OKEx Earn dobiva UNI i YFI, dok MixTrust Mining dolazi na Jumpstart

Tjedno ažuriranje OKEx daje pregled promocija, natjecanja, popisa i rasprava koje se organiziraju svaki tjedan.

Ovaj tjedan u OKEx-u, naša popularna inicijativa OKEx Jumpstart Mining nastavila se s još dva perspektivna DeFi protokola: MixTrust i Flamingo. U međuvremenu je OKEx Earn dodao Uniswap i yearn.finance kako bi korisnici mogli pasivno zarađivati ​​s visokim prinosima i većom fleksibilnošću.

Naš DeFi ekosustav također je pozdravio tri nova tokena ovog tjedna, uključujući AVAX, ANW i INX, zajedno s vječnim zamjenama za AVAX s marginom USDT.

Uz to, održavamo nekoliko promocija da biste osvojili dodatne nagrade u OKB-u na OKEx Earn-u, kao i DIA tokene, SRM tokene i još mnogo toga.

Na kraju, pozivamo vas da se pripremite za premijeru naše serije OKExDeFi Okrugli stol, u kojoj naš izvršni direktor Jay Hao razgovara s Hartom Lamburom, suosnivačem Univerzalnog pristupa tržištu (UMA), na naš YouTube kanal.

Novi Jumpstart Rudarski projekti

Na OKEx Jumpstartu dočekali smo još dva perspektivna DeFi projekta: MixTrust i Flamingo.

MixTrust (MTX)

MixTrust je decentralizirani protokol za izdavanje sintetičke imovine zasnovan na Ethereumu i pruža decentraliziranu platformu za međusobno trgovanje, besprijekornu sintezu imovine, decentralizirane transakcije između više lanaca i hipotekarno kreditiranje među mrežama..

Nositelji OKB-a sada mogu uložiti svoje OKB-ove za iskopavanje MTX tokena i uživati ​​u besplatnom uložavanju bez razdoblja zaključavanja ili minimalnog uloga. Saznajte više o MTX projektu i počnite ulagati odmah.

Flamingo (FLM)

Flamingo je interoperabilni decentralizirani financijski protokol s punim nizom slogova izgrađen na bloku Neo. FLM je upravljački znak Flaminga i bit će u potpunosti distribuiran zajednici na temelju sudjelovanja.

FLM rudarstvo započelo je od 13:00 UTC, 25. rujna. Nositelji mogu zauzvrat uložiti OKB u vađenje FLM tokena. Saznajte više o FLM projektu i počnite ulagati odmah.


UNI & YFI: Novi dodaci za OKEx Earn

OKEx Earn dovršio je integracije s yearn.finance (YFI) i Uniswap (UNI), omogućavajući korisnicima da ulože tokene kako bi ostvarili pasivan prihod s visokim prinosom. Korisnici mogu ulagati u USDT, DAI i USDC tokene na lančanom protokolu YFI ili se pretplatiti na UNI, s dostupnim parovima, uključujući ETH – USDT, ETH – USDC, ETH – DAI i ETH – WBTC putem OKEX Earn-a.

Promocije

Zaradite dvostruko na OKExu Zaradite

Tijekom razdoblja promocije jednostavno kliknite na "Registar" na ovoj stranici i pretplatite se na bilo koji zarađeni proizvod na OKEx-u Zaradite kako biste podijelili 50.000 nagradnih fondova OKB-a dok uživate u visokom poljoprivrednom prinosu. Nagrade će se raspodijeliti po principu tko prvi dođe, tko prvi dobi.

OKEx kripto sezona monsuna – 1. tjedan

Tijekom OKEx Crypto Monsoon sezone, korisnici OKEx-a u Indiji mogu podijeliti nagradni fond u vrijednosti od 50 000 USD seruma (SRM) tijekom četiri tjedna. Da biste ušli, trebate izvršiti P2P trgovinu i možete dijeliti SRM tokene iz nagradnog fonda prema količini trgovanja. Registar na ovoj stranici i saznajte više o pravilima promocije.

OKExDefiScoop kviz br. 1

Naša nova serija #OKExDeFiScoop na YouTubeu odredište je za sve stvari #DeFi. Prva epizoda započela je s našim partnerom Celom. Sada poklanjamo 10 USDT za 10 dobitnika.

Za ulazak pogledajte video, odgovorite na pitanja ovdje i slijedite pravila za pobjedu!

Držite OKB & Trgovina DIA

Novi korisnici sada mogu držati najmanje 10 OKB i izvršiti spot trgovanje s najmanje 50 DIA kako bi imali priliku podijeliti 20.000 DIA nagradnih fondova. Da biste osvojili nagrade, registrirajte se i saznajte više o pravilima i pojedinostima prije 15:59 UTC 30. rujna.

OKEx TGIF: Hvala Bogu da leti!

Glasajte za žeton za koji mislite da će najviše porasti ovog vikenda, između 26. i 27. rujna, i podijelite nagradni fond do 100 dolara. Pridružite se ovom događaju na našem.

Novi oglasi ovog tjedna

OKEx je ovog tjedna nabrojao tri nova DeFi tokena, uključujući AVAX, ANW i INX, uz trajne zamjene za AVAX s marginom USDT.

Lavina (AVAX)

Naveli smo AVAX spot trgovanje zajedno s AVAX marginom, štednjom i vječnim zamjenama uz maržu USDT na OKExu. Sada možete početi trgovati AVAX-om s polugom do 75x.

Usidri živčani svijet (ANW)

Anchor Neural World gradi ekosustav decentraliziranih usluga koji se prvenstveno vrte oko implementacije usluga temeljenih na umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju. Možete pogledati detalje popisa i započeti trgovanje ANW / USDT počevši od 10:00 UTC, 25. rujna.

Uvidni protokol (INX)

Insight Protocol izdaje INX tokene za aktiviranje informacijskog ekosustava nagrađivanja usmjerenog na korisnika. Prva svrha izdavanja tokena je tokeniziranje vrijednosti podataka sudionika usluge i izgradnja ekosustava Insight Protocol oko tokena. Drugi je cilj učiniti uslugu Insight Protocol dostupnijom korisnicima, oglašivačima i dionicima. Pogledajte detalje unosa i započnite trgovanje.

OKEx na događajima

Nadolazeći događaj: OKExDeFi AMA serija – dHedge

25. rujna razgovarat ćemo s Henrikom Anderssonom, suosnivačem dHedge (DHT), na našem službeni kanal Telegram. Pridružite nam se u 13:00 UTC po uživo za raspravu o nekomercijalnom mimetičkom trgovanju sintetikom.

OKExDeFi serija okruglih stolova s ​​univerzalnim pristupom tržištu (UMA)

Na ovom okruglom stolu pozvali smo Harta Lambura, suosnivača UMA-e, da podijeli svoje uvide u moć decentraliziranih financijskih ugovora. Pretplatite se na naš YouTube kanal za premijera 25. rujna.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map