A top 5 amerikai tőzsdeügynökök

Az online tőzsdei kereskedelem még soha nem volt ilyen elérhető. Az online tőzsdei brókerek széles skálája kínál megbízható kereskedési környezetet és jutalékmentes kereskedést a legjobb részvények, ETF-ek és még sok más mellett..

Akár új, vagy tapasztalt részvénykereskedő vagy, lesz egy olyan bróker, amely tökéletes az Ön számára. Alaposabban megvizsgáltuk az öt legjobbat, és felvázoltuk legfontosabb jellemzőiket, hogy megfeleljenek az Ön kereskedési igényeinek.

Fontos megfontolandó területek

Annyi nagyszerű választék mellett az alábbi fontos területeket vettük figyelembe kulcsfontosságú tényezőként, amikor online tőzsdei brókert választasz:

Kereskedési költségek: Ezek közvetlenül befolyásolják az eredményt. Szerencsére a piacon manapság a legtöbb tőzsdei bróker nagy értéket kínál, amikor jutalékmentes kereskedelmet tesz lehetővé, és összességében nagyrészt díjmentesek..

Platform és szolgáltatások: A kereskedők többsége számára egyre fontosabb, hogy egy felhasználóbarát és a választott eszközön elérhető, mobil kereskedési képességgel rendelkező kereskedési platform egyre fontosabb legyen. A bróker további funkciói és eszközei sok versenytársat megkülönböztethetnek.

Kereskedési stílus: Kulcsfontosságú szerepet játszik az, hogy hogyan akar kereskedni, és különösen az Ön részvételi szintje. A gyakorlati megközelítés szempontjából a robo-tanácsadók és az automatizált kereskedés tökéletes, míg a sokféle, költségvetéssel rendelkező portfólió esetében a részleges részvény kereskedés növekedése több mint ideális.

Firstrade

Ha olyan tapasztalt brókert keres az iparban, akit az egyik legelismertebb hírnév támogat, és tele van nagyszerű kereskedési funkciókkal és opciókkal, akkor nem kell tovább keresnie, mint Firstrade. Úttörők a jutalékmentes, olcsó kereskedelem kínálatában, és 1985 óta léteznek.

Az ágazatban eltöltött több mint 35 év alatt nem álltak meg. Folyamatosan fejlődve, most egy nagyon intuitív és szabadalmaztatott kereskedési platformot kínálnak, ahol kihasználhatja a világ egyik legjelentősebb tőzsdéjének részvényeinek, ETF-jeinek és kötvényeinek kereskedését..

Rendelkeznek egy csúcsminőségű oktatási résszel, amely cikkekkel, videókkal és oktatóanyagokkal van ellátva, amelyek segítenek a kereskedés körüli ismereteinek bővítésében minden szinten.

Kereskedési költségek: A Firstrade-en belül sehol nem talál jutalékot vagy kereskedési díjat. A legjobb brókerek körében ez egyedülállóan érvényes a befektetési alapok kereskedésére is, ami gyakran hatalmas pluszt jelent a tapasztaltabb kereskedők számára.

Nézze meg teljes Firstrade áttekintésünket, vagy irány a cím Firstrade hogy most megnyissa a fiókját.

M1 Pénzügy


M1 Pénzügy gyorsan a szektor egyik legegyedibb tőzsdei alkusz-választásává vált. Kombinálják az olcsó online bróker néhány legjobb elemét, miközben népszerű robo-advisor kereskedési élményt kínálnak. Ez azt jelentette, hogy a 2015-ös indulása óta sok tőzsdei kereskedő számára a legjobb választás lett.

Ha el akarja kezdeni a töredékes részvényekkel való kereskedést és változatos portfóliót szeretne építeni, az M1 ideális megoldást kínál. Itt több ezer részvény, ETF és egyéb eszköz közül választhat, hogy hány részvényen keresztül építhesse portfólióját, vagy több tucatnyi, a bróker által összeállított, úgynevezett „pite” portfólió közül. A befektetés után ezek a torták automatikusan kereskedhetnek és egyensúlyba kerülhetnek, akárcsak egy robo-tanácsadó, hogy optimalizálják befektetésüket.

A puszta kereskedés mellett ez az FDIC biztosított és szabályozott szolgáltatás egy teljes ökoszisztémát nyújt, ahol magas kamatlábakkal takaríthat meg, és akár alacsony költséggel is felveheti a portfólióját az M1 Spenden keresztül, szóváltás és hitelellenőrzés nélkül, alacsony kamatláb 2% -tól.

Kereskedési költségek: Rendkívül jó értéket biztosít az M1 Finance kereskedése. Nincsenek hozzáadva kereskedési díjak, jutalékok vagy felárak. Nincs is számlavezetési minimum aggodalomra ad okot. Tökéletes környezet azoknak a kereskedőknek, akik először szeretnének megtakarítani a díjakon.

Vessen egy pillantást az M1 Finance teljes áttekintésére, vagy látogasson el M1 Pénzügy közvetlenül a kezdéshez.

Public.com

Public.com az iparág egyik leggyorsabban növekvő alkalmazásalapú részvény közvetítője. Évek óta léteznek valamilyen formában, és a FINRA által elismert szabályozással rendelkeznek, miközben nagyon innovatív kereskedelmi és befektetési környezetet biztosítanak a modern tőzsdei kereskedő számára..

Több ezer fő amerikai részvényt és ETF-et találhat böngészésre és vásárlásra témakörök szerinti besorolással, így nagyon könnyű megtalálni az Ön számára tökéletes befektetéseket. Nagy előny a mai piacon, hogy befektethet töredékrészvényekbe a Public társasággal, és mindezt a könnyen használható mobilalkalmazás kényelmével. Ez gyorsan letölthető iOS vagy Android eszközére, és minden szükséges kereskedési erőt a kezébe ad.

Ezenkívül számos nagyszerű közösségi kereskedési funkcióhoz férhet hozzá, amelyek lehetővé teszik, hogy kommunikáljon és információkat osszon meg más csoportokkal és kereskedőkkel, annak ellenére, hogy közvetlen üzenetkezelő rendszerrel rendelkezik, így soha nem hagyja ki a lépést.

Kereskedési költségek: Mint sok másnál, a Public.com-on sem kereskednek, sem jutalékok és díjak. Adja hozzá ezt a sok nem kereskedési funkcióhoz, például betétekhez és kifizetésekhez, amelyek díjmentesek lehetnek, és itt nagy értékű kereskedelem lehetséges.

További részletekért tekintse meg a Public.com részletes áttekintését, vagy látogasson el a Public.com feliratkozni.

Interaktív brókerek

Interaktív brókerek nagyon régóta foglalkozik az iparral. Ami a tőzsdei brókereket illeti, az ágazaton belül őket tiszteletben tartják és egyenlő mértékben szabályozzák. A közelmúltban azon is dolgoztak, hogy fejlesszék kínálatukat, hogy több új tőzsdei kereskedőt vonzzanak az IBKR Lite kínálatukkal.

Ez a szolgáltatás közelíti az IB-t más versenytársakhoz, mivel az IBKR Lite-en keresztül ingyenes részvény- és ETF-kereskedelmet kínálhatnak az Egyesült Államok eszközeivel oly módon, ahogyan azt a teljes IBKR Pro szolgáltatás nem teszi lehetővé. Megállapítja azt is, hogy ahol korábban visszacsökkentették, a bróker továbbfejlesztett kutatási és támogatási szolgáltatásokat kínál, amelyek folyamatosan felhasználóbarátabbá válnak.

Ha olyan régóta keresett márkanevű tőzsdeügynököt keres az iparban, amely nemcsak az új kereskedők számára szolgál, hanem bármilyen szintet is fel tud nyitni, amint tapasztaltabbá válik, akkor az Interaktív Brókerek a megfelelő választás lehet az Ön számára.

Kereskedési költségek: Az IBKR Lite ingyenes az amerikai eszközökkel folytatott részvény- és ETF-kereskedelemért. Ha azonban több mint 30 országban kínált egyéb 100+ tőzsde valamelyikéből származó eszközzel kereskedel, akkor részvényenként 0,005 USD-től kezdődően minimum 1 USD értékű díjat kell fizetned, míg az opciók szerződésenként 0,65 USD.

TD Ameritrade

Egy másik nagy név az iparban, amikor a tőzsdeügynökökről és a szélesebb pénzügyi szolgáltatásokról van szó, TD Ameritrade az ágazat sarokköve. Kombinálják régóta fennálló jó hírnevüket a jutalékmentes kereskedelem fejlődésével a hatalmas eszközök széles skáláján.

Ezeknek az eszközöknek a brókerrel történő kereskedése nagyon gördülékeny folyamat a saját Thinkorswim kereskedési platformjuk használatával, amely nagyszerű hírnevet szerzett abban, hogy egyszerre könnyen használható, nagyon hatékony és részletes, amikor a diagramkészítő eszközök és képességek tekintetében.

A TD Ameritrade nemcsak hírnevével és hatalmas eszközök felajánlásával, köztük számos kriptográfiával támaszkodik, a következő szintre lép, és számos hasznos oktatási erőforráshoz nyújt hozzáférést. Ezért sok kereskedőjük inkább hosszú távú választásként jelentkezik és marad a brókernél.

Kereskedési költségek: Itt minden részvényt és ETF-et jutalékkal és díjmentesen kereskedhet. A befektetési alapok ezrei is léteznek, és több, mint amennyit díjmentesen elérhet az iparral lépést tartva. Az opciók szerződésenként 0,65 dollárért cserélhetők, minimum nélkül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map