Binance Review: Minden, amit tudnod kell

A pénzváltás a piac egyik legjobb kriptovaluta-csereplatformja. Ha szórakoztató és izgalmas helyet keres spekulálni ritka és nagy potenciállal rendelkező érmékkel, megtalálta. Olvassa el teljes Binance felülvizsgálatunkat, és döntsön tájékozottan. De sok minden megváltozott, mióta kinyitotta kapuit, és elrejt néhány sötét titkot.

A Binance Bitcoin csere frissített áttekintése mindent tartalmaz, amit tudnia kell. Ne kereskedjen olvasás előtt.

Binance csere

A Binance viharral elvitte a világot, hogy vezető tőzsdévé váljon. A ritka és nagy potenciállal rendelkező altcoinok, az egyedülálló Maserati ajándékok és az alku-alagdíjak mindössze 6 hónap alatt 0-ról piacvezetővé váltak. Még be is iratkozott 240 000 új felhasználó mindössze egy óra alatt.  De ami igazán egyedivé teszi, az az innovatív megfelelő motor. Azt állítja, hogy a piac legfejlettebb tőzsdéje, amely képes párosításra 1,4 millió kereskedés másodpercenként.

Mindez egy nagyon megbízható, megbecsült és kívánt cserét eredményez.

De nem tökéletes. Sokat kell tudni a Bitcoin kereskedéséről a Binance-en (különösen a díjak tekintetében).

A rengeteg rossz információ megnehezíti a vélemény kialakítását.

Ezért hoztam létre ezt az útmutatót.

Előnyök:

 • Alacsony díjak
 • Magas likviditás
 • Ritka érmék
 • Egyedi ajándékok
 • thumbs upHigh közösségi érzület
 • thumbs upApp
 • hüvelykujjával felfelé Rendkívül gyors

Hátrányok:

 • Csak kriptográfia
 • Nincs töredékes kereskedés (magyarázat később)
 • hüvelykujjával lefelé egyes pénzérmék magas elállási díjai

Jellemzők

Biztonság

Annak ellenére, hogy rejtélyes az alapok védelmének módja, a közösségi bizalom magas. A szabványos 2FA-n kívül néhány egyéb részlet van. A webhely az utazás során folyamatosan emlékeztet a biztonsági óvintézkedésekre.

Magánélet

A Binance nem igényel ellenőrzést az 1. szintű fiókoknál. Ez lehetővé teszi akár 2BTC naponta történő visszavonását. A 2. szint lehetővé teszi napi 50 BTC visszavonását, és csak fényképes igazolványt igényel.

Kezdőbarát


A Binance összes szolgáltatása megnehezíti a kezdők számára, különösen a kereskedési felülete. Még az Alap nézetet is nehéz megérteni. Ez is csak kriptográfia, ezért nem használhatja készpénzzel az érmék megszerzéséhez szükséges hiteleket. Már van néhány.

Díjak

Annak ellenére, hogy a kereskedés nagyon alacsony díjakkal jár, egyes érmék kivonási díjai csillagászati. Ha ritka érméket szeretnél, egy király váltságdíjába kerül, ha kiviszed őket az oldalról.

Támogatás

A Binance valóban nemzetközi művelet. Neves többnyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. A Reddit-en aktívak és általában elérhetők. Hátránya, hogy hiányzik a támogatási terület, és rossz angol nyelvű cikkei vannak.

Teljesítmény

A Binance kereskedelmi motorja felülmúlhatatlan.

Hírnév

Ellentétben a legtöbb más cserével, kevés olyan bejegyzést találtam, amely a Binance-t írta rosszul. A közösség imádja.

Átfogó

Alacsony díjak, nagy teljesítmény és folyékony, altcoinokkal teli könyvek? Mi nem tetszik? Binance sziklák.

AOlvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan lehet biztonságosan tárolni a Bitcoins-t.

A Binance Exchange-ről

A Binance egy ázsiai digitális eszközcsere, amely ötvözi a technológiát és a pénzügyeket. Megkönnyíti a digitális valutapárok cseréjét a világ legfejlettebb motorjával (képes arra másodpercenként 1,4 millió megrendelés feldolgozása) Eredetileg kezdeti érmeajánlással (ICO) ** finanszírozták, és mára támogatást kapott a kockázati tőkések részéről, és gyorsan a piac tetejére emelkedett.

Legfontosabb előnyei a ritka altcoinok, a folyékony megbízási könyvek (a BTC még nem is a legtöbbet forgalmazott eszköz 18/18/18-án) és a komikusan alacsony kereskedési díjak. De imádtam a közösségi részvételét és az ajándékozásokat is. Ez az egyik ritka tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek új kereskedési párok hozzáadásában, ami meglehetősen gyakori esemény.

bitcoin csere áttekintés

A Binance ugyanolyan egyedi és szórakoztató, mint likvid és nyereséges.

A Binance kriptográfia világában rejlik. 2017 közepén nyitotta meg kapuit, és máris az egekbe száguldott. Jelenleg a 24 órás volumen tekintetében a vezető tőzsde (2,2 milliárd dollár 2018. január 26-án).

Egy másik egyedülálló tulajdonság, amely felhívja a kereskedők figyelmét, a platform natív érme, a Binance Coin. Nemcsak nagyszerű befektetési lehetőség (később megtudhatja, miért), hanem lehetővé teszi a kereskedési díj felére csökkentését.

Nem kezdőbarát, de ezt számtalan módon pótolja.

** ICO – Az első érmefelajánlás a tömeges finanszírozás eszköze, amelynek középpontjában a kriptopénz áll. Alapvetően az induló „tokeneket” kínál, amelyek beválthatók valutára, Bitcoinra vagy más érmékre, amint a projekt elindul. Olvas a teljes magyarázat a Wikipédián.

Binance jellemzők:

Hogyan működik a Bitcoin Exchange?

Amikor kereskedést folytat, akkor nem vásárol vagy ad el a platformról. Ahhoz, hogy a Binance-en kereskedhessen, már rendelkeznie kell titkosítással egy pénztárca, amelyben megbízol (vagy offline a hardver pénztárca. NAGYON BIZTONSÁGOS).

Mi a Binance?

A Binance egy digitális eszközcsere, amely megfelel a vevőknek és az eladóknak. Crypto-to-crypto kereskedelem folyik a felhasználók között, és a tőzsde díjat fizet a gondjaiért. Sok tőzsdétől eltérően nem lehet kriptot vásárolni a Binance-től.

Ha már megvan a titkosítása, menjen át a tőzsdére, fizessen be, és válassza ki a sajátját kereskedési pár**.

A Binance nem egy Bitcoin bróker (egy platform, amely fiat pénznemet vált BTC-re).

**Kereskedési pár – Két kereskedési deviza párosítására szolgáló kifejezés. Például BTC / ETH. Ebben az esetben beleegyezik abba, hogy BTC-jét az ETH-ra cserélje, vagy fordítva.

kereskedési páros kriptovaluta

A legnépszerűbb BTC párok a jobb felső sarokban találhatók a keresési funkcióval együtt. Most vásárolhat vagy eladhat ADA-t BTC-ért.

A Binance biztonságos?

Biztos voltam benne, hogy a Binance kissé árnyékos műveletei és ázsiai bázisa néhány felhasználót elriaszt. Az a tény, hogy ilyen új a piacon, egy másik tényező, amely súlyosan megterheli az emberek fejét. Mondanom sem kell, hogy sokan óvatosan közeledtek.

binance exchange felülvizsgálata

Binance – Biztonsági kockázati figyelmeztetés.

Binance Review: Átverés vagy egy jó Crypto Exchange?

A Binance azt állítja, hogy elkötelezett az Ön biztonsága iránt. Ők voltak az egyetlen cserék, amelyeket rendszeresen emlékeztettem a biztonsági eljárásokra. A biztonsági protokolljaikkal szemben azonban nem állnak túl nyitottak. Az About oldaluk azt állítja, hogy „többszintű & többfürtös ”rendszerarchitektúra – bármit is jelent ez.

A félelmek ellenére azonban a Binance elnyerte a közösség szívét. A szokásos 2FA eljárásokon kívül vannak a számos jó jel a Binance számára:

 • AReddit.com/r/Binance – Binance alértéke meglehetősen pozitív. A legtöbb felhasználó barátságos a cserével szemben, és azt mondja, hogy biztonságos. Ez a szál ahol egy új felhasználó a biztonságról kérdez, jó példa.
 • AChenpeng Zhao – A vezérigazgató jól ismert és megbecsült, karrierje során számos blockchain projekten dolgozott.
 • AMagas közösségi érzület – A Binance csillaghírű.
 • AKockázati tőke támogatás – A cég ICO után látszólag további 10 millió dollárt gyűjtött – tól származó finanszírozásban Fekete lyuk fővárosa. Pénzügyi alapja biztonságos.

Ítélet: A biztonság ellenőrzése.

Mi a Binance díja az ügyletekért / kivonásokért?

Binance egy lakást számít fel .1% díj minden kereskedésen.

A riválisokkal ellentétben, akik készítői / felvevői díjat számolnak fel, vagy profitért emelik az érmeárakat, a Binance átlátható, egyértelmű és könnyen érthető.

De van egy fogás…

Binance-nek van néhány nagyon magas felvételi díjak altcoinokra. A Bitcoin vagy az Ethereum visszavonása többé-kevésbé szokványos, de néhány más érme esetében a díjak határeseti zsarolók lehetnek. Ahogy a Reddit felhasználó „önkényes” kifejezéssel illeti:

„A felhasználó szabadon csalása. Ez vicces. A CRYPTOCURENCY FELHASZNÁLTA, HOGY MEGÁLLÍTSA EZT A KÖZPONTI *********, BINANCE-t. ”

Túlreagálnak, de ez sokak hangulatát visszhangozza az interneten.

Elállási díjak

Itt vannak a népszerű altcoinok választékának díjai:

 • jelölje beHullám: 0,15 XRP
 • jelölje beKötőjel: .002 DASH
 • jelölje beIOTA: .5 IOTA
 • jelölje beMonero: .04XMR

A magasabb díjak visszatartják a kis számú ügyletek számát és ösztönzik a likviditást. A logika az, hogy ha a felhasználókat nem akarják visszavonni, akkor nagyobb eséllyel folytatják a kereskedést.

Ez azonban nem tesz mindenkit boldoggá.

binance exchange felhasználók véleménye

Nyugodtan terjedjen ki a visszavonási díjak a Reddit-en hogy lássa, mit mondanak a felhasználók 2018 januárjától.

Profi tipp:

Ritka érmék kereskedése esetén a díjak magasak lesznek. Csak így van. Egyetlen csere sem fogja kielégíteni az összes vágyadat. Ha érdekel egy adott érme, végezzen néhány kutatást, hogy melyik tőzsde kínálja a legjobb díjakat érte. Látogasson el a Coinmarketcap.com webhelyre, és keresse meg pénznemét. Kattintson a Piacok elemre, és meglátja az összes pénzváltót, amely az érmét kínálja. Onnan a Google, hogy a csere + visszavonja a díjat. Hasonlítsa össze a legjobb ajánlatot.

Mi a BNB érme?

A Binance Coin (BNB) a Binance saját kriptovaluta. Vásárolható vagy eladható a tőzsdén. A Binance eredetileg 200 milliót hozott létre belőlük, és nyereségének 20% -át minden negyedévben felhasználja visszavásárlásukra. elpusztítani őket!

A Binance visszavásárolja a tokent és felét megsemmisíti, ezáltal korlátozza a kínálatot és növeli az értéket.

A BNB felhasználható a webhely kereskedési és kifizetési díjainak kifizetésére. Amikor a BNB-t használja kereskedési díjak fizetésére, a díj az .05%. A kedvezmény évente csökken.

binance felülvizsgálata

Hogyan viszonyulnak a Binance kereskedési díjai a versenytársakhoz?

A versenytársakhoz képest a díjak még mindig nem olyan rosszak. Figyelembe véve, hogy mit takarít meg a kereskedési díjakon, ez valószínűleg kiegyenlíti a végén, ha nem tesz túl sok pénzt.

Ha sokat kereskedel, és nem sokszor veszel fel pénzt, akkor ez rendkívül olcsó platform.

Így alakul a verseny:

 • jelölje beBitstamp: .25% -os kereskedési díj | 5% hitelkártyadíj
 • jelölje beBittrex: .25% -os kereskedési díj
 • jelölje beLocalBitcoins: Nincsenek „díjak” | 1% eladási jutalék | Magasabb érmeárak
 • jelölje beCEX.IO ” Készítői díj:, 16% | Átvételi díj –25%

Mik a Binance korlátai az ellenőrzött / nem ellenőrzött felhasználók számára?

A Binance egyik legkedveltebb előnye az a tény, hogy igazolás nélkül letétbe helyezhet, kereskedhet és valutát vehet fel. Ha azonban magasabb korlátokat akar feloldani, akkor egy kicsit személyesebbé kell válnia a céggel.

Itt vannak A Binance jelenlegi korlátjai különböző szintekre:

 • jelölje be1. szint: Naponta legfeljebb 2 BTC-t vehet fel
 • jelölje be2. szint: Naponta akár 50 BTC-t is visszavonhat. Kormányzati igazolvány szükséges

Nagyobb összeg esetén felmehet a 3. szintre (zihálás!). Ehhez kapcsolatba kell lépnie a céggel.

Melyek a Binance ellenőrzési követelményei a 2. szintnek?

Ha meg akarja szakítani a csekély napi 2BTC visszavonási limit láncait, a szintezéssel napi 50BTC-t kapunk, amivel játszhatunk. Sok más tőzsdétől eltérően a Binance ellenőrzése nem olyan nehéz vagy invazív. Csak egy kormányzati igazolvány fog tenni.

Először kattintson a jobb felső sarokban lévő kis fejre, majd az oldalon található két link egyikére kattintva küldje el dokumentumait.

binance-szint2

Kattintson a kis fejre a jobb felső sarokban, majd küldje el a dokumentumait

Most csak töltse ki a részleteket, és töltsön fel fotókat a dokumentum elejéről és hátuljáról.

Töltse ki a részleteket és töltsön fel fotókat.

A többi, invazívabb cseréhez (*** köhögés **** Bitstamp *** köhögés ***) képest ez viszonylag fájdalommentes. Csak arra kell várnia, hogy a támogatás igazolja Önt. A támogatásról beszélünk …

Milyen a Binance ügyfélszolgálat?

Az ügyfélszolgálat ugyanolyan, mint a játékvezetők egy sportban: könnyű célpont a harag kiváltására. Szinte minden általam vizsgált cserében borzalmas ügyféltámogatás volt, még akkor is, ha a támogatás jó volt a valóságban. Az elégedetlen ügyfelek inkább panaszkodnak, mint a boldogok.

De Binance kicsit más volt.

binance vélemények

Pozitív vélemények? Ez valami új.

A támogatást több nyelven kínálják, beleértve az angol, a francia és a kínai nyelvet.

Aktívak a közösségi médiában, különösen azok Reddit és Twitter. Ön is Kérelem benyújtása támogatási oldalukon. Megjegyzés: A Binance már nem kínál támogatást a táviraton keresztül (2018. január).

2018. január: A támogató állítja, hogy lemaradásuk ellehetetleníti őket. A válaszidő tipikusan 3 nap. Support.Binance.com.

Pedig nem mindenki örül. Sokan azt állítják, hogy a betétek vagy az ellenőrzés túl sokáig tart, vagy a támogatás nem reagál. A legjobb tippem azonban az, hogy időnként csak túlterheltek.

Ezt meg kellett osztani a Twitter-oldalukról egy videóversenyről:

binance vélemények

Halott.

Hogyan lehet kereskedni a Bitcoin-nal a Binance-en

A Binance az egyik jobb tőzsde a piacon, de nem tartozik a kezdőbarátok közé. A tradeview vagy Basicben, mind Advanced-ben érkezik, de még a Basic-et sem könnyű megfogni. Ennek ellenére nem olyan nehéz. Mivel a kereskedéshez nem volt szükség ellenőrzésre, szinte azonnal elkészítheti az elsőt.

1. lépés: Hozzon létre fiókot

Menj Binance.com és kattintson a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra.

binance regisztráció

Adjon meg néhány fontos részletet.

binance exchange regisztráció

Kattintson a Binance által küldött ellenőrző e-mailben található linkre.

2. lépés: Engedélyezze a 2FA-t

A Binance több biztonsági figyelmeztetést ad a fiók létrehozásakor. Először néhány biztonsági tipp áttekintését kéri.

binance exchange felülvizsgálata

Kattintson a jobb oldali négyzetekre, hogy a Binance értesüljön róla, hogy áttekintette őket. Ezután a Binance erősen ajánlja Önnek a 2FA-t. Felállítani!

binance engedélyezi a 2FA-t

Ha a Google Hitelesítést választja, a rendszer kéri az alkalmazás letöltését. Itt van egy útmutató hogyan lehet engedélyezni a 2FA-t a Binance-en a Google Authenticator használatával.

Ha az SMS lehetőséget választja, a rendszer kéri, hogy adja meg telefonszámát, majd írja be a neki küldött jelszót.

binance SMS vefirication

3. lépés: Befizetési alapok

Mint korábban mondtam, a Binance-től nem vásárolhat semmilyen kriptot. Pénztárcából kell befizetnie.

Hogyan kell a kriptot befizetni a Binance-re

A befizetés egyszerű. Nyissa meg a jobb felső sarokban lévő Alapokat, és válassza a legördülő menü Betétek elemét. Innen csak válassza ki a kívánt pénznemet, másolja be a cím beillesztését, és küldje el a pénznemet a pénztárcájából a Binance-be.

4. lépés: Indítsa el a kereskedést!

Most kezdődik a móka! Itt az ideje, hogy megragadjon egy partnert, és elkezdje csinálni a Do-Si-Do-t. Menjen az Exchange fülre a bal felső sarokban, és válassza ki a kívánt nézetet. Egyelőre csak ragaszkodjon a Basic-hez.

binance kezdjen kereskedni

Most a kereskedelem területén vagy. A dolgok kezdenek furcsává válni. 10 különböző szakasz van, amelyeket meg kell nézni. És ez csak az Alap nézet. Íme egy leíró kép a Binance támogatási szakaszban:

pénzügyi tőzsdei kereskedelem

Ez nem fest számokkal; ez az Alapnézet.

Eleinte félelmetesnek tűnhet, de egyelőre valóban csak azt kell tudnia, hogy melyik párral szeretne kereskedni és hogyan lehet megvásárolni. A fenti 9. szakaszban a kereskedési párok és a keresőmező találhatók. Megtalálhatja párját, majd használhatja a 7. részt vásárláshoz vagy a 8. részt eladáshoz. Írja be a kívánt összeget, és törölje.

binance-trading-pár

Binance – vélemények A Binance Legit?

Még a startupról a crypto exchange szupersztárra emelkedése ellenére is sokan kérdezik, hogy a Binance jogos-e.

Ez.

Az internetes vélemények általában pozitívak. Az ügyfélszolgálat jó munkát végez, hogy lépést tudjon tartani a kereslettel, a kereskedés könnyen megy keresztül, a betétek gyorsak és a kereskedési tapasztalat kiváló.

Jelentősebb problémákról egyelőre nem számoltak be, és nincsenek feltörések sem. Sok embert találtam aggódva, hogy a cég fennmarad-e vagy sem, de felülmúlták az elvárásokat. Folyamatosan nőnek, és a világ tudomásul veszi. A vezérigazgatónak még szerepelt a Bloombergen.

“A világ legnagyobb kriptovaluta-cseréje egyre nagyobb.”

– Bloomberg

Pozitív Binance vélemények

 • Alacsony kereskedési díjak
 • Folyékony piacok
 • Gyors sebesség
 • Nagyszerű kereskedési párok
 • Jó ügyfélszolgálat

Negatív Binance vélemények

 • Elállási díjak
 • Por (forgalomképtelen maradék)

Példák pozitív véleményekre

pozitív áttekintés

A következő felvételen a felhasználónak bizalmi problémái vannak (TooMeInRealLife) a Binance-szel, de a támogatás gyorsan megjelenik, hogy kijavítsa őket.

binance felülvizsgálata

Mit mondanak a negatív bináris vélemények

A negatív vélemények szinte kizárólag a kivonási díjakra és a porra összpontosítottak. A por az érme megmaradt töredéke, amely felhalmozódik az Ön számláján, mert nem lehet kereskedni. A Binance még nem engedélyezi a töredékes kereskedést, csak egész érmékkel kereskedhet (1 IOTA, nem 693 IOTA). A kibocsátást tovább emeli a kereskedési díj. Ha 1 IOTA-t vásárol, a Binance 1% -ot vesz fel díjaként, így Önnek marad 9 IOTA. Ez azt jelenti, hogy nem kereskedhet az imént vásárolt IOTA-val! A megoldás a Binance Token használata a kereskedési díjakhoz.

Binance azt állítja, hogy ennek megoldásán dolgozik. Ez automatikusan „elsöpri” a port, és Binance Coin-vá alakítja

Látogassa meg a cégét frissítések és javaslatok szál a Reddit-en hogy megérezzék, mennyire gyűlöli a közösség a port és a kivonási díjakat.

A Fiat pénznemének 3 legjobb kezdőbarát alternatívája

Ha van egy vándor szeme, rengeteg olyan versenytársa van a piacon, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a fiat kriptóhoz (és nem kényszerítik, hogy visszavonja).

1 # Coinbase

cryptocurrency broker

Coinbase a világ legnagyobb Bitcoin brókere. Bitcoinot, Ethereumot és Litecoin-t ad el fiat pénznemért (USD, EUR). Ha megbízható, szabályozott és biztonságos módszert keres a Bitcoin hitelkártyával történő megvásárlására, ez messze a legkényelmesebb módszer. Használhatja cseréjüket, a GDAX-et is kereskedésre más felhasználókkal. Ez a kezdőbarátabb élmény az interneten. Olvassa el a Coinbase teljes áttekintése megtanulják, hogyan vásárolják meg biztonságosan az első Bitcoin-t.

2 #LocalBitcoins

LocalBitcoins.com logó

LocalBitcoins egy peer-to-peer hálózat, ahol a felhasználók közvetlenül a Bitcoinnal kereskednek egymással. Mivel közvetlenül egy másik felhasználóval kereskedel, a biztonság alacsony és a kockázat magas. Ennek ellenére az átutalások túlnyomó része kérdés nélkül történik. Ha egyszerű módszert keres a Bitcoin USD (vagy bármi más) 100% -os névtelen vásárlására, akkor ez az. Pedig csak a Bitcoin. Ne kereskedjen a LocalBitcoins szolgáltatással anélkül, hogy először elolvasta volna a teljes áttekintésünket.

3 # Kraken

kraken logó

Ha a fiat fizetőeszköz hiánya téged visz le, akkor talán itt az ideje, hogy felszabadítsd a Kraken. A Kraken nem a kezdőbarátabb platform, de számos devizában kínál bankbetéteket. Ezután elfoglalt lehet az innovatív platform használatával, hogy számos jó érmével kereskedjen, és akár árrés-kereskedelmet is folytasson. Támogatja az USD, CAD, GBP, EUR és JPY értékeket.

Binance vs. Bittrex

A Binance kontra Bittrex olyan, mint a jenkik és a vörös sox, vagy a macskák és a kutyák: a vita soha nem ér véget. Mindkettő digitális eszközcsere előremutató vezetéssel, amely elnyerte domináns helyzetét. A piros sarokban a Bittrex büszke a biztonságos kereskedelemre egy egyszerű felületen keresztül. A kék sarokban a Binance megváltoztatja a játékot azáltal, hogy a legritkább érmék (és megpróbál adni egy Porschét miközben csinálom).

binance csere A Bittrex csere honlapja

Ennek a bajnoki címnek a győztese dönt arra, amire személyesen szüksége van. Lássuk, melyik a legjobb Bitcoin csere, a Bittrex vagy a Binance.

Bittrex Vitals

 • Pénznemek: 190+ digitális valuta, nincs fiat
 • Letét: Crypto (kivéve, ha több mint 10 000 USD)
 • Visszavonás: Crypto
 • Igazolás: Igen
 • Betéti sebesség: Azonnali
 • Alkalmazás: Nem
 • Pénztárca: Igen
 • Jutalék: .25%
 • Kereskedési párok: Több száz

Bittrex vs Binance

 • Díjak: Binance
 • Kezdő barátság: Bittrex
 • Hírnév: Binance
 • Biztonság: Bittrex
 • Támogatás: Binance
 • Alkalmazás: Binance
 • Likviditás: Binance
 • Teljesítmény: Nyakkendő
 • Kereskedési párok: Nyakkendő

A Bittrex az egyik legmodernebb kereskedési élmény az interneten. Ez volt online biztonsági szakemberek csoportja alapította elkötelezték magukat a vállalat mellett, hogy biztonságos és gyors Bitcoin kereskedési élményt nyújtson. Stabilitása, biztonsága és likviditása miatt a komoly kereskedők kedvence. Ez a Binance fő versenytársa a kizárólag kriptográfiai szektorban.

Szigorúan szabályozott, vagyis több az ellenőrzés. Ez az extra ellenőrzés azonban nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt.

Győztes – Binance

A Binance több kategóriában előrébb kerül. De véleményem szerint ez valóban attól függ, hogy mit akarsz. A szabályozottabb és biztonságosabb kereskedési élmény érdekében a Bittrex. Ha több altcoinhoz szeretne hozzáférni kevesebb ellenőrzéssel, válassza a Binance lehetőséget.

Binance GYIK

K: Hol található a Binance?

V: Bárcsak konkrétan válaszolhatnék neked, de nem tudok. A Reddit al egyik moderátora elmondta „A főhadiszállást ekkor Japánnak tekintik (2017. dec.)”. Jó hír, hogy Japán az egyik legprogresszívebb piac a kriptográfia számára.

K: A Binance 100% -osan biztonságos?

V: A Binance meglehetősen hallgat a biztonságáról. Protokolljai nem ismertek, de biztonságosnak tekintik. Még nem voltak problémák. A vezérigazgató és a pénzügyi támogatók átláthatósága elég ahhoz, hogy az emberek megbízhassanak bennük.

K: Elfogadja-e a Binance az USD betéteket?

V: Nem. Csak kriptográfia.

K: A Binance tolerálja a kereskedési botokat?

V: Ez a vadnyugat, ember. Természetesen használhatja kereskedési bot. Csak ne éljen vele, különben ideiglenesen kitiltják. Ha nagyon sok pénzt akar keresni a Bitcoin kereskedésével, nézze meg ezeket 12 eszköz komoly kriptokereskedők számára.

K: Támogatja-e a Binance az amerikai ügyfeleket?

V: Igen, az amerikai ügyfelek használhatják a Binance szolgáltatást.

K: A Binance ellenőrzést igényel?

V: Az 1. szintnél nem. A 2. szinthez fényképes igazolványt kell megadnia.

K: Mi a Binance Coin (BNB)?

V: A Binance rendelkezik BNB nevű natív tokennel. Fel lehet használni a webhely kereskedési díjának kifizetésére. Kínálatát a cég mesterségesen korlátozza, így értéke folyamatosan növekszik.

K: Pénzt vontam, de nem érkezett meg. Mit kellene tennem?

V: Ha visszavonási problémája van, ellenőrizze a visszavonás állapotát a történetében. Ha azt mutatja, hogy nem erősítették meg, csak legyen türelmes. Ha megerősítették, és még nem kapta meg, akkor a célállomáson támogatóval kell beszélnie.

Mit szeret / nem szeret a kriptopozitív

Kedveli

 • Gyors sebesség – A hozzá illő motor villámgyors. A másodpercenként több mint egymillióval soha nem kell ilyen sokáig várnia semmire.
 • Likviditás – A Binance büntetőfelvételi díjai segítenek a rendelési könyveket egy szinten tartani. Könyveik olyan folyékonyak, mint a jég a sivatagban.
 • Ajándékok – Binance visszatért a régi iskola online kaszinó világába. Rendszeresen rendeznek versenyeket, amelyek komoly luxusdíjakat adnak át nekik.
 • Alacsony kereskedési díjak – Ha nagy mennyiséget csinál, és nem tervez kis visszavonást, a Binance páratlan. Az 1% -os kereskedési díj az alku mennyisége.
 • Nincs szükség ellenőrzésre – Az 1. szint nem igényel ellenőrzést, és napi 2 BTC-t vehet fel!

Nem kedveli

Hé, semmi sem tökéletes …

 • Elállási díjak – Néhány altcoinnak megmagyarázhatatlanul magas a díja. Ennek célja a likviditás ösztönzése. A díjak egy része azonban határon történő zsarolás. Azt mondom, hogy a Binance védelmében a díj ugyanaz, függetlenül attól, hogy 50 000 dollárt vagy 50 dollárt vesz fel, így ritkábban hajthat végre nagy összegeket.
 • Nincs Fiat – Nem használhat USD-t vagy EUR-t a Binance-nél.
 • Por – A Binance nem teszi lehetővé a töredékes kereskedést, vagyis az érmék követhetetlen hányada halmozódik fel. Megoldáson dolgoznak.

Binance felülvizsgálatunk végső ítélete

A Binance a világ legforgalmasabb tőzsdéje, és viharral átvette a világot. Az egész kriptovilágban élen járnak. Porsche ajándékok, innovatív kereskedelmi motorok és inkubátor laboratóriumok, ahol támogatják a blokklánc indítókat – a Binance mindent megtesz.

Nemcsak a kereskedést teszik egyszerűvé, hanem szórakoztatóvá és olcsóbbá is. Nem ez a kezdőbarát, és kissé árnyékban vannak a helyükkel kapcsolatban, de a biztonság és a stabilitás kibírta az idő próbáját (legalábbis rövid ideig). A közösség szereti az alacsony díjakat, az érmék nagy választékát és a nagy támogatást. Szeretik a részletes kereskedési felületet is.

Amíg nem veszi ki túl gyakran az érméit, addig nem tapasztal semmilyen nagyobb problémát.

Ítélet:

A Binance egy alacsony díjas platform, amely kiválóan alkalmas minden elképzelhető érme kereskedésére. De nem alkalmas kezdőknek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map