OKEx nastavlja s uvrštavanjem DeFi žetona, pokreće novo natjecanje u elitnom timskom trgovanju: Tjedno ažuriranje

Ovaj tjedan u OKExu nastavili smo s podrškom za decentralizirano financiranje, navodeći četiri DeFi tokena samo ovog tjedna. Također smo započeli nekoliko promotivnih natjecanja i kvizova, dajući sudionicima priliku da osvoje OKB – izvorni token platforme OKEx. Uz to, sudjelovali smo u industrijskim događanjima i započeli još jedno natjecanje u trgovačkom natjecanju OKEx Elite s nagradnim fondom od 150 000 USDT.

Natjecanja i kvizovi ovog tjedna

OKExAlts avantura

Za početni krug našeg "OKExAlts avantura" kampanju, mi vodimo "Pogodite Altcoin" natjecanje, u kojem korisnici mogu svaki dan osvojiti OKB pogađajući altcoin koji ima najveći postotak promjene u 24 sata na tržištu zamjene marže OKEx USDT.

Korisnici mogu sudjelovati u natječaju Pogodite za Altcoin do 17. kolovoza do 9:00 UTC.

Natječaj za OKEx meme

U drugom krugu natjecanja OKEx Memes, korisnici imaju još jednu priliku osloboditi svoju kreativnost. Ova promocija ostat će aktivna do 15. kolovoza UTC do 15:59 UTC, a korisnici mogu sudjelovati stvaranjem i prijenosom memova povezanih s altcoinima i podnoseći ih na uvid.

Kviz OKExAlts

Kviz OKEx Alts pokreće se na našem službenom Twitter računu svakog vikenda do mjeseca kolovoza! Korisnici bi trebali slijediti službene najave i priliku za sudjelovanje u skupu od 30 OKB-a svakog vikenda.

Ograničeno izdanje OKEx200K NFT + dijeljenje od 1.000 USD (prošireno)

Zbog prevelike potražnje, proširili smo našu promociju OKEx200K (koju smo započeli nakon što smo dosegnuli 200 tisuća sljedbenika na Twitteru) i udvostručili NFT-e s ograničenim izdanjem (tj. Nefungibilne tokene) na 2.000. Ova promocija trajat će do 16. kolovoza, a korisnici mogu sudjelovati slijedeći ova pravila.

Natjecanje OKEx Elite Team Trading

Natjecanje OKEx Elite Team Trading uspješno je u tijeku, a od 16:00 UTC, 12. kolovoza, natjecanje je zabilježilo promet od 136 milijuna USD. Ako ste vrhunski trgovac i imate sve što je potrebno za nadmetanje s najboljima, možete ovdje početi trgovati i osvojiti udio u nagradnom fondu od 150 000 USDT.

Natjecanje strategije trgovanja

Pridružite se našem natjecanju u strategiji trgovanja dijeleći svoje ideje za trgovanje kako biste osvojili popust na kartici od 50 USD za transakciju! Saznajte više o natječaju.

Novi popisi

Aave (LEND)

OKEx je ovaj tjedan uvrstio Aave (LEND), omogućujući korisnicima da polože LEND 11. kolovoza i započnu trgovanje 12. kolovoza. Aave, koji je prije bio poznat kao ETHLend, DeFi je projekt osmišljen kao protokol novčanog tržišta koji nije skrbnički.

Možete početi trgovati LEND-om odmah ili saznati više o unosu.

Proton (XPR)

Proton (XPR) je sada dostupan za trgovanje na OKEx-u. Proton pruža siguran, provjereni račun identiteta integriran sa slojem financijskih poravnanja. Korisnici ne moraju dijeliti privatne ključeve s trećim stranama, dok istovremeno omogućuju svima da provjere svoj identitet pomoću javnih ključeva.

Možete početi trgovati XPR-om odmah ili saznati više o ovom popisu.

Aragon (ANT)

Aragon (ANT) je sada službeno naveden na OKExu. Projekt omogućuje korisnicima stvaranje i upravljanje organizacijama koje postoje kao pametni ugovori koji definiraju dionike te njihova prava i privilegije. ANT je upravljački token za mrežu Aragon koji pruža infrastrukturu i usluge korisnicima platforme.

Možete saznati više o ovom unosu ili odmah početi trgovati ANT-om na OKEx-u.

Serum (SRM)

Korisnici OKExa sada mogu trgovati serumom (SRM) na OKExu i imaju priliku osvojiti udio u nagradnom fondu od 30.000 SRM. Serum želi biti prva potpuno decentralizirana razmjena derivata na svijetu s nepovjerljivim međusobnim trgovanjem.

Možete saznati više o uvrštavanju ili odmah započeti trgovanje SRM-om.

Nadogradnje sustava

Mjesto & nadogradnja sustava trgovanja maržama

Ovaj tjedan zakazana je nadogradnja sustava za trgovanje spotovima i maržama na svim tržištima (uključujući stolna računala, mobilne aplikacije i API). Nadogradnja je uspješno dovršena 13. kolovoza.

Polkadot marža & obustava trajnog swap trgovanja

Zajednica Polkadot izglasala je usvajanje plana za DOT-ov split x100 27. srpnja. Prema službenoj najavi, DOT-prijenos stupa na snagu 18. kolovoza, a DOT-ov split-plan započet će 21. kolovoza. Možete pročitati više o ovom ažuriranju ovdje.

Trgovanje opcijama obustavljeno

Trgovanje opcijama obustavljeno je danas, 14. kolovoza, u 08:30 UTC radi održavanja sustava, radi optimizacije naših usluga i poboljšanja iskustva trgovanja korisnika. Više o tome možete pročitati ovdje.

OKEx na događajima

Prošli događaj: OKEx AMA – budućnost kripto u Indiji

Pokretanje novog poslovanja OKExa, P2P trgovanje u Indiji, najavljeno je tijekom AMA 4. kolovoza. Možete gledati ovaj video kako biste saznali više o tržištu kriptovaluta u Indiji i planovima i ciljevima OKExa, s našim direktorom financijskih tržišta Lennixom Laijem i šefom P2P Indije Keertanom Shettyjem.

OKEx DeFi okrugli stol 5

7. kolovoza, Jordan Momtazi, glavni suradnik Synthetixa, pridružio se našem OKEx Defi okruglom stolu 5 kako bi razgovarao o „Sintezi imovine: Potpuno novi put do tokenizirane imovine iz stvarnog svijeta“. Neke ključne točke rasprave uključuju stvarnu imovinu na Synthetixu, DAO Trio i centralizirane igrače u DeFi-u. Možete gledati cijeli video ovdje.

OKEx DeFi okrugli stol 6

Za OkEx DeFi okrugli stol 14. kolovoza, naš izvršni direktor Jay Hao razgovarao je s Gordonom Gaom, izvršnim direktorom & Suosnivač WaykiChaina, kako bi razgovarao o tome kako WaykiChain & Cilj WGRT-a je promijeniti svijet DeFi s # 3tokenmechanism. Pretplatite se na našu službenu YouTube za više epizoda serije OKEx Defi Roundtable.

Slijedite OKEx dalje

Srednji: https://medium.com/@OKEx

Telegram grupa (engleski):

Telegram grupa (ruski):

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner