OKEx Jumpstart: Objašnjena nova pravila

Treba napomenuti 4 boda kako biste osigurali svoj dio u prodaji tokena OKEx-a

U suštini

  • Nema više pretplatničke sesije tko prvi dođe, prvi je poslužio.
  • Iznos vaše dodjele utvrdit će se na temelju vašeg iznosa i razdoblja na kojem imate OKB ili volumena trgovanja.
  • Nova pravila stupaju na snagu od predstojeće 9. prodaje žetona.

Od pokretanja, OKEx Jumpstart već je održao osam prodaja tokena u šest mjeseci. Iako nam laska ogromna podrška naših korisnika, uvijek tražimo prostor za poboljšanje naših proizvoda i usluga.

Nakon pregleda povratnih informacija naših zajednica, zabrinuli smo se da su mnogi korisnici imali poteškoća prilikom osiguranja dodjele, posebno kada su se rasprodaje dogodile u samo nekoliko sekundi. Kako bi se omogućilo šire sudjelovanje u prodaji tokena, od nadolazeće 9. prodaje OKEx Jumpstart tokena i dalje, primijenit ćemo poboljšana pravila. Evo nekoliko najzanimljivijih dijelova:

1. Dvije potpuno nove sesije pretplate s donjim pragom

Predstavljamo vam dvije sesije pretplate na OKEx Jumpstart: Ekskluzivna sjednica dodjele OKBelievers i Sjednica dodjele privilegija OKTraders.

U usporedbi s prošlom prodajom, da bi sudjelovali u prodaji tokena, zainteresirani korisnici moraju je zadržati dnevni minimum od samo 100 OKB za prethodnih 5 uzastopnih dana (naspram 100 OKB 30 dana ranije) prije svakog dana prodaje žetona. Donji prag kako nova pravila nude, možete osigurati veću dodjelu držanjem više OKB-a u razdoblju od 5 dana.

Uz to, prema novim pravilima, način na koji ispunjavate zahtjev učinit će razliku u vašem koeficijentu raspodjele u dvije sesije. Više detalja bit će razrađeno u nastavku.

2. Izračun OKB holdinga: držite više dulje, bolje nego u skupnoj kupnji u zadnji trenutak

U prošlosti je primijećeno da su neki korisnici pokušali postići prosječno dnevno držanje OKB-a kupujući u velikim količinama OKB u posljednjih nekoliko dana prije prodaje. Novim pravilima potičemo zainteresirane korisnike da kontinuirano drže traženi iznos OKB.

Sjetite se novog Ekskluzivna sjednica dodjele OKBelievers gore navedeno? Pravila za ovu sesiju slična su pravilima prve sesije pretplate u prošloj prodaji. Međutim, držeći traženi iznos OKB kontinuirano, može se osigurati veći koeficijent raspodjele, a time i veća raspodjela.

Donja tablica prikazuje razliku u koeficijentima neprekidnim držanjem OKB (lijevo) i skupnom kupnjom u posljednjoj minuti (desno):

U slučaju da se vaši koeficijenti minimalnog i prosječnog posjedovanja razlikuju, dodijelit će vam se koeficijent koji god je veći. Uvijek možete provjeriti svoj koeficijent i zapise snimka OKB na web mjestu OKEx Jumpstart.

Kao i uvijek, ako prestanete držati ili ne ispunjavate zahtjeve za potrebnim prosječnim dnevnim držanjem u OKB-u, možete povratiti kvalificiranost kupnjom OKB-a na veliko prije dana prodaje kako biste postigli željeni prosječni dnevni zahtjev.

3. Nova sesija temeljena na količini trgovanja

Za razliku od prethodne druge pretplatne sesije, nova sesija OKTraders Allotment Privilege posebna je sesija pretplate za samo simbolična prodaja veće prodajne ponude.

U ovoj se sjednici prednost dodjele dodjeljuje onima koji puno trguju na OKExu, jer koeficijenti raspodjele za ovu sesiju ovise o nečijem kumulativnom obujmu spot trgovine OKEx (u Bitcoinima) od uspostavljanja OKEx-a. Koeficijente možete pronaći na web mjestu OKEx Jumpstart.

Odgovarajući koeficijenti su kako slijedi:

4. Nova formula raspodjele: više nema prodaje tko dođe prvi

Nakon pregleda povratnih informacija naših zajednica, zabrinuli smo se što mnogi naši korisnici nisu zadovoljni isključenjem iz prošlih prodaja. Kao takvi, odlučili smo napustiti model tko prvi dođe, a što većem broju sudionika pridružiti se našoj prodaji tokena promjenom formule dodjele.

Nova formula raspodjele je kako slijedi:

Ova se formula odnosi na ekskluzivnu sjednicu dodjele OKBelievers i na sjednicu dodjele privilegija OKTraders.

Jednostavno rečeno, vaša će dodjela biti određena vašim koeficijentom, pretplaćenim iznosom i ukupnom ponudom sesije, bez obzira na vaš redoslijed sudjelovanja u sesiji.

5. Bolja zaštita od varanja

Također smo svjesni pritužbi da su neki korisnici pokušali osigurati dodjelu manipulirajući s više računa. Kako bi se zaštitio interes općih korisnika, KYC zahtjev za provjeru OKEx Jumpstarta bit će ukinut na KYC2. Čineći to, nadamo se da ćemo postići pravednost među institucionalnim i maloprodajnim korisnicima.

Štoviše, vrijeme pretplate za obje sesije produžit će se s 10 minuta na 30 minuta i nema više ograničenja pretplate bit će nametnuto, omogućujući šire sudjelovanje svih korisnika.

Detaljna pravila potražite na donjoj poveznici:Poboljšanje pravila prodaje OKEx Jumpstart tokena

Nastavit ćemo slušati

OKEx Jumpstart ne bi postao uspješna i pouzdana platforma bez podrške naših korisnika, kako institucionalnih tako i maloprodajnih. Vjerujemo da je pošteno okruženje jedini način za nas i industriju za daljnji rast.

Kao i uvijek, htjeli bismo vas pozvati da date svoje vrijedne ideje o novim pravilima. Molimo vas, nemojte se ustručavati ostaviti svoje misli na našim društvenim mrežama.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner