Pasivni kripto prihod: Evo kako zaraditi više

Svi žele dodatni prihod izvan vašeg radnog mjesta 9–5. Sve što znamo je da svoj teško stečeni novac staviti u banku nije atraktivna ideja. Ipak, kad razmišljate o ulaganju, možda nemate pojma odakle započeti ili nemate vremena za DYOR.

Što se tiče zarade pasivnog dohotka, možda ne biste znali da je kripto idealna alternativa. Pomaže vam da zaradite više na jednostavnosti i udobnosti.

Zvuči predobro da bi bilo istinito? Pročitajte kako biste saznali zašto i korak po korak vodič za izgradnju pasivnog plana s niskim rizikom i visokim prinosom.

Negativne kamatne stope nova su norma

“Negativna kamatna stopa globalno je nova norma. Blockchain i digitalna imovina mijenjaju način na koji zarađujemo kamate ”, rekao je Lennix Lai, direktor financijskog tržišta u tvrtki OKEx na Blockchain Economy 2020, najvećem blockchain summitu u zemljama Bliskog Istoka i Euroazije 21. veljače 2020.

Lennix Lai, direktor financijskog tržišta tvrtke OKEx, dajući uvodnu riječ o kripto pasivnom prihodu na Blockchain Economy 2020 @ Istanbul, Turska (Izvor: Twitter Blockchain Economy)

Ne može se poreći da je negativna kamatna stopa bacila sjenu na globalno gospodarstvo. Europska središnja banka (ECB) primjenjuje politiku negativne kamatne stope od financijske krize 2008. godine. Banke u Europi i Japanu koje vode politiku moraju doplatiti za višak rezerviranja za parkiranje u ECB-u. U Njemačkoj su neke banke počele prenositi negativni teret kamatnih stopa na svoje klijente.

Kamate će vjerojatno još više pasti. Zamislite jednog dana ako ne možemo dobiti kamate sa svojih štednih računa i moramo platiti za stavljanje novca u banku. Kako bi to bilo smiješno?

Kripto kao idealna alternativa za zarađivanje kamata

Lennix je također naglasio da će u budućnosti kripto temelji na pozajmljivanju PoS, DPoS i DeFi izvoditi razne nove proizvode koji pružaju redovite kamate. Tako milijarde korisnika mogu uživati ​​u pogodnostima stjecanja pasivnog dohotka.

U OKExu nastojimo uvesti kripto uključivanje i neprestano radimo na ekonomiji bez trenja. Imajući to na umu, dizajnirali smo proizvode koji pomažu korisnicima da ostvaruju pasivan prihod. Osim mentaliteta kupovine i kupčevine, možete izgraditi svoj pasivni plan dohotka i potruditi se do većih ušteda.

1. Ulog

Ulog je izravno i nisko rizično ulaganje u digitalnu imovinu. Samo kupite i položite kripto u e-novčanik ili ulog na određeno vrijeme, na njemu možete redovito zarađivati ​​dividende. Jednostavno.

OKEx bazen pruža uslugu klađenja sa stabilnim i većim prinosima. Podržavamo ulog od 8 glavnih tokena, uključujući EOS, XTZ, DAI, VSYS, ATOM i još više, s kamatnim stopama do 15% – mnogo više od onoga što vam banke mogu ponuditi.

Povrat koji dobijete ovisi o razdoblju ulaganja i iznosu. Kada zaključate sredstva na dulje razdoblje, možete ostvariti veći prihod. Da biste dobili bolju ideju, možete pročitati kompletan ulog vodič i provjerite minimalni zahtjev za ulogom, ROI, razdoblje zaključavanja i detalje otkupa različitih tokena na našoj web stranici. Kupci također mogu uživati ​​u 1-na-1 korisničkoj podršci 24/7 i visokoj razini zaštite sredstava.

2. Štednja

Štednja je usluga s dodanom vrijednošću digitalne imovine tvrtke OKEx.

Omogućuje vam polaganje i povlačenje digitalne imovine u pokretu i uživanje u dnevnoj zaradi s kamatama. Nije potreban minimalni polog. Tamo možete sigurno pohraniti svoju imovinu pomoću našeg sofisticiranog sustava upravljanja rizikom.

Za razliku od ulaganja, sredstva Štednje koriste se samo za usluge margin kredita OKEx-a, što znači da tada možete kapitalizirati dobitak od kamata.

3. Kreditiranje

Ako držite kripto, ali ne planirate prodavati ili trgovati, kripto pozajmljivanje omogućuje vam pasivni prihod davanjem u zajam, a sve putem pametnih ugovora.

DeFi pozajmljivanje popularno je među kripto trgovcima. Uključeni rizici mnogo su niži od tradicionalnih međusobnih pozajmljivanja. Trenutno naš tim radi na pružanju usluga kreditiranja na našoj platformi. Pratite vrlo brzo uzbudljivije vijesti.

U eri negativne kamatne stope kripto preoblikova način na koji ostvarujemo pasivni prihod. Isprobajte naše usluge ulaganja i štednje – jesmo li spomenuli najnovije promocija omogućuje vam zaradu do 20% godišnjeg prinosa?

Sretna pasivna zarada!

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner