OKEx Beacon Program Grad pridružuje se OKExu kao Upravitelj rasta korisnika za Rusiju, CIS

Program OKEx Beacon inicijativa je usmjerena na pružanje nadarenih pojedinaca mentorstva i razvojnih mogućnosti u blockchain i kripto industriji..

Prva faza programa za Europu započela je u lipnju i vidjela je da šest mentoriranih ima ekskluzivnu priliku učiti od mentora među kojima su bili i najviši rukovoditelji OKExa i drugi profesionalci, uključujući:

  • Jay Hao, izvršni direktor tvrtke OKEx
  • Lennix Lai, direktor financijskih tržišta u tvrtki OKEx
  • Matthew Aaron, osnivač podcasta Crypto 101
  • Lindsay Joo, direktorica partnerstva kripto trgovaca CNBC

Menti koji pohađaju tri majstorska tečaja tijekom programa, uz tjedne mentorske sesije na Telegramu. Nakon završetka programa, odabranim se mentorima nude mogućnosti punog radnog vremena na OKExu.

Nedavno smo razgovarali s Nikitom Ermakovom, koji je odabran iz prve skupine mentoriranih da se pridruži OKExu, kako bi saznao više o ovom kripto putovanju, razmišljanjima o Beacon programu, tržišnom potencijalu OKExa u Rusiji i još mnogo toga.

Bok, Nikita. Možete li ukratko podijeliti svoje kripto putovanje s nama, uključujući vaše sudjelovanje u programu OKEx Beacon i vašu novu ulogu u OKExu?

Nikita Ermakov: U kripto prostoru radim od 2017. Prije toga, bio sam student magistarskog studija na Sveučilištu u Pekingu i radio istraživački projekt za Neo Smart Economy.

Uz rad u Kini, koja je jedno od najživljih kripto tržišta, pružao sam savjetodavne usluge za mnoge ruske kripto projekte, uključujući razmjene, novčanike i stabilne kovanice.

Prvi put upoznao sam neke članove OKEx tima tijekom događaja u Vijetnamu, a kad sam vidio objavu Beacon programa na Twitteru, odlučio sam sudjelovati i učiti od profesionalaca iz industrije..

Nakon programa Beacon pozvan sam da se pridružim obitelji OKEx kao voditelj rasta korisnika u Rusiji i na tržištu ZND-a. Trenutno sam angažiran u kontaktiranju ruskih projekata, kripto zajednica, trgovaca i utjecajnih osoba kako bih predstavio trgovačku platformu i proizvode OKEx.

Možete li podijeliti s nama nekoliko stvari za poneti i prednosti vašeg iskustva u programu Beacon?

Nikita Ermakov: OKEx Beacon je jednomjesečni obrazovni program koji pokriva razne teme u kripto i digitalnom prostoru imovine.

Lennix Lai, direktor financijskih tržišta u OKExu, bio mi je mentor koji je vodio našu malu međunarodnu grupu. Pomogao nam je razumjeti pomake koji se događaju u globalnoj ekonomiji, uključujući decentralizirane financije, rast stabilnih kovanica, tokenomiku i digitalizaciju imovine.

I sam kao ekonomist mogu u potpunosti cijeniti utjecaj kripto industrije u budućnosti i sretan sam što Lennix i drugi mentori dijele ista gledišta.

Po vašem mišljenju, koje su neke od neiskorištenih prilika za OKEx u smislu ruskog tržišta?


Nikita Ermakov: S desecima obećavajućih blockchain projekata, tisućama nadarenih programera blockchaina i milijunima aktivnih kripto korisnika, Rusija i ZND jedno su od najaktivnijih i najvažnijih tržišta za kripto industriju.

Postoji beskrajan broj Telegramovih kanala na kojima ljudi raspravljaju o najnovijim vijestima i mogućnostima na kripto platformama, projektima i tokenima. Trgovci i korisnici aktivno traže informacije koje im mogu dati prednost na ovom brzorastućem i neprestano mijenjajućem se tržištu.

Iako OKEx ima dobru reputaciju na ruskom tržištu kao pouzdana i profesionalna platforma, također vidim oštru konkurenciju ostalih globalnih kripto igrača. Vjerujem da, uz trajne napore, OKEx može ojačati svoj položaj u Rusiji i osvojiti srca jedne od najaktivnijih i najiskusnijih zajednica u kripto prostoru.

Na koje su neke od ključnih aspekata razmjene potrebno usredotočiti kako bi ostale relevantne i nastavile rasti?

Nikita Ermakov: Vjerujem da je kripto industrija po svojoj prirodi bez granica. Dakle, razmjene trebaju izgraditi lokalne čvorove, podržati lokalne blockchain projekte, njegovati lokalne vođe i trgovačke zajednice u svakoj zemlji.

Mislim da je nastavak promocije usluga na međunarodnim tržištima, povezivanje s perspektivnim projektima i pružanje usluga svjetske klase svojim kupcima ključan za bilo koju platformu.

Ovaj je intervju uređen radi jasnosti.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map