AMA Recap: MakerDAO Partnership & DSR na OKEx Pool-u

Prošli smo tjedan bili vrlo uzbuđeni što smo se sastali s Chao Panom, kineskim vodećim proizvođačem u tvrtki MakerDAO, na sesiji Ask-Me-Anything kako bismo razgovarali partnerstvo ekosustava između OKEx-a i MakerDAO-a, i ekskluzivna DAI stopa štednje (DSR) na OKEx Pool-u 14. veljače 2020.

MakerDAO je prvi decentralizirani stabilancoin na svijetu na Ethereum blockchainu. Nakon što su se pridružili OKExu, korisnici mogu izravno položiti DAI i uložiti ga u DSR kako bi zaradili stopu uštede od 9,5%, kao i dodatnu nagradu od nas.

Ovaj AMA podijeljen je u dva dijela, gdje je Chao zamoljen da podijeli MarkerDAO-ovo partnerstvo s nama, nakon čega slijedi live Q&A u našoj grupi.

。。。。。

Odjeljak 1 – Pitanja na Twitteru:

1. Objasnite odnos između Okexa i MakerDAO? Kako će MakerDAO pomoći okexu da razvije OKChain & #OKExDEX?

OKEx je naš glavni partner i prva je glavna platforma koja integrira Maerovu stopu štednje Dai. Riječ je o revolucionarnoj suradnji između DeFi-a i tradicionalnih burzi. Sretni smo što donosimo stabilnost i prinos Dai-a OK korisnicima i pomažemo OKEx-u da uđe u decentralizirani svijet.

BTW, čestitamo na uspješnom lansiranju mreže OKChain test!

2. Kakve prednosti mislite da partnerstvo između inovativnog rudarskog bazena koji se temelji na vodećoj svjetskoj burzi digitalnih sredstava @OKEx i stabilnog tokena poput Dai i ekskluzivne DSR stope na OKExPoolu donosi ekosustavu?

Kao što mnogi od vas možda znaju, bazen za klađenje nagrađuje korisnike više tokena kada ga zaključaju na određeno vrijeme. Međutim, vrijednost temeljne imovine često varira.

Dai s DSR-om ima najbolje iz oba svijeta. Cijena Dai-a stabilna je kao i dolar, a povratak Dai-a (DSR) u potpunosti je potkrijepljen naknadom zarađenom u sustavu, dakle, bez rizika.

3. Uz primjenu Dai stope štednje (DSR), koje su prednosti i mogućnosti korisnika Okexa? Zašto je MakerDAO odabrao Okex kao vodećeg partnera?

Korisnici OKEx-a mogu zaključati i povući bilo koji njegov / njezin Dai u DSR-u u bilo kojem trenutku bez brige o glavnom gradu. Mislite na DSR kao na tekući račun depozita u digitalnom dolaru, ili Alibabin YueBao ekvivalent, ali s mnogo većim prinosom.

Ekskluzivna cijena koju pruža OKEx Pool zajedno s dobro uspostavljenom markom OK grupa može privući više novih pridošlica izvan postojećeg tržišnog opsega.

4. Je li DSR na protokolu @MakerDAO koji stvara pasivan prihod milijunima korisnika @ OKEx-ov način da se suprotstavi najnovijim vijestima o kripto novcu od milijardu dolara koji teče na decentraliziranom financiranju?

DeFi (decentralizirane financije) nesporno je postao fenomen. Početkom ovog tjedna vrijednost zaključana na DeFi tržištima dosegla je miljardu dolara, pokazujući korist i prednost DeFi-a: siguran, bez granica i bez trenja.

OKEx je pronicljiv u pronalaženju DeFi-ja kao lidera u tradicionalnim financijama. DeFi će krenuti u mainstream i vidjet ćemo da više financijskih institucija nudi potrošačima nešto poput DSR-a, banke koje se ne mogu natjecati s stopama štednje DeFi vjerojatno će izgubiti depozite potrošača tvrtkama poput OKEx-a.

5. Koliko je trebalo integracije DSR brzine u mrežu OKExPool, možete li pružiti pregled na visokoj razini uključenih dijelova i sažetak opsega interakcije između @MakerDAO i @OKEx bazena?

Proces integracije zapravo je bio prilično gladak.

Maker protokol potpuno je otvoren i može se slobodno sastaviti. Dobra je analogija Money Legos, svatko, od mjenjačnica, novčanika do platnih platformi, može na njemu graditi zanimljive proizvode.

Imamo detaljan vodič za programere, možete ga pronaći na MakerDAO github stranici.

https://github.com/makerdao/developerguides/blob/master/dai/dsr-integration-guide/dsr-integration-guide-01.md

6. Možete li reći kako će izgledati sučelje? Hoće li DApp biti povezan s OKEX-om / dostupan putem Okexa ili ćete implementirati novo korisničko sučelje na platformi Okex? Ili će se pokrenuti potpuno automatski bez potrebe za konfiguracijom bilo kakvih postavki, a samim tim i bez potrebe za korisničkim sučeljem?

Korisnicima nisu potrebne dodatne konfiguracije, postupak je jednostavan:

  1. 1) Otvorite aplikaciju OKEx
  2. 2) Odaberite "Bazen" tab
  3. 3) Idite na "Ulog" i odaberite "Dai"
  4. 4) Unesite iznos Dai koji želite uložiti
  5. 5) Uživajte

7. Zašto bih trebao koristiti DSR funkciju OkexPoola kao financijsko rješenje za mene? Je li ovo prilika da iskusim decentralizirane financije u usporedbi s tradicionalnim tržištima?

Mislim da decentralizirano financiranje nije kontradiktorna zamjena tradicionalnim tržištima, već je komponenta za poboljšanje.

DSR funkcija na OKEx Poolu savršen je most za one koji su navikli na tradicionalne financijske usluge da uživaju u blagodatima DeFi-a bez napuštanja svoje pouzdane platforme.

8. Koliko se DAI razlikuje u usporedbi s USDT-om, jer oba pružaju stabilnu kovanicu korisniku ?

Nesumnjivo je da je USDT vrlo popularan među mnogim burzama. Iako USDT ima veliku likvidnost, on ima i neke nedostatke jer je centraliziran i mogao bi se zaplijeniti, a što je još prepoznatljivije, USDT vam ne vraća povrat.

USDT djeluje još bolje ako ga možete lako pretvoriti u Dai za držanje i zaradu DSR-a, a zatim ga lako pretvoriti u USDT kada trebate pristupiti drugim aktivnostima, npr. fiat-rampa, trgovanje terminskim ugovorima.

9. 2020. je važna godina za kripto i blockchain, mislim. Dakle, kakav je vaš pogled na budućnost kriptovaluta u ovoj i narednih nekoliko godina? Što #okex i #makerdao mogu učiniti da se sve više usvaja ?

2020. mislim da će biti više spojeva DeFi-ja i tradicionalnih financija.

Oduševljeni smo suradnjom s OKExom kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo i educirali kripto korisnike o prednostima Dai i DSR.

10. Kako ste izgradili ekosustav korisnika, partnera i kreatora sadržaja, dovodeći najbolje digitalne usluge u klasi na tržišta u razvoju?

Vizija Daija je prva nepristrana valuta na svijetu. Maker je već prisutan na tržištima u razvoju, uključujući članove zaklade & zajednice u Aziji, Latinskoj Americi, Africi i više širom svijeta.

Partnerstvo OKEx zasigurno će pomoći proširiti prepoznavanje proizvođača i ubrzati globalizaciju Daija.

Sesija 2 – AMA pitanja uživo

1. Molimo objasnite detaljno o čemu se radi DAI i kako je nastala ideja o DAI? @pychao

Zanimljiva je činjenica da je naziv Dai izveden iz kineskog znaka 貸, što znači posuditi ili osigurati kapital za zajam.

2. Sudbina “USVOJENJA” DeFi-a vezana je uz skalabilnost i upotrebljivost Ethereuma. Kako se MakerDAO obraća ovoj izjavi o usvajanju Defija?

Ovo je sjajno pitanje. Trenutno je Ethereum i dalje najbolji blockchain za DeFi zbog svoje decentralizacije i sigurnosti. Brzina Ethereuma nije bug, već značajka. Postoje rješenja s državnim kanalima za mikrotransakcije kojima je potrebna veća brzina. A ETH2.0 će velikim dijelom riješiti problem skalabilnosti. Kao infrastruktura DeFi-a, Maker protokol vrlo je fleksibilan, tj. Može se migrirati na različitim lancima za različite potrebe, no mislim da će u doglednoj budućnosti ETH vjerojatno biti homechain za nas.

3. Koje su prednosti & Benefiti DAI-ja osim ulaganja? Možemo li ga koristiti za plaćanje u nekoj trgovini ili internetsku kupnju?

DA, možete. Dai je integriran kao opcija plaćanja na Coinbase commerce, nudeći stabilkoin milijunima putem Shopifya, WooCommercea i drugih trgovaca.

https://blog.makerdao.com/dai-integrated-as-a-payment-option-on-coinbase-commerce-offering-the-stablecoin-to-millions-via-shopify-woocommerce-and-other-merchants/

Također surađujemo s mnogim izdavačima kreditnih kartica (npr. WireX), možete poslati Dai izravno na svoj račun i platiti ga gdje god prihvati Visa / Mastercard.

4. Koje su prednosti Multi-Collateral Dai (MCD) u odnosu na Single-Collateral Dai (SCD), poput ETH na primjer?

MCD je puna verzija Daija. Ne samo da možete koristiti ETH kao zalog za izdavanje Dai-a, bilo koja druga digitalna imovina također je prihvatljiva (BAT za sada) u protokolu. Ovo će osloboditi potencijal sustava Maker za masovno usvajanje imovine iz stvarnog svijeta.

5. Trenutno koristite DAI kao lijepu osnovu za razvoj. Ali neka razmišlja globalno. Nije svaki offline trgovac spreman za blockchain. Kako planirate suprotstaviti se tromosti usvajanja među etabliranim trgovcima zbog nevoljkosti za prijelazom s vlastitog naslijeđenog sustava lojalnosti na vaš sustav? Postoji li za njih bilo kakav značajan financijski poticaj koji će vam omogućiti da proširite usvajanje svog proizvoda?

To je sjajna poanta. Ne želimo iznova otkrivati ​​kotač, uvjeriti svakog trgovca da izravno koristi blockchain je nerealno. Zato se udružujemo s tradicionalnim tvrtkama, od mjenjačnica do pružatelja usluga plaćanja. Tako na kraju korisnika dobivaju najlakša iskustva. Jedinstvena prednost Dai-a je što stvara nezaustavljivo globalno tržište novca bez trenja, zbog čega će Dai biti najkonkurentnija valuta na tržištu.

。。。。。

Pridružite se našoj grupi Telegram za novosti i pogodnosti

Ne propustite naša darivanja, promocije, događaje i mnoge druge ponude u našoj engleskoj grupi Telegram (https://t.me/OKExOfficial_English). Budite dio zajednice OKEx da biste razmijenili ideje za trgovanje s našim korisnicima iz cijelog svijeta i poravnali svoje kripto trgovanje.

Uskoro dolazi još AMA-ova. Do sljedećeg puta, sretno trgovanje!

。。。。。

。。。。。

Slijedite OKEx na:

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner