AMA Recap: Alysa Xu i ONT – ONT Swap trgovanje na OKExu

Dana 26. svibnja naša se organizacija civilnog društva Alysa Xu pridružila sesiji Live ask-me-anything (AMA) koju je organizirao ONT, javni blockchain i distribuirana platforma za suradnju visokih performansi, i odgovarala na pitanja na svom kanalu Telegram s više od 23 000 članova i suosnivačem Andy Ji (https://t.me/OntologyNetwork). Kroz chat, Alysa je predstavila OKEx-ovo ONT / USD i ONT / USDT vječno swap trgovanje, kao i prednosti trgovanja kripto derivatima.

Pitate se zašto je ONT swap trgovina bolja? Kako trgovati derivatima ONT-a na OKEx-u? Pogledajte donji Q&Kao što smo vam pripremili, sa svim pitanjima Alysa je odgovorila u chatu.

Contents

1. dio: Twitter pitanja

1. Koje su prednosti ONT swap trgovanja? Zašto je ONT swap trgovanje bolje od ostalih trgovina? (@ M123Aleksey)

Alysa: Hvala na vašem pitanju @ M123Aleksey na Twitteru. O ovoj temi mogu puno govoriti.

Prvo, poluga.

U ugovornim transakcijama korisnici mogu povećati svoj prihod prilagođavanjem poluge. Na primjer, kada je cijena ONT 1 USD, korisnik A dobiva ugovor vrijedan 10 ONT s maržom od 1 USD i polugom od 10x. Ako cijena ONT-a poraste za 10% (s 1 na 1,1 USD), dobit ovog ugovora bit će 10110% = 1 USD. Dakle, korisnik A zarađuje 1 USD za 10 puta polugu kada cijena ONT-a poraste za 10%. Treba napomenuti da kada se prihod udvostruči polugom, rizik se udvostruči. Zato vas molim racionalno koristite.

Drugo, živica.

Korisnici koji posjeduju digitalnu imovinu mogu koristiti terminske pogodnosti za postizanje zaštite, posebno kada tržište opada. Zaštita se odnosi na zaštitu fluktuacija ciljne cijene kriptovaluta ugovora kako bi se izbjegli rizici uzrokovani fluktuacijama tijekom tog razdoblja.

To jest, kupac uspostavlja obrnutu ugovornu poziciju, tako da je dobit i gubitak koji generira sama kriptovaluta upravo suprotan dobiti i gubitku generiranom ugovorom kada dolazi do kolebanja cijena, te ukupne dobiti i gubitka kriptovalute, i ugovor ostaje isti.

Stavite to u scenarij. Recimo da je trenutna cijena ONT-a 1 USD, korisnik A drži 10 ONT-a i očekuje da će buduća cijena ONT-a pasti, pa kako bi izbjegao gubitak uzrokovan padom ONT-a, korisnik A prodaje ugovor vrijedan 10 ONT; Pod pretpostavkom da nakon 1 mjeseca stvarna cijena ONT-a padne na 0,8 USD, tada će ugovorni prihod iznositi 2,5 ONT, što odgovara 2 USD. Izvorni ONT izgubit će 2 dolara, a korisnik A će postići izjednačenje. Unaprijed utvrdivši obrnuti ugovorni položaj, možete zaključati konačni prihod u USD.

2. Koja je konkurentska prednost ONT-a u OKEx-u? Postoje li neki trgovinski događaji koji bi pozdravili dolazak Ontologije?

Alysa: Budući da ste spremni prisustvovati ovom AMA-u, mogu biti siguran da ste jedan od ONT-ovih evanđelista ILI barem znatiželjni u vezi s ovim kvalitetnim projektom. ONT je jedinstveni vrhunski projekt koji vode profesionalni stručnjaci iz različitih domena, poput Andyja, a koji decentraliziranim mrežnim okruženjem smatraju krajnjim ciljem sigurnosti korisnika identitet i integritet podataka..

Što se tiče popularnosti, tehničkog razvoja i usvajanja ONT-a, održavamo vrlo sjajnu i dugu vezu otkad smo se upoznali. Mi OKEx izbacili smo razne proizvode i parove za trgovanje ONT-om, poput spot i vječne zamjene itd. I na našoj platformi bit će aktivnosti promocije trgovine ONT swap-om! Detalje ćemo objaviti do kraja ovog AMA-a. Korisnici mogu dijeliti do USDT fonda trgujući ONT trajnim ugovorima o zamjeni. Prvi dodje prvi je posluzen. Molimo vas da se pridružite aktivnosti putem ove poveznice – https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

3. Većina ulagača samo se usredotočuje na cijenu tokena u kratkom roku, umjesto na stvarnu vrijednost projekta. Možete li nam reći motivaciju i dugoročne koristi za investitore? (@ memenci6)

Andy: Hmm, teško je govoriti o trendu cijena. Ali želimo osigurati da naša zajednica upravlja komunalnim poslovima, a ne novcem. Airdropiranjem ONT-a umjesto bilo koje vrste prikupljanja sredstava, stavljamo svoj žeton u ruke dokazanih korisnika kriptovaluta ili stvarnih investitora, a ne samo špekulanata.

Naš dizajn s dva simbola osigurava razvoj infrastrukture i pruža više usluga kojima se opravdava vrijednost infrastrukture. Ulog je i temeljni model upravljanja i također može razviti čitav niz tvrtki temeljenih na vrijednosti. Planiramo objaviti veliko poboljšanje modela ulaganja kako bismo povećali dugoročne interese naših HODL-ova. I dalje ćemo dugoročno pratiti i poboljšavati vrijednost mreže.

Uz to, Ontologija neprestano napreduje u skladu s našim putokazom. Mi smo javni lanac s jednom od najsveobuhvatnijih i najsigurnijih temeljnih infrastruktura. To je ključno za dugoročni razvoj projekta, a koristi se i kao podrška primjeni kasnije faze kako bi se u najvećoj mjeri osigurali interesi ulagača.

Imamo dovoljno sredstava za podršku našem dugoročnom “Idealiziranom eksperimentu”. Zašto se ne pridružite našoj revoluciji razmjene podataka i ne postanete prvak maratona? Tvoj izbor.

4. Spot trgovanje mi je obično najdraže na ONT-u, ali nije toliko upoznato s izvedenim proizvodima poput ugovora. Što je ugovor? (@TraThoa)

Alysa: Izvrsno pitanje od @TraThoa. Za kripto početnike obično trgujemo mjestima, ali trebali bismo shvatiti što se događa i na izvedenim tržištima. Futures, vječne zamjene, opcije … Pa, vratite se ugovorima zvanim futures. Što je to?

Ugovor je izvedenica u digitalnoj valuti. Korisnici mogu zaraditi prihod za rast ili pad cijene kupnjom dugog ugovora ili prodajom kratkog ugovora. Duga kupnja znači da ulagači očekuju rast tržišta u budućnosti i kupnju određene količine dugih ugovora s digitalnom imovinom.

Uzmimo za primjer transakciju ugovora ONT. Ako je cijena ONT-a 1 USD, kupujemo ugovor vrijedan 1 ONT. Ako cijena ONT-a poraste na 1,1 USD, prodajom ugovora o ONT-u možemo dobiti profit od 0,1 USD. Prodaja na kratko odnosi se na ulagače koji očekuju da će tržište u budućnosti pasti i prodati određenu količinu kratkih ugovora o digitalnoj imovini. Uzimajući za primjer transakciju ugovora ONT, kada cijena ONT-a iznosi 1,1 USD, prodajemo ugovor vrijedan 1 ONT. Ako cijena ONT-a padne na 0,9 američkih dolara, dobit ćemo 0,2 dolara kupnjom ugovora vrijednog 1 ONT.

5. Koji je glavni cilj vašeg projekta $ ONT u ovoj 2020. godini? i koja je vaša VIZIJA i MISIJA u #ONT Marketingu? (@enesdre)

Andy: Ontologija je javni lanac prilagođen poduzećima, posvećen pružanju rješenja za velike scenarije poslovnih aplikacija. Ponosni smo što smo uvijek slijedili naš putokaz od prvog dana projekta. U 2020. usredotočit ćemo se više na poslovnu stranu, poput automobilske industrije, stablecoina i digitalne valute i dijeljenja podataka. Ova dva ili tri scenarija pružaju novčani tijek, stratešku vrijednost i veliku propusnost.

Razgovarali smo s Vagom, Celom, Bitcoin Suisseom, Paxosom, Circleom i Transferom kako bismo integrirali inkluzivni alat za plaćanje. U međuvremenu smo objavili FinTech platformu – Rail.One koja poslovnim partnerima nudi rješenje za debitne kartice, pripejd VISA / Master karticu i virtualne kreditne kartice. To znači da možete skladištiti, plaćati i ulagati putem kartice zasnovane na ONT-u.

Predlažem Alysi da isproba našu novu robu.

Druga tema – PODACI su svačija privatnost kojom ne može dominirati nitko drugi, a mogu se prenijeti u imovinu pomoću blockchain tehnologije, čak i razmjene, i ostvariti dobit ako to žele. Ontologija pruža rješenje za njih bez obzira na 2B ili 2C s našom tehnološkom snagom, posebno ONT ID, a proizvodi kažu ONTO i SAGA.

U smislu globalnog trenda, nastavit ćemo komunicirati s globalnim regulatorima. Otkrivamo da bi institucije mogle voditi ovu kružnu kripto revoluciju. Dakle, razgovaramo s institucionalno prihvatljivijom infrastrukturom poput skrbničkog dobavljača – sidrišta cust skrbništva baze podataka , bitgo , kamina i skladišta bakkt; ETF dobavljač – bitni i vanEck; Regulirana razmjena – Coinbase, Bitstamp, Gemini; Povjerenje ulaže – sive boje. Idemo vidjeti još partnerstva.

6. Koje su koristi od toga da korisnici trguju ONT vječnim swapom na OKExu bolje od ostalih razmjena derivata? (@ShinoTohkaNC)

Alysa: Volim ovo pitanje, @ShinoTohkaNC! Mi smo vodeća svjetska burza kriptovaluta, pružajući napredne i pouzdane financijske usluge trgovcima na globalnoj osnovi temeljenoj na blockchain tehnologiji. Ovdje biste definitivno trgovali vječnom zamjenom ONT-a umjesto drugim platformama, jer imamo najvišu razinu sigurnosti u industriji – korisnici naše burze mogu trgovati bez brige o krađi imovine. Osim toga, u procesu trgovanja imamo najviše mjere kontrole rizika, poput obrane ekstremnih tržišnih uvjeta markovnom cijenom, postizanja nulte alokacije korisnika s stupnjevanim maržama i mehanizmom zatvaranja visokih performansi te izbjegavanjem rizika od likvidacije s dovoljnom rezervom rizika.

Imamo raznolike vrste narudžbi – više naprednih vrsta narudžbi koje pomažu korisnicima da ugodnije trguju. Korisnici mogu staviti profit i zaustaviti gubitak kako bi kontrolirali rizike i zaključali dobit.

Imamo raznolike alate za proizvode – razne alate za trgovanje koji pomažu korisnicima da brže i jednostavnije izvršavaju transakcije:

Kalkulator ugovora: Korisnici mogu koristiti kalkulator za brzi izračun dobiti, zaključne cijene i cijene likvidacije prema njihovim pozicijama bez složenih operacija izračuna.

Višedimenzionalni podaci o transakcijama: Deset glavnih tržišnih podataka može pomoći trgovcima da analiziraju situaciju na tržištu na sveobuhvatan način i u skladu s tim prilagode svoje planove trgovanja.

Imamo vrhunsku likvidnost, namaze i performanse proizvoda – OKEx je osvojio priznanje korisnika izvrsnim proizvodima s vodećim svjetskim volumenom ugovorne trgovine, čineći više od 30% ukupnog volumena trgovanja na tržištu. Prosječni raspon fjučersa / vječne zamjene OKEx-a mnogo je manji od ostalih burzi. I volimo čuti vaše prijedloge 🙂

7. Ukupna ponuda iznosi milijardu ONT. Dakle, postoje li planovi otkupa za sagorijevanje ili blokiranje tokena kako bi se povećala vrijednost ONT? (@ Johaneri01)

Andy: Ostvarili smo više od 3 milijuna USD povrata kroz naše ulaganje u ekosustav. Upotrijebit će se za otkup našeg ONT tokena. Naša ažuriranja o otkupu možete pronaći mjesečno na našim najavama na Twitteru i Telegramu. Također smo objavili naše financijsko izvješće (https://link.medium.com/pdl56o5gD6) nedavno.

Kako bismo dalje proširili naše globalne utjecaje i izgradili bolji ekosustav, pozivamo više članova zajednice da rade s nama kao našim čvorovima koji doprinose globalnoj zajednici i GCC-u. Venezuela Blockchain, CryptoMondays Madrid i CryptoDiffer među su prva četiri GCC čvora kako bi se ubrzao postupak primjene blockchain tehnologije na opipljive poslovne slučajeve na europskim, latinoameričkim i istočnoeuropskim tržištima..

Ontologija jako cijeni povratne informacije zajednice. 10 000 ONG-a dostupno je do 31. svibnja za poboljšanje upravljanja i ekonomskog modela Ontologije. Glasajte i ovdje nam javite svoje nove prijedloge: https://forms.gle/4Lq4LoDhDeFqDnbm9 Želimo čuti više glasa iz zajednice.

8. Trenutno je OKEx otvorio ugovor o zamjeni samo za par ONT / USDT. Da li se očekuje da će u budućnosti biti pokrenuto više parova za ONT token? (@ cryptoboy237)

Alysa: Ti opet @ cryptoboy237! Mislim da hoćemo. Međutim, prije pokretanja bilo koje usluge ili trgovinskog para, naš tim mora detaljno ispitati upravljanje rizicima, održivost i korisnost korisnika. Trebat će vam puno vremena da slušamo glas svih vas, što radimo svaki dan. Ako budemo imali nove najave, objavit ćemo je na svim našim kanalima kako bismo vas uskoro obavijestili 🙂

9. Čuo sam za novi proizvod SAGA koji će donijeti tim ONT. Kako će vam to pomoći u usvajanju ekosustava ONT u budućnosti, molimo vas da zajednici pružite kratku ideju? (@ Johaneri01)

Andy: Tržište podataka SAGA pokreće cjelovit protokol za interakciju podataka koji se temelji na javnom lancu Ontology. Proces vrednovanja podataka, podjele dobiti, sigurnosti podataka i zaštite privatnosti u potpunosti je decentraliziran putem blockchaina Ontology. Pojedinci i tvrtke koji koriste tržište podataka SAGA mogu imati koristi od sirovih podataka i usluga obrade podataka i uvida, zadržavajući pritom potpunu kontrolu nad svojim podacima iskorištavanjem jedinstvenih značajki javnog blockchaina Ontology.

Jedinstveni proizvodi za suradnju s digitalnim identitetima i suradnjom podataka tvrtke Ontology pomažu tržištu SAGA u važnom cilju osiguranja visoke sigurnosti i usklađenosti. Kroz distribucijsku mrežu za razmjenu podataka Ontologije i ONT ID, tržište podataka SAGA postiže:

Vlasništvo podataka i provjera autentičnosti

Sigurnost podataka i zaštita privatnosti

Peer to peer tehnologija više platformi za trgovanje podacima

Data Token postat će vaše buduće digitalno zlato.

10. Vidio sam da OKEx podržava 2 vrste ugovora – futures / swap s maržom na kovanicu i futures / swap s maržom na USDT. Koja je razlika između njih? (@ M123Aleksey)

Alysa: OKEx podržava 2 vrste ugovora: futures swap s valutom na maržu / swap i futures / swap s maržom na USDT maržu.

Futures / swap s marginom marži (obrnuti) namiruju se u osnovnoj kriptovaluti, odnosno valuta otvaranja i namire je određena valuta. Na primjer: investitori žele provoditi BTC ugovorene transakcije i otvarati pozicije s BTC-om kao maržom, konačna namira dobit i gubitak također će biti u BTC-u; ako investitori žele provoditi ugovorne transakcije ONT-a i otvarati pozicije s ONT-om kao maržom, konačna namira dobit i gubitak također će biti u ONT-u.

Prednosti futures / swap-a s maržom na maržu: Futures / swap-a s marginom na kovanice prikladan je za korisnike koji trebaju držati određenu valutu dulje vrijeme u svrhu zaštite, a oni mogu uživati ​​u dobiti od rasta cijena i držeći duge pozicije ugovora s maržom marže.

S druge strane, ugovor s USDT maržom naziva se terminskim ugovorom. Marža i namira ugovora s marginom USDT oba su u USDT, to jest: koristeći USDT kao maržu za otvaranje pozicije, prihod će također biti u USDT. Vrijednost USDT marže je stabilna i može smanjiti rizik od smanjenja marže položaja korisnika na tržištu padova; možete obavljati ugovorne transakcije u više valuta samo držanjem USDT-a, što također smanjuje troškove trgovanja promjenom pozicije; USDT ugovor o marži lako je prebaciti i izračunati dobit i gubitak, što je pogodno za početnike. Ako ste novi korisnik koji nikada nije imao ugovorne transakcije, za početak se preporučuje ugovor s marginom USDT.

Za više informacija, slobodno posjetite našu Akademiju da biste saznali više – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

2. dio: Pitanja uživo

Bok @alysaxuokex. Možete li ukratko reći kako je sustav OKEx dizajniran da bude stabilan i pouzdan za trgovce swap-om / terminskim ugovorima, čak i u nestabilnim vremenima?

Alysa: U procesu trgovanja imamo najviše mjere kontrole rizika, kao što su obrana ekstremnih tržišnih uvjeta markom, cijena, pravila o ograničenju cijena, postizanje nulte alokacije korisnika s raznim maržama i mehanizmom zatvaranja visokih performansi te izbjegavanje rizika od likvidacije s dovoljnom rezervom rizika. i mi smo optimizirali svoj sustav ove godine, brzina podudaranja je puno brža i stabilnija.

Pojavom mnogih blockchain projekata, posebno projekata plaćanja koji imaju najnoviju tehnologiju, skalabilnost, učinkovitost, čak i bez naknade za transakciju. Osjeća li Ontology pritisak zbog toga na utrku globalnih rješenja za plaćanje?

Andy: Ne osjećamo pritisak. Naše rješenje Layer 2 nedavno je uživo i možete doživjeti brzo i jeftino plaćanje na temelju bloka Ontology. Prema našem testu, brži je od većine novih projekata blockchain plaćanja. U međuvremenu, Ontology rado surađuje s tim projektima u smislu interoperabilnosti i pruža usluge razvijenim zemljama i zemljama u razvoju.

OKEx trenutno dobro ide i prima pozitivnu pozornost. Što ćete učiniti da se više izložite i usvojite? Koja je Okexova poruka za zajednicu danas?

Alysa: Sretna sam što to čujem, jer svakodnevno radimo jako puno! Što je s OKExom? Razmišljali smo o načinima kako bolje služiti našim postojećim korisnicima, ali gdje su granice tržišta? Kako stvoriti novi tržišni prostor? Na našoj izvršnoj konferenciji početkom godine predložili smo globalnu strategiju punog ciklusa koja se proteže u svim smjerovima našeg poslovanja.

S druge strane, nastavljamo se globalno širiti. “Istinska globalizacija” znači lokaliziranje vašeg proizvoda u svakoj zemlji za pružanje usluga lokalnim korisnicima. Novi je izazov za nas puštanje korijena na tržištima u nastajanju jer se moramo približiti lokalnoj kulturi, navikama korisnika i razumjeti konkurente na lokalnom tržištu.

Kao i uvijek, s poduzetničkim razmišljanjem i skromnim učenjem, nikad ne prestajemo istraživati ​​nove proizvode i trendove na tržištu. Istodobno, naš sustav upravljanja rizicima stavljamo u prioritet. U ravnoteži između dugoročnog razvoja i kratkoročnih koristi uvijek ćemo odabrati prvu.

Jedan od najvećih problema DApps-a je neaktivno i beskorisno stanje. Ljudi stvaraju samo DAppove, ali to nema koristi ili doprinosa blockchain ekosustavu. Što će učiniti vaš tim kako bi spriječio i riješio ovaj problem koji se može pojaviti na platformi Ontology?

Andy: To je istina. Nakon jednogodišnjeg razvoja dAppa, lansirali smo 80+ dApp na polju igara, sadržaja, DeFi-a i freelancer platforme. Da budem iskren, trenutačni dApps nisu toliko aktivni i još ne mogu podržati široku upotrebu. Međutim, otkrili smo neke vertikalne dApps s velikim potencijalom, poput stablecoina, razmjene podataka itd. Uskoro ćemo na Ontology blockchain platformi lansirati više visokokvalitetnih dApps-a, poput OGQ i visokokvalitetne japanske igre.

Tržište u nadolazećoj dinamičnoj sezoni bit će prilično nestabilno, većina ulagača bit će manje aktivna posljednjih dana ove godine, pa Okex planira organizirati sve nadolazeće događaje kako bi ga učinili uzbudljivijim od tržišta. kraj godine ili ne?

Alysa: Moje kolege sada planiraju nekoliko događaja! OKEx ima određene trgovačke događaje za ONT trgovce. Korisnici mogu trgovati ONT zamjenama za dijeljenje USDT nagradnog fonda. događaju se možete pridružiti putem ove poveznice: https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

A uskoro slijedi još jedno natjecanje elitnih trgovačkih timova čiji je domaćin OKEx, možete se pridružiti timu i osvojiti nagrade. ukupni nagradni fond za ovo elitno momčadsko natjecanje iznosi do 150.000 usdt. Molimo provjerite ovu vezu za više detalja: https://www.okex.com/trading-contest/team/1365

Pratite nas za nadolazeće događaje i pratite naš C-suite Twitter! @alysaxuokex & @ jayhao8

Zašto ste se odlučili za OKEx razmjenu umjesto za ostale razmjene? Koje su blagodati koje OKEx donosi Ontologiji i obrnuto?

Alysa: OKEx je vodeća svjetska burza kriptovaluta koja pruža napredne i pouzdane financijske usluge trgovcima na globalnoj osnovi temeljenoj na blockchain tehnologiji. Ovdje biste definitivno trgovali ONT vječnom zamjenom umjesto drugim platformama.

U industriji imamo najvišu razinu sigurnosti – korisnici naše burze mogu trgovati bez brige zbog krađe imovine.

Imamo vrhunsku likvidnost, namaze i performanse proizvoda – OKEx je pridobio priznanje korisnika izvrsnim proizvodima s vodećim svjetskim volumenom ugovorne trgovine, čineći više od 30% ukupnog volumena trgovanja na tržištu. Prosječni raspon fjučersa / vječne zamjene OKEx-a mnogo je manji od ostalih burzi.

Zdravo! @kristinaontology, vidim da je terminologija #Ontologija vrlo filozofska (tj. Sokrat, Platon, Aristotel) zašto je to tako? Postoji li neki budući plan za širenje na američka tržišta? Hvala

Andy: Ontologija je izraz koji favoriziraju filozofi, računalni štreberi i pjesnici. Nadamo se da ćemo istinsku vrijednost blockchaina pronaći istraživanjem Ontologije. U 2020. godini usredotočit ćemo se na ulazak na američko tržište propisa. Pridružili smo se Digitalnoj komori kako bismo proširili scenarije prijave na američko tržište, radeći s Bison Trails-om i Kingdom Trust-om kako bi ušli na područje institucija. Nadam se da možemo vidjeti ime ONT-a na Coinbaseu.

zdravo [e-pošta zaštićena], koliko iznosi ONT Swap naknada za trgovanje na OKExu? Ima li OKEx naknade za trgovanje značajkama s OKB tokenom?

Alysa: Naknada za korisnike ONT Swap ugovornih korisnika na svim razinama iznosi 0%, a rabat za narudžbu može iznositi do 0,035%. imamo diskontnu naknadu za nositelje OKb-a. Više potražite na našoj web stranici ovdje – https://www.okex.com/en/fees.html

Koji plan imate za promicanje usvajanja ONT-a u Južnoj Americi, kako biste iskoristili činjenicu da se u posljednje vrijeme kripto-bum povećava i iskoristili ove potencijalne investitore, što bi bilo vrlo korisno za budućnost ONT-a?

Andy: Pokrenut ćemo slobodnu radničku platformu s Mircroworkers-om za korisnike latem-a, kako bismo pomogli većem broju korisnika u Latinskoj Americi da pronađu mogućnosti za posao i lakše, isplativije i pruže stabilnost bez inflacije uslugama. Surađujemo s venezuelskim Blockchainom i Settle Networkom iz Argentine, nekoliko brazilskih korporacija kako bismo dodatno istražili razmjenu i zamjenu između ONT-a i lokalnih fiat mogućnosti. Također ćemo pokrenuti ONTO na španjolskom kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo i poboljšali standard svakodnevnog života ljudi u Latinskoj Americi. Nadam se da vam se sviđaju naše usluge.

Ako odgovorite na svako vaše pitanje, vaše trgovinsko iskustvo može biti ugodno. Postalo je standard za velike platforme za razmjenu pružanja korisničke podrške 24/7 sa znanjem ljudima koji u stvarnom vremenu rješavaju tehničke probleme. Možete li nam reći nešto o korisničkoj podršci za OKEx?

Alysa: Imamo međunarodni i profesionalni tim za korisničku podršku koji rješava slučajeve svakog korisnika, a ono što mislim da je najdivnije je da je naša podrška proširena na naš Telegram kanal! Možete samo privatno poslati poruku našim službenicima za odnose s klijentima u Telegram DM. Česta pitanja, obrazac zahtjeva, Vodič za početnike, API dokumentacija, Opis izdanja i sjajna i jasna baza podataka s čestim pitanjima!

Slijedite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner