Sve što trebate znati o OKT-u

Nakon nedavnog pokretanja OKChaina, našeg decentraliziranog komercijalnog javnog lanca, najavili smo i njegov izvorni token, OKT. Sa značajnim svjetskim interesima za ovaj novi token, razvrstali smo neka često postavljana pitanja kako bismo vam pomogli da shvatite njegovu jedinstvenost, kao i razlike između OKT i OKB.

Jesu li OKT & OKB istu stvar? Je li OKT fork novčić OKB-a?

Ne, NISU isti. OKT & OKB su u osnovi dva različita tokena s potpuno različitim značajkama.

Novoizdani OKT izvorni je token OKChaina koji djeluje kao osnovni token za DPoS konsenzus OKChaina. Prvo će se izdati u svom bloku postanka, a svake će se godine svake godine održavati 1–5% dodatnog izdanja.

OKB je uslužni žeton OKExa koji podržava razvoj ekosustava OKEx. Jednokratno izdavanje 300 milijuna OKB dovršeno je u 2018. godini, a u budućnosti neće biti daljnjeg izdavanja. Povrh svog otkupa & shema izgaranja, ukida se plan izdavanja ukupno 700 milijuna OKB-a. Tako je OKB sada postao prvi svjetski potpuno cirkulirani token platforme i ući će u deflaciju.

Hoće li OKT utjecati na cijenu OKB-a?

Odgovor je negativan. A njihove će cijene odrediti različiti skupovi čimbenika.

Cijena OKT-a temelji se na razvoju ekosustava OKChain, uključujući DEX, DeFi aplikacije i njegovom budućem razvoju.

Cijena OKB-a određena je poslovnim rezultatima OKEx-a, razvojem infrastrukture ekosustava, proširenjem njegovih trgovačkih kanala, kao i shemom otkupa i sagorijevanja OKB-a. Ovdje su detalji:

Razvoj infrastrukture ekosustava: Proširenje OKB-ovih unutarnjih i vanjskih scenarija aplikacije. U ovom trenutku postoji 11 internih i 32 vanjska slučaja korištenja aplikacija.

Proširenje kanala trgovanja: Otvorili smo fiat pristupnike za 8 glavnih valuta, uključujući američki dolar, euro, korejski win, indonezijsku rupiju i vijetnamski dong.

OKB otkup i shema gorenja: Ukupna emisija OKB-a iznosi 300 milijuna, od čega je 13.978.364 OKB-a već spaljeno. Trenutni iznos u opticaju je 286.021.636 OKB. OKB nema daljnje izdanje i prvi je potpuno cirkulirani token platforme na svijetu.

Zašto moramo stvoriti OKT?

OKChain usvaja mehanizam konsenzusa DPoS, koji zahtijeva nativni token za rad.

Štoviše, prirode ekosustava OKChain i ekosustava OKEx vrlo se razlikuju, prvi je tehnološki usmjeren, a drugi trgovački. Da bi se bolje opsluživao i održavao visoko autonomni ekosustav na OKChainu, potrebno je kontinuirano izdavanje njegovog izvornog tokena, kao i fleksibilni sustav poticaja.

Međutim, budući da moramo zadržati svoj cilj da nastavimo deflaciju OKB-a i da izbjegnemo razvodnjavanje vrijednosti OKB-a kako bismo zaštitili dugoročne interese svojih nositelja, ne možemo koristiti OKB kao izvorni žeton OKChaina. Zbog toga smo stvorili OKT kao izvorni token OKChain-a.

Budući potezi za poboljšanje vrijednosti OKB

S novim izdanim tokenom i dalje nikada nećemo prestati razvijati svoj ekosustav OKB i širiti opseg slučajeva korištenja, koji su već pokrivali novčanike, financijske i kreditne usluge, mrežnu sigurnost, putovanja, način života, komunalne usluge i još mnogo toga.

Osim toga, dodat ćemo još kanala za trgovanje i deponiranje. Trenutno smo otvorili fiat pristupnike za niz glavnih fiat valuta i uvrstili smo OKB na desetke glavnih kripto burza s preko 40 trgovačkih parova protiv glavnih kovanica dostupnih na tržištima.

Na kraju, nastavit ćemo usavršavati OKB shemu otkupa i sagorijevanja. Kao što je spomenuto, sagorjet ćemo neizdatih 700 milijuna OKB-a, a ne zadržati bilo koji OKB. Svi su OKB izgorjeli, a izgaraju u potpunosti sa sekundarnog tržišta.

Pogodnosti za nositelje OKB-a

U znak zahvalnosti našoj OKB zajednici na njihovoj nevjerojatnoj podršci, mapirat ćemo 100% genetskog bloka OKT na sve nositelje OKB-a prema njihovom posjedu OKB-a. U budućnosti će se i OKB i USDK migrirati s mreže Ethereum ERC-20 na glavnu mrežu OKChain. Jednom kada mreža OKChain bude aktivna, bit će dostupno trgovanje OKT-om. To će reći, nositelji OKB-a imat će priliku sudjelovati u upravljanju OKChainom i postati supernode.

Iako se OKB i OKT u mnogočemu razlikuju, na OKChainu će biti nerazdvojni. OKT ne samo da podržava razvoj OKChaina, već osnažuje i razvoj OKB ekosustava.

Slijedite OKEx na:

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner