OKEx popisuje 6 DeFi žetona, preimenuje OKChain i nastavlja Jumpstart rudarstvo

Tjedno ažuriranje OKEx daje pregled promocija, natjecanja, popisa i rasprava koje se organiziraju svaki tjedan.

Ovaj tjedan u OKExu započeli smo naš drugi projekt rudarenja likvidnosti OKEx Jumpstart, Realio Network, i registrirali preko 150 milijuna OKB-a u ukupnoj vrijednosti od uspješnog pokretanja. U međuvremenu je OKExChain zabilježio osam novih nadogradnji nakon svog preimenovanja, dok je OKEx Earn dodao Curve i YFII proizvode kako bi korisnici mogli pasivno zarađivati.

Naš DeFi ekosustav također je pozdravio šest novih tokena ovog tjedna, uključujući UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT i WBTC, zajedno s vječnim zamjenama s marginom margine za YFII i SUN.

Uz to, implementirali smo još jednu optimizaciju naloga za zaustavljanje, au tijeku je novi val DeFi trgovanja i promocija. Na kraju, ne zaboravite provjeriti naš YouTube kanal za novu seriju OKExDeFiScoop i posjetite naš posljednji DeFi razgovor s jezgrenim članovima YFII.

Drugo Jumpstart rudarstvo – Realio Network (RIO)

Započeli smo drugu inicijativu Jumpstart Mining s mrežom Realio Network (RIO), distribuiranom glavnom mrežom dizajniranom za usklađenost s propisima u decentraliziranim ekosustavima, a otvorena je s prodajnom cijenom od 13,75x.

Nositelji OKB-a sada mogu uložiti svoj OKB za iskop RIO tokena i uživati ​​u besplatnom uložavanju bez razdoblja zaključavanja ili minimalnog uloga. Saznajte više o projektu RIO i počnite ulagati odmah.

OKChain preimenovan u OKExChain

OKChain, javni blockchain otvorenog koda koji je razvio OKEx, službeno je preimenovan u OKExChain. Osim dostignuća u mnogim područjima, uključujući transakcije u sekundi, upravljanje lancima i mehanizmi višestrukog lanca, OKExChain ima osam ključnih značajki, kao što je prikazano u nastavku.

Zavoj & YFII: Novi dodaci za OKEx Earn

Korisnici se sada mogu pretplatiti na Curve i YFII na OKEx Earnnu polaganjem USDC, USDT, DAI ili TUSD za zaradu kamata i bonus žetona.

Zaustavite unaprijed postavljenu optimizaciju za TP / SL


Na OKEx-u smo implementirali novu optimizaciju naloga za zaustavljanje, omogućavajući korisnicima da unaprijed postave stop-loss i / ili take-profit uvjete dok otvaraju novu poziciju. Saznajte kako funkcioniraju zaustavni nalozi.

Promocije

OKEx DeFi karneval

Niz DeFi natjecanja dolazi isključivo na naše službena grupa Telegram. U 1. sezoni sudionici dijele nagradni fond od 3.000 USD dok uče o DeFi-u, dok 2. sezona uključuje depozit i izazov trgovanja za zajednički nagradni fond od 25.000 USD.. Prijavite se na natjecanja i saznajte više.

OKEx proslava jeseni

Započinjemo proslavu OKEx-a sredinom jeseni kako bismo podijelili više od 40.000 USDT u OKB, TRX, HDAO, BTM i BTT. Tijekom razdoblja promocije održat će se nekoliko trgovinskih događaja, a prvi s TRON-om (TRX) sada je u tijeku. Prijavite se za TRON događaj i saznajte više o rasporedu promocije i detaljima.

Otkaži trgovinski događaj

Jednostavno položite ili zamijenite UNI da biste se pridružili proslavi popisa Uniswap Protocol i podijelili nagradni fond od 100.000 USDT.

OKEx TGIF: Hvala Bogu da leti!

Glasajte za žeton za koji mislite da bi mogao nadmašiti ostale između 19. i 20. rujna i podijelite nagradni fond do 100 dolara. Pridružite se ovom događaju na našem.

Karneval u Defiju u Indiji: P2P DeFi ždrijeb tombole (2. kolo)

Pridružite se promociji P2P DeFi tombola i podijelite nagradni fond u vrijednosti od 355.000 indijskih rupija – INR u USDT prije 20. rujna. Dovršite P2P transakciju danas i ispunite obrazac ovdje sudjelovati.

Novi oglasi ovog tjedna

OKEx je ovog tjedna nabrojao šest novih DeFi tokena, uključujući UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT i WBTC, zajedno s vječnim zamjenama s marginom margine za YFII i SUN.

Otkaži (UNI)

Uniswap spot trgovanje popisali smo zajedno s UNI maržnom trgovinom, štednjom, vječnom zamjenom uz maržu USDT i vječnom zamjenom s marginom kovanice na OKExu. Sada možete započeti trgovanje UNI-jem s nula naknada za trgovanje i do 75x poluge.

dŽiva ograda (DHT)

Jedinstveno mjesto za upravljanje investicijskim aktivnostima na Ethereum blockchain-u, dHedge je mjesto na kojem možete staviti svoj kapital u rad koristeći različite strategije temeljene na evidenciji uspješnosti. Pogledajte detalje unosa i započnite trgovanje.

Pridružite se promociji depozita do 10. rujna UTC 21. rujna da osvojite 20 $ DHT i podijelite nagradni fond od 10 000 DHT.

Connectome (CNTM)

Connectome je platforma robo-savjetnika temeljena na AI koja vam omogućuje procjenu decentraliziranih financijskih izvedenica i rudarstva likvidnosti, a sadrži robo-savjetnika i pametnu korisničku službu jednim klikom. Saznajte više o popisu.

Krilo (krilo)

Wing je osmislio i gradi DeFi platformu posvećenu tržištu digitalnog zajma imovine, podržavajući međusobnu suradnju između različitih DeFi proizvoda. Wingov decentralizirani model upravljanja i mehanizam kontrole rizika namjeravaju promicati obostrano koristan odnos između zajmoprimaca, vjerovnika i jamaca. Pogledajte detalje popisa i početi trgovati.

Frontier (FRONT)

Frontier je lančano agnostički sloj agregacije DeFi. Osnovna misija Frontiera je donijeti ključne dijelove DeFi-a korisnicima na bilo kojoj platformi koja im je draža. Do danas je Frontier dodao podršku za DeFi na Ethereumu, BandChainu, Kavi i Harmonyu. Pomoću Frontier aplikacija korisnici mogu sudjelovati u praćenju i upravljanju protokolima, ulozima, najboljom zamjenom imovine, osiguravanjem likvidnosti, stvaranjem i praćenjem CDP-a i mnogim drugim. Saznajte o unosu i započnite trgovanje.

Zamotani Bitcoin (WBTC)

WBTC donosi veću likvidnost ekosustavu Ethereum, uključujući decentralizirane razmjene (DEX) i financijske aplikacije. WBTC omogućuje upotrebu Bitcoina za trgovanje tokenima standardiziranjem Bitcoina u format ERC-20 i stvaranjem pametnih ugovora. Pogledajte detalje popisa i početi trgovati.

YFII & SUN Perpetuali s marginom

Vječne zamjene s maržom marže za YFII i SUN aktivne su od 11. rujna UTC 17. rujna i korisnici ih mogu početi trgovati s polugom do 75x. Pogledajte detalje popisa.

OKEx na događajima

Prošli događaj: OKExDeFiScoop serija

Naša nova serija #OKExDeFiScoop na YouTubeu stvorena je da postane odredište za sve stvari #DeFi.

U prvoj epizodi pozvali smo Evana Kereiakesa, voditelja azijskog rasta ekosustava u laboratorijima Celo, da objasni temelje platforme Celo, njezin prvi pristup mobilnim uređajima i globalno savezništvo preko 100 partnera koji rade sa zajedničkom misijom postizanja financijske uključenje, Ubrajanje. Pretplatite se na naš YouTube kanal i pogledajte cijelu epizodu.

U drugoj epizodi imamo Nicka Martitscha, suradnika za poslovni razvoj u Compound Financeu, koji govori o trenutnom ekosustavu tvrtke, uzbudljivim stvarima u Compoundu i OKExu te o tome kako projekt ruši prepreke za uobičajeno usvajanje. Pogledajte cijelu epizodu.

OkEx DeFi okrugli stol 9: YFII

U OKEx DeFi okruglom stolu 9, pod naslovom "IYO revolucija: Inovativno polje farme DeFi," naš izvršni direktor, Jay Hao, razgovarao je s ključnim članovima YFII zajednice razgovarajući o temama poput sigurnosnih revizija u DeFi-u i DeFi-u u Kini.

Pretplatite se na naš službeni YouTube kanal za ovu i druge epizode iz naše OKExDeFi serije okruglog stola.

Predstojeći događaj: OKExDeFi AMA serija s Bounce Token (BOT)

22. rujna razgovarat ćemo s Chandlerom Songom, suinicijatorom Bounce Tokena, na našem službeni kanal Telegram. Pridružite nam se od 6:00 ujutro po UTC za uživo raspravu o ovom DAO-u za financijske aukcije i nagodbe.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map