#OKExCustServ Recap: Izvršni direktor OKExa Jay Hao na usluzi

25. svibnja naš izvršni direktor Jay Hao postao je glavni službenik za korisnike na jedan dan Cvrkut da čujemo što naši korisnici istinski misle o našim proizvodima i uslugama. Iskrenim povratnim informacijama, OKEx se može poboljšavati i nuditi najbolje korisničko iskustvo za svakog korisnika.

Propustili ste chat? Pročitajte naš sažetak u nastavku da biste vidjeli što je Jay odgovorio!

Contents

1. Zašto vaša burza ne nudi Livechat za trgovce?

OKEx trenutno ne pruža usluge chata uživo, zato sam ovdje na twitteru i čavrljam s vama;), također se možete pridružiti OKEx brzojavnoj grupi:

2. Vaša mi aplikacija nije dopustila stvaranje novčanika (sada koristim vašu web mobilnu verziju).

Usluge novčanika potražite ovdje: https://www.okex.com/wallet

2. Ne znam je li to potrebno, ali puno je korisnika imalo puno pitanja u vezi s vrstama narudžbi i ostalim brojkama na #OKExFutures, podučavam ih, ali pretpostavljam da će biti najbolje staviti mini objašnjenje kad zadržite pokazivač miša na neobičnim funkcijama.

Sretni je problem što su naši korisnici toliko zainteresirani za naše proizvode! Prvo im možete preporučiti našu #OKAcademy da pronađu objašnjenja vrsta narudžbi i slika – https://bit.ly/2X0CuHN

Napravit ćemo više edukativnih infografika & vids o trgovanju u narednim mjesecima.

3. Zaista bih volio vidjeti $ ETH i / ili $ BCH na opcijama. Ako je moguće, $ XRP (@E_user_L)

Upravo sam razgovarao s timom za proizvode OKEx i odlučili smo dodati $ ETH opcije početkom sljedećeg mjeseca. Ostalo će ovisiti o reakciji tržišta. Pratite nas.

4. Ako sam izvršni direktor, radije bih stavio nalog za kupnju i zaustavljanje prodaje kako bih spriječio masovne gubitke, nego stop limit nalog (@jazieph)

Uskoro ćemo primijeniti sveobuhvatnu nadogradnju do ograničenja zaustavljanja & zaustavite tržišne naloge, što će vam omogućiti jednostavnije postavljanje zaustavnih naloga kako biste spriječili velike gubitke ili lakše ostvarili dobit.


5. Da sam izvršni direktor, trgovinu bih pojednostavnio. Spojit ću sve terminske proizvode u jedan jedini usdt račun koji bi eliminirao vrijeme prijenosa imovine s računa na drugi. Jednostavno i učinkovito za korištenje i upravljanje, posebno za nove korisnike (@E_user_L)

Odličan prijedlog! Razmatramo ga. Pratite nas.

6. Excel-ovi trgovinski podaci za računovodstvene svrhe iskreno su doista užasni. Moje je iskustvo bilo da su brojevi ‘tvrdo kodirani’, što znači da brojevi nisu oblikovani kao brojevi. Drugo, podaci o kupnji / prodaji odražavaju se u odvojenim redovima, Npr. Ako sam kupio 10 etera, tada se odražava 20 redaka, prikazujući + ETH i – USDT, a svaki put redoslijed trgovina ne slijedi kronološki redoslijed, što znači da moram podudarajte određenu + ETH trgovinu s drugom – USDT trgovinom iz možda 3 reda ranije. I treće, uvjeren sam da se neki podaci o trgovini ne odražavaju, pa moram intrapolirati brojeve iz prethodnog retka (stanje tokena, prodani tokeni) i sljedećeg retka kako bih izveo svoje podatke o trgovini za tu određenu trgovinu. Generalno smatram da je generirane excel listove teško koristiti i zahtijeva puno dotjerivanja prije nego što započnem računovodstvo. U tom kontekstu, mislim da je Binanceovim excel listovima mnogo lakše upravljati, jer se iznos kupnje / cijena / naknada za transakciju lijepo odražavaju u jednom redu za jednu trgovinu. Ne trebam nikakve nagrade, samo se nadajući da će OKEx to moći poboljšati jer mi je mnogo puta stvarao probleme (@ puppystabber69)

Zabilježio sam vaš savjet. Naš proizvod & tehnički tim nastavit će optimizirati podatke o trgovanju kako bi bili jednostavniji za upotrebu. Radim na tome sada.

7. Zašto ste posebno razdvojili račune za trgovanje fjučersima, to stvara zabunu kod novih trgovaca o tome što učiniti i kamo dalje. Mislim da će biti najbolje da ih jednostavno spojite u jedan račun i da koristite samo jedan USDT ili BTC.

Hvala na komentaru. Svrha ovog dizajna proizvoda je pomoći našim korisnicima da bolje razumiju koji su dostupni alati za trgovanje. Međutim, radimo na poboljšanju sličnosti razdvajanja računa kako bismo ga učinili i jednostavnijim za korisnike. Pratite nas.

8. Najbolje će biti staviti mali objašnjeni odlomak kada zadržite pokazivač na neobičnim funkcijama.

Hvala na savjetu! Imamo malo "ja" ikone pored nekih pojmova – poput Zamijeni – koje pokazuju da je to objašnjenje kada zadržite pokazivač na njemu. Ali znam da to nije dovoljno za sve.

Molimo potražite na lijevoj bočnoj traci – dodatne informacije – za daljnje informacije po potrebi.

9. Bilo bi dobro dodati ” prodavati kripto" baš kao i vi "kupiti kripto" značajka … npr. treća strana

@SATOS_EU Dakle, investitori mogu prodati kripto i prenijeti na svoje bankovne račune (kyc2 ili 3 moraju naravno.

Svakako vrijedi pogledati, dobar prijedlog!

10. Dakle, bio sam korisnik vaših trgovinskih osjećaja u aplikaciji, sjajno. Ali jako će mi se svidjeti da poboljšate njegovu funkcionalnost. Recimo sentimenti na # BTC, # eth, # xrp itd. O svakodnevnom trgovanju sasvim bi dobro prošli & možda će vam pomoći i partnerstvo ili integriranje socijalne trgovine

Kao savjet za vaše savjete, trenutno nudimo korisnicima raznolike podatke o trgovanju, uključujući BTC dugotrajni / kratki obrok, terminske terminske pogodbe, količinu trgovine itd. provjerite: https: //www.okex.com/markets/futures-data/btc-usd-quarterly.

Također, kontinuirano povećavamo osjećaje i indeks koji možemo pružiti kako bismo trgovcima bolje pomogli u donošenju odluka (u privitku je nova stranica s podacima o trgovanju koju ćemo uskoro pokrenuti).

Naš je tim već uključen u socijalno trgovanje i uskoro ću se prijaviti kod njih.

Slijedite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map