Kako kupiti Bitcoin u Kanadi

Kupnja Bitcoina u Kanadi sada je jednostavnija nego ikad s pouzdanijim kanadskim specifičnim opcijama i više međunarodnih brokera koji nude mogućnosti stanovnicima Kanade.

U ovom ćemo članku detaljno objasniti kako možete kupiti Bitcoin (BTC) i druge kriptovalute iz bilo koje provincije u Kanadi.

Stvari koje treba razmotriti prije kupnje bitcoina u Kanadi

Prije nego što započnete, treba uzeti u obzir nekoliko stvari kada planirate kupiti svoj Bitcoin u Kanadi. To je važno kako bi vam pomogli da odaberete točno vrijeme i ispravnu uslugu za kupnju Bitcoina.

Tržišna pozicija: To je ogroman faktor naravno kada ulažete u bilo koju imovinu. Možda, čak i više, slučaj kada kupujete Bitcoin. Podložan je izraženijim kretanjima cijena od na primjer ulaganja u dionice. U tom slučaju želite biti potpuno svjesni tržišne cijene u trenutku kada kupujete.

Naknade ili ograničenja za trgovanje: Oni mogu varirati od izuzetno konkurentnih do vrlo visokih, ovisno o usluzi putem koje ste kupili svoj Bitcoin. Uvijek provjerite jesu li naplaćene sve naknade i naknade prije kupnje.

Ugled usluge: Iako su sve usluge koje smo odabrali neke od najpouzdanijih, trebali biste biti svjesni da nije svaka platforma za prodaju Bitcoina toliko ugledna. Ovdje možete smanjiti rizik osiguravajući da obavite dubinsku skrb.

Najbolja mjesta za kupnju bitcoina (BTC) & Kripto u Kanadi

Coinberry

Coinberry olakšava pristup Bitcoin-u u Kanadi bez frke i brzo kupuje ili prodaje imovinu putem njihove jednostavne platforme. Postoje od 2017. godine i imaju niz vrlo pouzdanih partnerstava koja su im stvorila solidnu reputaciju kriptovalute. Oni su također registrirani u FINTRAC-u kao djelatnost novčanih usluga, pa su s tog stajališta vrlo pouzdani.

Ovdje možete u bilo kojem trenutku otvoriti svoj račun i potvrditi KYC, a Coinberry također osigurava najbolje moguće okruženje za kupnju ili trgovinu vašeg Bitcoina i ostale podržane imovine. Bez naknada za polog ili povlačenje i naknade za trgovanje od 0,5%, oni dolaze kao jedna od najjeftinijih usluga u kojima možete kupiti Bitcoin u Kanadi koristeći svoju debitnu, kreditnu karticu, bankovni prijenos ili Interac prijenos. Trebali biste imati na umu da će kao market mejkeri primijeniti širenje na imovinu.

Sveukupno pružaju sigurnu, superprikladnu i pouzdanu uslugu uz konkurentno niske troškove. Kao dodatni bonus i jedinstvenu značajku, imate i mogućnost kratkog prijenosa Bitcoina Coinberry ako je ovo strategija koja vas zanima.

Također nude: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) i Stellar Lumens (XLM).

Da biste saznali više, možete prijeći na Coinberry i počnite trgovati odmah.

Bogatstvo jednostavno


Wealthsimple je kanadska tvrtka za financijsku tehnologiju sa sjedištem koja nudi tradicionalnije usluge trgovanja od 2014. Oni nude trgovinu dionicama bez provizije i uslugu robo-savjetnika za automatsko trgovanje, a nedavno su pokrenuli i svoju namjensku kripto uslugu..

Ovo je trenutno dostupno samo u Kanadi i pruža vam mogućnost kupovine i prodaje Bitcoina ili Ethereuma danonoćno putem njihove izuzetno jednostavne navigacijske mobilne aplikacije za iOS i Android. Wealthsimple također osigurava brz postupak registracije, koji traje samo nekoliko minuta, te da usluga ostaje dostupna svima bez potrebe za minimalnim računima.

Prema tvrtki, za te usluge ne zaračunavaju proviziju ili naknade, pa stoga ne zarađuju nikakve druge prihode od vaših aktivnosti kripto trgovanja, osim malog raspona koji je ugrađen od 1,50 USD za 100 USD bitcoina kojim se trguje, a također pomaže u pokrivanju troškova povezanih s pohranom preko svog trećeg partnera, Blizanca. To pruža izvrsnu priliku za sudjelovanje na početku uzbudljive, nove i velike vrijednosti prilikom kupnje Bitcoina u Kanadi.

Također nude Ethereum (ETH).

Možete pogledati našu cjelovitu recenziju Wealthsimple ili izravno na Jednostavno bogatstvo kripto da biste odmah započeli.

Paybis

Paybis upravljati vrlo pouzdanom platformom za kupnju Bitcoina i kriptovaluta na kojoj možete kupiti Bitcoin i niz drugih kripto krila ne koristeći ništa više od svoje kreditne ili debitne kartice. Postoje od 2014. godine i pomogli su stotinama tisuća ljudi u kupnji Bitcoina.

Usluga je izuzetno jednostavna za upotrebu i treba vam samo oko 15 minuta da se prvi put prijavite za upotrebu. To uključuje potpune KYC provjere vaše sigurnosti i postavljanje novčanika treće strane što je potrebno jer Paybis samo olakšava transakciju.

Možete se brzo prijaviti na Paybis i kupiti Bitcoin iz Kanade i više od 100 drugih zemalja s naknadama koje su konkurentne, ovisno o načinima plaćanja koje koristite. Oni također pružaju izvrstan sustav podrške i detaljne detaljne upute za dovršavanje transakcija. Zbog ove pogodnosti i razine povjerenja postali su jedan od najboljih izbora u Kanadi i širom svijeta.

Također nude: Također nude: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) i Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Pogledajte našu cjelovitu Paybis recenziju ili idite izravno na Paybis za kupnju Bitcoina.

Binance

Binance jedna je od najvećih i najpoznatijih svjetskih burzi kriptovaluta. Kao kanadski trgovac, Binance također možete koristiti za kupnju Bitcoina. Postoje male razlike kada je riječ o korištenju razmjena poput Binancea umjesto kupnje vašeg Bitcoina izravno kao što možete putem ostalih spomenutih usluga.

Glavne ključne razlike su u tome što u kupnji od Binancea možete putem burze kupiti i od drugih trgovaca na tržištu. To za vas može značiti veliku vrijednost u smislu cijene i troškova. Binance naplaćuje između 1% i 3,5% za izravne kupnje Bitcoina korištenjem vaše kreditne, debitne kartice ili bankovnog prijenosa, iako ako želite kupiti Bitcoin koristeći drugu kripto, naknada od ostalih trgovaca na burzi može biti i 0,1%.

Postupak započinjanja također je jednako prikladan. Sve što trebate jest registrirati se u Binanceu i popuniti KYC provjere koje imaju na mjestu. Za izravne kupnje Bitcoina udružuju se s Simplexom kao pružateljem usluga plaćanja koji također osigurava da vaše transakcije ostanu sigurne i sigurne. Da biste dovršili kupnju Bitcoina s Binanceom, trebalo bi vam trebati najviše nekoliko minuta.

Također nude preko 100 najpopularnijih kriptovaluta, ako želite kupiti altcoine uključujući Binance (BNB), ovo je izvrsna opcija.

Za više detalja možete vidjeti naš Binance Review ili otići izravno na Binance zamijenite za prijavu i započnite trgovanje. Koristite kod za popust: EE59L0QP zahtijevati a 10% povrata novca na naknade za trgovanje.

Kraken

Kraken jedna je od najdugovječnijih kripto burzi u industriji. Djeluju više od deset godina i time su među trgovcima stekli široko poštovanje u industriji. Oni nude trgovinu bitcoinima i mnogim drugim kriptovalutama širom svijeta, uključujući i Kanadu.

Njihove niske naknade pomažu Kraken vrlo atraktivan izbor za trgovce. Ako želite odmah kupiti kripto sa svojom kreditnom ili debitnom karticom, privući ćete naknadu od 3,75% + 0,25 EUR na vašu transakciju, iako možete trgovati putem mjenjačnice za naknade koje počinju od 0% proizvođača i korisnika od 0,10%.

Dvije od izuzetno popularnih i jedinstvenih značajki trgovanja koje ćete pronaći na Krakenu su sposobnost trgovanja kripto fjučersima i šansa za bavljenje kripto marginom s velikim utjecajem do 50: 1. Ovo je izvrsno za naprednije trgovce i može se to učiniti putem također inovativnih Kraken platformi za trgovanje.

Uz platforme za trgovanje dostupne da odgovaraju različitim razinama iskustva trgovanja, vidjet ćete da Kraken dobro odgovara vama bez obzira na kojoj razini trgujete. Ovdje su zbrinuti svi, od potpunih početnika, do iskusnih veterana.

U mjestu Kraken također ćete pronaći: Širok raspon od više od 40 drugih kriptografija, uključujući Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) i druge.

Za više informacija uvijek možete provjeriti našu cjelovitu recenziju Kraken ili otići izravno na Kraken web mjesto da biste saznali više.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map