Bittrex Review: Minden, amit tudnod kell

El akarja kezdeni a Bitcoin kereskedését a Bittrex tőzsdén? Teljes Bittrex áttekintésünk mindent lefed, amit tudnod kell a világ legfejlettebb kriptovaluta-cseréjéről.

Bittrex – a következő generációs digitális pénzváltás egy seattle-i alapú kriptográfiai kereskedési platform. Vállalkozásoknak és magánszemélyeknek nyújtja az egyik legmodernebb kriptográfiai tapasztalatot a piacon. És azzal 24 órás kereskedési mennyiség több mint 250 000 BTC értékű digitális eszközt, emellett az egyik legfolyékonyabb.

A Bittrex csere honlapja

Ez az amerikai tőzsde gyorsan vált a professzionális kereskedők számára elérhető platformként. Leginkább azért, mert biztonsága, alacsony díjai, villámgyors kereskedelme és pénztárca stabilitása piacvezető. A tiszta biztonság, a magas likviditás és a 190 + támogatott valuta szintén fontos előnyök.

A Bittrex rendszeresen az élen jár a folyamatosan változó kriptográfiai tájban. Ez volt az egyik első cég, amely pályázott a vitatott kérdésre New York-i állam Bitlicense. Mindezek a pozitívumok könnyen pótolják azt a tényt, hogy nem teszik lehetővé a kereskedést fiat pénznemben (USD, EUR stb.).

A stabil, biztonságos és átfogó digitális pénzváltást kereső tapasztalt kereskedők számára a Bittrex az egyértelmű vezető.

A Bittrex Exchange előnyei és hátrányai

Íme a Bittrex előnyei és hátrányai felülvizsgálatunk alapján.

Előnyök:

 • Fokozott biztonság & Megfelelés
 • 190+ pénznem & 450 kereskedési pár *
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Kiváló közösségi hírnév
 • hüvelykujjával felfelé Alacsony díjak
 • thumbs upKönnyű használatA

Hátrányok:

 • Nincsenek fiat opciók **
 • Nem kezdőbarát

* A párok kereskedése az a kifejezés, amikor az egyik digitális valutát másikra cseréli. Például Bitcoin kereskedése Litecoinért.

** A felhasználók átutalással utalhatnak be fiatot, ha az összeg meghaladja a 10 000 USD-t, és Ön több ellenőrzési akadályt lép át.

A Bittrex a mainstream és alternatív digitális pénznemek széles skáláját sportolja

A Bittrex a mainstream és alternatív digitális pénznemek széles skáláját sportolja

A fő alkotóelemek Bittrex áttekintése

Biztonság

A Bittrex szigorú biztonsági funkciói (2FA, SSL) mögött az alapítók 50 év feletti tapasztalata áll. Szigorú szabályozása, tiszta eredményei és a támogatás iránti elkötelezettsége páratlan.

Magánélet

Az alapkereskedelem minimális információval elérhető, de a KYC és az AML szabályozás szigorúan érvényesül. A további szolgáltatások eléréséhez ellenőriznie kell az információkat. Néhányan magánadatok megosztásával vádolták a céget.

Egyszerű használat

Az irányítópult egyszerű és könnyen érthető. Összességében a webhely könnyen kezelhető és intuitív, de nem tartanám „könnyűnek” vagy kezdőbarátnak. Az a tény, hogy a kereskedés előtt kriptóval kell rendelkeznie (és nem lehet tőlük vásárolni), ez az egyetlen nagyobb sztrájk itt.

Támogatás

A Bittrex egy friss levegő a kriptovilágban. Támogatásuk az nagyon aktív a közösségi médiában és általában nagyon érzékenyek. Jelölje be a támogatási oldalt itt. Figyelem: az írás kezdetén a Bittrex túlterhelt és problémákat tapasztal.

Hírnév

Ellentétben a versenytársakkal, akiket rutinosan elhallgattatnak az interneten, a Bittrex-et nagyra becsülik és nagyra tartják. Néhányan azt állították pump-and-dump rendszerek, de ettől eltekintve a közösségi érzelem nagyszerű.

Átfogó

A Bittrex nem kezdőbarát és minden bizonnyal nem a legkönnyebben elérhető, de a profi kereskedők számára kivételes. Szoros biztonság, gyors kereskedés, minden elképzelhető pénznem és alacsony díjak minden, amit egy kereskedő kívánhat. Az egyetlen fő hátrány nem a fiat és a gyakori ellenőrzési problémák.

Bittrex műszerfal

A műszerfal viszonylag egyszerű és zökkenőmentes kialakítású.

A Bittrexről

A Bittrex-et Bill Shihara, az Amazon korábbi mérnöke alapította. Biztonsági megsértésektől riasztva, valamint a megbízhatóság és a stabilitás hiánya miatt csalódottan indította a Bittrex-et 2014-ben társalapítókkal együtt. Az alapító csapat több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az ipar óriásainak, köztük a Microsoftnak, az Amazonnak és a BlackBerry-nek.

Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező Bittrex büszke arra, hogy hagyja, hogy a felhasználók magabiztosan kereskedjenek. Ez volt az egyik első cég, amely sikeresen pályázott egy Bitlicense-re New York államból. Bár a szigorú betartás (adó, ellenőrzés stb.) Sok felhasználó számára megterhel, a hivatásos kereskedők stabilitást és nyugalmat élveznek.

Kereskedelmi párok százai, algoritmikus kereskedési opciók, a szigorú biztonság és a korlátlan kereskedelem alacsony díj ellenében vonzza a felhasználókat a kereskedelemhez ezzel a seattle-i céggel.

Melyik tőzsde a Bittrex?

A Bittrex egy hagyományos digitális pénzváltó. Összehasonlító platformként szolgál a felhasználók között digitális eszközök, például érmék vagy zsetonok cseréjére. A vevő párosul az eladóval, és a csere kis jutalékot számít fel a gondjaiért. Ez egyenesen ellentéte a versenytársaknak, mint a Coinbase, amely brókerként szolgál. Brókerrel a felhasználók közvetlenül a brókernél vásárolnak és adnak el kriptot, meghatározott piaci áron, és nem kereskednek egymással. A Bittrex olyan, mint a New York-i tőzsde a Wall Streeten, csak hűvösebb.

Bittrex Jellemzők

AA Bittrex „új generációs digitális pénzváltásként” számlázza magát. Ez azt jelenti, hogy a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik az interneten.

 • jelölje bePénznemek: 190+ digitális pénznem. Nincs fiat.
 • jelölje beLetét: Titkosítás (kivéve, ha több mint 10 000 USD).
 • jelölje beVisszavonás: Kripto
 • jelölje beIgazolás: Igen.
 • jelölje beLetét Sebesség: Azonnali.
 • jelölje beApp: Nem.
 • jelölje bePénztárca: Igen.
 • jelölje bejutalék: .25%
 • jelölje beKereskedési párok: Több száz.

A Bittrex biztonságos?

A Bittrex az egyik legszabályozottabb és legkonformabb tőzsde a piacon. A nagyon kevés cég egyike pályázott a vitatott New York-i állam Bitlicense-re. A vállalatot mérnökök és szakértők alapították, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az iparban.

A vállalat a szabványos 2FA-t használja a műveletekhez, és folyamatosan teszteli és fejleszti képességeit. Továbbra is azon kevés platformok egyike marad, amelyet soha nem törtek fel. Ezenkívül minden fiókot gondosan megvizsgál egy harmadik féltől származó dokumentum-ellenőrző cégen keresztül. Még a számlák alapvető adatait is összehasonlítják a nyilvános nyilvántartásokkal.

A közösség hírneve szinte makulátlan. A Reddit, a vélemények és a versenytársak átkutatása után sokkal több negatív véleményt találtam a legtöbb más csereprogram esetében, és csak keveset a Bittrex esetében.

Bittrex Review - Kereskedjen magabiztosan

A Bittrex állítása szerint hagyta, hogy a felhasználók magabiztosan kereskedjenek. Szállít.

Ítélet: A Bittrex körülbelül olyan biztonságos, amennyire csak lehet.

Bittrex díjak

Más platformokhoz képest a Bittrex díjai rendkívül egyszerűek. Minden cserénél 25% jutalékot számítanak fel. Mivel a betétek és a kifizetések mind kriptóban vannak, a minimális transzferdíj * minden visszavonásra vonatkozik. Ez érménként változik. Az átutalási díjat az érme melletti kivonási (-) jelre kattintva láthatja.

A „készítő” és „elvevő” díjakkal, meredek kivonási díjakkal és a nagy banki átutalások% -os díjaival versenyzőktől eltérően a Bittrex egyszerűsített modellje csak egy átalánydíj mindenért. Ez nagy vonzerőt jelent a hivatásos kereskedők számára, mivel könnyen kiszámíthatják, mi lesz a végső összeg.

Természetesen az a tény, hogy a Bittrex csak titkosítással működik, ilyen egyszerű lehet.

* Az egyes érmékbe beépített hálózati transzfer díja az érme egyik helyről a másikra történő áthelyezéséért. Az érme természeténél fogva ez a díj elkerülhetetlen. A Bittrex nem keres pénzt a kifizetésekkel.

Bittrex Limits

Mivel a Bittrex csak kriptográfia, közel sem olyan szigorú korlátozások vannak a betétekre, kereskedésekre és kivonásokra, mint más platformok; azonban, mint az oldalukon elhangzott, a társaság az rendkívül elkötelezett a jogszabályi megfelelés iránt. Ez az egyik fő értékesítési pontjuk.

A megfelelés összhangban van az AML (Pénzmosás Elleni) és a KYC (Ismerje meg ügyfelét) szabályozással.

Kétféle fiók létezik:

 • jelölje beAlapvető: Az alapszámla igazolásához be kell küldenie nevét, címét és születési dátumát. Összehasonlítják a nyilvános nyilvántartással. Az alapszámlák legfeljebb 4BTC értékű digitális valutát vehetnek fel naponta, engedélyezve a 2FA-t.
 • jelölje beFokozott: A fiók javítása érdekében be kell nyújtania személyi igazolványának és önarcképeinek beolvasását. A Bittrex szolgáltatója, a Jumio ellenőrzi az Ön dokumentumait. A továbbfejlesztett számlák akár 100BTC-t is felvehetnek (alapvetően az ismert világegyetem összes pénzét). A listáról országok és azok támogatott dokumentumai, keresse fel a Jumio weboldalát.

Mi tetszik és nem tetszik a Bittrex-hez

A Bittrexet az egyik legjobb kriptovaluta-váltó platformnak tartják az interneten, és mindenképpen az egyik leggyorsabb, legátfogóbb piacteret jelenti. Valójában egyáltalán nincs sok ellenszenv.

Kedvelések:

 • Számtalan pénznem
 • Őrülten alacsony díjak és egydíj mindenkinek
 • Nagy stabilitás és biztonság
 • Magas határérték ellenőrzéssel
 • remek ügyfélszolgálat
 • remek felbukkanásNagy hírnév

Nem szereti:

 • Nincs fiat
 • Nem kezdőbarát
 • hüvelykujjal lefeléNehéz ellenőrzés

A Bittrex használata lépésről lépésre

A Bittrex áttekintésünk ezen része megtanítja Önt, hogyan hozza létre fiókját a Bittrex platformon a kriptovaluta cseréjének megkezdéséhez..

1. Látogassa meg a Bittrex.com oldalt & Kattintson a Bejelentkezés gombra

A bejelentkezés a jobb felső sarokban található

A bejelentkezés a jobb felső sarokban található

2. Kattintson a Regisztráció gombra

Bittrex bejelentkezési mezőA kezdéshez csak az e-mail címre és a jelszóra lesz szüksége

A kezdéshez csak az e-mail címre és a jelszóra lesz szüksége

A3. Ellenőrizze az e-mail címét

A Bittrex ellenőrző e-mailt küld az Ön által megadott címre. Kattints rá!

Szép munka! Most van egy Bittrex-fiókja. A következő lépés az ellenőrzés!

Bittrex Account Meme

Hogyan ellenőrizhető a Bittrex

A Bittrex előírja, hogy minden felhasználónak meg kell adnia legalább néhány személyes adatot az ellenőrzéshez. Ennek oka a szigorú KYC és AML megfelelőségi politika. Minden információt összehasonlítunk a nyilvános nyilvántartással, és a kibővített információkat a Jumio ID igazolási szolgáltatások.

1. Írja be az alapvető személyes adatait

Amikor bejelentkezik, kattintson a Beállítások elemre, és a bal oldalon látható fülön megjelenik az Alapellenőrzés lehetőség. Igény szerint adja meg nevét, címét és születési dátumát.

Bittrex számlainformációkAz alapszámlák legfeljebb 4BTC digitális eszközt vehetnek fel naponta.

Az alapszámlák legfeljebb 4BTC-t vehetnek fel naponta digitális eszközökről.

2. Hogyan lehet fokozott ellenőrzést kapni a Bittrex-en

A limitek napi 100BTC-re történő növelése elengedhetetlen a komoly kereskedők számára. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg egy lehetőség. Az igazolás fájdalom, de megéri.

Kattintson a bal oldalon található Továbbfejlesztett ellenőrzés fülre, vagy kattintson az Alapbeállítások fülön a Frissítés fokozottra zöld gombra..

Bittrex-fiók továbbfejlesztett ellenőrzéseHa egyetlen nyilvános nyilvántartás sem egyezik meg, akkor a visszavonáshoz teljesítenie kell a megerősített ellenőrzést.

A hitelesítéshez be kell nyújtania egy érvényes dokumentumot (amerikai ügyfelek számára, ez általában útlevél vagy vezetői engedély), valamint egy friss szelfit. Kérjük, ellenőrizze, hogy:

 • checkTeljes képet láthat az arcáról, és semmi nincs blokkolva
 • checkNEM ugyanaz a kép a személyazonosító okmányból
 • checkNEM egy profi profilkép
 • check Egyáltalán NEM vágja le a képet

A támogatott dokumentumok országonkénti teljes listáját lásd: Jumio személyazonossági dokumentumok oldala.

Bittrex Verification MemeA Bittrex ellenőrzése időbe telhet.

Felhívjuk figyelmét, hogy a várakozási idők egyre hosszabbak voltak, még mielőtt a Bittrex leállította volna az új számlák elfogadását. Remélhetőleg a rendszer frissítésekor az ellenőrzés visszaáll a normális szintre.

Hogyan lehet befizetni a Bittrex platformra

A kriptográfia letétbe helyezése a Bittrex-en egyszerű és nagyon kezdőbarát.

1. Kattintson a Pénztárcák elemre

Crypto letétbe helyezése a Bittrex-enAz irányítópulton kattintson a Wallets elemre a jobb felső sarokban.

Az irányítópulton kattintson a Wallets elemre a jobb felső sarokban.

2. Keresse meg a pénznemet

Hogyan lehet megtalálni a kriptovalutát a Bittrex-fiókjábanA megadott keresősáv segítségével keresse meg a befizetni kívánt pénznemet.

A megadott keresősáv segítségével keresse meg a befizetni kívánt pénznemet.

Kíváncsi arra, hogyan lehet kiválasztani, hogy melyik valutát érdemes 2018-ban befizetni? Nézze meg ezt a cikket.

3. Pénzt küldjön pénztárcájából a betét címére

Megjelenik egy betéti doboz, amely lehetővé teszi a betét címe. Ezzel a címmel kriptot küldhet pénztárcájából a Bittrex-nek. Biztonsági okokból már rendelkeznie kell a pénztárcájában, mert a Bittrex nem engedélyezi, hogy vásároljon tőlük. Ha még csak most kezded, és pénztárca-ajánlásra van szükséged, az usethebitcoin.com-nak van egy fantasztikus cikke a 9 legjobb kriptotárca. Ez segít megszerezni a legjobb Bitcoin pénztárcát az Ön számára.

Most már elkezdheti a kereskedést!

Hogyan lehet kereskedni a kriptóval a Bittrex-en

AA befizetés után észreveszi, hogy a befizetés most függőben van. A függőben lévő Bittrex általában nagyon gyors. Miután használatra kész, elkezdheti a kereskedést.

1. Keresse meg a kriptopárját

A kriptókat párokban kereskedik. Például Bitcoin for Dash, Ark, Neo stb. A betét megerősítése után keresse meg azt a párost, amellyel kereskedni szeretne, a keresési funkció használatával.

Hogyan lehet megtalálni a kriptopárt a Bittrex-fiókjában

2. Válassza ki a kereskedni kívánt összeget

A megrendelési könyv tele lesz ajánlatokkal és kérésekkel. E kifejezések teljes magyarázatát olvassa el ez a cikk magyarázza az ajánlatokat, kéréseket és ajánlatokat. Alapvetően az ajánlatok és az eladások a vétel és eladás megfelelői. Kiválaszthatja az egységek számát és az árat, és a piac eldönti, hogy megtelt-e vagy sem.

Ez az. Olyan egyszerű. A végrehajtás előtt feltétlenül erősítsen meg mindent a kereskedelemben. Rengeteg rémtörténetet olvastam a kereskedési hibákról a kutatásom során. Nem akarsz rosszabb lenni, mint Trump véleménye a NAFTA-ról ….

Ez volt a legrosszabb kereskedelmi megállapodás a kereskedelmi megállapodások történetében, talán valaha

A Bittrex-vélemények tényezői

Amint azt egy „biztonsági őrültek” csoportja által alapított vállalat elvárja, a Bittrex jó hírnévnek örvend a közösségben. A Bittrex gazdag mainstream és altcoinokban, erős a biztonságban, és magas a likviditása (vagyis nagyon aktív és könnyű a digitális eszközöket készpénzre vagy más eszközökre váltani). Díjai ésszerűek és egyszerűek.

A webhelyre vonatkozó vélemények ugyanazon tényezőkön alapulnak: díjak, támogatás, biztonság és érmék.

Természetesen van egy hátránya is. Az interneten számos negatív értékelés középpontjában a támogatási kérdések állnak, és hogy az érmék hogyan nem jelentek meg letétbe helyezésükkor; a Bittrex azonban nem titkolta, hogy küzdöttek a kereslet fenntartásával. A támogatás azon dolgozik, hogy megoldja ezeket a problémákat.

Az egyetlen valós negatívum, amelyet indokoltnak érzek, az ellenőrzési kérdés. A felhasználók az interneten keresztül csalódtak amiatt, hogy az ellenőrzés nem működik vagy túl sokáig tart.

Bittrex felülvizsgálat, amelyet óvatosan kell végezniAz ilyen helyesírással kapcsolatos negatív értékeléseket egy szem sóval kell elvégezni.

Az ilyen helyesírással kapcsolatos negatív értékeléseket egy szem sóval kell elvégezni.

Pozitív felülvizsgálati tényezők

 • Pénznemválasztás
 • Alacsony díjak
 • Biztonság
 • Sebesség

A sebesség érdekes szempont volt számos véleményben. A felhasználók ritkán jelentettek késési problémákat, ellentétben sok más cserével. Egy ismert, a Reddit Bitcoin felhasználó által közzétett értékelés jól összefoglalta: „A Gemini és a Bittrex is e kategóriában az első helyet szerzi meg (a szerver késése), ritkán, ha valaha is technikai problémák merülnek fel.”

Negatív felülvizsgálati tényezők

 • Hosszú befizetési és kivonási idők (túlterhelt támogatás)
 • Ellenőrzési kérdések
 • Nincs Fiat (ez véleményem szerint nem igazságos; csak kriptográfiai csere!)

ABittrex alternatívák

Ha a fiat, az ellenőrzési folyamat és a közelmúltbeli támogatási problémák hiányában kikapcsolják a Bittrex szolgáltatást, akkor rengeteg Bittrex alternatíva nyer gőzt 2018-ban. Véleményem szerint a top 3 a következő:

1. Binance

Binance exchange logó

A kínai rivális a Bittrex számára egy másik, csak kriptográfiai csere nevetségesen alacsony díjakkal (0,05-1,1%). Az alacsonyabb díjakon és az észlelt jobb támogatáson kívül a felhasználók imádják a Binance-t szórakoztató játékaiért és ajándékaiért. Szeretne minden elképzelhető párral kereskedni ÉS megnyerni egy Porschét? Ez az a hely, ahol meg kell csinálni.

2. Poloniex

Poloniex csere logó

A Poloniex és a Bittrex gyakran csoportosul. Általában a közösség egyetért abban, hogy a Poloniex funkciókban gazdagabb (árrés-kereskedéssel), a Bittrex pedig stabilabb és biztonságosabb. A Bittrex ügyfélszolgálata is kiváló. A Poloniex-nek bonyolultabb a készítő-felvevő díjtáblázata, de díjaik gyakran alacsonyabbak, mint a Bittrex.

3. Localbitcoins.com

LocalBitcoins.com logó

A localbitcoinokat gyakran a Bitcoins eBay-jének hívják. Ez egy peer-to-peer hálózat (P2P), vagyis a kriptovalutákat közvetlenül egymásnak küldi. A tőzsde csupán letét a vevő és az eladó között. Nagyszerű alternatíva, ha a Bittrex ellenőrzése és díjai idegesíteni kezdenek. Minden 100% -ban névtelen. Természetesen a biztonság fő kérdés.

Összehasonlító áttekintés: Bittrex vs. Poloniex

Poloniex csere logó

vs..

Bittrex csere logó

A Bittrex és a rivális Poloniex a két legnagyobb pénzváltó. Mindkettő a devizapárok széles skáláját, egyszerű be- és kifizetési lehetőségeket, valamint alacsony díjakat sportolja. Míg a Bittrex „új generációs” tőzsdeként számlázza magát, a Poloniex magát „a legaktívabb” tőzsdének nevezi. Mindkettő remek lehetőség a kereskedők számára, de egyikük határozottan megelőzi a másikat a közösségben.

Először áttekintem a Poloniex alapjait:

Poloniex Jellemzők

 • jelölje beElhelyezkedés: Delaware
 • jelölje beTípus: Hagyományos csere
 • jelölje beMobil alkalmazás: Nem
 • jelölje beFizetés: Kripto
 • jelölje bePénznemek: BTC, LTC és még több tucat
 • jelölje be24 órás kötet: 49789 BTC
 • jelölje beBiztonság: RENDBEN
 • jelölje beVevőszolgálat: Borzalmas
 • jelölje beIgazolás: Igen
 • jelölje beDíjak: Nagyon alacsony
 • jelölje beMargin Trading: Igen
 • jelölje beHitelkölcsön: Igen

A Poloniexről

A Poloniex az egyik legnagyobb és legaktívabb tőzsde. A Delaware állambeli Wilmingtonból származik, és az egyik legátfogóbb kereskedési élményt kínálja az interneten. Teljesen magával ragadó kereskedési tapasztalatait fejlett grafikonok és eszközök, mély megbízási könyv, valamint fedezeti kereskedési és hitelezési opciók támogatják. Biztonsága rendben van, de nem a legnevesebb az interneten.

Ennek ellenére van egy módja annak, hogy az ügyfélszolgálat részlegére lépjen. Az internet tele van dühös felhasználókkal. Ez az egy Reddit felhasználó igazolást mutatott, hogy a jegyét 90 napig dolgozták fel!

Kedvelések:

 • Margin Trading & Hitelezés
 • Magas likviditás
 • Alacsony díjak
 • Rengeteg pénznem
 • thumbs-upJó felület és diagramok

Nem szereti:

 • OK Biztonság
 • Rossz ügyfélszolgálat
 • thumbs downShady visszavonási folyamat
 • thumbs down Alacsony közösségi jóváhagyás (a nagy felhasználói bázis ellenére!)

A felülvizsgálat ítélete: Bittrex vs Poloniex

Mivel ez a két webhely annyira hasonló és népszerű ugyanazon a résen belül, csak méltányos összehasonlítani a kettőt. Mindkettő kiválóan alkalmas pénz kereskedési kriptográfia készítésére. A Bittrex biztonsága, stabilitása és kiváló támogatottsága azonban előnyt jelent számára.

 • checkJobb biztonság
 • checkJobb támogatás
 • checkJobb hírnév
 • ellenőrizzeTöbb érme
 • checkRicher kereskedési jellemzők
 • checkBetter Interface
 • checkMargin Trading & Hitelezés

GYŐZTES: Bittrex!

Bittrex Platform GYIK

A fórumok, az áttekintő webhelyek, a blogok és maga a Bittrex támogatási szakasz között észrevettem, hogy a kriptográfusok felhasználói minden szinten ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. Ide tettem őket, hogy könnyedén elolvashassa a válaszokat, és magabiztosan kezdhesse el a kereskedést.

K: A Bittrex biztonságos?

V: Igen. A Bittrexet 5 évtizedes tapasztalattal rendelkező biztonsági pszichopaták támogatják. A Microsoft és az Amazon szakértőivel az élén a pénze a lehető legbiztonságosabb. Ennek ellenére soha nem ajánlott nagy összegeket hagyni az interneten.

K: Átverés a Bittrex??

V: Nem. Bizonyos problémák vannak a Bittrex-szel a lassú támogatás miatt. De ez csak azért van, mert jelenleg túlterhelt. Megkapja a pénzét, és ez biztonságos.

K: Miért van annyi ellenőrzése a Bittrex-nek??

V: A Bittrex egy teljesen szabályozott és az előírásoknak megfelelő amerikai vállalat. Meg kell felelnie a banki előírásoknak, az amerikai gazdasági szankcióknak és a KYC szabályainak. Minden megfelelés az Ön biztonsága és a platform stabilitása érdekében történik (a Bittrex sokkal kisebb kockázattal jár a leállításra vonatkozó előírások miatt).

K: Mik a visszavonási és kereskedési korlátjaim?

V: A Bittrex folyamatosan változtatja a határait. Jelenleg akár 4BTC-t is visszavonhat egy Basic számlával és 100BTC-t egy Enhanced fiókkal.

K: Hogyan juthatok magasabb határértékekhez?

V: Igazolnia kell fiókját. Küldjön Bittrexnek egy szelfit és az Ön személyazonosító okmányát.

K: Hogyan engedélyezhetem a kéttényezős hitelesítést?

V: Kattintson a Beállítások elemre -> Kétfaktoros, és kövesse az utasításokat. Ezután mobilalkalmazást kell használnia a 2FA telepítési folyamatának befejezéséhez.

K: Bittrex függőben van? Mit is jelent ez?

V: A Bittrex jelenleg túlterhelt és felfüggesztette az új regisztrációkat. Ez azt jelentheti, hogy befizetése vagy felvétele függőben van. Kérjük, adjon nekik több időt.

Bittrex Review Végleges Ítélet

Az egyik legnagyobb, legátfogóbb és legbiztonságosabb kereskedési platform a Bittrex nagyszerű csereprogram a professzionális kereskedők számára. A támogatási kérdéseken és a fiat kereskedési lehetőségek hiányán kívül valóban semmi mást nem kérhet. A teljes megfelelés stabilitást hoz, a mély megrendelési könyv biztosítja a likviditást, és számos pénznem biztosítja a maximális rugalmasságot. A hátrányok nem mobilalkalmazások, a jelenlegi háttérproblémák és hosszadalmas ellenőrzés.

Van egy oka annak, hogy a közösségi érzelmek a Bittrex mellett állnak és kereskedési volumene csillagászati: nagyszerű csere. Amint túllép az ellenőrzési akadályokon, egyértelmű.

Ítélet: A Bittrex valószínűleg a legjobb tőzsde a piacon, és a Bittrex áttekintésünk ezt bizonyítja. Miután túljutott az ellenőrzési problémákon, nyereséges és biztonságos kereskedési élményben lesz része.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner