Befektetés a Twist Biosciences Corp-ba (NASDAQ: TWST)

Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) a DNS-szintézisre szakosodott vállalat. A Twist Biosciences a szintetikus biológia szektorban működik, amely magában foglalja a mérnöki elvek alkalmazását a biológia területén olyan genetikai anyag létrehozására, amely a természeti világban nem létezik. A szintetikus biológia eredményeként lehetővé vált az olyan újítások létrehozása, mint a mikroorganizmusok létrehozása az olajszennyezések megtisztítására. A munka mögött álló technológia még mindig nagyon új, és a Twist Biosciences a kutatás és fejlesztés révén elért előrelépések révén nagy előnyt szerzett a versenyen..

Mi a Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)?

A Twist Biosciences-t 2013-ban alapította két tudós, Emily Leproust és Bill Peck. A cég alapítói azzal a szándékkal építették a Twist-et, hogy egyedi gyártású DNS-t állítsanak elő és értékesítsenek kutatás-fejlesztés céljából. A gyártás a Twist Bioscience DNS-szintézis platformján keresztül történik, amely fejlett technológiával állítja elő a méretarányú DNS-t úgy, hogy szilícium mikrolemezekre „írja” őket. A genetikai szekvenciák írása gyakran a legidőigényesebb és legköltségesebb része a folyamatnak, amikor DNS-sel kapcsolatos kutatásokon dolgoznak. Ennek eredményeként sok kutatócég inkább a Twist-hez hasonló vállalatoktól vásárol, nem pedig házon belül végzi az írást. Ezzel alacsonyabb költségeket tudnak elérni a méretgazdaságosság és az ipari szakértelem Twist Biosciences folyamatainak kihasználásával. A helyes szekvencia megírása szükséges a kutatási tanulmányaik elvégzéséhez szükséges pontos genetikai anyag létrehozásához. A vásárlás folyamata olyan egyszerű, mint a szükséges szekvenciák online feltöltése és megrendelés leadása. A költségek csökkentésével és a szállított anyag mennyiségének növelésével a kutatás elvégzéséhez szükséges idő jelentősen lerövidül.

A cég központja San Franciscóban található, és világszerte több mint 500 embert foglalkoztat. Az egyik legnagyobb vevőkörük a biofarma szektorban működő vállalatok. A Twist által gyártott genetikai anyag felhasználásával ezen a területen kutatók kísérleteket végezhettek a rák, az autoimmun betegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések és a fertőző betegségek jobb megértésére és potenciális gyógyítására. Ennek a munkának a nagy részét a Twist Biopharma, a Twist Biosciences részlege végzi. Ez a felosztás létrehozott egy saját genetikai könyvtárat, amely a genetikai kódot az emberi testben természetesen előforduló létező szekvenciák széles skálájába tárolta. Ezeket a kutatók laboratóriumi körülmények között tanulmányozhatják, hogy a test hogyan viselkedik és hogyan reagál a különböző típusú gyógyszerekre, és hogy létfontosságú a gyógyszerfejlesztés korai szakaszában..

Miért működik a Twist Biosciences Corp (TWST) Ügy?

A DNS a biológiai tudományok tanulmányozásának alapvető építőköve. Az alacsony költségű, rendkívül megbízható szintetikus DNS nyitja meg kapuit a kutatás további területein, kiaknázatlan károsító potenciállal. A vállalat olyan ügyfelekkel rendelkezik, akik termékeiket és szolgáltatásaikat széles körben használják, beleértve az egészségügyet, a mezőgazdaságot és a vegyipart. Az ezeken a területeken a Twist felhasználásával végzett kutatás révén olyan DNS-t állítottak elő, mint pl fejlett bioüzemanyagok, biotermékek, megújuló vegyi anyagok, bioalapú speciális vegyszerek ki lett fejlesztve.

A Twist Biosciences leginkább a szilícium mikrolemezek kifejlesztéséről ismert, amelyek drasztikusan csökkentették a DNS írásához és tárolásához szükséges időt és erőforrásokat. A Twist technológiával szintetikus DNS-t állítanak elő, majd mikrolemezeknek nevezett szilícium chipekre írják. Ezek a mikrolemezek testreszabhatók a genetikai anyag meghatározott szekvenciáinak tárolására, ezáltal lehetővé téve a tudósok és kutatók számára, hogy mikrotányérokat vásároljanak, amelyek pontosan tartalmazzák a kutatásuk elvégzéséhez szükséges anyagokat. Hagyományosan mindegyik mikrotányér műanyagból készült és tartalmazta 96 kút, melyek azok a területek, ahol a DNS és egyéb genetikai anyagok tárolódnak a mikrotáblákon. A Twist által kifejlesztett fejlesztések révén, amelyek utánozzák a félvezetőkben az utóbbi években tapasztalt miniatürizálást, a vállalat képes arra, hogy szilícium mikrolemezeket állítson elő, amelyek 9600 kúttal rendelkeznek. Ez a növekedés lehetővé teszi, hogy minden lemez jelentősen nagyobb mennyiségű szintetikus biológiai anyagot írjon és tároljon, például géneket, variáns könyvtárakat és oligonukleotid készleteket. A Twist termékei átlagosan akár 90 000 dollárt és 37 órát is megtakaríthatnak egy kutatólaboratóriumban a házon belüli munkához képest.

Twist Biosciences Corp (TWST) Kilátások

A társaság képes volt lépést tartani a viszonylag új piacon a változó trendekkel, és nem fél pénzt hosszú távú kilátásokat szem előtt tartva befektetni ötletekbe. Például, amikor a vállalat 2018-ban először kezdett erőforrásokat fordítani az NGS-re (Next Generation Sequencing), ez a vállalat üzleti tevékenységének kis része volt. Csak néhány évvel később az NGS a teljes bevétel közel felét termeli. A Twist technológiájának fejlődését Leproust vezérigazgató úgy írta le amely lehetővé teszi az upstream vállalatokat. Mivel a Twistnek a DNS-szekvenciák előállításához szükséges ára és ideje folyamatosan csökken, valószínűleg több vállalat kiszervezi számukra a genetikai anyag gyártását.

A jövőbeni növekedésre számítva a Twist azt tervezi, hogy kibővíti gyártási és kereskedelmi kapacitásait, a Portland mellett, Wilsonville-ben található „Jövő Gyárának” hozzáadásával. Ez a 110 000 négyzetméteres létesítmény valószínűleg 2022-ben kezdi meg működését. Ez a bővítés a munkaerő méretének majdnem kétszeresét fogja megteremteni, és lehetővé teszi a vállalat exponenciális növekedését, lehetővé téve számukra a nagyobb ügyfélkört, és globális kiterjesztésüket új szektorokba terjesztik. Mivel a termékeik iránti kereslet folyamatosan növekszik, ez a terjeszkedés lehetővé teszi a vállalat számára a növekedést és az új piacok agresszív növekedése érdekében.

Hol lehet megvásárolni a Twist Biosciences Corp-t (TWST) Készletek

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.

A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önökhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.

A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.


Befektetés a Twist Biosciences Corp-ba (NASDAQ: TWST) Befektetés a Twist Biosciences Corp-ba (NASDAQ: TWST) Befektetés a Twist Biosciences Corp-ba (NASDAQ: TWST)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

A szintetikus biológia által lehetővé tett genetikai anyag gyártásával végtelen lehetőség nyílik új és izgalmas tudományos újításokra. A Twist szilícium mikrolemez technológiája a DNS-szekvenáláshoz lehetővé tette számukra, hogy kiváló minőségű szintetikus anyagokat állítsanak elő, sokkal alacsonyabb költségekkel és nagyobb térfogattal, mint társaik. Mivel egyre több vállalat kényelmesen megismeri a szintetikus biológia lehetőségeit és új innovációkat fedez fel, a Twist növekedési lehetőségei továbbra is nagyon ígéretesek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map