Befektetés Illuminába (NASDAQ: ILMN) Készletek

Illumina (NYSE: ILMN) egy genomikai vállalat, amelynek székhelye San Diegóban található. Az 1998-ban alapított társaság a genetikai szekvenálási technológia és berendezések fejlesztése révén iparági vezetővé vált. Ezzel a munkával az Illumina termékek számos különböző területen az iparági szabványokká váltak. Az Illumina kiemelkedik a feltörekvő genomikai szektor egyik vezető innovatív vállalata közül, amely jelentős érdeklődést váltott ki a befektetők részéről, akik látják a hosszú távú növekedés lehetőségét. Az Illumina által kifejlesztett újítások lehetővé tették a tudósok számára, hogy jelentős áttöréseket érjenek el a betegségek tanulmányozásában, és számtalan más klinikai és kutatási alkalmazás előtt nyitottak kaput, amelyekre alig néhány évvel ezelőtt még soha nem lett volna lehetőség..

Mi az Illumina (ILMN)?

A genomikát, amely a gének és az azokhoz kapcsolódó funkciók vizsgálatára utal, közel négy évtizede kutatták. A legújabb innovációs hullám azonban csak most nyitotta meg a kaput az alkalmazások és az egészségügy egész területén. Az Illumina legkiemelkedőbb termékinnovációi a genomi szekvenálás területén voltak. A genomi (vagy genetikai) szekvenálást úgy lehet leírni, hogy pillanatképet készítünk az egyén teljes genetikai anyagáról. E folyamat révén molekuláris szintű változások mutathatók ki, amelyek irányíthatják a betegek kezelési lehetőségeit, feltárhatják a genetikai összefüggéseket és eredetet, valamint meghatározhatják az egyes betegségek iránti fogékonyságot. A vállalat által kifejlesztett előrelépések egy genom összeállításának költségeit a 2003-as közel 3 milliárd dollárról 2014-re 1000 dollárra csökkentették. Ezeket a költségeket várhatóan tovább csökkentik 100 dollárra a vállalat legújabb technológiájának, a NovaSeq-nek a felhasználásával. Ezen költségek csökkentése rendkívül fontos lesz a genetikai szekvenálás klinikai alkalmazásának kiterjesztése szempontjából. Munkájukkal az Illumina célja, hogy átalakítsa az emberi egészség tanulmányozásának és kezelésének módját.

Az Illumina Next Generation Sequencing (NGS) technológiájának alkalmazásával a DNS, az RNS és a metiláció különféle kutatási és klinikai felhasználásokhoz szekvenálható. Az NGS lehetővé teszi a tudósok számára, hogy olyan mélységben tanulmányozzák a genetikai anyagokat, amilyet még soha nem sikerült elérni. Az orvostudomány kutatói ezeket az új módszereket használták a reproduktív egészség, a rák, a mikrobiológia, az autoimmun rendellenességek, a szívbetegségek, valamint a neurológiai és pszichiátriai rendellenességek tanulmányozására..

Miért teszi Illumina (ILMN) Ügy?

Az elmúlt évtizedek kutatási és fejlesztési innovációi révén az Illumina meg tudta tartani a fellegvárát ezen a piacon. Az iparág vezető NGS technológiáját az Illuminán használják minden berendezésükben. Az Illumina 6féle „Sequencert” (genetikai anyagot szekvenáló gépet) kínál, hogy megfeleljen egy nagy és sokféle ügyfélkör igényeinek, az alapvető orvosi laboratóriumoktól kezdve a világ legnagyobb nemzetközi kutatóközpontjaig. E diverzifikáció eredményeként a világon valaha generált szekvenálási adatok több mint 90% -a az Illumina technológiáját használta.

Ennek a piaci erőfölénynek köszönhetően az Illumina az évek során több partnerséget tudott biztosítani további élvonalbeli kutatási projektek számára. Például a társaság létrehozta a köz- és magánszféra közötti partnerség az amerikai kormánnyal a nyugat-afrikai ebola-járvány idején. Az Illumina Sequencers segítségével közel valós idejű adatokat bocsátottak rendelkezésre a betegség terjedésének és mutációjának módjáról, ezáltal a tudósok lehetőséget kaptak arra, hogy lépést tartsanak az oltások és más kezelések fejlesztésében. Legutóbb az Illumina volt az első vállalat, amely rendelkezik az FDA által jóváhagyott NGS tesztkészülékkel a COVID-19-hez. Az Illumina által kifejlesztett technológia lehetővé tette a fertőzés genetikai eredetének kezelését, így a tudósok több betekintést nyerhettek a COVID gyors mozgásába a közösségekben. Az Illumina berendezés szintén elsőként szekvenálta a teljes COVID-19 genomot 2020 elején, lehetővé téve a tudósok számára, hogy döntő betekintést nyerjenek a betegségbe annak csecsemőkorában.

Illumina (ILMN) Kilátások

A jelenlegi termékkínálatuktól eltekintve a további növekedés kulcsfontosságú mozgatórugója a Grail 2020-as felvásárlása 8 milliárd dollárért. Grail többrákos szűrővizsgálatát az egyik legígéretesebb új eszköznek nevezték a rák elleni küzdelemben. Csak a vérvizsgálatok révén a Graal technológia képes arra több mint 50 rákfajtát észlelni legkorábbi szakaszában. Kockázati tőkebefektetésekkel olyan nevekből, mint Jeff Bezos és Bill Gates, Grail jó helyzetben van ahhoz, hogy kiaknázza az Illuminával való szinergiákat. A Grailt már az Illumina NGS technológiája hajtja, és e két vállalat összefogása tovább szilárdítja ezt a kapcsolatot. A folyékony biopsziaként ismert vérvizsgálati technológia már átesett a klinikai vizsgálatokon, és az FDA jóváhagyására törekszik a közeljövőben. A jóváhagyás után lehetőség nyílik arra, hogy a rákszűrés része legyen a szokásos éves fizikai vizsgálatoknak, csupán egy egyszerű vérvizsgálat szükséges. A korai felismerésű ráktesztek piaca becslések szerint 2035-re 75 milliárd dollár lesz. Ezzel az akvizícióval az Illumina a következő években képes lesz kielégíteni ennek a piaci keresletnek a nagy részét.

Grál csak egy példa arra a lehetőségre, amelyet a genomika tartalmaz az egészség és az orvostudomány szemléletének megváltoztatásában. A kutatás folytatásával egyre több alkalmazást fedeznek fel az Illumina technológiájával kapcsolatban. A potenciális növekedés további érdekes útjai a reproduktív orvoslás területén találhatók, a prenatális szűrés és más széleskörű klinikai alkalmazások jelenleg fejlesztés alatt állnak..

Hol lehet megvásárolni az Illumina-t (ILMN) Készletek

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.

A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önökhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.

A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.


Befektetés Illuminába (NASDAQ: ILMN) Készletek Befektetés Illuminába (NASDAQ: ILMN) Készletek Befektetés Illuminába (NASDAQ: ILMN) Készletek
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

Az illumina technológia teljesen megváltoztatta a tudományos közösség emberi genetika tanulmányozásának módját. Az évtizedes innováció révén a vállalat olyan lépéseket tett, amelyek megalapozták a kutatás elképesztő fejlődését. Valószínű, hogy számtalan genomkutatási alkalmazást kell még felfedezni, és a piac Illumina berendezésekre való támaszkodása azt jelenti, hogy a vállalat jó helyzetben van ahhoz, hogy a jövőben is jól növekedjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map