OKEx pokreće Jumpstart Mining, dodaje COMP za zaradu i popisuje 6 DeFi žetona

Tjedno ažuriranje OKEx daje pregled promocija, natjecanja, popisa i rasprava koje se organiziraju svaki tjedan.

Ovaj tjedan u OKEx-u pokrenuli smo naš prvi projekt iskopavanja likvidnosti OKEx Jumpstart, ZYRO, i do sada smo vidjeli više od 100 milijuna OKB-a. Također smo pojačali naš odjeljak OKEx Earn novim proizvodom za zarađivanje pasivnog dohotka s protokolom Compound, dok je OKEx Pool dodao uslugu Waves staking.

Naš se DeFi ekosustav također proširio sa šest novih tokena ovog tjedna, uključujući SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN i REP, zajedno s trgovinom marži, štednjom i vječnim zamjenama za 16 DeFi tokena.

Štoviše, nove optimizacije zajma C2C omogućuju dvije nove mogućnosti osiguranja i trodnevni rok posudbe. Na kraju, pogledajte naš YouTube kanal za četvrtu nagradu OKExAlts i posjetite naš posljednji DeFi razgovor s Luisom Cuendeom, suosnivačem Aragona.

OKEx Jumpstart Rudarski projekt br. 1: ZYRO

Pokrenuli smo svoj prvi OKEx Jumpstart projekt rudarstva likvidnosti – Zyro.finance (ZYRO) – protokol nove generacije za automatiziranu likvidnost izgrađen na Zilliqi, javnom blockchainu visokih performansi.

Korisnici sada mogu uložiti svoj OKB za vađenje ZYRO-a i uživati ​​u besplatnom klađenju bez razdoblja zaključavanja, minimalnog ulaganja i visokog prinosa. Korisnici mogu saznati više o projektu ZYRO i početi ulagati odmah.

Složenica: novi dodatak za OKEx Earn

Naše nedavno proširenje OKEx Earn omogućava korisnicima da zarađuju pasivni prihod putem popularnog DeFi projekta Compound, bez plaćanja pretjerane naknade za plin.

Polaganjem BAT, DAI, ETH, USDC, USDT ili ZRX korisnici mogu zaradite kamate na zajam i ograničen bonus COMP žetona.

Valovi koji stoje

OKEx Pool službeno je pokrenuo Waves Staking uslugu, pružajući fleksibilno razdoblje ulaganja s godišnjim prinosom do 5,36%. Saznajte više o pravilima i pojedinostima.


Promocije

OKExAlts 4. podjela YouTube video zapisa

Pogledajte naš četvrti #OKExAlts video dok vas vodimo kroz još četiri uobičajene vrste altcoina: sigurnosni tokeni, uslužni token, DeFi upravljački tokeni i zamjenski tokeni.

Također se možete pretplatiti na naš YouTube kanal, lajkujte videozapis i slijedite pravila u okviru za opis da biste ušli u našu ograničenu razmjenu USDT 100. Promocija će trajati do 23:59 UTC UTC, 23. rujna.

OKEx India P2P DeFi izvlačenje ždrijeba

S više DeFi projekata koji su predstavljeni na OKExu, proširili smo promociju P2P DeFi ždrijeba. Dovršite P2P transakciju danas da biste podijelili nagradni fond u vrijednosti od 355 000 indijskih rupija INR u USDT! Pogledajte detalje i pridružite se ovdje prije 20. rujna. 

Glasajte za svoju omiljenu kapuljaču OKEx

Glasajte za svoju omiljenu kapuljaču OKEx koja će imati priliku osvojiti OKB i pobjedničku kapuljaču OKEx. Dajte svoj glas prije 14:00 UTC UTC, 14. rujna.

Novi oglasi ovog tjedna

OKEx je ovaj tjedan nabrojao šest novih DeFi žetona, uključujući SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN i REP, uz trgovanje maržama, štednju i vječne zamjene za 16 DeFi žetona.

Zaokret (SWRV)

Swerve Finance račvanje je krivulje, u 100% vlasništvu zajednice. Ima jednostavnu opskrbu od 33 000 000 koja je u potpunosti u vlasništvu imatelja, zajednice pružatelja likvidnosti i korisnika. Ako posjednici pruže likvidnost Swerveu, dobivaju ySWRV tokene koji se mogu uložiti u Swerve DAO da bi se zaradio SWRV u USD.

Token za odbijanje (BOT)

Cilj Bouncea je ponuditi različite vrste aukcija za pojedince i projekte. BOT je upravljački token platforme Bounce.finance, s mehanizmom za upravljanje likvidnošću za proizvodnju BOT tokena.

SUNCE (SUNCE)

SUNCE je socijalni eksperiment koji se fokusira na DeFi potencijal TRON-a. Dizajniran kao najbitniji Bitcoin ekvivalent na TRON mreži, SUN sadrži nula VC ulaganja, nula PE ulaganja, nema prethodnog rudarstva ili rezervi za tim, a njime u potpunosti upravlja zajednica putem svojih pametnih ugovora otvorenog koda. Pogledajte detalje popisa.

Numeraire (NMR)

Numerai predlaže Numeraire, novi kriptografski token koji se može koristiti u novom mehanizmu dražbe kako bi se prekomjerno opremanje učinilo ekonomski iracionalnim. Dražbeni mehanizam dovodi do ravnotežnog ponašanja licitiranja koje otkriva racionalno povjerenje znanstvenika podataka u sposobnost njihovih modela da dobro izvedu nove podatke. Dražbeni mehanizam također daje prirodne argumente za ekonomsku vrijednost Numeraire tokena.

Dinja (MLN)

Melon je protokol zasnovan na Ethereumu za decentralizirano upravljanje lancima imovine. To je protokol za ljude ili entitete da upravljaju svojim bogatstvom i bogatstvom drugih u prilagodljivom i sigurnom okruženju. Dinja omogućuje svakome da postavi, upravlja i investira u prilagođena investicijska vozila na lancu.

Kolovoz (REP)

Augur je nepovjerljivi, decentralizirani oracle i platforma za predviđanje tržišta. Ishode Augurovih tržišta predviđanja biraju korisnici koji drže Augurov izvorni token reputacije. Ti korisnici stavljaju svoje tokene na stvarni promatrani ishod i zauzvrat od tržnica dobivaju naknade za poravnanje.

Trgovanje maržom, štednja i trajni zamjene s maržom USDT

Nastavljamo pružati veću fleksibilnost našim globalnim korisnicima dodavanjem vječnih zamjena, trgovanja maržom i uštede za 16 obećavajućih DeFi žetona – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL i BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV i SUN – sve pruža polugu do 75x.

Nadogradnje proizvoda

Ažuriranja zajma C2C

Implementirali smo dva ažuriranja usluge zajma C2C, dodavši BCH i LTC kao opcije osiguranja i novi trodnevni rok posudbe. Iskustvo potpuno novi način posuđivanja danas na DeFi i CeFi platformama s OKExom.

Trgovanje opcijama obustavljeno zbog održavanja sustava

Kako bi optimizirao našu uslugu i poboljšao iskustvo trgovanja korisnika, OKEx je 9. rujna u 9:00 ujutro implementirao održavanje sustava.

OKEx na događajima

Prošli događaj – OkExDeFi okrugli stol: Aragon

U ovome Okrugli stol, pozvali smo Luisa Cuendea, suosnivača Aragona, jednog od najosebujnijih projekata u DAO prostoru, da podijeli svoje uvide o trenutnom napretku i budućem razvoju Aragonije.

Pretplatite se na naš službeni YouTube kanal za cijelu epizodu i ostale video zapise iz naše serije OKExDeFi Okrugli stol.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map