OKEx navodi 7 DeFi žetona i dodaje 4 nova osiguranja za uslugu zajma C2C

Tjedno ažuriranje OKEx daje pregled promocija, natjecanja, popisa i rasprava koje se organiziraju svaki tjedan.

Ovog smo tjedna na OKExu pozdravili sedam uzbudljivih DeFi žetona i dodali podršku za četiri nove opcije kolaterala u OKEx C2C zajmu, uključujući XRP, LINK, TRX i FIL. Također produžujemo svoju prvu kampanju Sretan petak do 14. prosinca u kojoj korisnici mogu sudjelovati kako bi podijelili dvostruke nagrade i imali priliku osvojiti iPhone 12 Pro Max. 

Kako bismo donijeli više pogodnosti našim cijenjenim korisnicima OKB-a, udružili smo se s NOWPaymentsima kako bismo vlasnicima OKB-a omogućili brza i prikladna mrežna plaćanja kod bilo kojeg mrežnog trgovca u partnerstvu s NOWPayments.

Na kraju, pozivamo vas da se pridružite našoj OKEx zajednici AMA, gdje ćemo razgovarati s Erikom Trautmanom, izvršnim direktorom bliske zaklade, kako bismo razgovarali o svemu o razvoju projekta.

Program sretnog petka produžen

Korisnici i dalje mogu uživati ​​u našoj prvoj kampanji Sretan petak do 14. prosinca kako bi podijelili 20% ukupnog prihoda OKExa od fjučersa i naknada za transakcije vječnih zamjena i imali priliku osvojiti iPhone 12 Pro Max ili podijeliti rabatne kartice u ukupnom iznosu od 20.000 USDT. 

Nova osiguranja u zajmu OKEx C2C: XRP, LINK, TRX i FIL

Dodali smo četiri nova tokena kao kolaterale u uslugu zajma OKEx C2C, uključujući XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) i Filecoin (FIL).

Partnerstvo s NOWPayments

Surađivali smo s nekustodijskim davateljem kripto plaćanja SADA Plaćanja. Počevši od 15. prosinca, korisnici će moći zamijeniti svoj OKB za robu i usluge bilo kojeg mrežnog trgovca u partnerstvu s NOWPayments. Ovdje saznajte više o ovom partnerstvu.

Promocije

Trgovina & Izazov depozita: POKLOPAC, HEGIC, KP3R, API3 i PICKLE

Tijekom ove promocije, sudionici OKEx-a mogu podijeliti nagradni fond od 20.000 USDT trgujući i položivši bilo koji od ovih novonabrojenih tokena: COVER, HEGIC, KP3R, API3 ili PICKLE. Registrirajte se, pročitajte detalje i pridružite se izazovu prije 8:00 UTC, 18. prosinca.

#OKExDeFiScoop: Poklon od 100 USDT

Pogledajte video zapis DeFiScoop s našim partnerom Frontierom, jer nas osnivač i izvršni direktor, Ravindra Kumar, vodi kroz njegovu platformu i misiju.

Dijelimo 10 USDT za 10 dobitnika. Podijeliti 100 USDT, gledaj video do odgovarajte na pitanja i slijedite pravila za pobjedu

Demo objedinjeno natjecanje računa

Kako ćemo lansirati novu jedinstvenu funkcionalnost računa, održat ćemo demo natjecanje u trgovanju kako bi korisnici mogli iskusiti ovu novu značajku i podijeliti 260 000 USDT u nagradama. Pratite nas i pridružite se zapošljavanju od 14. do 17. prosinca.

XYM zračna kapica za držače XEM

OKEx će podržati zračnu kapicu Symbol (XYM) za nositelje NEM (XEM). XEM depoziti i isplate bit će obustavljeni u 8:00 UTC UTC, 14. siječnja 2021. Snimka svih XEM tokena snimit će se istog dana.

Novi oglasi ovog tjedna

OKEx je ovaj tjedan naveo sedam DeFi žetona, uključujući COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON i NU, uz trgovanje maržama, štednju i vječne zamjene za AAVE, CVC i FIL.

POKLOPAC, HEGIC, KP3R, API3 i PICKLE

Protokol naslovnice (COVER)

COVER Protocol je decentralizirano tržište za pokrivanje rizika za pametne ugovore Ethereum, omogućavajući peer-to-peer pokrivenost troškovima zaštite koje tržište u cijeni cijeni. COVER je izvorni ERC-20 upravljački token COVER Protocol. Saznajte više o unosu i započnite trgovanje. 

Hegijski (HEGIC)

Hegic je automatizirani market-maker i razmjena za lančane kripto opcije koje trguju na Ethereumu. Hegic trenutno dopušta WBTC i ETH trgovanje opcijama. Imatelji podržane imovine mogu deponirati i osigurati svoju imovinu kako bi osigurali likvidnost za trgovanje opcijama i zaradili nagrade. Saznajte više o unosu i započnite trgovanje. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 je decentralizirana platforma za usklađivanje poslova za povezivanje vanjskih DevOps-a s projektima kojima je potrebna pomoć za izvršavanje različitih zadataka. KP3R se kova pružanjem likvidnosti u Uniswap-u za prihvaćene parove (trenutno KP3R-ETH). Imatelji žetona mogu glasati za uključivanje parova kao što su KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI itd. Saznajte više o unosu i započnite trgovanje. 

API3 (API3)

API3 potaknut će zajedničke napore na stvaranju nove generacije blockchain-native, decentraliziranih API-ja ili skraćeno dAPI-a. API3 omogućit će pametnim ugovornim platformama da iskoriste API-je za izgradnju značajnih aplikacija na uistinu decentraliziran i sveden na minimum povjerenje. Korisnici mogu stvoriti moćne decentralizirane aplikacije s API3 decentraliziranim i kvantificirano sigurnim feedovima podataka. Saznajte više o unosu i započnite trgovanje. 

Pickle Finance (PICKLE)

Pickle Finance je protokol osmišljen kako bi pomogao održati klip stabilnih kovanica (DAI, USDC, USDT, sUSD) uz pomoć poljoprivrednih poticaja. PICKLE je upravljački token koji se distribuira kao poticaj pružateljima likvidnosti na Uniswap V2. Saznajte više o unosu i započnite trgovanje. 

Loon Network (LOON)

Loon Network je dugoročni koncept koji ima za cilj izgradnju decentralizirane mreže zajmova među blokovima. Cilj ove mreže je pružanje prijenosa podataka, međusobnog povezivanja kredita i imovine uz osnovnu mrežnu podršku. Pogledajte detalje popisa i započnite trgovanje.

NuCypher (NU)

NuCypher je decentralizirani sustav upravljanja ključevima, usluga šifriranja i kontrole pristupa. Omogućuje privatnu razmjenu podataka između proizvoljnog broja sudionika u javnim konsenzusnim mrežama, koristeći ponovno šifriranje proxyja za delegiranje prava dešifriranja na način koji se ne može postići tradicionalnim simetričnim shemama šifriranja ili javnim ključem.

Izvorni tokeni koriste se za poticanje sudionika mreže da izvrše upravljanje ključem i pristup operacijama delegiranja / opoziva. Pogledajte detalje popisa i započnite trgovanje.

Trgovanje maržama, štednja i vječne zamjene: AAVE, CVC i FIL

Značajke trgovanja i štednje marže AAVE, CVC i FIL dostupne su od 06:00 UTC 10. prosinca, a korisnici ih mogu početi trgovati s polugom do 75x. Pogledajte detalje popisa.

OKEx na događajima

Nadolazeći događaj: OKEx Community AMA – Near Foundation

11. prosinca razgovarat ćemo s Erikom Trautmanom, izvršnim direktorom fondacije Near, kako bismo razgovarali o svemu o trenutnom stanju projekta. Uključite se za AMA, koji će započeti u 13:00 UTC, na našem službeni kanal Telegram.  

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner