješenja i mnoge druge inovativne aplikacije.

Prvotna namjera kampanje Hackathon bila je omogućiti većem broju institucija i pojedinaca da se razvijaju i napreduju s OKChainom. Kako bi potaknuo entuzijazam natjecatelja, OKChain će podijeliti nagrade u vrijednosti do 5000 USD OKB-a, prema doprinosima institucija i pojedinaca.

Raduje se novom mjesecu

Osim toga, kako bi održao blisku komunikaciju s korisnicima i poslušao njihove prijedloge, OKB je u srpnju održao i niz važnih aktivnosti u zajednici. Korisnici mogu dodati pomoćnika OKB-a (WeChat ID: OKBNO1) za dobivanje informacija i pogodnosti.

Ako imate pitanja ili komentare za timove OKB ili OKChain, obratite se putem donjih kontakata:

OKB e-mail: [e-pošta zaštićena]

OKChain e-pošta: [e-pošta zaštićena]

OKChain Tech Telegram: https://t.me/okchaintech

OKB tim

Kolovoza 2020

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map