CEX.IO áttekintés: Minden, amit tudnod kell

Teljes CEX.IO áttekintésünk azt mutatja, hogy ez az egyik legjobb kriptovaluta-csereplatform az első Bitcoin megszerzéséhez. Megvásárolhatja a BTC-t hitellel az internet egyik legegyszerűbb és kezdőbarát felületén keresztül, és jogot szerezhet az egyedi tőzsdén való kereskedésre..

De sok minden rejtőzik a felszín alatt, amit KELL vásárolni vagy kereskedni ELŐTT. Ez a legfrissebb CEX.io áttekintés az interneten. Rengeteg félrevezető és egyenesen hamis információt találtam a cserével kapcsolatban, bárhová néztem. Olvassa el, hogy felfedezze AZ IGAZSÁGOT a díjakról, az ellenőrzésről, a támogatásról, a biztonságról és minden másról, ami ehhez a cseréhez kapcsolódik.

CEX.IO egy londoni székhelyű Bitcoin bróker és tőzsde, amely 2013 óta a piac alappillére. Egyszerűsített vételi / eladási mechanizmusa, egyedi kereskedési környezete (erről később még sok minden más), a magas közösségi bizalom és a folyékony UX mind megtartja több mint 1 millió erős felhasználói bázis jön vissza újra és újra.

Talán a legegyedibb tulajdonsága, hogy mennyire egyensúlyban tartja a kereskedési funkciókat az egyszerűséggel. A CEX számos lehetőséget kínál (margin kereskedés, fill-or-kill megbízások stb.), De továbbra is az egyik legegyszerűbb és kezdőbarát platform a piacon.

Ha gyors, egyszerű és biztonságos helyet keres a Bitcoin hitel- / betéti kártyával történő megvásárlásához, talált egyezést. De vigyázz – a díjak magasak, és közülük sok az apró betűs rész. Emellett 2018 februárjától a támogatás túlterhelt, valamint USD és GBP átutalás Felfüggesztették. Olvassa el a teljes magyarázatot innen: a cég hivatalos bejelentése.

Hibái ellenére a CEX.IO továbbra is erős csereprogram. A kezdés előtt csak tudnia kell róla néhány dolgot.

Előnyök:

 • Kezdõbarát
 • Nagyszerű UX
 • Hitelkártya opciók
 • hüvelykujjával felfeléÚj időszakonként hozzáadott új altcoinok

Hátrányok:

 • Magas díjak
 • Kevés érme
 • thumbs downSupport problémák

Contents

CEX.io Jellemzők

Biztonság

A tőzsdét a Fincen, nagyon stabil, és soha nem voltak biztonsági kérdései. Ha átláthatóbbak lennének a hűtőtárolással és más biztonsági intézkedésekkel kapcsolatban, magasabb osztályzatot adhatnék nekik.

Kereskedés

Nincs sok kereskedési pár, és az interfész csupasz csontokkal egyszerű. Lehet, hogy ez nem rossz. Az árrés-kereskedési opciók szintén jelentős pluszt jelentenek.

Kezdő-Friendlines

Vásárlás hitelkártyával, kitöltési vagy megölési megbízások (később elmagyarázom. Senki sem sérül meg), valamint egyszerű vételi / eladási és kereskedelmi felület? Ennél sokkal jobb nem lehet.

Díjak


A Cex díjai a magas oldalon vannak, de a kényelemért felárat fizet. A BTC vásárlása hitelkártyájával NEM OLCSÓ, de a kereskedelem kezelhető.

Igazolás

Ellenőrzésre van szükség, de ez nem túl nehéz, hacsak nem akar korlátlan vállalati fiókot.

Kereskedés

A támogatás későn (18/20/2020) túlterhelt, és az ellenőrzés / visszavonás rémálom volt. A cég állítása szerint 300% -kal nőtt a munkaerő, így meglátjuk, változnak-e a dolgok.

Átfogó

Ami a CEX, az a csere. Használata egyszerű, és könnyen megkapja a BTC-t, de fizet a kényelemért. Ha be akarsz törni a játékba, megéri a prémiumot. Ha tapasztaltabb vagy, nézz máshova.

Információcsere

 • Alapított: 2013.
 • Vezérigazgató: Olekszandr Lutskevics.
 • Pénznemek: Titkosítás – BTC, ETH, DASH, XRP, XLM, BTG, BCH, ZEC, GHS | Fiat – USD, EUR, GBP, RUB. Teljes információ a következő címen érhető el: Cryptocoincharts.info.
 • Fizetési lehetőségek: Kripto, SEPA, banki átutalás, hitelkártya.
 • Igazolás: Igen.
 • App: Igen.
 • Margin Trading: Igen.
 • HQ: London.
 • Díjak: 7% -os tranzakciós díj | Maker-Taker kereskedési díjak (0% -. 25%) | Betéti / felvételi díjak

A CEX.IO-ról

A CEX.IO volt a világ első felhőbányászati ​​szolgáltató. A 2013-ban alapított, a Bitcoin őstörténetére nyúlik vissza. Ma ez egy multifunkcionális kriptovaluta-tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen vásárolják meg a Bitcoint hitelkártyával és kereskedjenek vele (28 kereskedési pár). Több mint egymillió felhasználó bízik benne, főleg az UX-ben, a könnyű vásárlásban és a platformok közötti funkcionalitásban.

A világ egyik legegyszerűbb vételi / eladási mechanizmusát kínálja, világszerte lefedettséget, fizetési lehetőségek széles skáláját és nagyra értékelt pénzügyi stabilitást (erős banki kapcsolatok és pénzügyi regisztráció az Egyesült Királyságban / USA-ban)..

Ez közel sem akkora, mint néhány versenytársa (# 39 mennyiségben 2018. február). De ez nem akadályozza meg abban, hogy nagyon likvid megbízási könyv és gyors kereskedelem legyen. Mindez azt jelenti, hogy talán a kezdőbarátabb Bitcoin csere.

Az utóbbi időben azonban valódi aggályok merültek fel a cserével kapcsolatban. A díjakon kívül van még néhány fő támogatási hátrány. A funkcionalitás még mindig meglehetősen korlátozott.

A kezdők imádni fogják a CEX.IO vásárlási és kereskedési tapasztalatait. Tapasztalt veteránok talán nem.

OLVASSA EL: A CEX.IO átverés? | Miért aggódik mindenki annyira a CEX miatt??

A biztonság az összes Bitcoin-befektető és kereskedő első számú prioritása. Ezért nem találtam meglepőnek, hogy a „CEX.IO átverés?” Kérdés volt az egyik leggyakoribb kérdés az interneten.

A válasz nem. A CEX.IO egy legális tőzsde, amelyet az Egyesült Királyságban alapítottak és komoly pénzügyi tanúsítvánnyal rendelkezik. Az elégedett felhasználók tömegével is rendelkezik. Nem fogják ellopni a pénzét.

Tehát mi a nagy kérdés?

A Bitcoin Redditben elárasztották a tőzsde hírnevét. A Google nem volt sokkal kedvesebb ...

A Bitcoin Redditben elárasztották a tőzsde hírnevét. A Google nem volt sokkal kedvesebb …

Sok keresési találatot is találhat a SERP-ben

A közelmúltban vádaskodtak a CEX.IO átveréséről, mivel a felhasználók nem kapták meg a visszavonásukat, és a támogatás nem reagált. Ez azonban csak tipikus internetes pánik. A támogatást nagyon terhelik, és a CEX.IO fizetési szolgáltatói is. Ez oda vezetett, hogy sokan nem tudták azonnal megszerezni a pénzüket. Íme néhány téma a témáról:

Valahányszor megjelent a támogatás, hogy mindenki aggodalmait megkönnyítse. Ez egyszerűen késés, és a jegy támogatással történő megnyitása elősegíti a folyamat felgyorsítását. Csak ne küldjön nekik napi 3000 e-mailt.

A CEX.IO biztonságos? IGEN. Itt van miért ….

Saját megelőző biztonsági intézkedéseiktől (hűtőraktár, csalásellenes politika) kívül külső tényezők bizonyítják, hogy a CEX.IO biztonságos csere:

 • Regisztráció a FinCen-nél
 • Regisztráció az Egyesült Királyságban
 • Partnerség a bankokkal
 • Átlátszó vezetés
 • Hűtőtárolás
 • Az összes felhasználói betétet jóváírják 2013 óta
 • Nincs Hack a történelemben

Mindezek a tényezők arra késztetnek, hogy elhiggyem, hogy a CEX.IO biztonságos és jó hírű csere … csak egy kicsit lassúak.

SOHA NE HAGYJON NAGY KRIPTÓTÖMBET A CSERÉN. Ha meg akarja tanulni, hogyan kell biztonságosan tárolni a Bitcoins-ját, hogy soha ne törjék fel őket, el kell olvasnia ezt a cikket a biztonságos Bitcoin-tárolásról.

SOHA NE HAGYJON NAGY KRIPTÓTÖMBET A CSERÉN. Ha meg akarja tanulni, hogyan kell biztonságosan tárolni a Bitcoins-ját, hogy soha ne törjék fel őket, el kell olvasnia ez a cikk a biztonságos Bitcoin tárolásról.

CEX.IO „Rejtett díjak” magyarázata | Mik a CEX.IO hitelkártyás vásárlás díjai?

A CEX.IO-nak magas díjai vannak a BTC megvásárlásáért, de az interneten a „rejtett” díjak vannak. Kezdjük először az alapdíjak egy részével, mielőtt megtudnánk, miért vannak ilyen magas rejtett költségeik.

Tranzakciós díjak

Ha BTC-t szeretne hitelkártyával vásárolni, akkor tranzakciós díjat kell felszámítania 7%. Példa: Ha 1000 USD BTC-t vásárol, akkor csak 930 USD-t kap.

Kereskedési díjak

A tőzsde egy volumenszintű, készítő / felvevő díjtáblázatot alkalmaz. A díjak a 25% -ot veszik fel a legfeljebb 0% -ig a nagy volumenű készítők számára. A készítő / elvevő díjak magyarázatát lásd ez a hasznos cikk a CryptoCurrency Facts oldalról.

Szokás szerint az összes díj a 30d kereskedési mennyiségtől függ

Fedezeti kereskedési díjak

0% -2%. A teljes díjtáblázatért kérjük, látogasson el a CEX.IO webhelyének díjak szakasza.

Mik a CEX.IO fizetési lehetőségei az USA / EU ügyfelek számára?

Az egyik ok, amiért a kezdők szeretik ezt a vállalatot, az a devizaopciók sora. A CEX.IO hitelkártyákat, banki átutalásokat, titkosítási és fiat pénznemeket fogad el (USD, EUR, GBP, RUB). A betétek és felvételek díjai ésszerűek. Itt található az oldal díjtáblázata:

Itt található a Cex.io betét- és kifizetési díjainak áttekintése

Miért utálja az internet a CEX.IO „rejtett díjait”?

Amikor elmegy BTC-t vásárolni vagy kriptot kereskedni a CEX.IO-n, azonnal észreveszi, hogy valami zavaros folyamat zajlik: az árfolyamok WAY-vel magasabbak, mint más tőzsdék..

Úgy döntöttem, hogy gyorsan összehasonlítom, hogy 1000 dollár mit vásárol meg a CEX.IO-tól, és mit hoz a nyílt piacra (18.02.20.).

A CEX.IO oldalon

A rejtett díjak azt jelentik, hogy kevesebb Bitcoint vásárol

A nyílt piacon

A Bitcoin ára a nyílt piacon

A BTC megvásárlása a CEX.IO-tól csaknem 10% -kal kerül többe, mint a nyílt piacon. Mondja most, hogy hitelkártyával vásárol – nemcsak 10% -kal kevesebbet kap, mint kellene, hanem 7% -os tranzakciós díjat is fizet. Összesen ~ 17% vig-t fizet. Ez a LÉPÉS. Attól függ, mennyire értékeli a kényelmét.

A magasabb árak egyik indoka az, hogy a tőzsdének kompenzálnia kell a „fill-or-kill” kereskedési mechanizmusát.

Mi az a Fill vagy Kill kereskedés? – A Fill-or-Kill (FOK) egy olyan kereskedési típus, ahol a megbízást teljesen ki kell tölteni, vagy meg kell ölni. Lényegében ez azt jelenti, hogy ha vállalja, hogy 1 BTC-t vesz egy bizonyos árfolyamon, akkor mindenképpen megkapja azt az árfolyamot (vagy alacsonyabb árfolyamot). Például más tőzsdéken ajánlatot tesz egy bizonyos áron történő vásárlásra, és megvárja, amíg ezt a megrendelést a piac kitölti. Lehet, hogy csak részben töltődik be, vagy egyáltalán nincs kitöltve. A CEX.IO-n ez az ár garantált. Itt van egy nagyszerű magyarázó videó a NY Intézet Pénzügyi Intézetének megrendeléseiről.

Hogyan hasonlíthatók össze a CEX.IO díjai?

A CEX.IO-nak súlyos díjai vannak. De így állíthatják össze más területek versenytársait.

 • 30 ezer dollárt nem írnak jóvá.
 • Bitstamp: .25% kereskedési díj | 5% hitelkártyadíj
 • Bittrex: .25% kereskedési díj.
 • LocalBitcoins: Nincsenek „díjak” | 1% eladási jutalék | Magasabb érmeárak
 • Bitfinex: Készítő: .1% / Taker: .2%

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t a CEX.IO-n Regisztráció, ellenőrzés, vásárlás és kereskedés a BTC-n

JEGYZET: A TÚLTERHELÉS Miatt az új felhasználói regisztrációkat további értesítésig felfüggesztették. A REGISZTRÁCIÓ MEGÚJRA MEGNYITIK. (2018. február).

A CEX.IO-n való regisztráció viszonylag egyszerű, és az igazolás megszerzése nem olyan nehéz, mint néhány más cserében. Így kezdje el.

1) Regisztráljon és ellenőrizze e-mailjét

Lépjen a CEX.IO oldalra, és kattintson a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra.

Lépjen a CEX.IO oldalra, és kattintson a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra.

Regisztráljon a tőzsdén az e-mail, a Facebook vagy a Google fiók kiválasztásával.

Regisztráljon a tőzsdén az e-mail, a Facebook vagy a Google fiók kiválasztásával.

2) Állítsa be a kéttényezős hitelesítést

A rendszer kéri a 2FA biztonság beállítását. Csináld.

A rendszer kéri a 2FA biztonság beállítását. Csináld.

3) Ellenőrizze

2018. márciusától minden fiókot KELL HITELESÍTENI a CEX.IO használatához. Minden igazolatlan folyószámla nem férhet hozzá a Cex.IO egyik szolgáltatásához sem. Az ellenőrzés többszintű és viszonylag egyszerű. Az ellenőrzési követelmények országonként változnak. Néhány a szokásos dokumentumok közül:

 • Név
 • Szelfi hitelkártyával
 • Kormányzati személyazonosító okmány
 • A cím igazolása

A CEX.IO jelenleg különböző szintekkel rendelkezik, eltérő ellenőrzési szinttel, képességekkel és korlátokkal (erről bővebben a következő szakaszban olvashat). A teljes magyarázatot lásd a webhely ellenőrzési szakaszait.

Töltse fel az összes szükséges dokumentumot

4) Betéti alapok

A CEX.IO számos fizetési lehetőséget kínál. Ha már rendelkezik titkosítással, folytassa és finanszírozza számláját. A befizetéshez választhat Visa / Mastercard, banki (SEPA vagy amerikai banki átutalás) vagy kriptotőke közül. Kattintson a nagy zöld betét gombra a vétel / eladás fülön, és kezdjen dolgozni.

5) Vásároljon Bitcoin-t

Ennél nem sokkal könnyebb. Válassza ki a kívánt összeget, és kattintson a Vásárlás gombra. Ez szuper.

Nem szép?

Nem szép?

Mik a CEX.IO korlátai az ellenőrzött felhasználók számára?

Jelenleg a CEX.IO jelenleg 4 különböző szintű ellenőrzéssel rendelkezik, mindegyiknek megvan a maga korlátja és képessége. Felhívjuk figyelmét, hogy 2018. márciusától Alapvető már nem lesz elérhető. A VISA határértékei a jelenlegi állapotban a következők:

 • Alapvető: 1000 USD naponta | 3000 USD havonta
 • Ellenőrzött: 3000 USD naponta | Havonta 30 000 USD
 • Verified Plus / Corporate: 10 000 USD naponta | Havonta 100 000 USD

Banki átutalásokhoz, Ellenőrzött a számlákra 200 000 USD napi limit és 500 000 USD havi korlátozás vonatkozik. Verified Plus és Társasági számlák vannak határok nélkül.

CEX.IO vélemények Megbízható a CEX.IO?

Az internet sötét és félelmetes hely lehet. Ez nem más, mint kedves olyan dolgokhoz, amelyek nem tetszenek. Ezért lepődtem meg azon, hogy a CEX.IO a panaszok nagy száma ellenére elég jól tartotta magát. Általában a közösség szereti a könnyű vásárlást és a kényelmet, de megveti az úgynevezett „rejtett” díjait. A támogatás korbácsoló fiú volt a Reddit minden névvel, korral és hitvallással rendelkező felhasználók számára.

Itt egy gyors pillantás a jóra, a rosszra és a csúnyára.

Pozitív CEX.io vélemények

Pánik esetén a legjobb, ha hagyjuk, hogy a hűvösebb fejek érvényesüljenek. Tehát ez azt jelenti, hogy amikor az emberek megőrülnek, hogy nem kapják meg a pénzüket, akkor a legjobb, ha jól megalapozott érvekkel rendelkező embereket hallgatnak anonim fórum-felhasználók helyett, akik gyűlöletbeszédet folytatnak. Néhány tekintélyes üzlet meglehetősen nagy véleménnyel van a CEX.IO-ról. Például:

A CEX.io pozitív áttekintése Újabb pozitív értékelés

A pozitív vélemények arra összpontosítanak, hogy milyen jó ez a kezdőknek, és milyen széles a fizetési lehetőség. Általában nagyon tekintélyes, kezdőbarát és kényelmes csereprogramnak tekintik.

Negatív CEX.io vélemények

Az internet? Tele szeméttel és negativitással? Nos, én soha! A negatív vélemények főként az árakra összpontosítanak (ami vicces, mivel senki sem kényszeríti senkit ennek a cserének a használatára) és a várakozási időkre. Az ügyfélszolgálatot általában jónak tartják … amikor válaszol. A kritikák árnyékosnak nevezésétől egészen átverésig terjednek.

Negatív vélemény a Reddit-en Negatív keresési eredmények a Google-on

Általában a negatívumok kissé túlreagálnak. Már kifejtettem, miért van ez, ezért tekintsd át a korábbi szakaszokat, hogy jobban megértsd.

A CEX.IO legjobb 3 alternatív brókere

A CEX.IO nem spórol a díjakkal. Drágán fizet a kényelemért. Íme néhány alternatív bróker, aki megvásárolja a Bitcoin-t anélkül, hogy bevonná a szent családi örökségeit.

1) Coinbase

Coinbase csere logó

Ez egy bázis azok számára, akik belépnek a kriptográfia világába. Érmék vannak benne. Ez a Coinbase. A Coinbase a világ vezető brókere. Több mint 50 milliárd dollár értékű kriptot cserélt itt több mint 10 millió ügyfél. Ha azt szeretné, hogy a Bitcoin gyorsan, a CEX.IO felénél kisebb arányban jusson, akkor ez a hely. Ha valahol él, amelyet a Coinbase nem támogat, használja a CEX.IO. Ha bárhol másutt él, és gyorsan szeretne BTC-t vásárolni, válassza az érme alapot. DÍJ: 3,5%. Csak feltétlenül olvassa el a mi oldalunkat a Coinbase Bitcoin cseréjének áttekintése első.

2) LocalBitcoins.com

LocalBitcoins.com logó

A LocalBitcoins egy peer-to-peer hálózat, ahol a felhasználók közvetlenül a Bitcoinnal kereskednek egymással. Nem igényel ellenőrzést, és bármilyen fizetési eszközzel 100% névtelenül vásárolhat BTC-t. Technikailag nincs díj, mert a tőzsde nem vesz részt a tranzakcióban; azonban magasabb Bitcoin árakat talál. A fejlõdés az, hogy bármi értékeset felhasználhat a BTC vásárlásához. Hátránya az ezzel járó kockázat. Feltétlenül olvassa el a mi oldalunkat a LocalBitcoins teljes áttekintése először, hogy tudd, hogyan kell biztonságosan kereskedni.

3) Coinmama

Coinmama logó

A Coinmama izraeli bróker, amely gyors és egyszerű Bitcoin vásárlást tesz lehetővé hitelkártyával. Az egyik plusz az, hogy nem kell igazolnia a 150 USD vagy annál kevesebb vásárlásához. Kicsit drágább, mint az érmealap, de még mindig kevesebb, mint a CEX.IO. A Coinmama árában már benne van az 5,5% -os díj, és Ön 5% -os feldolgozási díjat fizet a hitelkártya-vásárlásokért. Drága, de még mindig felülmúlja a CEX.IO-t.

Coinbase vs. CEX.IO | Melyik tőzsde a legjobb Bitcoin vásárlásához hitelkártyával?

A Bitcoins közvetítése versenyképes játék. És amikor ebben az ütőben van, nincs mód arra, hogy elkerülje, hogy összehasonlítsák a felső kutyával. A CEX.IO nem kerüli el ezt a sorsot. A Coinbase a vitathatatlan vezető a szférában, így csak helyes összehasonlítani ezt az európai vetélytársat az államok megfelelőjével. Lássuk, ki jön ki az első BTC vásárlásakor.

Coinbase funkciók

 • Pénznemek: Bitcoin, Bitcoin Cash (ide kattintva megtekintheti magyarázó videó a Bitcoin Cash-ről), Ethereum, Litecoin.
 • Fizetés: Hitel- / betéti kártyák, átutalás, bankszámla.
 • Igazolás: Igen.
 • Sebesség: Azonnali hitelkártyákhoz 1-5 nap bank vagy bank esetén.
 • App: Igen.
 • GDAX: A GDAX a Coinbase-hez kapcsolódó Bitcoin-tőzsde, ahol kereskedhet más kriptovaluta-felhasználókkal. Könnyen mozgathat pénzt közöttük.
 • HQ: San Francisco.

Előnyök:

 • Kezdők számára könnyen vásárolható Bitcoin
 • Azonnali vásárlás hitelkártyákkal
 • Teljesen biztosított
 • thumbs upHírneves és biztonságos

Hátrányok:

 • Korlátozott pénznemek
 • A mélységi eszközök hiánya
 • hüvelykujjával lefeléKorlátozott támogatás

Fej-fej mellett

 • Biztonság: Coinbase.
 • Díjak: Coinbase.
 • Jellemzők: CEX.IO.
 • Pénznemek: CEX.IO.
 • Igazolás: Mosás.
 • UX: Mosás.
 • Kereskedés: CEX.IO.
 • Hírnév: Coinbase.
 • Következtetés: Mosás.

Valójában az jön le, amit elvár a platformjától. Ha újszülött vagy, aki meg akarja vásárolni az első Bitcoinodat, akkor a Coinbase egyértelműen a legjobb választás; azonban ha európai vagy, akkor a SEPA opciók (és az oroszok RUB opciói) kissé vonzóbbá teszik a CEX.IO-t. Ezenkívül a CEX.IO nagyon érdekes funkciókat kínál, miközben megtartja kezdőbarát kialakítását.

Ítélet: Coinbase észak-amerikaiaknak és abszolút kezdőknek. A CEX.IO euróért és azokért, akik fejlettebb funkciókat keresnek.

CEX.IO GYIK | Legit? Használhatják az amerikaiak? Szükségem van-e ellenőrzésre? És még sok más

K: Miért nem vonhatok fel USD-t??

V: Az USD és GBP fizetéseket mostanáig felfüggesztjük, amíg a lemaradás ki nem derül. Kérjük várjon.

K: A CEX.IO biztonságos?

V: Igen. A társaság mind az Egyesült Királyságban, mind az Egyesült Államokban be van jegyezve a pénzügyi intézményeknél, és története során nem volt incidens.

K: Miért olyan drága a Bitcoin??

V: Mivel a CEX.IO díjakat épít be az árazásába annak érdekében, hogy ellensúlyozza az egyéb szolgáltatásokat.

K: A CEX.IO ellenőrzést igényel?

V: Igen. Márciustól kezdődően minden fiókot ellenőrizni kell.

K: A CEX.IO támogatja a Ripple-t és a Bitcoin Cash-t?

V: Igen.

K: Mely államok CEX.IO elérhetőek?

V:

A CEX.IO-ra korlátozott országok

K: Nem kaptam választ, és a pénzem nem jelenik meg. A CEX.IO mindent ellopott tőlem?

V: Nem. Ilyen esemény még nem volt a történelmük során. Kérjük, legyen türelmes, és nyisson új jegyet, vagy menjen tovább hozzájuk Bitcoin Reddit. A túlterhelés miatt csak hosszabb ideig tart.

CryptoPositive kedvelések és nemtetszések

Kedveli

 • Margin Trading
 • Egyszerű felület
 • Könnyen megvásárolható
 • thumbs upNagy design
 • Remek funkciók és egyszerűség

Nem kedveli

 • Nehéz díjak
 • Korlátozott pénznemek

Végső ítélet a CEX.IO felülvizsgálatomról

A CEX.IO egy jó hírű, biztonságos és megbízható Bitcoin-tőzsde, amely kiváló abban, hogy megkönnyítse a kezdők életét. Remek (de drága) módszer az első Bitcoin megvásárlására és a kereskedés megkönnyítésére. Annak ellenére, hogy a lehető legegyszerűbb, vannak olyan extra funkciók is, amelyek segítenek megtanulni a köteleket.

Általában a magas díjak azt jelentik, hogy csak akkor éri meg, ha értékeli a kényelmet és az egyszerűséget. Ha az EU-ban tartózkodik, és gyorsan és egyszerűen szeretne titkosítás nélkül aggódni, biztonságos, megbízható és a betéti díjak sem túl rosszak. Ha valahol máshol tartózkodik, ahol egy másik bróker szolgál, akkor talán máshol kellene keresnie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map