HitBTC Exchange Review – Őszinte vélemény a HitBTC-ről

A HitBTC egy globális platform, amely magát a „legfejlettebb Bitcoin tőzsdén” számlázza. Közismert az alacsony díjakról, a gyors kereskedelemről és a devizapárok széles skálájáról. A tőzsdén rendkívül likvid piacok vannak a digitális eszközök, tokenek és fiat valuta (USD, EUR stb.) Kereskedésére..

Ez az európai alapú tőzsde a profi kereskedők kedvence. Hatalmas eszközei, rendkívül alacsony díjai (.1%!), Mélyreható kezelőfelülete és névtelen kereskedelme vonzó tőzsdévé teszik a tapasztalt kereskedők számára.

A HitBTC csere honlapja

A kezelőfelület, a hosszabb várakozási idő és a műszerek köre negatívum lehet az újonnan érkezők számára. Ennek ellenére minden, a legmodernebb technológiával folytatott csere vonzza a kereskedőket.

Ebben az áttekintésben mindent áttekintek, amit tudnia kell erről a londoni központú cseréről.

Előnyök:
 • Rendkívül alacsony díjak
 • 150 kereskedési eszköz
 • Magas likviditás
 • Alapvető névtelen kereskedés
Hátrányok:
 • Hosszú ellenőrzési folyamat a magas limit kereskedéshez
 • Lassú elvonási sebesség
 • hüvelykujjal lefeléNem kezdőbarát
 • Nincsenek hitelkártyák

Jellemzők

Biztonság

A kétlépcsős hitelesítés, a fejlett titkosítás és a viszonylag tiszta nyomon követés mind a HitBTC számára előnyös. Az internetes negatív vélemények azonban bővelkednek. Ennek ellenére a biztonság erős.

Magánélet

A HitBTC alapszámlája lehetővé teszi a kriptovaluták névtelen kereskedését, bár szerény szinten.

Egyszerű használat

Az anonim kereskedés szép érintés, de a fiat devizabetétek / -kivételek öregek. A felület részletes és zavaros. A demó mód az egyetlen megtakarítási kegyelem (erről még sok minden később).

A HitBTC névtelen kereskedése érhető el

Támogatás

A tiszta és hatékony kinézetű jegyrendszer ellenére több negatív vélemény érkezik a támogatásról, mint pozitív. Egyesek szerint fekete lyuk; mások csak hosszú várakozási időt mondanak.

A HitBTC gyors reagálást ígér


Kereskedés

Nehéz jobb helyet találni a kereskedelemhez. Gyors motor, alacsony jutalékok, 150 eszköz és rendkívül részletes felület a profi kereskedők számára. A „Troll Box” kellemes érintés.

Hírnév

A HitBTC jó hírnévnek örvend a hivatásos kereskedők helyeként, de negatív vélemények bővelkednek. A felhasználók mindenre panaszkodtak a támogatástól a visszavonási időkig, a helyek átláthatóságának hiányáig (Londonban vagy Hongkongban vannak ?!).

Átfogó

Általánosságban a HitBTC jó platform a profi kereskedők számára, akik tudják, mit csinálnak. De a támogatásról, a hosszú ellenőrzési folyamatról és a zavaros felületről szóló negatív vélemények azt jelentik, hogy nem ez a legjobb hely a kezdéshez. Számos alkalommal azzal vádolták őket, hogy “árnyékolják” őket.

A HitBTC's nagy követeléseket támaszt, de véleményem szerint nem támasztja alá azokat

A HitBTC’s nagy követeléseket támaszt, de véleményem szerint nem támasztja alá azokat

AA HitBTC-ről

A HitBTC az kriptovaluta-csere (egy hely, ahol a kriptográfia felhasználói kereskednek egymással) székhelye London (vagy ahogy mondják). Eredetileg hatmillió eurós befektetéssel indult, és igazi csoportos erőfeszítés volt a kereskedők, fejlesztők és befektetők között. Célja egy fejlett kereskedési platform létrehozása volt a hivatásos kereskedők számára. A legtöbben egyetértenek abban, hogy kézbesítik.

Az alapvető illesztő motor (a kereskedést lebonyolító mechanizmus) villámgyors, nagyon folyékony *, és egy nagyon fejlett műszerfalon támogatja a kriptovaluták sokaságát. Egy másik ok, amiért a tapasztalt kereskedők a HitBTC-t választják, az a kereskedési lehetőségek köre – a névtelen kereskedés alacsony szintnél lehetséges, és nagy volumenű, korlátozás nélküli kereskedés az ellenőrzés után. Díjai szintén komikusan alacsonyak.

* Új kifejezés: likviditás – Minél könnyebb valamivel készpénzt csinálni, annál likvidebb. Például egy ház rendkívül alacsony likviditással rendelkezik az összes bürokrácia és ár miatt. A HitBTC kereskedési volumene nagy, és ez viszonylag megkönnyíti a kriptó készpénzre fordítását.

Ítélet: A HitBTC jó hely nagy volumenű professzionális kereskedők számára, de a támogatás, a részletes felület és a magas ellenőrzési akadályok hiánya miatt ez durva hely a kezdők számára.

A HitBTC kötőjele részletes és összetett, de aranybánya a fejlett kriptográfiai információkért. Nem kezdőbarát

A HitBTC kötőjele részletes és összetett, de aranybánya a fejlett kriptográfiai információkért. Nem kezdőbarát

HitBTC jellemzők

A HitBTC a legmélyebb és kereskedőbarát funkciókkal rendelkezik a piacon.

 • jelölje bePénznemek: Számtalan kriptó támogatott, köztük a BTC, az LTC, a DOGE, a QCN és az NXT. A számlák finanszírozása USD vagy EUR-ban is elérhető.
 • jelölje beFizetés: Kripto, SEPA átutalás, banki átutalás.
 • jelölje beIgazolás: Alapvető névtelen kereskedés lehetséges. Magasabb határértékek esetén az ellenőrzési folyamat hosszadalmas.
 • jelölje beSebesség: A fel- / betétidő hosszú lehet a fiat használatával
 • jelölje beIrányítópult: Grafikon, chatbox, tevékenység, eszközök, piaci mélység, kereskedési nézet
 • jelölje beApp: Nem.
 • jelölje beHangszerek: 150.

Mi a digitális pénzváltó?

A digitális pénzváltó olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákkal (például Bitcoin) kereskedjenek más digitális eszközökkel, például fiat pénznemekkel, más kriptovalutákkal vagy akár más eszközökkel, például tokenekkel.

A HitBTC egyezik a vevőkkel és az eladókkal, és kis díjat számít fel a gondjaiért.

Miért olyan népszerű a HitBTC a kereskedők körében??

Már elég sokat kitértem rá, de hogy megismételjem ezt a fontos szempontot, a HitBTC népszerű a profi kereskedők körében. Ez az 5. legnagyobb volumenű tőzsde.

A Bitcoin Cach jelenleg a HitBTC legnagyobb forgalmú kriptovalutája

Technológiájukon kívül a tapasztalt veteránok néhány okból inkább a HitBTC-t részesítik előnyben. Ugyanis:

 • jelölje beÉrmék A-Z-től: Az olyan nehéz ütők mellett, mint a Bitcoin és a Litecoin, a HitBTC érmékkel kereskedik az ADX-től a Zeus Shield Coinig. Jóval több mint 100 altcoin található.
 • jelölje beSpeciális eszközök: A HitBTC az ügyes ármoduljától kezdve a fejlett API-kig olyan élményt kínál, amellyel kevesen tudnak megfelelni.
 • jelölje beIrányítópult: A kötőjelet már lefedtük, de megismétlődik. Rendkívül részletes.
 • jelölje beÉrme szavazás: A HitBTC egyedülálló ajánlata az érmeválasztási rendszer. A közösség megszavazza, hogy melyik új érmét szeretné látni, és a platform szállít. Az első nyertes a Dogecoin lett.
 • jelölje beAlacsony díjak: A megrendelések után a jutalék díja 1%. Ha azonban a tiedet azonnal kivégzik, akkor visszatérítést kapsz. A kivonási díjak kissé invazívabbak, de mégis ésszerűek. A díjtáblázat elérhető a támogatásból. A SEPA visszavonása azonban meredek. 30 000 euró, ha 50 000 dollárnál kevesebbet vesznek fel, ezért jobb, ha számítanak.
 • jelölje beMagas likviditás: A HitBTC magas kereskedési volumene magas likviditást jelent. Egész egyszerűen átalakíthatja digitális eszközét fiat vagy más eszközzé.
 • jelölje beMegbízható API: Haladó kereskedők számára az API stabil, és jó élményt nyújt az algoritmusokkal való kereskedéshez.
 • jelölje beTroll Box: Általában tele van ostobaságokkal, de ez a csevegőablak jó szórakozást nyújt. Talán még tanulhat is valamit a jobb beszélgetőktől.

A HitBTC biztonságos?

Az általános biztonság szempontjából a HitBTC jó hírnévnek örvend. Annak ellenére, hogy a webes jelentést körülvevő néhány káros felülvizsgálat megtörtént, az oldal komolyan veszi a biztonságot. Nyilvántartásuk hibátlan (volt kisebb esemény 2015-ben, de a felhasználói források nem érintettek)

Az egyik figyelmeztetés, hogy kissé árnyékosak a helyüket illetően. A közösség általában még mindig nem biztos abban, hogy valójában hol található. Ennek ellenére sok igazolást igényelnek a nagy összegű kereskedelem megkezdéséhez. Általában a legkorszerűbb titkosítást alkalmazzák az Ön biztonsága érdekében.

 • jelölje beKétfaktoros hitelesítés: Az egyetlen hátrány itt az, hogy saját magának kell aktiválnia. Itt olvashatja el, hogyan kell aktiválni.
 • jelölje beLegutóbbi tevékenység diagram: A Beállítások oldal alján egy Legutóbbi tevékenység diagram segítségével megtudhatja, hogy valaki próbál-e bejelentkezni.
 • jelölje beKivonások: Az extra hitelesítés beépül a visszavonási folyamatba.

Az aktív munkamenetek és a legutóbbi tevékenységek jól láthatók. A 2FA beállítása szintén meglehetősen egyszerű.

Az aktív munkamenetek és a legutóbbi tevékenységek jól láthatók. A 2FA beállítása szintén meglehetősen egyszerű.

FIGYELEM: Amikor a 2FA-t készülékéhez kapcsolja, legyen nagyon óvatos. A változtatásokat csak az alkalmazáson vagy a bővítményen keresztül lehet végrehajtani. ÍRD MEG A MENTŐKÓDOT !!! Ez az egyetlen módja annak, hogy bejelentkezzen a fiókjába, ha elveszítené a telefont.

AItt van egy link egy Reddit szálra hogy megpróbálta átverni a HitBTC-t átverésként; úgy tűnik azonban, hogy ez a személy csak kizárta magát a számlájáról. Emellett a poszter integritását erősen megkérdőjelezték állítása és posztelőzményei alapján. Nyugodtan olvassa el saját maga.

HitBTC díjak és korlátok

A HitBTC rendkívül népszerű a kereskedők körében alacsony jutalékával és kedvező árengedményeivel. Alapvetően, ha olyan megrendelést hajt végre, amely növeli a webhely likviditását, akkor 1% -os visszatérítést kap az adott tranzakcióra. Ha csökkenti a likviditást, akkor 1% jutalékot számol fel. A díjszerkezet teljes magyarázata elérhető a HitBTC weboldalán.

HitBTC díjak és egyéb tőzsdék

Itt található a HitBTC jutalékának összehasonlítása más népszerű cserékkel:

 • jelölje beBitfinex: .2%
 • jelölje beBitstamp: .46%
 • jelölje beBTC-E: .2%

ABetéti díjak

A betéteket kriptovalutában, SEPA-ban és átutalással fogadják el. Kártyákat nem fogadunk el. A díjak a következők:

 • jelölje beKripto: Nincs díj (a Bitcoin kivételével).
 • jelölje beUSADOLLÁR: 1% az összegtől függetlenül (min: 6 USD / max: 45 USD).
 • checkEUR bankszámla: 5 € < 50 000 € / 1% > 50 000 euró.
 • jelölje beBitCoin: A magas tranzakciós díjak és kereslet miatt a HitBTC most 0003 díjat számít fel a BTC letétbe helyezéséért.

A fizetés után a kripto betétek ingyenesek

Elállási díjak

 • jelölje beKripto: A felvételi díjak rövid áttekintése a népszerű devizákhoz elérhető a weboldalon. Néhány népszerű: BTC: 0.00085 | ETH: 0,00215 | LTC: 0,003.
 • jelölje beFiat: 30 euró átalánydíj a kivonásokért < 50 000 € | 2% átalánydíj elektronikus átutalásért

Határértékek

A HitBTC korlátai hierarchikus jellegűek. Minél több ellenőrzést ad, annál magasabbak a korlátai.

 • jelölje beTábornok: A limit 5000 euró / nap kriptográfia. A Fiat tranzakciók nem megengedettek.
 • jelölje beEllenőrzött: Napi 25 000 euró értékű kriptográfia. 2000 dollár értékű fiat naponta / 10 000 dollár havonta.
 • jelölje be

Képzett: Lehetőség van kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal és tovább növelni a határait. Egy „minősített” számla havonta több mint 25 000 euró értékű kriptot és legfeljebb 50 000 dollárt vehet fel fiatként.

Jegyzet: A finanszírozás akár 14 napot is igénybe vehet, a visszavonás pedig akár 20 napot is igénybe vehet. Néha a várakozási sorrendtől függően hosszabb is lehet. Rengeteg rémtörténetet találtam az interneten.

HitBTC bemutató mód

Ha szeretné kipróbálni a kereskedést, használhatja a demó módot

Jegyzet: A bemutató mód jelenleg nem működik, mivel a HitBTC megpróbálja javítani a terméket. Nézzen vissza hamarosan a frissítésekről.

A HitBTC egyik fantasztikus jellemzője a Demo Mode. Ez valóban az egyetlen kezdőbarát funkció, amelyet találtam. Lehetővé teszi, hogy kereskedéseket folytasson, és megismerkedjen a beállításokkal és az interfésszel. Az összes végrehajtott tranzakció nem számít bele, így nem kockáztatja meg a pénztárca könnyítését.

Hozzáféréséhez egyszerűen kattintson a műszerfalon a Próba kipróbálása gombra.

Hozzáféréséhez egyszerűen kattintson a műszerfalon a Próba kipróbálása gombra.

Ha demó módban van, kiigazíthatja, megnézheti a grafikonokat és kereskedhet, anélkül, hogy meg kellene izzadnia az eredményt.

Amit szeretek

A HitBTC a BTC mennyisége szerint az egyik legnagyobb és legátfogóbb platform a piacon. Nagyszerű hely nagy mennyiségű devizák ésszerű árfolyamon történő kereskedésére. Mindazonáltal nincsenek hátrányai, és az internet hírneve legalábbis kétséges.

Kedvelések:
 • Alacsony jutalék
 • 150 hangszer
 • Fejlett technológia a gyors kereskedéshez
 • Demo mód
 • hüvelykujjával felfelé Ingyenes kriptográf betétek
 • remek-átfogó irányítópult
 • thumbs-upClean Security Track Record
 • thumbs upNévtelen kereskedés
 • hüvelykujjával felfelé magas likviditás
Nem szereti:
 • Egy kicsit árnyékos (hol találhatók, rossz támogatás stb.)
 • Szegény ügyfélszolgálat
 • hüvelykujjal lefeléNem kezdőbarát
 • Nincsenek hitelkártyák
 • hüvelykujjal lefeléA kivonási díj meredek kis összegek esetén
 • hüvelykujját lefeléHosszú betét- és kivonási idők

A HitBTC használata és az ellenőrzés

A fiók létrehozása egyszerű, és kis összegek esetén nincs szükség igazolásra. Ha azonban meg akarja növelni a limiteket és hozzáférni a fiat valutához, akkor egy lépéssel tovább kell lépnie.

A HitBTC használatának és ellenőrzésének módja:.

A HitBTC használata

1) Regisztráció

Csak regisztrálja e-mail címét, és kapunk egy linket.

2) Ellenőrizze az e-mail címét

Linket kapunk az e-mail igazolásához. Kattints rá.

Linket kapunk az e-mail igazolásához. Kattints rá.

3) Jelentkezzen be újra

Más webhelyekkel ellentétben a HitBTC nem jelentkezik be automatikusan a linkről. Újra be kellett jelentkeznem a választott jelszóval.

4) Betét

A lerakódás szellő. A gondolatjelben kattintson a Betét gombra.

A lerakódás szellő. A gondolatjelben kattintson a Betét gombra.

Ezután válassza ki a befizetni kívánt pénznemet, és kattintson az ikonra. Ne felejtse el, hogy fiat valuta befizetéséhez ellenőriznie kell.

Ezután válassza ki a befizetni kívánt pénznemet, és kattintson az ikonra. Ne felejtse el, hogy fiat valuta befizetéséhez ellenőriznie kell.

Hogyan lehet ellenőrizni

Ha hozzáférést szeretne elérni a fiat és a magasabb határértékekig, ellenőrizni kell. Nem könnyű, de profi kereskedőknek megéri. Először navigáljon az ellenőrzési követelményekhez, hogy azok teljes mértékben láthatók legyenek.

1) Kattintson a Beállítások elemre

A Beállítások fogaskerék a kötőjel jobb felső sarkában található.

A Beállítások fogaskerék a kötőjel jobb felső sarkában található.

2) Kattintson a Fiókellenőrzés fülre

Ellenőrizni kell, hogy visszavonja-e pénzét a HitBTC-től

3) Írjon e-mailt a látott követelményekkel

Most, hogy előtted állnak a követelmények, forduljon az ügyfélszolgálathoz a [e-mail védett] a fiókjához társított e-mailből a következő információkkal:

 • checkPersonal Information
 • checkAddress
 • checkBank Számla információk

Az igazolványok lehetnek:

 • checkPassport
 • checkID kártya
 • checkJogosítvány

A tartózkodási okmányt igazolni kell:

 • checkUtility Bill
 • checkBank kimutatások
 • checkTax Returns

Jegyzet: A képernyőképeket és / vagy elektronikus dokumentumokat nem fogadják el, ennek a dokumentumnak papír alapúnak kell lennie, és eredeti banki levélpapírra kell elkészítenie.

A támogatás azt állítja, hogy 3-5 munkanapot vehet igénybe az ellenőrzés, de az interneten számos vélemény másként nyilatkozott. Ha a webhely túlterhelt, eltarthat egy ideig.

Az ellenőrzés eltarthat néhány napig

Úgy gondolom, hogy a kiterjedt ellenőrzési folyamat, a jó hírnév, a fejlett biztonsági intézkedések és a növekvő kereskedelmi mennyiség mind azt a kérdést megválaszolja, hogy “a HitBTC átverés?” szilárd NO-val.

Itt található az ellenőrző oldalra mutató link.

HitBTC vélemények

Annak ellenére, hogy volumene szerint az 5. legnagyobb kereskedő és az egyik legfejlettebb platform az interneten, a vélemények nem voltak kedvesek a HitBTC-vel.

De minden negatív értékeléshez volt egy megbízható forrásból származó pozitív. Általánosságban elmondható, hogy a kriptográfiai tömeg továbbra is jó platformként áll a HitBTC mellett, még akkor is, ha támogatási problémái vannak, és nem felhasználóbarát.

Mit mondanak a rossz vélemények: A rossz vélemények általában a fiat hosszú ellenőrzési ideje és magas visszavonási díjai körül forognak. Néhányan még odáig is eljutottak, hogy tolvajoknak és átverőknek mondták magukat. Ezek az állítások azonban megalapozatlanok. Igaznak tűnik, hogy az ellenőrzések és a visszavonások időnként eltarthatnak. Az egyik fő „negatívum”, hogy mennyire szoros a biztonság. Sokan azt állították, hogy gyanús tevékenység vagy elvesztett hitelesítő adatok miatt zárolták a fiókjukat. Nem biztos, hogy az extra szoros biztonság valóban negatív-e.

Mit mondanak a jó vélemények: A másik oldalon rengeteg olyan vélemény található, amelyekben a felhasználóknak 0 problémája van a platformmal. A betétek időben megjelennek, a kereskedések úgy történnek, ahogy kellene, és a felvételek akadálytalanul érkeznek a bankszámlákra.

HitBTC alternatívák

Ha jobb ügyfélszolgálatot, több névtelenséget vagy kezdőbarátságot szeretne, rengeteg alternatíva van a HitBTC-re az interneten.

Binance

Binance exchange logó

A Binance egy kínai kriptotőzsde, amely nagy vonzerőt nyert azóta, hogy néhány évvel ezelőtt kinyitotta „kapuit”. Számos érmeopcióval, USD kereskedéssel és a tapasztalt kereskedők fejlett műszerfalával jó alternatíva az amerikai vagy kínai székhelyű kereskedők számára. 2 verziója – az Basic és a Advanced – egyik sem felhasználóbarát, de megér egy próbát a tapasztalt kereskedők számára. Ami igazán megkülönbözteti, az a szép versenyek. Nyerni szeretnél egy Porschét? Itt megteheti!

Bitfinex

Bitfinex exchange logó

A világ legnagyobb és legfejlettebb kriptovaluta kereskedési platformja ”- vagy ahogy mondják. A jól közzétett hackelés ellenére a vállalat komolyan veszi a biztonságot. A közösségen belül nagyra értékelik. Jelenlegi havi mennyisége megdöbbentő 114,8 MILLIÁRD, EZERMILLIÓ! Ez a fő platform mindent kínál, ami a HitBTC-nek van és azon túl is. Az árrés-kereskedelem, a fedezeti finanszírozás és a megbízási típusok összessége mind a tapasztalt kereskedőket vonzzák. Még egy édes mobilalkalmazást is kapott.

CEX.io

CEX.io csere logó

A Cex egy népszerű kereskedési platform, amely magas szintű biztonságáról és világszerte lefedettségéről ismert. Ha olyan cserét keres, amely elfogadja a hitelkártyákat, akkor ez az. Versenyképes jutalékok, árfolyam-kereskedelem és átlátható megfelelés mind oka annak, hogy ezt a platformot a HitBTC helyett választják. Olvassa el Cex.io Exchange Review című cikkünket.

HitBTC vs. Bittrex | Összehasonlítás – A HitBTC a legjobb Bitcoin tőzsde?

A HitBTC és a Bittrex a piac két legnagyobb kereskedési platformja. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Mindkettő jó hírnévvel rendelkezik, és kívánatos a devizakereskedők számára. A Bittrex kontra HitBTC áttekintése segít Önnek dönteni.

A Bittrexről

A Bittrex a következő generációs devizakereskedési platform. Ez az egyik leggyorsabb és legátfogóbb kereskedési platform a piacon. A Las Vegas-i székhellyel az amerikai piac meghatározó szereplői. Ez a kizárólag kriptográfiai tőzsde az egyik legelismertebb a piacon, sőt előnyösebb lehet bizonyos típusú kereskedőknél. Az iparág vezető biztonsága, a teljes szabályozás és a stabilitás okai annak, hogy a kereskedők folyamatosan visszatérnek és bizalmat keltenek a Bittrex iránt.

Kedvelések:
 • 190 + deviza opció
 • Könnyű ellenőrzés
 • Alacsony díjak
 • Jó támogatás
Nem szereti:
 • Nincs fiat kereskedelem
 • Nincsenek fiat fizetési lehetőségek

Ítélet

A Bittrex előnyös lehet platformként a HitBTC-hez képest, de csak bizonyos kereskedők esetében. A jó támogatás és a még jobb hírnév előnyt biztosít a HitBTC-vel szemben. Számos deviza opcióval és nagyon alacsony díjakkal rendelkezik, amelyek a piacon bárkivel versenyeznek.

De ez csak kriptográf. FIAT KERESKEDELEM NINCS. Nem dolgozhat USD-vel, EUR-val vagy bármely más valós valutával. Ez nem kezdőbarát és rendkívül korlátozó. Ha már megvan a titkosítás, fontolja meg a Bittrex-et a HitBTC felett. Ha fiatot szeretnél, akkor a HitBTC a te választásod.

Bittrex: Nagyszerű csak kriptográf kereskedők számára.

HitBTC: Nagyszerű a fiat és a crypto számára

HitBTC GYIK

Kutatásom során észrevettem, hogy ugyanazok a kérdések merülnek fel újra és újra. Itt válaszolnak rájuk.

K: A HitBTC biztonságos?

V: Igen, kétségtelenül. Nagyon komolyan veszik a biztonságot, és hibátlan tapasztalataik vannak. A 2FA, a hűtőtárolás és az extra kivonás ellenőrzése csak a jéghegy csúcsa velük.

K: Használhatok hitelkártyát a HitBTC-n?

V: Nem, a HitBTC nem fogad el kártyákat.

K: A HitBTC elfogadja a PayPalt?

V: Nem.

K: Hogyan lehet ellenőrizni a HitBTC-n?

V: Részletes e-mailt kell küldenie személyes adataival, címével és bankszámla adataival. Kérjük, olvassa el a fenti részt az ellenőrzésről.

K: Hogyan finanszírozhatok HitBTC számlát?

V: Ha befizetni szeretne, kattintson a kívánt pénznem melletti betét ikonra, és használja bankszámláját vagy SEPA átutalását.

K: Mennyi az elvonási idő

V: A HitBTC-t nem nagyon tekintik visszavonási ideje miatt. Legfeljebb 3 hétig tarthat!

Végső ítélet

Végül a HitBTC még mindig kívánatos platform a haladó kereskedők számára. Annak ellenére, hogy az interneten található vélemények általában negatívak, a fejlett eszközök, a gyorskereskedelmi motor és a részletes irányítópult mind pozitívak a javára. Határozottan NEM kezdőbarát, és a támogatás sok fejfájást okozhat. De a magas limitek, számos deviza opció, részletes információk és nagyon alacsony díjak esetén megéri a fájdalmat.

A HitBTC minden negatívuma a támogatást és a hosszú várakozási időt illeti. Véleményem szerint ezzel könnyű együtt élni. Különösen a biztonságot és a rugalmasságot figyelembe véve.

A HitBTC jó platform tapasztalt kereskedők számára, csak készen áll arra, hogy megvárja, amíg megkapja a pénzét.

Olvas: A legjobb Bitcoin (és más kriptovaluta) tőzsdék 2018 | Próbálja ki ezeket a 11 ajánljuk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map