OKEx dodaje DeFi trgovačku ploču i tokene uz nove nadogradnje platforme

Tjedno ažuriranje OKEx daje pregled promocija, natjecanja, popisa i rasprava koje se organiziraju svaki tjedan

Ovaj tjedan u OKEx-u proveli smo razne optimizacije i nadogradnje, zajedno s pojačavanjem prostora DeFi-a, novim popisima. Ovaj smo tjedan također predstavili DeFi Trading Board kako bismo korisnicima pomogli da prate DeFi tokene, jer smo naveli devet novih: OM, BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII i TRB. Štoviše, nove optimizacije – poput onih dovršenih za funkciju zaustavnog naloga – usmjerene su na olakšavanje trgovaca koji traže napredne alate za izvršavanje svojih strategija trgovanja.

Nove značajke

Zaustavite optimizaciju naloga

Ovaj smo tjedan dovršili tri optimizacije zaustavnog naloga – OCO nalog, pozicijski zaustavni nalog i okidački nalog – pružajući korisnicima dodatnu fleksibilnost kako bi ispunili svoje ciljeve trgovanja. Tri optimizacije ukratko su objašnjene u donjoj infografici.

DeFi trgovačka zajednica

DeFi Trading Board dodatak je nadzornoj ploči za trgovanje i prikazuje popularne DeFi tokene na spot, marginama i vječnim swap tržištima. Ploča u osnovi omogućuje korisnicima brzo filtriranje i usporedbu navedenih DeFi žetona.

Nadogradnja OKChain Testneta

Ovdje je OKChain Testnet V0.11.0, a najnovija verzija podržava OpenDEX-Desktop v0.0.2, uz uvođenje push obavijesti za lokalne čvorove.

Sada korisnici testneta mogu primati obavijesti o vijestima s tržišta, pokazateljima tehničke analize (poput K-linije) i zapisima o transakcijama. Korisnici mogu pročitati cjelovito izvješće za više detalja.

Novi oglasi ovog tjedna

OKEx je ovog tjedna nabrojao devet novih DeFi tokena – BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII, TRB i OM – s OM poklanjanjem vrijednim 200.000 tokena.

Opsežni protokol (BAND)

Band Protocol je siguran i skalabilan decentralizirani oracle, koji služi kao Layer 2 protokol na javnim blockchainima.

SAMO (JST)

JUST je decentralizirana stabilcoin platforma koja djeluje na bloku TRON. Ulaganjem JST tokena korisnici mogu glasati za mrežne specifikacije i inicijative upravljanja, uključujući naknadu za stabilnost, stope osiguranja, imovinu koja se smije koristiti kao zalog itd..

REN (REN)

Ren projekt je ekosustav za privatnu i interoperabilnu likvidnost u decentraliziranim financijama. Omogućuje korisnicima prijenos tokena u nuli znanja, nepovjerljivo mijenjanje blockchaina i trgovanje na mračnom bazenu.

Rezerviraj prava (RSR)

Reserve Rights (RSR) je uslužni žeton Rezervnog protokola, stabilnecoin platforme na Ethereumu. Rezervni protokol sadrži dvostruki model tokena: RSR uslužni token i RSV stablecoin, iza kojeg stoji košarica imovine kao zalog.

Godin.finance (YFI)

Yearn.finance je decentralizirana platforma za financiranje koja ima za cilj graditi proizvode na osnovi agregirane likvidnosti, trgovanja polugom, automatiziranog marketinga i još mnogo toga.

Međusobni Nexus (wNXM)

Nexus Mutual koristi snagu Ethereuma kako bi ljudi mogli zajedno dijeliti rizike bez potrebe za osiguravajućim društvom. 

YFII (YFII)

YFII je rašlje financijskog financiranja s istim temeljnim modelom i funkcionalnošću.

Tellor (TRB)

Tellor je proročište koje stvara sustav u kojem stranke mogu zatražiti vrijednost podatkovne točke izvan lanca, a rudari se natječu da dodaju tu vrijednost mrežnoj banci podataka, dostupnoj svim pametnim ugovorima Ethereuma.

Mantra DAO (OM)

Mantra DAO je DeFi platforma kojom upravlja zajednica koja se fokusira na ulaganje, pozajmljivanje i upravljanje. Stvara transparentni i decentralizirani ekosustav kojim upravlja zajednica, za Web 3.0.

Kako bismo proslavili popis, udružili smo se s OM-om i ponudili 200.000 OM-a. Da biste sudjelovali, ovdje pročitajte detalje o promociji.

Promocija će trajati do 1. rujna do 10:00 UTC UTC. Možete počnite trgovati OM sada ili saznajte više o popisu.

Polkadot: Trgovina maržom, štednja, DOTUSDT zamjena

Trgovanje maržama i uštede za DOT i DOT / USDT vječno swap trgovanje službeno su objavljene na web mjestu i API-ju OKEx, počevši od 07:00 UTC, 25. kolovoza.

Polkadot je izoštreni protokol koji omogućuje blockchain mrežama nesmetan rad. Možete početi koristiti DOT trgovinu maržom i vječne zamjene ili nauči više o ti proizvodi.

Prošla natjecanja

Natječaj OKExElite za trgovanje srušio je ukupan rekord ukupnog prometa

Jednomjesečno natjecanje privuklo je rekordno zanimanje, s 8.082 sudionika koji su formirali 231 tim, što je generiralo povijesnih 703.658.154 američkih dolara nominalnog volumena trgovine.

Nadogradnja sustava

OKEx opcije i Swap trgovanje podvrgnuto je održavanju sustava 25. kolovoza.

OKEx na događajima

Prošli događaj: OKEx CELO Pitajte me-bilo što & Darivanje

27. kolovoza Markus Franke i Juldy iz tima cLabs iz CELO-a pridružili su nam se u grupi OKEx India Telegram na večeri pitanja oko njihovih projekata.

Ekskluzivno dijeljenje CELO žetona je sada u toku do 23:59 IST 28. kolovoza.

OKExDeFi okrugli stol 8

Na OKEx DeFi okruglom stolu 8, naš izvršni direktor, Jay Hao, razgovarao je sa Stanijem Kulechovom, osnivačem i izvršnim direktorom Aavea, i zaronio u DeFi-ove mogućnosti sastavljanja i inovacije u vezi s kriptozajmom..

Pretplatite se na naš službeni YouTube kanal za cijelu epizodu i ostale video zapise iz naše serije OKExDeFi Okrugli stol.

OKEx razgovori: Sazrijevanje kripto trgovačke infrastrukture 2020

U našem prvom ruskom chatu Fireside 28. kolovoza, naš menadžer za razvoj poslovanja, Nicko Dekarhanov, razgovarao je s Michaelom Alefirenkom, osnivačem i izvršnim direktorom tvrtke Velvet Formula; Andrey Dronin, voditelj trgovanja u AMT Capitalu; i Ivan Grigorev, direktor poslovnog razvoja u Àlber Blanc, o razvoju infrastrukture za kripto trgovanje.

Cijeli video pogledajte ovdje.

Nadolazeći događaj: OKExDeFi AMA serija: Balancer (BAL)

28. kolovoza razgovarat ćemo s Fernandom Cervignijem Martinellijem, izvršnim direktorom i suosnivačem tvrtke Balancer Labs. Pridružite nam se od 12:00 do 13:00 UTC za uživo raspravu o ovom protokolu za programibilnu likvidnost.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner