OKEx razgovara DeFi s izvršnim direktorom seruma, DeFi razgovara s novim popisima tokena

Tjedno ažuriranje OKEx daje pregled promocija, natjecanja, popisa i rasprava koje se organiziraju svaki tjedan.

Ovog smo tjedna na OKExu naveli još DeFi žetona, kao i izvedenice za projekte poput Chainlink, Maker i Synthetix, zajedno s pokretanjem nekoliko novih natjecanja i promocija. OKEx DeFiesta se vraća, a mi nastavljamo našu seriju OKEx Talks i DeFi okruglog stola, intervjuirajući ovog tjedna izvršnog direktora Sama Sama Bankman-Frieda.

Natjecanja i promocije ovog tjedna

OKEx DeFiesta 2. kolo

U drugom krugu OKEx DeFiesta korisnici mogu kupiti i držati 20 ili više dolara od naših odabranih DeFi žetona – uključujući LEND, CRV, ANT, SRM, DIA i PNK – kako bi dobili 80% povrata na godišnjoj razini i povratnu karticu od 50 USD za naknadu za trgovanje.

Promocija DeFiesta 2. kola trajat će do 29. kolovoza do 10:00 UTC.

LINK Natječaj za trgovanje izvedenicama

Najboljih 300 sudionika natjecanja u trgovini LINK-ovim derivatima može osvojiti udio u nagradnom fondu od 50.000 USDT. Ova promocija trajat će do 29. kolovoza do 03:00 UTC, a korisnici mogu sudjelovati trgujući izvedenicama LINK i slijedeći ova pravila.

QTUM promocija uloga

OKEx Pool službeno je pokrenuo QTUM uslugu klađenja 19. kolovoza. Da bismo proslavili, pokrenuli smo i promociju za korisnike da ulože i osvoje trostruke nagrade i podijele 5.000 QTUM-a (vrijednih preko 21.000 USD) u bonusima.

Korisnici mogu sudjelovati u promociji prije 15:59 UTC 26. kolovoza, a više mogu saznati ovdje.

DOT Karneval neto depozita

Kako bi podržao DOT Denomination Split, OKEx je pokrenuo podršku za prijenos na lancu za DOT tokene i neto promociju depozita za korisnike koji uživaju 10% popusta na depozit.

Korisnici se mogu prijaviti za događaj prije 03:00 UTC, 26. kolovoza.

Aave Net Buy LEND promocija

Kako bi proslavio LEND listu, OKEx je pokrenuo promociju Net Buy LEND u kojoj korisnici mogu osvojiti udio u nagradnom fondu od 10.000 USDT. Prijavite se prije 04:00 UTC, 27. kolovoza za sudjelovanje.

Novi oglasi ovog tjedna

Kleros (PNK)

OKEx je ovaj tjedan uvrstio Kleros (PNK), omogućujući korisnicima da polože PNK i započnu trgovanje 19. kolovoza.

Kleros je decentralizirana aplikacija izgrađena na vrhu Ethereuma koja djeluje kao sustav za rješavanje sporova treće strane za arbitriranje sporova u bilo kojoj vrsti ugovora.

Možete započeti trgovanje PNK-om sada ili saznati više o unosu.

Decentralizirano informacijsko sredstvo (DIA)

Korisnici OKEx-a u Indiji sada mogu trgovati decentraliziranim informacijskim sredstvima (DIA) na našoj platformi i imati šansa za pobjedu dio nagradnog fonda DIA od 17.500 USD.

DIA je platforma otvorenog koda za transparentne proročke o cijenama za DeFi aplikacije provjerene u zajednici.

Možete saznati više o uvrštavanju ili odmah započeti trgovanje DIA-om.

Serum (SRM): trgovanje maržom, štednja i trajna zamjena

Trgovanje maržama i uštede za trajno swap trgovanje SRM i SRM / USDT službeno su objavljene na web mjestu OKEx i API-ju od 07:00 UTC, 17. kolovoza.

Serum je prva svjetska potpuno decentralizirana razmjena derivata s nepovjerljivim međusobno povezanim trgovanjem koja vam je dovedena u suradnji s konzorcijem za kripto trgovanje i stručnjacima DeFi-a.

Možete početi koristiti SRM trgovanje maržom i vječne zamjene i naučiti više o tim proizvodima.

ZRX / MKR / SNX / ANT: trgovanje maržom, štednja i trajna zamjena s maržom USDT

Trgovanje maržama, štednja i vječne zamjene s marginom USDT za 0x (ZRX), Maker (MKR), Synthetix (SNX) i Aragon (ANT) službeno se objavljuju na web mjestu OKEx i API-ju od 21. kolovoza..

Ovdje možete saznati više detalja i zahtjeve za naknadom.

Chainlink (LINK): Futures

OKEx je 20. kolovoza lansirao fjučerse LINK / USD i LINK / USDT te prilagodio pravila o naknadama i stupnjasta MMR pravila za trajnu zamjenu LINK..

Možete započeti trgovanje LINK-ovim terminskim ugovorima i saznati više o prilagodbi nivoa naknada i raznim MMR pravilima.

Polkadot (DOT)

Nakon unosa Polkadotovog matičnog tokena na OKEx u srpnju, DOT depozit je sada dostupan. Korisnici mogu početi trgovati DOT odmah.

OKEx na događajima

Prošli događaj: OKEx razgovori – projektni serum s Lennixom Laiem i Samom Bankmanom-Friedom

21. kolovoza direktor OKEx-a za financijska tržišta Lennix Lai imao je zadovoljstvo razgovarati sa Samom Bankman-Friedom, osnivačem i izvršnim direktorom Seruma (SRM). Možete gledati cjelovit video kako biste saznali više o motivacijama i ciljevima izgradnje Seruma, njegovim tehnološkim značajkama, inovacijama i budućim planovima suradnje s OKExom.

OKExDeFi okrugli stol 7

Za OkEx DeFi okrugli stol 7, pod nazivom "Zajednice sljedeće razine: novo doba decentraliziranog autonomnog upravljanja," naš izvršni direktor, Jay Hao, razgovarao je s Luisom Cuendeom, suosnivačem Aragona.

Pretplatite se na naš službeni YouTube kanal za ovu i druge epizode iz naše OKExDeFi serije okruglog stola.

Nadolazeći događaj: OKExDeFi AMA serija: Aave

24. kolovoza razgovarat ćemo s Marcom Zellerom, tehnološkim evanđelistom iz Aavea, kako bismo razgovarali o svemu o popularnom projektu DeFi. AMA se možete pridružiti od 13:00 do 14:00 UTC na našem službeni kanal Telegram.

OKExDeFi okrugli stol 8

28. kolovoza, osnivač i izvršni direktor tvrtke Aave, Stani Kulechov, trebao bi se pridružiti osmom dijelu OKExDeFi okruglog stola kako bi razgovarao "Mogućnost komuniciranja s DeFi-jem: prihvaćajući inovacije u vezi s kriptozajmom."

Korisnici se mogu pretplatiti na naš službeni YouTube kanal za pregled svih epizoda iz ove serije.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner