Az 5 legfontosabb brit tőzsdeügynök

A brókerek óriási választéka mellett soha nem volt ilyen egyszerű elindulni a tőzsdei kereskedésben. Ha az Egyesült Királyságban kereskedel, akkor a legjobb tőzsdei alkuszi választások is kiválóak.

Itt közelebbről megvizsgálunk 5 legfontosabb brit tőzsdeügynököt, hogy Ön elkezdhesse a kereskedést, ha új vagy az iparágban, vagy az is ideális lehet, ha tapasztaltabb kereskedő vagy. Emellett néhány fontos szempontot áttekintünk, amelyet figyelembe kell vennie a bróker kiválasztásakor.

Gondolkodó dolgok a kereskedés megkezdése előtt

A kereskedés megkezdése előtt fontos, hogy a legfontosabb területeken is végezzen átvilágítást még a legjobb brókereknél is. Íme néhány legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell vennie, mielőtt a brókerről döntene:

Díjak és jutalékok: A legtöbb tőzsdei bróker rendkívül jól teljesíti a jutalék nélküli kereskedést és nagyon alacsony költségeket és díjakat. Erre érdemes figyelni és kutatni, még mielőtt regisztrálna.

Bróker jellemzői és kereskedési platform: Ha új kereskedő vagy, akkor egy könnyen használható és érthető kereskedési platformra lesz szükséged. Ha tapasztaltabb, érdemes lehet részletesebb diagramokat, eszközöket és mutatókat, valamint az eszközök szélesebb körét használni.

Kereskedési stílus: A részvényekkel való kereskedésnek ma már számos módja van. Ez azt jelentheti, hogy Ön szabadon megközelíti az ETF-ekbe és hasonló kosár típusú termékekbe történő befektetés lehetőségét, vagy egy teljesen automatizált kereskedési élményt. Biztosan van egy bróker, aki vendéglátja az Ön kereskedési stílusát.

Fineco

Fineco egy olasz bank, amelyet 1999-ben alapítottak, és 2004 óta kínálnak online kereskedési szolgáltatásokat. Olaszországban nyilvánosan jegyzik őket, és az FCA az Egyesült Királyságban szabályozza őket, így rendkívül átlátható és megbízható tőzsdei közvetítővé válnak. Jelenleg csak az Egyesült Királyság és az olasz kereskedők számára kínálnak szolgáltatást, és nagyon alacsony kereskedési díjakat, sokféle eszközt és könnyen használható kereskedési platformot talál..

Itt sokféle eszközzel kereskedhet, beleértve az 5000-nél több részvényt és ETF-t az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Európa jelentős tőzsdéiből. Befektetési alapok, kötvények, opciók, határidős ügyletek és néhány részvény CFD is rendelkezésre áll.

Megtalálja mind webalapú, mind mobil kereskedési platformokat, amelyek nagyon intuitívak és felhasználóbarátak, amelyek bár nem testreszabhatóak, mégis pozitív általános kereskedési élményt nyújtanak. A bróker kiváló mélységű kutatási eszközöket is nyújt, ideértve az egyes eszközökre vonatkozó alapos adatokat és a kereskedési ajánlásokat.

Kereskedési költségek: Az Egyesült Királyság kereskedői számára rögzített átalánydíjat számítanak 3,95 USD jutalékonként kereskedésenként. Az egyéb eszközdíjak általában olyan volumenalapú rendszer segítségével kerülnek felosztásra, amely előnyére válik, minél többet kereskednek. A nem kereskedési díjak nagyon alacsonyak, inaktivitási, betéti vagy kifizetési díjak nélkül.

További információért forduljon közvetlenül a címhez Fineco hogy megnyissa a számláját.

Degiro


Degiro egy díjnyertes holland online bróker, aki 2008 óta működik, és az Egyesült Királyságbeli FCA szabályozza. Mivel nincs szükség minimális betétre és az iparág legalacsonyabb kereskedési költségekkel jár, egyértelmű, hogy ez a bróker hogyan vált népszerű választássá az Egyesült Királyságban és Európában.

Az itt található kereskedési platform webalapú és mobil egyaránt elérhető, kiváló funkcionalitással és nagyon könnyen használható új kereskedők számára. A mobil platform szintén nagyon jól van kialakítva, és nem nélkülözi a webalapú platform egyik funkcióját és képességét, bár mindkettő korlátozott testreszabhatósággal rendelkezik, és egy kicsit könnyebb lehet a haladóbb kereskedők számára.

A Degiro ezúttal is több mint 5000 eszközt kínál kereskedelemre az USA és Európa minden fontosabb tőzsdéjéből elérhető részvényekkel. Az ETF-ek, befektetési alapok, opciók, kötvények és a határidős piacok jó választékával kereskedhet a számlájától függően.

Kereskedési költségek: Az elérhető legalacsonyabb költségű online tőzsdei brókerek. Kereskedjen az USA részvényeivel részvényenként 0,004 dollárral, plusz 0,50 eurós díjjal. Az Egyesült Királyság és az EU részvényei 2 és 10 euró közötti díjakkal kereskedhetnek, plusz a tőzsdétől függően nagyon kis százalékkal. Ezenkívül sem inaktivitási díjat, sem díjat nem talál a betéteknél és a kifizetéseknél.

Irány egyenesen oda Degiro hogy megnézze és kinyissa a fiókját.

Interaktív befektető

Interaktív befektető egy másik régóta működő tőzsdei bróker, amely széles körű szolgáltatásokat kínál az Egyesült Királyságban, ahol az FCA a legmegbízhatóbb élmény érdekében jól szabályozza őket. A brókert 1995-ben alapították, és azóta népszerű választás.

Ennek az alkusznak az eszközkínálata némileg korlátozottabb, mint másoké, bár továbbra is kereskedhet részvényekkel, ETF-ekkel, kötvényekkel és befektetési alapokkal, közel 2000 eszközzel, hogy a világ nagy tőzsdéiből válasszon.

Talál egy felhasználóbarát kereskedési platformot is, amely web-alapú és mobil egyaránt elérhető. A számla nyitási folyamata itt is rendkívül kényelmes, és a bróker nagyon jól támogatja a több alapdeviza támogatását, bár egyeseknél a felvételi folyamat hosszadalmas lehet. A betéti és hitelkártya betétek megkönnyítik, de a fizetéshez banki átutalást kell használnia.

Kereskedési költségek: Az Interaktív Befektetőnek fix havi díja van, amelyet havi 9,99 és 19,99 font között számolnak fel az Ön számlatípusa alapján. A kereskedési díj ekkor az eszköztől függően általában 3,99–7,99 font, míg az aznap érkező sürgős kivonásokért 15 fontot kell fizetni. A betétek díjtalanok.

További részletekért láthatja a Interaktív befektető közvetlenül a weboldalon.

Hargreaves Lansdown

Hargreaves Lansdown az Egyesült Királyság egyik legelismertebb tőzsdei brókere. Ők is az egyik legrégebbi, amely 1981 óta létezik. Az FCA jól szabályozza őket, és továbbra is versenyképes marad a költségek és díjak terén, amelyek az évek során jól fejlődtek kínálatukban, bár csak az Egyesült Királyság kereskedői nyithatják meg számlájukat teljesen online.

A felállítás után a teljes eszközök jó skáláját találja, több mint 2000 kereskedésre rendelkezésre álló eszközzel, beleértve a világ számos részvényét, ETF-eket, befektetési alapokat és kötvényeket. Mivel a bróker továbbra is megőrzi a hagyományos tőzsdei alkusz egyes elemeit, Ön is választhatja, hogy portfólióját saját szakembereik valamelyike ​​kezelje, bár a minimális betét ennél a számlatípusnál 1000 font, összehasonlítva azzal, hogy nincs minimális befizetés standard befektetési számlával. A sok rendelkezésre álló számlatípus egyike egy ISA-fiók is, amely bizonyos mértékű adómentes befektetést tesz lehetővé.

A spread fogadáson és a CFD-k kereskedésén kívül a Hargreaves saját kereskedési platformját fogja használni mobilon és webalapú platformként, amely szintén nagyon felhasználóbarát és könnyen kezelhető a jó kereskedési élmény érdekében. A bróker az oktatási tartalom mélységét is biztosítja.

Kereskedési költségek: A tőzsdei kereskedés díjai a mennyiségtől függően 5,95 és 11,95 font között mozognak. A befektetési alapok díjai szintén alacsonyak, miközben nincsenek befizetési, kifizetési vagy inaktivitási díjak.

Ha többet szeretne tudni erről a brókerről, vagy fiókot szeretne nyitni, akkor megtekintheti a Hargreaves Lansdown weboldal.

Interaktív brókerek UK

Interaktív brókerek az online tőzsdei kereskedelem egyik legnagyobb neve a világ minden tájáról. Ők is az egyik legmegbízhatóbb név az iparban, akik 1978 óta kínálnak szolgáltatásokat. Nagy-Britanniában folytatott működésüket az FCA jól szabályozza, és számíthat arra, hogy itt ugyanolyan kiváló minőség áll majd rendelkezésre..

Összesen több mint 10 000 eszközt kínálnak kereskedésre részvényekként, ETF-ekként, kötvényekként, befektetési alapokként és egyebekként az Egyesült Királyság kereskedői számára. A brit kereskedőknek számos eszközre kiterjedt fogadásokat is kínálnak. Hozzáférhet az Interactive Brokers korszerű TWS kereskedési platformjához is, amely az egyik legátfogóbb a kereskedelemben a kutatási eszközök mélységét tekintve, ugyanakkor rendkívül könnyen használható.

Az IB-nél még brit kereskedőként is hozzáférhet kiváló oktatási tartalmaikhoz, beleértve cikkeket, oktatóanyagokat és webes szemináriumokat, amelyek különösen a brókerek saját kínálatának különböző területeire összpontosítanak.

Kereskedési költségek: Lépcsőzetes vagy fix árképzés választható az IB UK-nél. Lépcsőzetes árképzéssel a díj a kereskedési érték 0,05% -ától kezdődik, 1 font minimummal. A rögzített rendszer esetén kereskedésenként 6 fontot számítanak fel 50 000 fontig, és e felett 6 + 0,05% -ot. Számos inaktivitási díj van, amely a 25 éven aluliaknak havi 3 dollártól a havi 20 dollárig terjed, a jutalék 20 dollár alatt van..

Irány át Interaktív brókerek UK ha számlát akar nyitni és kereskedni szeretne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map