LocalBitcoins Review: Minden, amit tudnod kell

Ha akarod azonnal vásároljon Bitcoins-t és ne várjon heteket vagy hónapokat az ellenőrzésre, nézze meg teljes LocalBitcoins áttekintésünket. A LocalBitcoins nagyszerű módja a titkosítás gyors megszerzésének bürokrácia nélkül. De ez nem olyan, mint a többi kriptovaluta-tőzsde. Ha nem teszi meg a megfelelő óvintézkedéseket, megteheti elveszíti az összes érmét vagy áldozatul esik a sok csaló közül leselkedik a tőzsdére.

A jó hír az, hogy megfelelő útmutatással gyors, biztonságos és szórakoztató élményben lehet része, amely nagy nyereséghez vezet a kriptoszférában. Ez a LocalBitcoins áttekintés megtanít mindent, amit tudnod kell az indulásról és a biztonságos kereskedelemről a világ legnagyobb peer-to-peer Bitcoin tőzsdéjén.

A LocalBitcoins.com világszerte elérhető!

A LocalBitcoins.com világszerte elérhető!

ALocalBitcoins (LBC) finn peer-to-peer Bitcoin csere székhelye Helsinki. Jelenleg 248 ország közel 16 000 városában van kereskedője. Az a lehetőség, hogy szinte bármilyen fizetési módot használhat a napsütésben (van Walmart ajándékkártyája? Bitcoinhoz juthat!), Nagyszerű módja az érmék gondtalan megszerzésének. A világ tudomásul veszi – a webhely forgalma csak az elmúlt évben megduplázódott!

Ennek ellenére nincs buktatója. Ha néhány általános LocalBitcoins hibát követ el, akkor ki kell fizetnie az árát. Ne aggódjon, több ezer kereskedés történik naponta, kérdés nélkül.

Előnyök:

 • Nagyon magánember
 • Azonnali kereskedések
 • Világszerte elérhető
 • A fizetési módok széles skálája
 • thumbs-upNincs korlátozás egyes esetekben

Hátrányok:

 • Magasabb árak
 • Csak a Bitcoin
 • hüvelykujjával lefeléKis szabályozás
 • hüvelykujjal lefelé Viszonylag nagy kockázatú

Jellemzők

Biztonság

A csalások száma és a viszonylag magas kockázat ellenére a webhely számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a felhasználókat a biztonságos kereskedelemben.

Magánélet

Az ellenőrzés nem szükséges; néhány felhasználónak azonban nagyobb tranzakciók esetén igazolást kell igényelnie. A LocalBitcoins.com az egyik legtitkosabb módja a kriptográfia megvásárlásának.

Egyszerű használat

Egyszerű felület, minden elképzelhető fizetési mód, gyors kereskedelem – mi nem tetszik? Az egyetlen hátránya, hogy megszokja a felhasználói felülvizsgálati mutatókat és megtalálja a kereskedelmi partnert.


Támogatás

A támogatás általában reagál, és a webhely panaszterülettel rendelkezik panaszok benyújtására. Ez azonban csak e-mail.

Átfogó

A LocalBitcoins egy gyors, kényelmes és privát módszer a Bitcoin adásvételére, a belépés akadályai nélkül; ez azonban rendkívül kockázatos a többi cseréhez képest.

A LocalBitcoinsról

A LocalBitcoins átfogja a Bitcoin szellemét.

A LocalBitcoins átfogja a Bitcoin szellemét.

A LocalBitcoins egy világszerte működő finn Bitcoin startup, amelynek székhelye Helsinkiben található, és lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy helyi pénznemüket Bitcoinra cseréljék. Gyakran a Bitcoins „Craiglistjének” hívják.

A hagyományos brókertől vagy tőzsdétől eltérően ez egy peer-to-peer (P2P) hálózat. A felhasználók hirdetéseket készítenek, saját árakat és követelményeket határoznak meg, és maguk cserélik le a cseréket.

Jeremias Kangas alapította 2012-ben, az egyik legrégebbi tőzsde az üzleti életben. Ez a globális tőzsde széles választékot kínál a felhasználók számára, ezért annyira vonzó mind a tapasztalt, mind az alkalmi kereskedők számára. Mivel közvetlenül más emberekkel van dolgod, a folyamat karcsú és gyors. Gyakran azonnal megszerezheti érméit.

Biztonságos (kissé), gyors és kényelmes módszereket kínál a kriptográfia közvetlen vásárlásához más felhasználóktól. Még azt is sugallja, hogy ti személyesen találkozjatok. Mindezt egy egyszerű felületen keresztül, korszerűsített modellel végzik.

Mivel közvetlenül másokkal foglalkozol, a csalások általános fenyegetést jelentenek. Szerencsére rengeteg eszköz áll rendelkezésre a megfelelő döntések meghozatalához.

Hogyan működik a LocalBitcoins?

A LocalBitcoins a legnépszerűbb (P2P) hálózat. Ez egy másik modell, mint a brókerek (Coinbase) vagy a hagyományos tőzsdék (Bittrex).

A P2P hálózat egyfajta Bitcoin-csere, ahol a felhasználók közvetlenül foglalkoznak egymással. Ez valóban decentralizált folyamat. Brókereknél vagy tőzsdéknél a kriptográfia árát a piaci árfolyam határozza meg, és rögzített áron vásárolja vagy adja el közvetlenül a platformon keresztül. A LocalBitcoins segítségével az eladó meghatározza a saját árfolyamát és követelményeit, a vevők pedig válaszolnak ezekre a hirdetésekre. Innentől kezdve személyesen is találkozhat, vagy online fizetési lehetőségek segítségével teljesítheti a cserét egymással.

Azért hívják a Craigslist of Bitcoin-nak, mert nagyon hasonlít egy apróhirdetések weboldalára. A felhasználók felhasználónév alatt (gyakran névtelenül) hoznak létre hirdetéseket, és a vásárlók válaszolnak. A LocalBitcoins nem vesz részt a kereskedelem feltételeiben vagy a fizetések feldolgozásában. Csak letétként működik tranzakciók során (ne feledje ezt a kifejezést. A biztonsága ettől függ).

Az eladók beállíthatják fizetési módjaikat, ellenőrzési specifikációikat, árukat és korlátjaikat. Minden felhasználónév mellett szerepel a megerősített ügyletek száma és a visszajelzési pontszám. Nézze meg ezt a képernyőképet …

A fizetés, az ár és a korlátok egyértelműen láthatóak. A megerősített ügyletek és visszajelzések a nyilak alatt láthatók. Bármit is csinál a CardsMoney alul, annak működnie kell. 10.000 kereskedés!

A fizetés, az ár és a korlátok egyértelműen láthatóak. A megerősített ügyletek és visszajelzések a nyilak alatt láthatók. Bármit is csinál a CardsMoney alul, annak működnie kell. 10.000 kereskedés!

Általában a vétel és eladás szellő. Miután a felhasználók megállapodtak a feltételekben, a letéti szolgáltatás rendelkezik az eladó BTC-jével. Miután befizette, az eladó szétszórja az érméket a pénztárcájába. Vita esetén a támogatás dönt.

Általános fizetési lehetőségek:

 • checkCash
 • checkBank vezeték
 • checkWestern Union
 • checkVenmo
 • checkGift Cards
 • checkPaypal

Van azonban néhány lehetőség, amelyet szinte soha nem szabad használni. Ezt később is kitérjük. Ez a Reddit szál jó tanácsokat kínál.

LocalBitcoins jellemzői

 • jelölje beTípus: P2P Exchange.
 • jelölje beAlapított: 2012.
 • jelölje beElhelyezkedés: Helsinki, Finnország.
 • jelölje beFelhasználók: 1 000 000.
 • jelölje bePénznemek: Bitcoin.
 • jelölje beFizetés: Korlátlan. Bármi, a banki átutalástól az ajándékkártyákig.
 • jelölje beMobil alkalmazás: Android.
 • jelölje beIgazolás: A LocalBitcoins.com nem írja elő, de egyes felhasználóknak ellenőrizniük lehet.
 • jelölje beAPI: Igen.
 • jelölje beTámogatás: Jó.
 • jelölje beKözösségi hírnév: Egész jó.

A LocalBitcoins biztonságos?

Kutatásom során sok szálra bukkantam, és megkérdeztem, hogy a LocalBitcoins átverés-e. Igaz, hogy ott kereskedni kockázatosabb, mint brókert vagy tőzsdét használni.

Rengeteg biztonsági intézkedés van azonban a felhasználók biztonságos kereskedelme érdekében. Ha betartja a szabályokat, letétet alkalmaz, és ügyesen foglalkozik kereskedéseivel, akkor nem merülhetnek fel problémái. Ahogy az egyik Reddit-felhasználó találóan megfogalmazta:

„Több ezer sikeres kereskedés folyik más fizetési módokkal minden nap az LBC-ben, ahol mindkét fél boldog. Egyesek kockázatosabbak, mint mások.

Igaza van. A felhasználó feladata, hogy nagyon sok saját biztonságot tegyen meg. Szerencsére a LocalBitcoins segít. Miért biztonságos a LocalBitcoins?.

 • jelölje beFelhasználói mutatók: A sikeresen lebonyolított kereskedések, visszajelzések és nyilvános nyilvántartások lehetővé teszik, hogy jól képet kapjon arról, ki a kereskedő. Viszonylag könnyű észrevenni a csalókat.
 • jelölje beLetéti letét: Amikor kereskedést kérnek, a kriptot az eladó számlájáról veszik, és letétbe helyezik. Az érmék csak azután kerülnek forgalomba, hogy az eladó megerősíti, hogy pénzhez jutott. Csak a vevő mondhatja le a kereskedést, így nem áll fenn annak a kockázata, hogy az eladó közvetlenül elálljon a pénz elküldése után.
 • jelölje be2FA: Kétfaktoros hitelesítést használnak a bejelentkezéshez.
 • jelölje beMélységi támogatás: A támogató csoport megoldja a konfliktusokat, és általában elérhető. Hasznos útmutatók és GYIK is találhatók a helyszínen.

Ítélet: Az LBC általában biztonságos, ha betart néhány biztonsági irányelvet.

A biztonsági irányelvekről szólva …

Hogyan nem lehet átverni a LocalBitcoins webhelyen

Tudod a híres mondást: „a fegyverek nem ölnek meg embereket; fegyveres emberek megölik az embereket ”? Ez nagyon hasonlít a LocalBitcoins-ra. A webhely soha nem csal meg – a webhelyet használók csalhatnak meg. Egy kis józan ésszel, némi extra kutatással és néhány alapvető biztonsági óvintézkedéssel elkerülheti a legtöbb csalást a webhelyen. Az alábbiak szerint nem lehet átverni a LocalBitcoins-t:

A csalások elkerülése érdekében mindig keresse fel a LocalBitcoins.com webhelyet.

A csalások elkerülése érdekében mindig keresse fel a LocalBitcoins.com webhelyet.

 • checkAz online tranzakciókhoz mindig használja az LBC-t. Soha ne helyezze át a dolgokat a webhelyről, hacsak nem találkozik személyesen.
 • checkVálasszon el egy jó hírű eladót. A magas visszajelzési pontszám (98% +) sok kereskedés során (lehetőleg 100 felett) a jó hírű kereskedő biztos jele. Próbáljon csak egy évnél idősebb számlákkal kereskedni. Ha a fiók igazolva van, még jobb.
 • checkUse a fórum hogy megkeressék a felhasználónevüket.
 • Soha ne tegyen közzé hirdetést vásárlás céljából. Ez vonzza a csalókat. Keressen olyan embereket, akik aktívan értékesítenek.
 • checkPróbálja meg, hogy soha ne használja a PayPal szolgáltatást. Túl könnyű visszafizetni a fizetést az érmék felszabadítása után.
 • Soha ne küldjön további információkat az eladónak, és ne adjon meg fizetési részleteket az LBC üzenetküldésén kívül.

A Csalás és Átverés Figyelmeztetés fórum remek hely a felhasználókkal kapcsolatos információkhoz.

A Csalás és Átverés Figyelmeztetés fórum remek hely a felhasználókkal kapcsolatos információkhoz.

Ha elegendő információt gyűjtött össze, számított kockázatot vállalhat. A tranzakciók többségét sikeresen, incidensek nélkül hajtják végre.

Ne fogadja el a nigériai herceg ajánlatait ... még akkor sem, ha igazolja személyazonosságát.

Ne fogadja el a nigériai herceg ajánlatát … még akkor sem, ha igazolja személyazonosságát.

LocalBitcoins díjak & Határértékek

Ha a LocalBitcoins az első kitettsége egy P2P kereskedési hálózatnak, akkor a díjrendszer kissé zavaró lehet.

Az alapok rendkívül egyszerűek:

 • checkBitcoin vásárlása INGYENES
 • A checkSellers 1% jutalékot számít fel az összes befejezett tranzakció után

Ettől eltekintve vannak hálózati letéti és küldési díjak a blokklánc alapján.

 • jelölje beBetéti díj: .00066 BTC
 • jelölje beElállási díj: .00022 BTC

Itt van, ahol a dolgok kissé trükkössé válnak. Ellentétben a brókerekkel vagy tőzsdékkel, amelyek az árat a piac alapján állapítják meg, a LocalBitcoins eladók saját árakat határoznak meg. Ezért gyakran sokkal magasabb árakat fog látni az LBC-n, mint másutt.

Általánosságban elmondható, hogy minél nevesebb eladó, annál magasabb az ár. Lényegében a magasabb biztonságért fizet. Gondoljon rá, mint a márka és az általános vásárlás közötti különbségre: a garantált minőségért extra árat fizet. Erősen ajánlott NEM a legolcsóbb árat választani, kivéve, ha az eladó jó hírű.

Látogatás Localbitcoins.com/fees a teljes magyarázatért.

Figyelje meg, hogy egy több mint 100 sikeres tranzakcióval rendelkező eladó sokkal többet számít fel, mint egy kevesebbet.

Figyelje meg, hogy egy több mint 100 sikeres tranzakcióval rendelkező eladó sokkal többet számít fel, mint egy kevesebbet.

Az ár másik jelentős tényezője a fizetés módja. A nagyobb kényelem magasabb árnak felel meg. Nem cserekereskedés szórakozás!

Határértékek: Az eladótól függ, hogy mennyire akarnak kereskedni veled. Egyes eladók csak néhány száz dollárt akarnak eladni. Mások, jellemzően igazolt cégek, több tízezer dollár értékben fognak eladni.

LocalBitcoins ellenőrzés

A LocalBitcoins esetében nincsenek ellenőrzési követelmények; azonban ha nagy tranzakciót hajt végre, az eladó megkövetelheti. Mindez az eladó döntése szerint történik.

A magánélet és a névtelenség az LBC fő vonzereje.

Amit szeretünk / nem szeretünk

A LocalBitcoins az egyik legnépszerűbb tőzsde az interneten. Mivel 1 millió regisztrált felhasználó és a forgalom rekordsebességgel növekszik az egész világon, egyértelmű, hogy valamit jól csinálnak. Névtelenségéről és fizetési lehetőségeinek széles skálájáról jól ismert, de a legjobban a hozzáférhetőség tetszik. Iratkozzon fel, keressen egy eladót, és szerezzen be néhány olyan Bitcoint, amelyről mindenki folyamatosan beszél.

Mégis van néhány hátránya.

Kedveli

 • Jól megközelíthető
 • Határok nélkül
 • Rengeteg fizetési lehetőség
 • Nagyon privát
 • thumbs upKönnyen használható
 • thumbs upFórumok és hasznos útmutatók
 • thumbs-upGyors tranzakciók

Nem kedveli

 • Nagy kockázat
 • Intenzív háttérkutatás szükséges
 • hüvelykujjal lefeléMagasabb árak
 • A sebesség általában gyors, de minden az eladótól függ

A LocalBitcoins használata

Az ellenőrzés hiánya azt jelenti, hogy csak néhány kattintásra van az első Bitcoin megvásárlása.

A beállítás és a kereskedés megkezdésének módja:

1) Regisztráció

Menj LocalBitcoins.com és kattintson a regisztráció gombra.

A Localbitcoin-on történő regisztrációhoz nem szükséges telefonos vagy e-mailes ellenőrzés

Ezután írja be a szükséges információkat a regisztrálja LocalBitcoins fiókját. Miután befejezte a regisztrációs folyamatot, készen áll az indulásra.

2) Keressen egy eladót

Az eladó megtalálása egyszerű. Az LBC keresési funkciója lehetővé teszi az eladók szűrését ár, pénznem, fizetési mód és ellenőrzési követelmények szerint.

Kép a Blockonomi.com jóvoltából

3) Erősítse meg az összeget és a részleteket

Miután eladót választott, a tranzakciós oldalra kerül. Itt láthatja az összes fontos részletet, és megadhatja a vásárolni kívánt összeget.

A részletek jól láthatók a bal felső sarokban.

A részletek jól láthatók a bal felső sarokban.

Az egész folyamat rendkívül egyszerű. A legtöbb ügylet rendkívül gyorsan teljesül, hacsak nincsenek enyhítő körülmények.

Tényleg ennyi van benne. Nézd meg, miért szereti mindenki annyira?

LocalBitcoins vélemények

A közösségi érzelem az LBC iránt nagyon kedvező. Valójában viccesnek találtam, hogy a legtöbb felhasználó, aki csalásokra panaszt tett, azonnal robbantotta a többi felhasználó. Az emberek többségét átverték, mert nem tettek óvintézkedéseket.

Valójában a legtöbb értékelés nagyon pozitív volt, és ugyanazt a dalt énekelte. A felhasználóknak általában tetszett, hogy milyen egyszerűen használható, a névtelenség és a fizetési lehetőségek. A panaszok csalásokhoz kapcsolódtak.

Az egyik Reddit-felhasználó azt állította, hogy a testvérét átverték, de később szerkesztette, hogy visszatérítést kapott. A támasz még a szálban is megmutatkozott!

Köszi Max!

Köszi Max!

Mit mondanak a jó vélemények:

 • checkNincs probléma
 • checkKönnyen használható
 • checkNagy támogatás
 • checkFast tranzakciók
 • ellenőrzés Nincs ellenőrzési fejfájás

Mit mondanak a rossz vélemények:

 • checkPayments Reversed by Credit Card Companies
 • checkScammers

Itt egy link egy Reddit szálra, amely egy „átverésről” beszél, amely végül megoldódott.

A legjobb 3 LocalBitcoins alternatíva

Ha elriasztja a LocalBitcoin üzleti modellje vagy más valuták hiánya, akkor az interneten rengeteg olyan csere található, amelyek jobb biztonságot kínálnak. A legjobb 3 LocalBitcoins alternatíva:

1) Coinbase

A Coinbase a legnagyobb internetes bróker és kiindulópont a legtöbb új Bitcoin-felhasználó számára. Zökkenőmentes vásárlási élményt, rendkívül felhasználóbarát felületet, szigorú biztonságot és kényelmes fizetési lehetőségeket kínál. Több mint 20 milliárd dollár értékű titkosítást kereskedtek itt. Ha bankkártyával szeretne Bitcoin-t vásárolni, ajánlott a Coinbase használatát. Szinte soha ne használjon CC-t a LocalBitcoins-on. Ugyanakkor magas hitelkártyadíjat kell fizetnie.

Coinbase csere honlap

2) Bitsquare

Bitsquare logó

A Bitsquare egy valóban decentralizált japán P2P hálózat. Az azt futtató csomópontok sora tárolja, nem egy központi szerveren. A magánélet foka rendkívül magas Tor rejtett szolgáltatások és titkosítás. A letéti rendszer nagyon hatékony és védi mind a vevőt, mind az eladót. Ez azonban korántsem olyan folyékony, mint az LBC. Ez lassan változik, miközben gőzt vesz fel.

3) Coinmama

Coinmama logó

A Coinmama jó hírű izraeli bróker, akinek kiemelkedő támogatottsága van. Ez erős alternatíva a LocalBitcoins-nál, de van néhány hátránya. A hitelkártyák díja 6%, és csak 150 dollár értékű BTC-t vásárolhat hitelesítés nélkül. Jó alternatíva, ha inkább egy jobb biztonságú brókert szeretnél, de nincs kedved a Coinbase bürokráciájával foglalkozni.

LocalBitcoins Vs. Coinbase: Melyik a jobb bitcoin vásárláshoz?

LocalBitcoins.com logó

vs..

Coinbase csere logó

Az egyik oldalon Coinbase – csiszolt, biztonságos és nagy befektetők támogatásával. Másrészt LocalBitcoins – nyers, névtelen, és egy finn testvérpár irányítja őket. Az egyik a vállalati módszert képviseli, a másik pedig teljesen átfogja a kriptovaluta természetét.

Ennek ellenére, amikor a Coinbase és a LocalBitcoins szóba kerül, mindkettő remek lehetőséget kínál a Bitcoins vásárlására.

A Coinbase messze a legnépszerűbb módszer a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin vásárlására. Ezt az iparági vezetőt gyakran közvetlenül összehasonlítják felkapott kistestvérével. Különböző piacokat szolgálnak ki. A kutatásom eredményei pedig meglephetnek.

Először nézzük meg a Coinbase alapjait.

Coinbase Vitals

 • jelölje bePénznemek: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BitcoinCash.
 • checkPayment: Hitelkártya, Banki átutalás, Bankszámla.
 • checkVerification: Igen.
 • checkSpeed: Azonnali hitelkártyákhoz 1-5 nap bank vagy bank esetén.
 • checkApp vagy Wallet ?: Mindkettő. A Coinbase pénztárcáját nagyra értékelik a piacon, és van egy alkalmazásuk iOS-re és Androidra. Kattintson ide a Bitcoin pénztárcákról szóló magyarázó videóért.
 • checkGDAX: A Coinbase egyedülálló, mint bróker, mert vezető tőzsdéhez van kötve. A GDAX a Coinbase-hez kapcsolódó Bitcoin-tőzsde, ahol kereskedhet más kriptovaluta-felhasználókkal. Könnyen mozgathat pénzt közöttük.
 • jelölje beReferral Program: A beutaló programjuk ügyes bónusz. Te keresel 10 dollár INGYENES Bitcoin-ban mindenkinek, akire hivatkozik, aki legalább 100 dollárt vásárol a BTC-vel.

A Coinbase-ről

A Coinbase a világ legnagyobb Bitcoin brókere, és a világ legjobban finanszírozott Bitcoin startupja. Több mint 13 millió felhasználóval az új felhasználók számára közös „indulópont”. Gyors hitelkártyás fizetéseket, biztonságos tranzakciókat és zökkenőmentes vásárlási élményt kínál.

A hitelkártya díjai kissé magasak, de a kényelem és a biztonság érdekében megéri. Vannak olyanok a közösségben, akik nehezményezik a nagy pénzhez és a szigorú ellenőrzési követelményekhez fűződő kapcsolatát, de kétségtelen, hogy nagyszerű hely a BTC, az LTC és az ETH vásárlásához..

Hátránya a pénznem hiánya és a súlyos ellenőrzési problémák. A közelmúltban támogatásukat új regisztrálók áradata temette el.

Előnyök:

 • Biztonságos hitelkártyás fizetések
 • Gyors tranzakciók
 • Szoros biztonság
 • Biztosítás
 • thumbs upMobile App
 • hüvelykujjával felfelé Kezdőbarát
 • thumbs upTöbb pénznem, mint LBC

Hátrányok:

 • Szigorú ellenőrzés
 • Korlátozott fizetési lehetőségek
 • hüvelykujjával lefeléHosszú várakozási idők

Itt olvassa el a Coinbase teljes áttekintését!

Ítélet: LocalBitcoins

Míg kísértésbe esett, hogy a bevettebb nevet válasszam, a LocalBitcoins olyan egyszerű, hogy nem tudtam ellenállni. A telepítés olyan egyszerű, és a webhely megfelelő óvintézkedésekkel elég biztonságos. Az a tény, hogy szinte bármilyen fizetési módot használhat, valóban megcsinálta nekem. Természetesen ez attól függ, hogy mit keres.

Használja a Coinbase szolgáltatást, ha biztonságosan szeretne hitelkártyával vásárolni BTC-t, LTC-t vagy ETH-t.

Használja a LocalBitcoins-t alapvetően minden máshoz.

LocalBitcoins GYIK

A felhasználóknak több kérdése volt a LocalBitcoins-szal kapcsolatban, mint bármely más általam vizsgált platformon. A biztonsági kockázatok arra késztetik a legtöbb felhasználót, hogy kereskedés előtt sok kutatást végezzen. Az jó dolog. Összegeztem a leggyakoribb kérdéseket, és itt válaszoltam rájuk.

K: Hogyan véd a LocalBitcoins a csalástól?

V: Amint belép egy kereskedésbe, a Bitcoin összegét automatikusan levonják az eladó pénztárcájából, és letétben tartják.. Csak a vevő törölheti a kereskedést. Amint az eladó fizetést kap tőled, szétszórja az érméket. Ha az eladó megpróbál elmenekülni a pénzével, a támogatás felszabadíthatja a BTC-t az Ön számlájára. Ha Ön eladó, SOHA ne engedje el a BTC-t, amíg meg nem kapta a fizetési visszaigazolást.

K: Miért olyan drága a PayPal vagy a hitelkártya vásárlása??

V: Sokkal magasabb árakat fog észlelni a BTC hitelkártyával vagy PayPal-val. Az eladó ugyanis emeli az árat a csalás kockázatának enyhítése érdekében. A hitelkártya és a PayPal tranzakciók könnyen visszafordíthatók. Ez azt jelenti, hogy elküldheti a pénzt, megkapja a BTC-t, majd törölheti a fizetést. Ez elárasztaná az eladót az ellened folyó vita során, amely hónapokat vehet igénybe.

K: Mi történik, ha az eladó nem adja nekem a bitcoinjaimat?

V: Ha nem engedik el a Bitcoint, akkor vitát nyithat támogatással, és mi megoldjuk a kérdést. A megegyezett crytpo mennyiség automatikusan letétbe kerül, és a tranzakció sikeres befejezéséig tartják.

K: Mi a helyi kereskedelem?

V: A LocalBitcoins.com arra ösztönzi a kriptográfus felhasználókat, hogy találkozzanak. A helyi kereskedelem az, amikor személyesen találkozik, hogy kriptot készpénzre, ajándékkártyákra stb. Cseréljen. A személyes találkozók természetesen kockázatot jelentenek, ezért ezt mindig nyilvános helyen végezzék. Itt van a helyi kereskedelem biztonságával foglalkozó szál.

K: Hogyan helyezhetek el bitcoinokat az LBC pénztárcámba?

V: Ha el akarja adni a BTC-t, szüksége lesz valamire az LBC pénztárcájában. Először hozzon létre egy fiókot. Ezután küldje el a BTC-t egy másik Bitcoin pénztárcából a LocalBitcoins pénztárcájába. Itt egy képernyőkép segít.

Többszörös címeket is kezelhet

K: A LocalBitcoins biztonságos?

V: Röviden, igen. Minden nap tranzakciók ezreit hajtják végre események nélkül. A LocalBitcoins azonban kockázatosabb, mint más tőzsdék. Ha ez zavar, keressen alternatívát.

K: Mennyi ideig tart a válaszadás?

V: Ez általában 2-3 munkanapot vesz igénybe. Ne csüggedjen. Eljutnak hozzád.

K: Használhatom a PayPalt a LocalBitcoins szolgáltatáshoz?

V: Igen, megvásárolhatja a Bitcoinokat a PayPal segítségével; azonban nem ajánlott.

LocalBitcoins felülvizsgálatunk végső ítélete

Mint magam, aki viszonylag új vagyok a kriptoszféra számára, tetszett, milyen könnyű volt a LocalBitcoins. Csak két lépés választ el az első Bitcoin megvásárlásától. A készpénztől a PayPalig (bár nem ajánlott) és a Walmart ajándékkártyákig minden használat rugalmassága páratlan.

A vásárlás egyszerű, a kezelőfelület egyszerű, a telepítés nevetségesen egyszerű, és nincs akkora kockázat, mint gondolná. Igen, itt nagyobb a kockázatvásárlás, mint a hagyományos brókereknél, de a letéti és a felhasználói visszajelzések / bizalom segítenek elkerülni ezeket a kockázatokat. A közösség aktív, és a csalások könnyen észlelhetők. Ráadásul a támogatás hasznos és megoldja a legtöbb problémát.

A LocalBitcoins negatívumai nyilvánvalóak: csak a Bitcoin, az árak magasabbak, és a kereskedés kockázattal jár. A megfelelő óvintézkedésekkel azonban elkerülheti a problémákat.

Kriptopozitív azt mondja: Megéri a kockázatot; csak légy óvatos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map