Zarađivanje kripto pasivnog dohotka na OKEx-u: štednja, ulog ili C2C zajam

Otkrivanje koliko novca trebate uštedjeti i kako povećati vlastitu imovinu moglo bi biti izazovno. Bez obzira jeste li novi u blockchain tehnologiji, prelazite s konvencionalnog bankarstva ili se želite izvući iz kriptofobije usred globalne tame, evo kratkog vodiča koji će vam pomoći da shvatite kako pasivno zarađivati ​​na OKExu.

Načini za ostvarivanje pasivnog prihoda na OKExu

Spremanje je najčešći način akumuliranja bogatstva, bilo u tradicionalnom bankarstvu ili u kripto prostoru. Ovdje na OKExu možete jednostavno položiti svoje rezervne kriptovalute u svoj novčanik kako biste dodatno zaradili čak i bez trgovanja ili kada tržište nedostaje. Uz našu uslugu štednje s dodanom vrijednošću kamate će se obračunavati svaki dan od drugog dana polaganja, tako da možete samo sjediti i čekati da dobitak dođe u vaš džep. Trenutno podržavamo ukupno 32 sredstva za trgovanje maržom u štednji, bez zahtjeva za minimalnim depozitom i vrlo je fleksibilan za podizanje novca.

Mogli ste čuti za ulog kao u biti najjednostavnija i jedna od najsigurnijih opcija za ostvarivanje dodatnog prihoda, gdje se korisnici potiču da dugoročno drže kovanice za veće prinose po isteku razdoblja ulaganja. Da biste uložili u OKEx Pool, jednostavno odaberite razdoblje ulaganja, provjerite njihov procijenjeni prinos prije pretplate na uslugu i stavite kovanice na svoj račun za rudarstvo / ulaganje. Tada ćete dobiti redovite prinose denominirane u odgovarajućoj uloženoj imovini. Ili se možete pretplatiti na novo Oročenje usluga ulaganja u kovanice u rasponu od jednog mjeseca do tri mjeseca s različitim prinosima na odgovarajuću uloženu imovinu. Jeste li znali da sudjelovanjem u ulozima sudjelujete i u našim mehanizmima za konsenzus supernode te ćete biti nagrađeni za sudjelovanje na vašem računu kako biste osigurali konsenzus, glasali o promjenama i potvrdili transakcije na lancu?

Također možete posuditi svoju kripto na OKExu i zaraditi pasivni prihod. Naš najnoviji C2C zajam je otvoreno tržište na kojem zajmoprimci i ulagači mogu uzimati ili davati zajmove s idealnim kamatnim stopama, rokom zajma, uz dovoljan stupanj transparentnosti i sigurnosti. Trenutno prihvaćamo Bitcoin (BTC) kao kolateral, a Tether (USDT) kao valutu zajma (u budućnosti će biti podržana veća imovina). To znači da zajmoprimci mogu raspolagati svojim BTC-om i preuzeti USDT kao podršku njihovim trgovinskim strategijama i financijskim potrebama, dok ulagači mogu koristiti svoj USDT za zaradu pasivnog dohotka po dobrim kamatama.

Dakle, što da odaberem?

Ako se želite odlučiti za tradicionalniji plan štednje, krenite Štednja – sve što trebate je položiti svoja sredstva u Novčanik i možete ih povući kad god zatrebate. Međutim, iznos kamata koji zarađujete očito će se razlikovati ovisno o broju kovanica koje imate.

Ulog je definitivno još jedna sigurna opcija za rast vašeg pasivnog dohotka – što duže ulažete, to više zarađujete, zar ne? U teoriji je pouzdano sredstvo za primanje povremenih isplata bez trošenja vremena na nadoknađivanje tržišta vaše uložene imovine, a slobodno vrijeme možete uzeti i za druga ulaganja. Unatoč tome što nudite veći prinos od štednje, možda ćete ipak htjeti provjeriti ROI-je na uloženoj imovini prije nego što se odlučite da li vrijedi vašeg vremena. To se posebno odnosi na swing trgovce, jer će vaša imovina biti zaključana i neće se moći povući dok se ne završi razdoblje ulaganja (ako ste se odlučili za ulog na određeno vrijeme).

Za C2C zajam, pokazujete ljubav prema praćenju kripto trgovaca maksimizirajući upotrebu vaših kripto resursa pri ruci. Kako bismo minimizirali rizik od pada vrijednosti kolaterala (tj. BTC cijene ovdje), naša platforma za zajam C2C ​​već je postavila razina upozorenja i razina likvidacije za drugačiji omjer zajma i vrijednosti, kako biste bezbrižno mogli posuđivati ​​svoje rezervne kovanice. Ako vrijednost kolaterala padne ispod razine likvidacije, a dužnik i dalje ne uspije povećati iznos kolaterala, sustav će zatvoriti poziciju da vam otplati glavnicu, kamate i dospjele zatezne kamate, što znači da ćete moći naplatiti glavnica bez obzira na pad vrijednosti kolaterala.

Zaključak

Koji god način uštede preferirate, možete biti sigurni da imamo sofisticirani sustav upravljanja rizikom kako bismo zaštitili vašu teško zarađenu imovinu. Povećajte svoj pasivni prihod već danas na OKExu!

Slijedite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner