Befektetés az Invitae Corporation-be (NYSE: NVTA)

Invitae Corporation (NASDAQ: NVTA) egy biotechnológiai vállalat, amely genetikai tesztelési termékeket állít elő az egészségüggyel kapcsolatos igények kielégítésére. Az Invitae megfogalmazott célja a genetikai tesztek mindennapi egészségügyi ellátásban való általános bevezetése. Kutatásuk és fejlesztésük révén a vállalat létrehozott egy olyan terméket, amely lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatók számára, hogy jobban megalapozott döntéseket hozzanak a betegellátással kapcsolatban. Alacsony költségű, rendkívül gondozott és pontos tesztjeik a piac egyik legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb genetikai tesztkészletévé váltak.

Mi az Invitae Corporation (NVTA)?

Az Invitae a Genomikus egészség, egy 2000-ben alapított genomikai vállalat, amely a rák kimutatási tesztjeinek fejlesztésére összpontosított. Az Invitae-t 2010-ben hozták létre, majd 2012-ben különálló szervezetté vált. Azóta a vállalat 800 alkalmazottra nőtt, és erőforrásait megfizethető, pontos és hozzáférhető genetikai tesztkészletek kifejlesztésére fordította. Ezeket a vizsgálatokat elrendelhetik orvosi problémákkal küzdő orvosok, vagy egészséges egyének, akik proaktívan szűrhetik az örökletes állapotokat. Mivel minden hatodik felnőttből a genetika miatt komoly egészségi állapotok vannak kitéve, a szűrés egyre fontosabbá válik az egészségügy részeként. A vállalat termékeivel elősegíti a korai felismerést és a beavatkozást, hogy ösztönözze az életmód megváltoztatását és fokozza az ellenőrzést, hogy megakadályozza a későbbi életben a súlyosabb egészségügyi állapotok megjelenését.

A költségek alacsony szinten tartása érdekében a teszteket általában egy adott klinikai területre tervezik. Például egy olyan klinikai terület szűrése, mint az örökletes rák vagy a szívbetegségek, tesztenként 250 dollárba kerül. Azok számára, akiknek holisztikusabb szűrési folyamatra lehet szükségük, az exomtesztelés, amely a teljes genomot vizsgálja, 1250 dollárért áll rendelkezésre. Az Invitae három fő terméke a rákszűrő készlet, a kardio szűrő készlet és a holisztikus genetikai egészségügyi szűrő készlet.

Miért teszi meg az Invitae Corporation (NVTA) Ügy?

Az Invitae néhány fontos szempontból megkülönbözteti magát a versenytársaktól. A vállalat tesztjeit számos szolgáltató biztosítási fedezetévé tette, és ennek eredményeként a fogyasztók költségei sokkal alacsonyabbak sok más tesztelési szolgáltatáshoz képest. Azok számára, akiknek tesztekre van szükségük az öröklött betegségek vagy megmagyarázhatatlan tünetek megértéséhez, az orvosok online rendelhetnek a betegek számára. Becslések szerint világszerte 300 millió ember rendelkezik biztosítási fedezettel, amely az Invitae genetikai tesztjeire terjed ki, az Invitae rendszerének versenytársakkal szembeni költségmegtakarítása az egyik fő előny a potenciális vásárlók számára. Az árképzésen kívül egy másik előny az oktatási portál és a genetikai tanácsadók elérhetősége. A tesztelésen átesett személyek felár nélkül kaphatják meg az eredményeiket egy lépéssel tovább, és az Invitae internetes portálján lévő szakemberrel beszélhetnek eredményeikről.

Mivel több mint 1 millió beteg választotta az Invitae-t az egészségügyi szükségleteihez, a vállalat összesítette az adatokat és kifejlesztett egy keretet a címezhető piaci szegmensek azonosításához az egyén életkora alapján. A vállalat négy címezhető piacra csoportosította a betegeket. Az első azonosított piac a 0-17 évesek körében található, ahol az egyének genetikai tesztet használnak az újszülöttek tesztelésére vagy a fejlődés késésének okainak megállapítására. A címezhető piac következő szegmense a 18-40 éves korosztály, akik számára előnyös lehet a genetikai vizsgálatok olyan kezelésekhez, mint az asszisztált reprodukció és a perinatális szűrés. A harmadik szegmens, a 41-65 évesek számára előnyös lehet a betegségek genetikai kockázatait azonosító diagnosztikai vizsgálatok és egyéb diagnosztikai vizsgálatok. Végül, a 65 év feletti piac a legnagyobb címezhető piac, becslések szerint világszerte 63 milliárd dolláros lehetőség. Ezeknek az egyéneknek előnyös lehet a genetikai tesztek használata olyan dolgokban, mint az onkológiai terápia kiválasztása és csíravonal-teszt.

Invitae Corporation (NVTA) Kilátások?

Az évek során a vállalat újításai lehetővé tették a költségek folyamatos csökkenését. 2015-ben egy minta előállítása átlagosan 1250 dollárba került. Öt évvel később a költségeket mintánként 274 dollárra csökkentették. Az Invitae hosszú távú célja, hogy a genetikai szűrést az egészséggel kapcsolatos kérdések „ellátásának színvonalává” tegye. Ehhez a társaság összesen 11 stratégiai akvizíciót hajtott végre, összesen Megalakulása óta 600 millió dollár. Ezek az akvizíciók együttesen több évtizedes tapasztalatot hoztak a DNS szekvenálásával és elemzésével kapcsolatban a vállalat számára. Ezen ismeretek bevonása az Invitae portfóliójába következetes új és innovatív ötletek kidolgozását teszi lehetővé, csökkentve a kutatási költségeket és felgyorsítva az új termékek nyilvánossághoz jutásának határidejét.

Az egyik jelentős említésre méltó akvizíció a rákvizsgálatra szakosodott ArcherDX társaság felvásárlásának 2020 júniusi megállapodása. A vállalat olyan technológiával rendelkezik, amely nemcsak a rák örökletes kockázatait képes felismerni, hanem lehetővé teszi a rákos betegek számára az esetleges genetikai problémák átvilágítását is, amelyek zavarhatják az orvostudományt vagy más kezelési lehetőségeket. Ez a fajta megértés nagyon hasznos a klinikai vizsgálatokat végző gyógyszergyárak számára. Az ArcherDX az Invitae számára is előnyös lehet, ha átadja a már meglévő kapcsolatait olyan nagy gyógyszernevekkel, mint az AstraZeneca és a Bayer. A vállalat becslései szerint a teljes akvizíció eredményeként felszabadítható teljes piac körülbelül 45 milliárd dollár.

Hol lehet megvásárolni az Invitae Corporation-t (NVTA) Készletek

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.

A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önökhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.

A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.

Befektetés az Invitae Corporation-be (NYSE: NVTA) Befektetés az Invitae Corporation-be (NYSE: NVTA) Befektetés az Invitae Corporation-be (NYSE: NVTA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

Az Invitae egy rendkívül zavaró iparágban működik, amely néhány év alatt átalakíthatja az egészségügyről alkotott gondolkodásmódunkat. Minden nap új fejlesztéseket kutatnak és tesztelnek, amelyek csökkenthetik a súlyos betegségek, például a rák és a szívbetegségek kockázatát. Az Invitae termékeket mind a betegekkel dolgozó egészségügyi szakemberek, mind az egészséges személyek erősen bízzák abban, hogy jobban tájékozódjanak kockázati tényezőikről. Népességünk öregedésével a technológiák szükségessége csak egyre fontosabbá válik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner