Bitstamp Exchange Review: Teljes útmutató

Tehát el akarja kezdeni a Bitcoin kereskedelmét Európa egyik vezető Bitcoin tőzsdéjén? Akkor érdemes megnézni a teljes Bitstamp csere áttekintést. Ön leszállt a Bitstamp-ra, amely a piac egyik legmegalapozottabb és legelismertebb tőzsdéje. De a kutatásom bebizonyította, hogy igen nem mindenki számára megfelelő. A Bitstamp egy adott ügyfelet szolgál ki, és ha Ön nem ilyen, a végén sokkal többet fizethet, mint kellene.

Kereskedés előtt olvassa el a Bitstamp.net ezen őszinte áttekintését. Mindent megtanulsz, amit tudnod kell.

Bitstamp csere

Bitstamp egy 2011-ben alapított és jelenleg Luxemburgban működő európai Bitcoin tőzsde. Szlovéniában alapították, ez volt az első teljesen szabályozott virtuális pénzváltó az EU-ban. Egyszerű vételi / eladási mechanizmust kínál a BTC hitelkártyákkal és mélyreható kereskedési eszközökkel történő megvásárlásához.

Különösen népszerű az Európai Unió haladó volumenű kereskedői körében (erről később kitérünk).

Növekvő piaci részesedése, erős közösségi érzete és szigorú biztonsága bizonyítja, hogy felépült állítólagos hack.

Ez egy nagyhatalom az iparban, különösen most, hogy ezt támogatják blockchain kockázatitőke-befektetők. De nem mindenkinek való. A nehézkes eszközei és a bürokratikus bürokrácia teszik a legjobban a közép- és haladó kereskedők számára.

Magam kezdőként használtam az oldalt és kutattam az internetet, hogy az én szemszögemből ezt az őszinte áttekintést hozzam.

„Úgy gondoljuk, hogy a bitcoin itt marad. Célunk, hogy megbízható, könnyen használható szolgáltatást nyújtsunk a vállalatok és magánszemélyek számára a bitcoin cseréjére. ”

– Nejc Kodrič, vezérigazgató

Előnyök:

 • Szoros biztonság
 • Könnyű vásárolni / eladni
 • Advanced Trading Tools
 • Kötetkedvezmények
 • thumbs upMobile App
 • thumbs upErős közösségi támogatás
 • thumbs upNagy az európai kereskedők számára

Hátrányok:

 • Nem kezdőbarát
 • Invazív ellenőrzés
 • hüvelykujjával lefeléNem világszerte
 • thumbs downKorlátozott pénznemopciók
 • thumbs downHigh hitelkártya-díj

Jellemzők

A Bitstamp a főbb szereplőkkel áll együttműködésben, és a főbb médiumok tiszteletben tartják.


A Bitstamp a főbb szereplőkkel áll együttműködésben, és a főbb médiumok tiszteletben tartják.

Biztonság

A bélyegzőt az szabályozza a CSSF, Luxemburgi pénzügyi szabályozó testület. A pénzeszközök 98% -át offline állapotban tárolják, és évente ellenőrzést készítenek a szabályozó szervek ellenőrzésére.

Magánélet

A biztonság érdekében a magánélet csökken. A Bitstamp magas ellenőrzési akadályokkal jár, ideértve a személyes adatokat, a személyazonosító okmányt és a lakóhely-ellenőrzési szabványokat.

Egyszerű használat

Az ellenőrzés nehéz, a felület pedig kissé zavaros. De a vétel / eladás egyszerű és az irányítópult egyszerű.

Kereskedés

Részletes eszközök, részletes felület és buja piacok teszik a Bitstamp kereskedési tapasztalatait az üzlet egyik legjobb kriptovaluta-cseréjévé.

Támogatás

A Bitstamp támogatását a közösség nagyon tiszteletben tartja. Általában nagyon érzékenyek és gyorsan megoldják a problémákat.

Átfogó

A Bitstamp egy nagyon elismert és aktív tőzsde, de a legjobb a haladó volumenű kereskedőkre bízni. Forgalmi díj rendszere, szigorú ellenőrzési követelményei és az EU-ban található bázisa alkalmassá teszi az Európai Unió nagy volumenű kereskedői számára, nem pedig kezdőknek. Nem jó csere az első Bitcoin megvásárlása.

„Bitstamp – a Bitcoin gazdaság gerince” – Forbes

A Bitstamp nehéz szabályozása, átláthatósága és a bevált gyakorlatok miatt a volumen-kereskedők kedvence.

A Bitstamp nehéz szabályozása, átláthatósága és a bevált gyakorlatok miatt a volumen-kereskedők kedvence.

Ha meg akarja tanulni, hogyan vásárolhatja meg első Bitcoinját, nézze meg ezt a nagyszerű cikket a Bitcoin vásárlásáról.

Bitstamp Exchange Review

A Bitstamp-ot 2011-ben Szlovéniában alapította Damijan Merlak és Nejc Kodrič az Mt. európai alternatívájaként. Gox csere Japánban. A Kodrič szerint 1000 euróval, 2 laptoptal és 1 szerverrel indították.

Szlovénia anyagi és szabályozási nehézségei miatt Londonba költöztek tevékenységet. 2016-ban az első teljesen szabályozott EU Bitcoin-tőzsde lett, amikor a luxemburgi kormány pénzügyi engedélyt adott neki. Központja jelenleg Luxemburgban található, de irodákat tart Szlovéniában, az Egyesült Királyságban és az USA-ban.

A vállalat USD-vel kereskedik, de lehetővé teszi az Egységes Európai Fizetési Térség (SEPA) átutalását.

2015-ben a vállalat állítólag szenvedett egy csapkod ennek eredményeként ~ 19 000 BTC (2015-ös árfolyamon 5 millió USD) volt a lopás. A vállalat azonban teljes mértékben helyreállította imázsát, és azóta megduplázta a biztonsági erőfeszítéseket.

A webhely használhatósága nem a legegyszerűbb (kivéve a BTC vásárlását), és az ellenőrzés a szabályozás miatt meglehetősen nehéz. Ennek ellenére a csere jelenleg rendelkezik több mint 10% -os piaci részesedéssel.

A kereskedők szeretik a webhely biztonságát, stabilitását és nagy likviditását (20 000 BTC 24 órás mennyiség 1-19-18 között). A detaktorok nem szeretik a magánélet hiányát és az altcoinokat, valamint a magas hitelkártya díjakat. Mégis, a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum és a Ripple * megvásárlásához és a nagy volumenű kereskedelemhez a Bitstamp egyértelmű piacvezető.

* Ripple (XRP) – A Ripple és a hozzá tartozó kriptovaluta (XRP) egy globális elszámolási hálózat. Ez azt jelenti, hogy a Ripple az összes nemzetközi átutalás mögött álló közös valuta. Az átutalások azonnaliak és a díjak alacsonyak. További információ erről az izgalmas fizetési módról: ezt a lépésről-lépésre útmutatót.

A mai pénznem nem kielégítő

Hogyan működik a Bitstamp?

A Bitstamp egy kriptovaluta-csere. A tőzsde olyan platform, amely megkönnyíti a fiat valuta kereskedését a Bitcoin (vagy más valuták) számára, vagy fordítva. Összehasonlítja a vevőt az eladóval, és díjat számít fel a gondjaiért.

BTC-t közvetlenül is vásárolhat a Bitstamp-tól hitelkártyával. Ez ellentétben áll egy olyan peer-to-peer hálózattal, mint a LocalBitcoins (ami hasonlít a Craigslisthez) vagy egy Bitcoin közvetítőhöz, mint a Coinbase (például a repülőtér pénzváltásához)..

Bitstamp funkciók

 • jelölje beAlapított: Szlovénia, 2011.
 • jelölje beVezérigazgató: Nejc Kodrič.
 • jelölje bePénznemek: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, USD, EUR.
 • jelölje beFizetési lehetőségek: Hitelkártya, SEPA, nemzetközi huzal, kriptográfia.
 • jelölje beIgazolás: Nehéz.
 • jelölje beSebesség: Crypto: Instant | SEPA: 1-3 nap | Banki átutalás 2-5 nap.
 • jelölje beApp: Android és Apple.
 • jelölje beKereskedési eszközök: Szálkereszt, Fibonacci, Megjegyzés stb.
 • jelölje beHQ: Luxemburg.
 • jelölje beDíjak: A volumenszintű díjak 25% -tól kezdődnek az összes kereskedelemnél Hitelkártyadíj = 5%

A Bitstamp biztonságos?

Kutatásom során megállapítottam, hogy a potenciális felhasználókat aggasztja a Bitstamp biztonsága. Ez elsősorban annak a feltörésnek köszönhető, amelyet 2015-ben elszenvedett. Magabiztosan mondhatom, hogy a Bitstamp ma a létező egyik legbiztonságosabb és legszigorúbban szabályozott csere. Valójában annyira erősen szabályozott, hogy sok kereskedő nem szeret ott kereskedni.

A Bitstamp mindig is a biztonság élvonalában állt. Ez volt az első olyan társaság, amely teljesen biztosított hűtőházat hozott létre.

A vállalat teljes körűen szabályozott az Európai Unióban, rendszeresen ellenőrzik, és komolyan gondolja belső önszabályozó eljárásait.

A Bitstamp biztonságos? Igen. A következő ok:

 • jelölje beSzabályozás: A Bitstampot Luxemburg pénzügyi szabályozó testülete, a CSSF szabályozza. Ez a testület pénzügyi csereként engedélyezi az EU-ban.
 • jelölje beEllenőrzés: A Bitstampot évente ellenőrzi az egyik a Nagy Négy.
 • jelölje beBelső gyakorlatok: A vállalat elkötelezett a belső biztonsági gyakorlatok iránt, és azt állítja, hogy erősen önszabályozó.
 • jelölje beHűtőtárolás: A BTC tartalékainak 98% -a offline állapotban tárolódik, és teljes mértékben biztosított.
 • jelölje be2FA: A Bitstamp szabványos kétfaktoros hitelesítéssel rendelkezik a fiók védelme érdekében.
 • jelölje beFeltöltött dokumentumbiztonság: Az érzékeny személyazonosító okmányokat az Nagyon jó adatvédelem Titkosítás.
 • jelölje bePénzmosás elleni: A pénzmosás elleni eljárások betartása mellett szigorú ellenőrzés szükséges. Ennek célja a stabilitás biztosítása és a kockázat mérséklése.

Mit jelentenek a bélyegző díjak az USA / EU felhasználók számára?

A Bitstamp a betéti lehetőségek széles skáláját fogadja el, és mennyiségi szintű díjtáblázaton dolgozik. Minél többet kereskedel, annál kevesebbet fizetsz. Általában a díjak alacsonyak, de valamivel magasabbak, mint a versenytársak. A közösségi érzelmek egyetértenek abban, hogy a Bitstamp jó az EU és a nagy volumenű kereskedők számára, de mások számára kissé drága.

A díjak a következők:

SEPA

 • jelölje beLetét: INGYENES
 • jelölje beVisszavonás: .90 EUR

Az EU-n belül rendkívül olcsó fiat betétek teszik előnyössé a Bitstampot az uniós kereskedők számára.

Hitelkártya

 • ellenőrzés5%

Bitstamp Nemzetközi Huzal

 • jelölje beLetét: .005% (Min: 7,5 USD / EUR | Max: 300 USD / EUR)
 • jelölje beVisszavonás: .09 (min: 15 USD / EUR)

Kriptopénz

 • A BTC, LTC, ETH és XRP letétbe helyezése és visszavonása ingyenes.

Betéti kártya

 • A checkBitstamp egyszerű és viszonylag gyors bankkártya-visszavonást kínál, ami egy másik oka annak, hogy ügyfelei imádják – minimum 10 dollár, legfeljebb 1000 dollár, és 2%, ha 1000 dollár felett van..

Bitstamp kereskedési díjak

A Bitstamp egy volumenszintű kereskedési díj menetrend szerint működik. 20 000 USD alatti 30 napos mennyiség esetén a díj kissé magas (, 25%). Ha meghaladja a 20 000 000 dollárt (ki nem manapság?), Akkor az elég alacsony (.1%). Itt van a teljes diagram:

A díj összege a 30 napos mennyiségtől függ USD-ben

A Bitstamp díjainak teljes magyarázatát lásd azokban díj oldal.

Bitstamp díj a versenyzőkhöz képest

A Bitstamp díjait általában kissé magasnak tartják. Ez az az ár, amelyet a biztonságért és a stabilitásért fizet. Így állhat össze a versennyel szemben.

 • jelölje beBitstamp: .25% kereskedési díj | 5% hitelkártyadíj
 • jelölje beBittrex: .25% kereskedési díj.
 • jelölje beCoinbase: Normál vétel / eladás 1,49% | 3,99% hitelkártyadíj.
 • jelölje beLocalBitcoins: Nincsenek „díjak” | 1% eladási jutalék | Magasabb érmeárak
 • jelölje beCEX.IO: Készítői díj –16% | Átvételi díj –25% | Hitelkártya-betét – 3,5% + 0,25 USD (0,24 €) | Hitelkártya felvétele – 3,80 USD (3,50 €)

Mik a Bitstamp kereskedési, betéti és visszavonási korlátjai az ellenőrzött felhasználók számára?

A Bitstamp ritka, mivel nem szab szigorú korlátokat az ellenőrzött felhasználóinak. Miután ellenőrizte a fiókját (megtudhatja, hogyan kell ezt tovább csinálni!), Akkor nem lesznek havi korlátozások érvényesek. A támogatás azonban rendszeresen információkat kér, és részleteket kér tőled, különösen akkor, ha a limitek meghaladják a 10 000 dollárt.

Lehet, hogy késéseket tapasztal, vagy válaszolnia kell bizonyos kérdésekre. Például az egyik felhasználó azt állította, hogy a tőzsde megkérdezte, honnan vette a Bitcoins-ját, kapcsolatban állt-e bármilyen más tőzsdével, és ha valamelyik érméjét szerencsejátékhoz használta.

Ellenőrizetlen felhasználók nem használhatják a platformot.

Titt vannak jelentések a közösségi médiában és az ellenőrzési fórumokon, a visszavonásokról és a betétekről időnként a vártnál jóval tovább tarthatnak.

Néhány ember hosszú várakozási idővel számolt be igazolás céljából

Néhány ember hosszú várakozási idővel számolt be igazolás céljából

A társaság a honlapon található transzparensen keresztül figyelmeztet az esetleges késésekre.

A felső zöld sáv figyelmeztet a túlterhelés miatti ellenőrzési problémákra.

A felső zöld sáv figyelmeztet a túlterhelés miatti ellenőrzési problémákra.

Hogyan vásárolhat bitcoinokat az EU / USA-ból a Bitstamp segítségével

A Bitstamp az egyik legkényelmesebb módja az amerikai vagy az EU-ügyfeleknek, hogy kézbe vegyenek egy hideg kemény BTC-t. Az EU és az USA ügyfelei számára két fő lehetőség van: bankszámla vagy hitelkártya. Hitelkártya minden EU, Egyesült Királyság és USA ügyfél számára elérhető. Az EU ügyfelei számára a SEPA átutalások gyorsak és olcsóbbak. Amerikai ügyfelek számára nemzetközi banki átutalás van. A befizetési idők néha megbízhatatlanok lehetnek.

A vásárlás meglehetősen egyszerű, de először ellenőriznie kell. Ha ezzel nem hajlandó foglalkozni, fontoljon meg egy másik cserét.

1. lépés: Regisztráljon és szerezze be felhasználónevét és jelszavát

Menj Bitstamp.net és kattintson a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra.

Itt található a regisztráció gomb Írjon be néhány részletet, és máris készen áll a következő lépésre.

Írjon be néhány részletet, és máris készen áll a következő lépésre.

Most kap egy e-mailt egy véletlenszerűen generált felhasználónévvel és jelszóval.

Most kap egy e-mailt egy véletlenszerűen generált felhasználónévvel és jelszóval.

Most térjen vissza a Bitstamp oldalra, és jelentkezzen be a hitelesítő adatokkal. A rendszer kéri, hogy azonnal változtassa meg a jelszavát. Ügyeljen arra, hogy NAGYON erős jelszót állítson be.

Rendben. Remek volt. Most kezdődjön a móka.

Rendben. Remek volt. Most kezdődjön a móka.

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

Az ember nem egyszerűen belép a Bitstampba

Bitstamp ellenőrzési követelmények

A Bitstamp szigorúan szabályozott és megfelel az Ismerje meg az ügyfelet (KYC) és a pénzmosás elleni (AML) eljárásoknak. Ahhoz, hogy lépést tudjon tartani a pénzügyi ágazat ezen magas színvonalával, a vállalat tudni akarja, hogy valóban Ön rejtőzik e fiók mögött.

Az ellenőrzés megkezdéséhez kattintson a Személyes fiók ellenőrzése elemre a folyamat megkezdéséhez.

Az ellenőrzés megkezdéséhez kattintson a Személyes fiók ellenőrzése elemre a folyamat megkezdéséhez.

Adja meg személyes adatait.

Adja meg személyes adatait.

Igazolja személyazonosító okmányát. Különös figyelmet fordítson a követelményekre. Az Ön dokumentuma NEM HASZNÁLJA AZ ELLENŐRZÉST, HA NEM KÖVETI EZEKET A SZABÁLYOKAT. Ez a Reddit szál világosan megfogalmazza a kérdéseket. A Domerocked7 felhasználó (hol találják ki az emberek ezeket a neveket?) Azt mondja:

„8 napot vártak az ellenőrzésre, végül válaszoltak, mondván, hogy nem tetszik az igazolványom színes beolvasott fényképe, amelyet beküldtem. Most azt feltételezem, hogy még 7-8 napot kell várnom ?! “.

Kövesse az alábbi szabályokat az ellenőrzéshez

Kövesse az alábbi szabályokat az ellenőrzéshez.

Meg kell adnia személyi igazolványának mindkét oldalát.

Meg kell adnia személyi igazolványának mindkét oldalát.

Végül ellenőrizze a lakóhely adatait. Ismét fordítson különös figyelmet a követelményekre.

Végül ellenőrizze a lakóhely adatait. Ismét fordítson különös figyelmet a követelményekre.

Ezekben a Bitcoin számára izgalmas időkben a Bitstamp (mint a versenytársak) komoly túlterhelést szenved. A Bitstamp kereskedési volumene 2017-ben megdöbbentő 1384% -kal nőtt! A Bitstamp késésekkel szembesül. Itt van hivatalos nyilatkozatukat. Ne lepődjön meg, ha néhány hetes vagy annál hosszabb késéseket tapasztal.

Most már csak várni kell.

3. lépés: Betéti alapok

A felső menüben kattintson a Betét gombra.

A felső menüben kattintson a Betét gombra.

4. lépés: Válassza ki a befizetési módot

Ha csak akkor fektettem volna be, amikor ez volt a Bitcoin ára, mondta.

Ha csak akkor fektettem volna be, amikor ez volt a Bitcoin ára, mondta.

5. lépés: Vásároljon Bitcoins-t

A Bitcoins vásárlása valójában a teljes folyamat legkönnyebb része. Lépjen a kereskedés szakaszba, és válassza az azonnali vásárlást. Ez automatikusan megvásárolja a Bitcoint a legalacsonyabb áron a piacon. Be kell állítania egy limit sorrendet. Ez korlátot szab annak az árnak, amelyen hajlandó megvásárolni a Bitcoin-t.

Az azonnali rendelési oldal a lehető legegyszerűbb.

Az azonnali rendelési oldal a lehető legegyszerűbb.

Bitstamp vélemények: A Bitstamp biztonságos? Átverés? A legjobb és legolcsóbb tőzsde?

A 2015-ös feltörés ellenére a Bitstamp szilárd hírnevet tartott fenn a közösségben. Ez az egyik legelismertebb tőzsde a piacon. A közösségi érzelem és bizalom erős; az ügyfelek azonban nyugtalanul nőnek a késésekkel. Ez nem változtat azon a tényen, hogy sok versenytárssal ellentétben a Bitstamp szinte egyetemesen tetszik.

A támogatásnak minden bizonnyal megvannak a maga problémái, de a Reddit-en elég aktívak. Nyithat jegyet, és a legtöbb probléma gyorsan megoldódik.

„A Bitstamp egy négy nagy digitális eszközcsere, amely elnyerte a globális blockchain közösség bizalmát”

– Finder.com

A pozitív vélemények a jó ügyfélszolgálatra, a gyors betétekre, az egyszerű kezelőfelületre és a könnyű vásárlásra összpontosítottak. A negatív vélemények elég érdekes módon a rossz ügyfélszolgálatra, a lassú betétekre és a kereskedési nehézségekre összpontosítottak. Úgy tűnik, hogy a tapasztalata nagymértékben függ attól, hogy az ügyfélszolgálat eljut-e hozzád. Nézze meg ezt a szálat egy felülvizsgálati webhelyen:

Mindkét felhasználónak pont ellenkező tapasztalata van.

Mindkét felhasználónak pont ellenkező tapasztalata van.

Jó vélemények:

 • checkNagy támogatás
 • checkEasy vásárolni
 • checkNagy kereskedés
 • checkFast SEPA betétek
 • checkHitelkártya vásárlás
 • checkNagy bizalom

Rossz vélemények:

 • checkSzörnyű támogatás
 • checkBetétek nem jelennek meg
 • checkVerification fejfájás

Ítélet: A Bitstamp jó hírű és biztonságos csere, nagy közösségi bizalommal. Összességében elmondható, hogy a tapasztalat jó, és a támogatás örömmel tölti el Önt. Ha vársz, nyiss jegyet és menj a Reddithez segítségért. Az egyik fórum felhasználó találatosan foglalja össze a Bitstamp-ot ebben a megjegyzésben:

„A Bitstamp teljesen rendben van. A sok rossz értékelés itt csak arra panaszkodik, hogy miként nem tudnak számlát szerezni most, amikor az egész világ megpróbál kereskedni kriptográfiával. Közel 4 éve vagyok bitstampszal, és nulla problémám volt. Ha nem vagy idióta és nem tudod helyesen kitölteni az űrlapokat, akkor a bitstamp tökéletesen működik. “

A legjobb 3 Bitstamp alternatíva az amerikai ügyfelek számára

A Bitstamp nagyszerű csere, de kétségtelen, hogy az EU ügyfeleinek szól. A gyors SEPA-átutalások az európaiak számára a választott cserét teszik lehetővé. Ezenkívül az ellenőrzés komoly fejtörést okoz. Ha Ön amerikai ügyfél, aki jobb befizetési lehetőségeket vagy nagyobb adatvédelmet szeretne, íme a 3 legfontosabb Bitstamp alternatíva.

1) LocalBitcoins

LocalBitcoins.com logó

A LocalBitcoins az úgynevezett peer-to-peer (P2P) csere. Egyesek a Bitcoins eBay-jének hívják. Sokkal kevésbé biztonságos, mint a Bitstamp, de páratlan magánéletet kínál. Minden 100% -ban névtelen, és a fiók létrehozása egyáltalán nem vesz igénybe időt. Iratkozzon fel, válassza ki az eladóját, és számtalan lehetőséggel fizessen névtelenül!

2) Coinbase

Coinbase csere logó

A Coinbase az internet vezető Bitcoin-cseréje. Több mint 20 milliárd dollár értékű titkosítást kereskedtek itt. A hitelkártyával vásárolni vágyók számára ez messze a legjobb megoldás. A hitelkártya díja alacsonyabb, mint a Bitstamp (3,99%), és sokkal könnyebb eligazodni a webhelyen. Nézd meg ezt a Coinbase részletes áttekintése mielőtt vásárolna tőlük.

3) Bittrex

Bittrex csere logó

A Bittrex az internet egyik vezető csereprogramja. Számos valuta közül választhat, és a betéti lehetőségek széles skáláját kínálja. A legjobb dolog a Bittrex-ben a kereskedésre rendelkezésre álló altcoinok köre. Ugyanakkor ugyanolyan szigorúan szabályozott a Bitstampnál, ezért várjon ellenőrzési akadályokat is.

Bitcoin Exchange összehasonlítás: Coinbase Vs. Bitstamp – melyik a jobb?

A Coinbase és a Bitstamp a piac két legmegbízhatóbb neve. Amikor hitelkártyával vásárolunk Bitcoin-t, ez a két név elkerülhetetlenül fenekét fejezi. Mindkettő erősen szabályozott, biztonságos és gyors; azonban két teljesen különböző célt szolgálnak.

Nézzük meg a kettő közötti különbséget.

Coinbase Vitals

 • jelölje bePénznemek: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash.
 • jelölje beFizetés: Hitelkártya, Banki átutalás, Bankszámla.
 • jelölje beIgazolás: Igen.
 • jelölje beSebesség: Azonnali hitelkártyákhoz 1-5 nap bank vagy bank esetén.
 • jelölje beApp: Igen.
 • jelölje beGDAX: A Coinbase egyedülálló, mint bróker, mert vezető tőzsdéhez van kötve. GDAX egy Coinbase-hez kapcsolódó Bitcoin-tőzsde, ahol kereskedhet más kriptovaluta-felhasználókkal. Könnyedén mozgathatja a pénzt a kettő között.
 • jelölje beReferral Program: A beutaló programjuk ügyes bónusz. 10 dollárt keres INGYENES Bitcoin-ban mindenkinek, akire hivatkozik, aki legalább 100 dollárt vásárol a BTC-vel.

Íme néhány előny a Coinbase használatának:

 • jelölje beKözösségi bizalom: Magas.
 • jelölje beKezdőbarát: Igen.
 • jelölje beHitelkártya díja: 3,99%.
 • jelölje beBiztonság: Nagyon magas.

Ítélet: Coinbase kezdőknek és amerikai vásárlóknak. Bitstamp az EU ügyfelei számára. Megjegyzés: ez a Bitcoin vásárlására szolgál, nem pedig kereskedésre.

A Coinbase bróker, amely csak BTC-t értékesít. A GDAX segítségével azonban kereskedhet a kriptográfiával. A Bitstamp kezelőfelülete elég egyszerű, de rendkívül ijesztő lehet az új felhasználók számára. Az ellenőrzési akadályok fejfájást okoznak, függetlenül attól, hogy hol laksz, így ez nem kerülhető el. Általában a Coinbase kínálja a leggyorsabb és legbiztonságosabb módszert a Bitcoin megszerzésére az új felhasználók számára. Túl nehéz azonban figyelmen kívül hagyni a SEPA-transzferek egyszerűségét az uniós lakosok számára. Tehát véleményem szerint, ha az EU-ban tartózkodik, csak használja a Bitstamp-ot. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, a Coinbase.

Itt olvassa el a Coinbase teljes áttekintését!

Bitstamp GYIK

Információért trolloltam az internetet. Bepillantottam az internet legmélyebb, legsötétebb pontjaira. Meglátogattam még a Bitstampot is. Ennek eredményeként ez a félelmetes GYIK válaszol a kérdéseire.

Addig ne kereskedjen a Bitstamp-szal, amíg el nem olvasta ezeket.

K: A Bitstamp biztonságos?

V: Igen. A Bitstamp az egyik legelismertebb tőzsde. Teljesen engedélyezett és szabályozott. A szigorú ellenőrzési követelmények és a következetes kormányzati ellenőrzés miatt az egyik legbiztonságosabb hely a kereskedelemben.

K: A Bitstamp elfogad hitelkártyát?

V: Igen, a Bitstamp hitelkártyájával megvásárolhatja a Bitcoint. A díj 5%.

K: A Bitstamp is pénztárca?

V: Igen. A BTC-t az oldalon tárolhatja. Ez azonban nem ajánlott. Bármikor, amikor a magánkulcsaidat másutt tartják, veszélybe sodorod magad. Csak azt tárolja pénztárcájában, ami a kereskedéshez szükséges. Helyezze a BTC-t egy pénztárcába, amelyet Ön irányít. Gondolj arra, mint a készpénz hordozására – ugye nem tartanád az életed megtakarításait a hátsó zsebedben? Tartson készpénzt kéznél, amire szüksége van, a többit pedig bankszámláján.

K: A Bitstamp működik az Egyesült Államokban?

V: 2017 májusáig a Bitstamp nem engedélyezte az amerikai ügyfelek számára hitelkártya használatát. Most az amerikai ügyfelek hitelkártyát használhatnak érmék vásárlásához.

K: Mennyi ideig tart a betét?

V: A támogatás szerint a SEPA átutalásoknak akár 24 órát is igénybe kell venniük. Néha legfeljebb 3 napig. A nemzetközi elektronikus átutalások akár 5 napot is igénybe vehetnek.

K: Mennyi ideig tart a bélyegzőellenőrzés?

V: A támogatás azt állítja, hogy az ellenőrzés általában 3 munkanapot vesz igénybe;

Ha bármilyen problémája van a Bitstamp-tal, jegyet nyithat az ügyfélszolgálattal.

Mit szeret / nem szeret a kriptopozitív

A Bitstamp sok mindent kínál, de hibáit nehéz figyelmen kívül hagyni. De inkább a Bitstamp-ot akarom megítélni mindenért, ami nem, ami nem.

Magát a Bitcoin, a Litecoin, a Ripple és az Ethereum kereskedelmének egyik legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb és legfolyékonyabb módjaként hirdeti – szállít. Ez azonban nem tartozik az átfogóbb cserék közé. Mégis, sok más cseréhez képest, a Bitstamp komoly vonzó tulajdonságokkal rendelkezik.

Kedveli

 • Biztonság / stabilitás: Néhány csere könnyen elfogyhat valamelyik gyerek pincéjéből, és nem lennénk bölcsebbek. Ez nem Bitstamp. EU-kereskedelmi engedély és komoly kormányzati felügyelet mellett pénzei biztonságban vannak. A 2FA elérhető a nagyobb biztonság érdekében. Nézd meg ezt magyarázó videó a kétfaktoros hitelesítésről.
 • Kereskedési felület: Nem kezdőbarát, de a tapasztalt kereskedők számára a felület gyilkos. Rengeteg csodálatos eszköz segít felismerni a mintákat és kamatoztatni a piaci hatékonyságot. A 90-es évek eleji videojátékok nosztalgikus emlékeit is felidézi.
 • Egyszerűsített vásárlás: Hitelkártyával vagy SEPA / banki átutalással vásárolni olyan egyszerű, hogy még én is meg tudnám csinálni. És ez mond valamit.
 • remekHatárok nélkül: A Bitstamp segítségével valóban elérheti a digitális valuta csillagokat. A kereskedésnek nincsenek szigorú korlátai. Az ellenőrzési akadályok nőnek, miközben többet kereskednek, de nincs felső határ.

Nem kedveli

Hé, ha minden tökéletes lenne, az élet unalmas lenne!

 • Nehéz ellenőrzés és tolakodó részletek
 • Korlátozott pénznem opciók
 • thumbs downHigh hitelkártya díjak

A Bitstamp Exchange Review felülvizsgálatának végső ítélete

A Bitstamp a piac egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb és legelismertebb tőzsdéje. Nagy biztonság, mélyreható kereskedési eszközök, egyszerűsített vásárlási folyamat és stabilitás teszi az egyik legbiztonságosabb kereskedési platformká. De fizet azért, amit kap.

Ha Bitstampot szeretne használni, akkor komoly igazolást kell megadnia. Ráadásul valamivel magasabb díjakat kell fizetnie. Ön is csak Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple és Bitcoin Cash valamint USD és EUR.

Ha gyors, biztonságos és stabil kereskedési piacokra vágyik, a Bitstamp az egyik legjobb a kereskedés megkezdéséhez. Figyelmeztetni kell, hogy az ellenőrzési akadályok és az alapos felület azt jelenti, hogy nem felhasználóbarát.

Ítélet: A Bitstamp nagyszerű a kereskedők számára, különösen az EU-ból. Ahhoz, hogy megérje a szóváltást, komoly kereskedési volumenre van szükség. Ha nagyobb adatvédelmet szeretne, próbálja ki a LocalBitcoins alkalmazást. Ha szélesebb érme választékot szeretne, próbálja ki a Bittrex vagy a Poloniex terméket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map