Tether dodaje OMG, Crypto Firme prikupljaju sredstva i YFI cijene lete u nebo

Tether dodaje OMG mrežu usred Ethereum gužve u prometu

Izdavač stabilnih valuta Tether usvojio je OMG mrežu za USDT tokene jer potražnja za vodećim stabilnim bitcoinima nastavlja rasti – zajedno s interesom za sve zagušeniji Ethereum blockchain.

Prema službeno priopćenje, potez stavljanja postotka privezaka na mrežu OMG, Layer 2 rješenje za Ethereum koje koristi batch batch, rezultirat će bržim vremenima potvrde i smanjenim naknadama – ali neće ugroziti sigurnost na lancu.

Cijena OMG tokena porasla je 261,7% tijekom posljednjih sedam dana, prema podacima iz CoinGecka, prema vremenu tiska.

Ključni za poneti:

  • Stalna potražnja za stabilnim kovanicama i eksplozivan rast decentraliziranih financija u kombinaciji su značajno začepili mrežu Ethereum i, zauzvrat, povećali transakcijske naknade. Rješenja sloja 2, poput OMG mreže, trebala bi kratkoročno i srednjoročno vidjeti povećanu potražnju.
  • Sam DeFi može početi gledati na blockchaine koji nisu Ethereum, poput konkurenata ili Bitcoina (BTC).

Grafikon cijena OMG-aCijena OMG mreže (OMG) porasla je tijekom posljednjih sedam dana. Izvor: CoinGecko

BlockFi prikupi 50 milijuna dolara, Pantera 165 milijuna dolara

BlockFi, platforma za kriptozajmljivanje, zatvorena je prikupljanje sredstava serije C od 50 milijuna dolara – što slijedi prikupljanje sredstava iz serije B u iznosu od 30 milijuna dolara u veljači. Posljednju rundu vodio je Morgan Creek Digital, a sudjelovali su Winklevoss Capital, NBA igrač Matthew Dellavedova, dvije sveučilišne zadužbine i drugi.

Uspješni BlockFi-ov prikupljanje sredstava također slijedi onaj iz kripto-investicijske tvrtke Pantera Capital, koja je nedavno prikupio otprilike 165 milijuna dolara u privatnom financiranju.

Ključni za poneti:

  • Uspješni prikupljanje sredstava BlockFi-ja postavlja ga na pravi put da dugoročno postane sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge – i kratkoročno započne izdavati BTC kreditne kartice.
  • Prikupljanje sredstava također će pomoći BlockFi-u u naporima da ostane naprijed na sve konkurentnijem tržištu kripto zajma, s Coinbaseom i drugima koji ulaze u sukob.
  • Ostali uspješni prikupljači sredstava, poput onog iz tvrtke Pantera Capital, ilustriraju potencijalni rast i sazrijevanje kripto industrije.

Očekuje se da će se primarni pobjednik Pro-Bitcoin pridružiti američkom Senatu

Bivša američka predstavnica Cynthia Lummis pobijedila je na svojoj primarnoj utrci u Wyomingu nakon što je pobijedila još devet republikanskih kandidata.

The istaknuo je zagovornik Bitcoina sada će se suočiti s demokratkinjom Merav Ben-David, koju će, prema predviđanjima države, pobijediti trenutne političke sklonosti.

Lummis je prvi put kupio BTC 2013. godine i na vodeću kriptovalutu gleda kao na vrijednost.

Ključno za poneti:

  • Politički iskusni Lummis bi, po svoj prilici, postao jedan od kripto-najprijatnijih zakonodavaca u vladi Sjedinjenih Država, ako bi pobijedila na općim izborima.

Obilne kiše koje koče bitcoin u kineskoj provinciji

Obilne kiše u kineskoj provinciji Sečuan izazvale su pustoš na rudarstvu Bitcoina na tom području, uzrokujući dnevni pad između 10% i 20% ranije ovog tjedna, ovisno o rudarskom fondu.

Kišne oluje odgovorne su za prekide u električnoj energiji, poplave i telekomunikacijske probleme u regiji, na što se odnosi 9,66% BTC-ove brzine raspršivanja u zemlji koja čini 65,08% rudarske snage Bitcoina.

Ključni za poneti:

  • Poplava će u konačnici biti kratkoročni zastoj u eksploataciji bitcoina u Sečuanu, jer kišna sezona u normalnim uvjetima može donijeti korist hidroelektričnim pogonima.
  • Unatoč tome što je zadržao svoju dominaciju kao epicentar rudarstva bitcoina, operacije u Kini su bile teško pogođen 2020. godine – uglavnom zbog kašnjenja u isporuci zbog komplikacija COVID-19, unutarnjih sporova – poput Bitmaina i Canaana – i promjena politike u Sečuanu.

Grafikon brzine kretanja bitcoinaHash stopa Bitcoina (BTC) smanjuje se posljednjih dana. Izvor: blockchain.com

YFI token Yearn.finance eksplodirao je 173% ovog tjedna

Upravljački token za yearn.finance (YFI) porastao je za 173,2% tijekom proteklog tjedna i trenutno se trguje na 14 558,20 američkih dolara, prema podacima iz CoinGecka, prema vremenu tiska.

YFI je pokrenut prije četiri tjedna i počeo trgovati po cijeni od 32 dolara. Tijekom posljednjih 30 dana povećao se za 1.541,2%.

Brzi rast upravljačkog tokena uglavnom se pripisuje izdavanju njegove tokenizirane platforme osiguranja, kao i ukupnom uzbuđenju oko decentraliziranih financija.

Ključno za poneti:

  • YFI je još jedan primjer tokena povezanih s DeFi-jem koji su brzo porasli u vrijednosti tijekom kratkog vremenskog razdoblja – pružajući nekim ulagačima značajne dobitke. Međutim, neki u široj industriji kriptovaluta i dalje nisu uvjereni u legitimitet DeFi-a i boje se da se balon napuhuje.

god.financijski (YFI) grafikon cijenaCijena YFI upravljačkog tokena yearn.financea porasla je u nebo. Izvor: CoinGecko

OKEx Insights predstavlja analize tržišta, dubinske značajke, originalna istraživanja & kurirane vijesti kripto profesionalaca.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner