OKEx Perpetual Swap Trading User Ugovor

1. Pregled

1.1 OKEx Perpetual Swap Trading (“Usluga”) usluga je trgovanja izvedenim derivatima virtualnog financijskog sredstva (VFA) koju je pokrenula Aux Cayes Fintech Co. Ltd. (u daljnjem tekstu “OKEx”). Dizajniran je, upravlja i njime upravlja OKEx. Da biste omogućili OKEx vječno razmjensko trgovanje, morate u potpunosti pročitati, razumjeti i prihvatiti „Ugovor o vječnom trajnom zamjenskom trgovanju OKEx“ i sadržaje sadržane u članku 7.1 ovdje („Ugovor“). Molimo pažljivo pročitajte sve uvjete i odredbe, prije nego što prihvatite ovaj Ugovor.

1.2 Napominjemo da niste ovlašteni za upotrebu i nećete koristiti Uslugu ako niste pročitali i prihvatili sve uvjete Ugovora. Vaše prihvaćanje ovog Ugovora i vaša upotreba Usluge posebno predstavlja da ste pročitali i pristali na ovaj Ugovor te da je ovaj Ugovor za vas pravno obvezujući.

2. Ispunjavanje uvjeta za korištenje usluge

2.1 Prihvaćate i slažete se da:

 • pristali ste na “Uvjete pružanja usluge OKEx” i ispunjavate uvjete i nije vam zabranjeno korištenje tamo navedenih “Usluga”;
 • ovaj Ugovor nije u suprotnosti sa zakonima zemlje ili regije iz koje potječete i obećavate da ćete se pridržavati zakona vaše zemlje ili regije;
 • pravni ste vlasnik VFA-a koje ste pohranili u Službi i jamčite da su izvori gore spomenutih VFA-a legalni.

2.2 Svjesni ste i preuzimate rizike koji mogu nastati u vezi s korištenjem Usluge, a koji uključuju, ali nisu ograničeni na:

 • velika volatilnost cijena VFA-a i njihovih derivata mogla bi u kratkom vremenskom razdoblju stvoriti veliki ili ukupan gubitak;
 • nedostatak VFA-a položenih kao marža mogao bi dovesti do trenutne likvidacije vaših pozicija, a mogli biste izgubiti sve VFA-e koje ste položili u Službi;
 • moglo bi se dogoditi nezadovoljstvo tehnologijom, što može odgoditi ili blokirati vaše korištenje Usluge;
 • mogla bi se dogoditi anomalija na tržištu, što bi moglo dovesti do gubitka vaših VFA-a.
 • s vremena na vrijeme, kako bi održao opću dobrobit na tržištu, OKEx mora dodati, ukloniti ili promijeniti politike. Takva akcija može biti u korist ili protiv pojedinog korisnika poput vas.

2.3 Prihvaćate i preuzimate sljedeće:

 • Uslugu nećete koristiti u bilo koju nezakonitu svrhu, uključujući, ali ne ograničavajući se na ilegalno kockanje, pranje novca, prijevaru, iznudu, iznudu, kršenje podataka, financiranje terorizma i bilo koje druge nasilne aktivnosti ili bilo koje poslovne aktivnosti zabranjene zakonom..
 • Nećete provoditi, pokretati ili omogućavati bilo koji oblik tržišne manipulacije ili druge oblike nezakonitog ponašanja, uključujući, ali ne ograničavajući se na ilegalno kockanje, pranje novca, prijevaru, iznudu, iznudu, kršenje podataka, financiranje terorizma i bilo koje druge nasilne aktivnosti ili zabranjene djelatnosti po zakonu.

3. Korištenje usluge

3.1 Usluga vam pruža knjigu narudžbi u stvarnom vremenu zajedno s ostalim informacijama. Informacije možete pregledati ili preuzeti za vlastitu analizu. OKEx nije odgovoran za bilo kakvu prosudbu ili analizu koju ste napravili na temelju podataka koje pruža Usluga.

3.2 Možete naručivati ​​u obliku koji zahtijeva OKEx putem web stranice, klijentskog softvera, API-ja ili bilo kojeg drugog kanala. Nakon što je narudžba popunjena, nećete je moći otkazati ili izmijeniti.

3.3 Jednom kada je vaš nalog “Open Long” ili “Open Short” popunjen, otvara se odgovarajuće mjesto. Jednom kada se popuni nalog “Close Long” ili “Close Short”, odgovarajuće mjesto se zatvara. Usluga će vam pružiti informacije o vašim pozicijama i o vrijednosti vaših VFA-a i njihovih derivata u stvarnom vremenu.

3.4 Trajna zamjena bit će namirena svaki dan u 08:00 (UTC) (dalje: “Nagodba”). Cijena poravnanja je najnovija cijena marke (definirana i izračunata od strane Usluge, pogledajte “Vodič za trajnu zamjenu OKEx”). Prilikom nagodbe, isti će se iznos FVA-a kao i iznos UPL-a dodati RPL-u, a RPL umanjenom za iznos Clawback-a pripisat će se vašem stanju, koji se može odmah povući (ovisno o zahtjevu za maržom i ostalim ograničenjima koja zahtijeva Usluga). UPL i RPL se zatim resetiraju na 0. (Za definicije i metode izračuna UPL 、 RPL i iznos povrata potražite u “Vodiču za trajnu zamjenu OKEx”.)

3.5 Prilikom nagodbe, korisnici s dugim pozicijama i korisnici s kratkim pozicijama razmjenjivat će naknadu za financiranje (definirana i izračunata od strane Usluge, pogledajte “Vodič za trajnu zamjenu OKEx”).

3.6 Za uslugu ćete platiti naknadu OKEx-u. Raspored naknada potražite u “Vodiču za trajnu zamjenu OKEx”.

3.7 Ako se tržišne anomalije pojave prije namire, uključujući, ali ne ograničavajući se na akutnu fluktuaciju osnovnog indeksa ili abnormalnu stopu povrata, OKEx može, prema vlastitom nahođenju, odlučiti nagoditi se u pravo vrijeme komercijalno razumnom metodom. OKEx će objaviti najavu u vezi s takvim detaljnim pravilima.


4. Upravljanje rizikom

4.1 Služba uvodi razne mjere za kontrolu sustavnih rizika, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 • Sustav marži s omjerom marže za višerazinsko održavanje
 • Mehanizam likvidacije
 • Postupak društvene povrata

OKEx će kontinuirano poboljšavati svoje mjere upravljanja rizikom.

4.2 „Sustav marži s omjerom marže za višerazinsko održavanje”. Na temelju VFA-a koje ste položili u Usluzi, veličina pozicije koju možete otvoriti je ograničena. Osim toga, da biste izbjegli likvidaciju, vaš omjer marže (definiran i izračunat od strane Službe, pogledajte “OKEx Vodič za trajnu zamjenu”) Mora biti viši od omjera marže za održavanje, što je najniži omjer margine za zadržavanje vaših trenutnih pozicija. Usluga usvaja raspored omjera marže za višestupanjsko održavanje. Što je veća pozicija otvorena, bit će potreban veći omjer marže za održavanje. Molimo pogledajte “OKEx Vodič za trajnu zamjenu” za detalje.

4.3 „Mehanizam likvidacije“. Kada je omjer marže na vašem računu niži od omjera marže za održavanje + stopa likvidacije, pokrenut će se likvidacija računa. Vaš će račun privremeno preuzeti Usluga za upravljanje rizikom; i vratit će se pod vašu kontrolu nakon završetka postupka likvidacije. U Mehanizmu likvidacije, Menadžment upravljanja rizikom Usluge nastavit će likvidirati vaše pozicije, sve dok se vaš omjer marže ne vrati iznad vašeg omjera margine na više nivoa ili dok vaše pozicije ne budu u potpunosti likvidirane. Molimo pogledajte “OKEx Vodič za trajnu zamjenu” za detalje.

4.4 „Društveni postupak povrata prava“. Deponirani VFA-ovi nekih korisnika možda neće moći pokriti troškove nastale likvidacijom. Ukupan deficit svih korisnika koji su prošli likvidaciju prvo će platiti Fond osiguranja usluge. Ako se fond osiguranja iscrpi, Služba usvaja Društveni postupak povrata novca za pokrivanje preostalog manjka. Korisnici koji ostvare neto dobit za taj dan podložit će se toj naknadi. Molimo pogledajte “OKEx Vodič za trajnu zamjenu” za detalje.

4.5 Ako se veličina vaših pozicija ili otvorenih naloga nakuplja na razini koja predstavlja značajnu prijetnju drugim korisnicima, OKEx, prema vlastitom nahođenju, može od vas zatražiti da otkažete svoje narudžbe ili zatvorite dio svojih pozicija. Prihvaćate i slažete se da OKEx zadržava svoje jedino i apsolutno pravo i diskreciju, u iznimnim okolnostima, da u cijelosti ili djelomično zatvori vašu poziciju ili narudžbe.

5. Ograničenje odgovornosti

5.1 Potvrđujete da temeljito razumijete pravila i politike koje se odnose na usluge. OKEx neće biti odgovoran za vaš gubitak zbog nerazumijevanja pravila i pravila. Da biste otvorili ili održali svoje pozicije, iznos VFA-a koji ste položili kao maržu morat će zadovoljiti određene zahtjeve. Ako zahtjevi nisu ispunjeni, pokrenut će se likvidacija. Kada se dogodi likvidacija, mogli biste izgubiti sve VFA-e koje ste položili kao maržu.

5.2 Podaci o vašem trgovanju postaju službeni u Settlementu. Podaci prikazani između 2 uzastopne nagodbe samo su za referencu i ne može se zajamčiti da impliciraju službeni ishod. Svojim postupcima možete pretrpjeti gubitak na temelju pruženih podataka o uvodnom poravnanju. OKEx neće biti odgovoran za vaš gubitak.

5.3 Da bi se uskladio s izmjenama zakona ili propisa ili da bi održao ukupnu dobrobit tržišta, OKEx će morati s vremena na vrijeme, prema vlastitom nahođenju, mijenjati politike, pravila ili provoditi hitna pravila. Takve promjene ili implementacije mogu dovesti do privremene nepristupačnosti vašeg računa, povrata novca s vašeg računa, trenutnog zatvaranja određenih pozicija ili drugog prekida usluge. OKEx neće biti odgovoran za vaš gubitak.

5.4 Slažete se i prihvaćate da ako platforma OKEx ne može ispravno funkcionirati ili je Usluga prekinuta zbog sljedećih uvjeta, poput toga da ne možete koristiti Usluge ili ne možete izdavati naredbe ili izvršavati povezane trgovačke operacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na neuspjeh, kašnjenje, prekid, nikakav odgovor sustava, odgođeni odgovor sustava ili bilo koje druge abnormalne okolnosti, OKEx neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak nastao nekontroliranim situacijama, koje uključuju, ali nisu ograničene na:

 • Obustava usluge za održavanje sustava kako je unaprijed najavio OKEx;
 • neispravnosti internetskih uređaja zbog kojih je onemogućen prijenos podataka;
 • Viša sila ili nesreće, kao što su tajfun, potres, tsunami, poplava, nestanak struje, rat, neredi, vladine akcije, teroristički napadi itd. Ili bilo koji drugi neočekivani poremećaji koji dovode do suspenzije platforme OKEx;
 • napadi hakiranja, računalni virus, kvarovi internetske mreže, bankarski problemi, ažuriranje web stranica, obustava usluge, kašnjenje ili otkazivanje zbog prekida rada vlade;
 • nepredvidivi ili nerješivi problemi s trenutno dostupnim tehnologijama;
 • uzrokovane trećim stranama, uključujući neprikladna ili odgođena izvršenja.

5.5 Mrežni kvarovi, kvarovi sustava, hakiranje i drugi nepredviđeni čimbenici mogu prouzročiti abnormalni promet, prekide na tržištu i druge moguće anomalije. OKEx zadržava pravo otkazati i / ili povući transakcije tijekom vremenskog razdoblja u kojem smatra dovoljnim za ublažavanje štetnih tržišnih učinaka. OKEx neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak koji je zbog toga nastao.

5.6 Svjesni ste da se tehnološki napadi mogu dogoditi neočekivano. OKEx neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak nastao tehnološkim bijesom koji uključuje, ali nije ograničen na:

 • gubitak, kašnjenje, prekid ili drugi kvar veze sa Uslugom.
 • zaustavljanje, usporenost, odziv ili drugi kvar usluge zbog preopterećenja.
 • kvar zbog nemogućnosti Usluge da ispravno preuzme potrebne podatke od treće strane putem interneta.

5.7 OKEx strogo zabranjuje nepošteno trgovačko ponašanje. OKEx zadržava pravo da prema vlastitom nahođenju izvrši izvršni nadzor nad vašim računom ako vi

 • uključeni su u manipulaciju cijenama ili bilo koje druge zlonamjerne nepravde na tržištu;
 • možda nanosi štetu drugim korisnicima ili OKExu iskorištavanjem ranjivosti Usluge ili drugim nerazumnim sredstvima;
 • uključeni su u bilo koje druge aktivnosti koje OKEx smatra štetnim za cjelokupno blagostanje tržišta; ili
 • su uključeni u bilo koje druge aktivnosti kršeći zakon i propise.

OKEx također zadržava pravo poduzimanja radnji po vlastitom nahođenju, uključujući, ali ne ograničavajući se na zatvaranje računa, ograničenje trgovanja, zaustavljanje trgovanja, otkazivanje transakcija i vraćanje transakcija radi uklanjanja bilo kakvih štetnih učinaka na ukupnu dobrobit tržišta. OKEx neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak (uključujući, ali ne ograničavajući se na izravne ili neizravne gubitke, stvarne gubitke ili gubitke moguće dobiti) koji su nastali u vezi s gore navedenim mjerama kada se dogodi takva radnja protiv vas.

6. Obeštećenje

6.1 Morate poduzeti sve moguće mjere da zaštitite OKEx od OKEx-a ili ga nadoknadite za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem radnji usluge povezane s vašim računom OKEx-a i korištenjem usluge.

6.2 Ovime pristajete na obranu, odštetu i držanje OKEx-a neškodljivim za bilo koji zahtjev ili zahtjev (uključujući razumne pravne naknade) koji je treća strana napravila ili nastala prema OKEx-u zbog ili proizašla iz vašeg kršenja ovog sporazuma, vaše nepravilne upotrebe usluge , vaše kršenje bilo kojeg zakona ili prava treće strane i / ili radnje ili neakcije bilo koje treće strane kojoj dajete dozvolu za korištenje vašeg računa OKEx ili pristup našem web mjestu, softveru, sustavu (uključujući bilo koju mrežu i poslužitelje koji se koriste za pružiti bilo koju od Usluga) kojom upravljamo mi ili u naše ime, ili bilo koju od Usluga u vaše ime.

7. Razno

7.1 Sadržaj ovog Ugovora također uključuje različite sistemske specifikacije OKEx-a, druge sporazume ili pravila u dodatku ovom Ugovoru, Vodič za trajnu zamjenu OKEx-a i druge relevantne ugovore, pravila u vezi s Uslugom koje OKEx s vremena na vrijeme može izdati. Jednom kada je gornji sadržaj službeno objavljen, sastavni je dio ovog sporazuma i njega biste se također trebali pridržavati. U slučaju bilo kakvog sukoba između gore navedenog sadržaja i ovog Ugovora, ovaj će Sporazum imati prednost ako nema suprotne izjave.

7.2 OKEx zadržava pravo jednostrane izmjene ovog Ugovora (uključujući gornji sadržaj) ako je potrebno. Takva bi se izmjena mogla dogoditi u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. U slučaju bilo kakvih promjena, revidirani sadržaj bit će smjesta objavljen na web mjestu OKEx-a. Molimo provjerite najnovije informacije objavljene u njima kako biste se informirali o svim promjenama. Vaša daljnja upotreba ili pristup usluzi nakon objavljivanja bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena. Ako ne prihvatite revidirani sadržaj, trebali biste prestati koristiti povezane usluge.

7.3 Trebate pažljivo pročitati Ugovor i sve dokumente na koje se ovdje poziva vrlo pažljivo. Ako u sporazumu i bilo kojem dokumentu na koji se ovdje poziva postoji nešto što ne razumijete, trebali biste o tome razgovarati s OKEx-om i potražiti potrebna pojašnjenja. Svaka formalna komunikacija s vama odvijat će se putem elektroničke pošte, osim ako OKEx ne naredi drugačije. Dokumenti će vam se slati elektroničkom poštom, a vi biste trebali tražiti da nam pošaljete sve dokumente na isti način. Moći ćete nas kontaktirati i telefonski. Svaka formalna komunikacija s vama odvijat će se na engleskom jeziku, ako nije drugačije ugovoreno. U slučaju bilo kakvih odstupanja između verzije Sporazuma na engleskom jeziku ili bilo koje takve komunikacije i bilo kojeg prijevoda Sporazuma ili takvih komunikacija (prema potrebi) na stranom jeziku, prevladavat će odgovarajuća verzija na engleskom jeziku. U slučaju bilo kakvih neslaganja između komunikacija i Sporazuma, Ugovor će imati prednost.

7.4 Osnivanje, valjanost, objašnjenje, izmjena, izvršenje i rješavanje sporova ovog korisničkog sporazuma uređivat će se zakonima Sejšela.

7.5 Ako postoji bilo kakav spor između korisnika i OKEx-a, obje strane trebaju pokušati razriješiti rješenje pregovorima. Međutim, ako je pokušaj neuspješan, obje bi se strane trebale dogovoriti da neslaganje ili spor riješe putem pravosuđa na Sejšelima.

7.6 Svi naslovi u ovom ugovoru služe samo za čitanje i neće utjecati na njegovo tumačenje.

7.7 Ovaj se ugovor ne odnosi na korisnike Simulacije trajnog razmjene dionica.

7.8 Aux Cayes Fintech Co. Ltd. ima isključivu i konačnu ocjenu tumačenja ovog Ugovora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map