Hogyan lehet töredékes részvényeket vásárolni

A törzsrészvények napjainkban egyre népszerűbbek a kereskedők körében. Hatalmas növekedés tapasztalható az ágazatban, és a részvények vételére lehetőséget kínáló brókerek száma.

Számos helyzetben hasznos lehet az ilyen típusú részvények vásárlása, függetlenül attól, hogy Ön új vagy tapasztalt kereskedő.

Itt alaposabban megvizsgáljuk, hogy pontosan mire számíthatunk, és teljes körű áttekintést nyújtunk arról, hogyan lehet részleges részvényeket vásárolni a legfontosabb brókerekkel.

Mik a töredékes részvények?

A töredékrészvény nagyon egyszerűen olyan összeg, amely kevesebb, mint egy adott vállalat részvényének egy része. Hagyományosan nem lehetett volna ekkora mennyiségű társaságot megvásárolni egy vállalatnál, mivel a brókerek csak 1 vagy annál nagyobb egységekben könnyítették meg a részvényeket. Az egyetlen kivétel az egyesülések és felvásárlások alól lett volna, ahol a vállalatok olyan üzleteket kötnek, amelyek részvénytörzseket is tartalmazhatnak.

Manapság azonban a részleges részvény kereskedés kényelmes és gyors. Ahelyett, hogy a részvényvásárlást a részvény egységértéke alapján kellene megtennie, most annyi vagy kevesebb készletet vásárolhat, amennyit csak akar, a dollár összege alapján.

Hogyan lehet töredékes részvényeket vásárolni

Sok olyan online tőzsdei alkusz van, akik lehetőséget kínálnak részleges részvények vásárlására. Ide tartoznak néhány olyan fontos szereplő, akik sokat tesznek az innovációért az ágazaton belül. Itt lépésről lépésre megnézzük, hogyan kezdheti el a részleges részvények kereskedelmét az ipar két legnépszerűbb szolgáltatásával, M1 Pénzügy, és Public.com.

Kereskedés az M1 Finance-szel

Hogyan lehet töredékes részvényeket vásárolni

M1 Pénzügy 2015 óta létezik, és mára az egyik legnépszerűbb módszer a töredékes részvényekbe történő befektetés megkezdésére. Rendkívül jól szabályozottak és megbízhatóak, felhasználóbarát, intuitív kereskedési platformmal és számos rendkívül innovatív funkcióval, amelyek hasonlítanak egy hibrid robo-tanácsadóra, amellett, hogy lehetővé teszik a portfólió részvényeinek felszabadítását a Lend funkciójuk révén, és még sok minden mást. . Az első lépések és a kereskedés ugyanolyan egyszerű, mint az alábbi lépések:

  1. Indítsa el a háromlépcsős finanszírozási folyamatot az M1 Finance irányába regisztrációs oldal regisztrálni a brókernél. Itt csak néhány alapvető részletre lesz szüksége, például az e-mail címre és a telefonszámra, amelyet ellenőrizni tud.
  2. SMS-t vagy hívást kap személyazonosságának igazolásához a megadott telefonszámon keresztül, és további személyes adatokat is meg kell adnia. Ennek befejezése után az általuk kínált módszerekkel finanszírozhatja számláját és befizethet.
  3. Befektethet egyes részvényekbe és ETF-ekbe az M1-el, de az alapkoncepció a „Pies” befektetési alapokon nyugszik. Ezekről többet megtudhat az M1 Finance teljes áttekintésében. Célja azonban az M1 Finance által készített kurátok közül válogathat, vagy elkészítheti sajátját. Az M1 platform kényelmes keresősávjával megkeresheti és kiválaszthatja kedvenc részvényeit és ETF-jeit, ha testreszabása mellett dönt..
  4. Ezután meg kell választania az egyes részvények súlyát a tortán belül. Ennyit fognak kiosztani az adott részvényhez vagy ETF-hez, és alapértelmezettként megegyezik, bár ezt könnyedén megváltoztathatja. Ne feledje, hogy a részleges részvény kereskedéssel ezt mind az egyenlegében szereplő amerikai dollár összege alapján osztják fel.

Hogyan lehet töredékes részvényeket vásárolni

A vásárlás utolsó lépése M1 Pénzügy a kereskedések tényleges végrehajtása, de mivel ezt a rendszer automatikusan elvégzi, nem tudja eldönteni a vásárlások pontos végrehajtási idejét. Ehelyett egy kereskedési ablakon belül osztják fel őket, amely naponta 10 és a piac bezárása között zajlik.

Kereskedés a Public.com-tal


Nyilvános viszonylag új ajánlat, amikor a részleges részvény kereskedelemről van szó, de az alkalmazás alapú szolgáltatás valóban elindult az elmúlt 12 hónapban. Teljesen jutalék- és díjmentes kereskedési szolgáltatásokat kínálnak, számos szociális és másolási kereskedelem funkcióval, amelyek az alkalmazásba vannak ágyazva, olyan felhasználói élmény érdekében, amely végső soron nagyon sima és könnyen indítható.

Hogyan lehet töredékes részvényeket vásárolni

  1. Az első lépés a Public alkalmazással az alkalmazás letöltése. Elérhető mind iOS, mind Android rendszeren, és megadhatja telefonszámát a Public.com honlap hogy azonnal letöltési linket kapjon.
  2. Miután letöltötte az alkalmazást, egyszerűen hajtsa végre a lépésenkénti feliratkozási folyamatot a képernyőn megjelenő utasítások szerint. Ez néhány perc alatt elvégezhető, és befizetheti, bár ennek feldolgozása néhány napot igénybe vehet, a választott módszertől függően. Ha többet szeretne megtudni az állami befizetési módszerekről és még sok másról, bátran nézze meg teljes nyilvános áttekintésünket.
  3. A finanszírozás után mindent a nyilvános alkalmazáson belül ellenőrizhet. Ez azt jelenti, hogy kereskedéseket folytat, hozzáférést biztosít a hírekhez, listákhoz és a platform teljes közösségi oldalához, beleértve az üzenetküldő szolgáltatást is, hogy kommunikáljon más kereskedőkkel. Ezután könnyedén böngészhet az alkalmazásban, ahol válogatott témakörökből álló portfóliókat talál, amelyek között böngészhet és befektethet, vagy megvásárolhatja az egyes részvényeket és ETF-eket..
  4. A részvény vagy az ETF vásárlása az alkalmazáson keresztül olyan egyszerű, mint a vásárlás gombra kattintás, az összeg kiválasztása (a Public a töredékes részvényeket „szeleteknek” nevezi) és a kereskedelem végrehajtását. A megvásárolt összeget ezután hozzáadjuk a Public.com portfóliójához, amely szintén látható az alkalmazáson keresztül.

Hogyan lehet töredékes részvényeket vásárolni

Val vel Nyilvános, Ha úgy dönt, hogy betétet tesz, és nem osztja be az összes letétbe helyezett pénzt bármely részvénybe vagy ETF-be, akkor a pénz a készpénzegyenlegében marad és 2,5% kamatot halmoz fel, amíg ott van.

Végső gondolatok

Az online tőzsdei kereskedelem megkezdése soha nem volt ilyen egyszerű, mint most, a részleges részvények megjelenésével és olyan könnyen használható szolgáltatások jelenlétével, amelyek a megbízható kereskedéstől az automatizált újrabefektetésig mindent képesek nyújtani, és a folyamatos tanulási infrastruktúrával.

Nyissa meg kereskedési számláit ma M1 Pénzügy vagy Public.com vagy nézzen meg több vezető tőzsdei brókert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map