Hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni Szingapúrban

Ha Szingapúrban próbál Bitcoin-t vásárolni, akkor számos kérdése merülhet fel, és érdemes megfontolnia a vásárlás előtt. Ez a legjobb hely a Bitcoin vásárlására Szingapúrban. Emellett csökkenteni szeretné a szingapúri Bitcoin és kriptográfia szabályozását, valamint az ottani befektetésének adóügyi vonzatait..

Ezekkel a területekkel fogunk foglalkozni itt, és megadjuk az első 5 helyünket a Bitcoin vásárlásához Szingapúrban.

Mit kell figyelembe venni a Bitcoin vásárlása előtt Szingapúrban

A kezdetektől fogva fel kell készülnie a lehető legjobb információkkal a szingapúri Bitcoin-ról, hogy a lehető legjobb helyzetbe hozza magát. Íme néhány legfontosabb szempont, amelyet meg kell tenni a vásárlás előtt:

Helyi előírások: Ez két fronton érvényes. Először is meg kell győződnie arról, hogy Szingapúrban az összes helyi szabályozás lehetővé teszi-e a Bitcoin kereskedelmét, és ha vannak korlátozások, akkor tudnia kell. Biztosítania kell azt is, hogy a választott bróker megfeleljen a szingapúri Bitcoin brókerekre vonatkozó összes helyi szabályozásnak.

Bróker kereskedési díjak: Ezek sokféle formában fordulhatnak elő, ezért fontos, hogy a címlapon túlra nézzen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb értéket kapja. Mivel sok bróker kínál jutalék- és alacsony-szabad kereskedést, itt valóban megtakaríthat néhány pénzt.

Kereskedési platform: Különösen, ha Ön új Bitcoin-kereskedő, akkor előnyeit élvezheti a könnyen használható kereskedési platform. Ha fejlettebb, akkor érdemes egy másik kereskedési vagy kutatási funkcióval foglalkozni. A kínált kereskedési platformok ezután a tapasztalat elengedhetetlen részévé válnak.

A legjobb helyek a Bitcoin (BTC) vásárlásához & Crypto Szingapúrban

Paybis

A Paybis rendkívül megbízható kiindulópont a Bitcoin és más kriptovaluták vásárlásához Szingapúrban. 2014 óta léteznek, és sok kereskedőnek segítettek abban, hogy elkezdjék a kriptográfia kereskedelmét, annak kényelmével, hogy csak az Ön hitel- vagy betéti kártyájára van szükség a vásárláshoz.

Szüksége lesz egy harmadik fél pénztárcájára, amikor a Paybis-n keresztül vásárol, mivel ezek egyszerűen megkönnyítik a tranzakciót, de a cég szerint a teljes feliratkozási folyamat kevesebb, mint 15 perc alatt befejeződik. Ez magában foglalja a KYC-ellenőrzések nagyon átlátható, ugyanakkor kényelmes választékát, hogy megfeleljen a szabályozásnak és biztosítsa az Ön számára a biztonságos kereskedési élményt.

Igazán globális vállalat, amely nemcsak Szingapúrban, hanem a világ több mint 100 országában kínál szolgáltatásokat. Az itt felmerülő díjak jó ár-érték arányúak és versenyképesek a szektor többi szereplőjével, az Ön által használt fizetési módtól függően. A legalacsonyabb díjakat akkor találja meg, ha a tranzakció 1,5% -ában SEPA betétet használ. Hitel- vagy betéti kártyájánál a díjak 6,99% -nál kezdődnek.

A Paybisznél széles körű oktatási tartalmat is talál a kriptovaluta kereskedelem minden aspektusáról, amely nagyon hasznos lehet, ha kezdő vagy az ágazatban.

A Paybis a következőket is megtalálja: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) és Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

Ha többet szeretne megnézni, nézze meg a Paybis felülvizsgálatát, vagy forduljon közvetlenül a Paybis feliratkozni.


Kriptomat

A Kriptomat egy izgalmas kriptovaluta-váltó és pénztárca-szolgáltatás, amely 2018 óta működik, és Észtországban található, amely a legmegbízhatóbb ipari projektek népszerű helyszíne. A vállalat úgy nőtt, hogy mára kereskedelmi és kriptotárolási szolgáltatásokat nyújt világszerte több mint 80 országban, beleértve Szingapúrot is.

Európai központúságként megbízhat a Kriptomatban egy átlátható szolgáltatás nyújtásában, amely megfelel az összes helyi és nemzetközi szabályozásnak. A gazdaságok 98% -ában hűtőkamrákat is használnak annak biztosítására, hogy pénzei biztonságban maradjanak.

Itt nagyon könnyen vásárolhat a Kriptomatnál, ha hitel- vagy bankkártyáját olyan díjakkal használja, amelyek továbbra is nagyon versenyképesek a többi szolgáltatás mellett. A kártyás tranzakciókért 3,65% -os díjat kell fizetni, miközben számos eWallet-módszer is létezik, amelyeket valamivel magasabb díjakkal vásárolhat.

Összességében a Kriptomat nagyon biztonságos, hozzáférhető és sokoldalú szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi a kriptovaluta-állományainak megvásárlását, eladását vagy tárolását, függetlenül attól, hogy szingapúri székhelyű kereskedő vagy a világ számos más országából származik..

A Kriptomatnál a következőket is megtalálja: Több mint 30 egyéb kriptovaluta áll rendelkezésre kereskedésre.

Nyugodtan nézze meg a Kriptomat Review oldalunkat, vagy irány Kriptomat közvetlenül a kezdéshez.

Binance

A Binance az egyik legnépszerűbb név a világon, amikor a kriptovaluta-cserékről van szó. Rendkívül megbízhatóak és szabályozottak Máltán a virtuális pénzügyi eszközökről szóló máltai törvény értelmében, amely a kereskedők számára további védelmet nyújt a kiváló hírnéven túl..

Most megvásárolhatja a Bitcoint és a Binance által kínált számos más kriptovalutát közvetlenül és azonnal hitel- vagy betéti kártyája segítségével számos egyéb kényelmes módszer mellett, például közvetlen banki átutalás. Ezek a díjak valamivel magasabbak, mint a tőzsde használata, de mégis nagyon versenyképesek, a módszertől függően 1% -3,5% között vannak. A tőzsdével kereskedve az iparág egyik legalacsonyabb átalánydíját fogja tapasztalni, 0,1% -tól.

Ha mégis itt szeretne kereskedni, akkor az ellenőrzési folyamat nagyon gyors és kényelmes. Néhány alapdokumentum elektronikus feltöltésével néhány perc alatt teljesen ellenőrizhető. A Binance emellett az ágazatban elérhető egyik legszélesebb kriptográfiai kínálattal rendelkezik. Több mint 100 legnépszerűbb kriptovalutát talál itt, sok altcoin mellett, valamint saját natív Binance Coin (BNB).

Könnyen használható kereskedési platformot is kínálnak, amely több különböző kereskedési nézettel rendelkezik, amelyeket a tapasztalatok szintjére szabhat.

A Binance-nél a következőket is megtalálja: Több száz egyéb kereskedelemre szánt kriptovaluta tartalmazza az összes fő érmét és az altcoinok hatalmas választékát.

Vessen egy pillantást Binance Review-ra, vagy irány a Binance csere regisztrációra. Kedvezmény kód használata: EE59L0QP igényelni a 10% cashback a kereskedési díjakról.

Kraken

Kraken az iparág egyik leghosszabb ideje működő kriptotőzsdéje. Több mint egy évtizede működnek, és ezzel széles körű tiszteletet váltottak ki az iparban a kereskedők körében. Világszerte kínálnak kereskedést Bitcoin-ban és még sok kriptovalutában, beleértve Szingapúrot is.

Alacsony díjaik hozzájárulnak ahhoz, hogy Kraken nagyon vonzó választás legyen a kereskedők számára. Ha azonnal kriptot szeretne vásárolni hitel- vagy betéti kártyájával, 3,75% + 0,25 EUR díjat von maga után tranzakcióján, bár kereskedhet a 0% készítőtől és 0,10% átvevőtől származó díjak cseréjével..

A Krakenben található rendkívül népszerű és egyedülálló kereskedési funkciók közül kettő a kriptográfiai határidős kereskedelem képessége, valamint a lehetőség a kriptográf-kereskedelemben való részvételre, akár 50: 1-ig terjedő tőkeáttétellel. Ez nagyszerű a fejlettebb kereskedők számára, és a szintén innovatív Kraken kereskedési platformokon keresztül is megvalósítható.

A kereskedési tapasztalatok különböző szintjeihez illeszkedő kereskedési platformokkal azt tapasztalhatja, hogy a Kraken jól szolgál Önnek, függetlenül attól, hogy melyik szinten kereskedik. A teljesen kezdőktől kezdve a gyakorlott veteránokig mindenkit gondoznak itt.

Krakenben a következőket is megtalálja: Több mint 40 egyéb kriptó széles választéka, beleértve az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), a Ripple (XRP) stb..

További információkért bármikor ellenőrizheti a teljes Kraken-áttekintést, vagy közvetlenül a Kraken weboldalon.

Bittrex

Bittrex egy másik tőzsde, amely jelenleg lehetővé teszi különféle kriptovaluták, köztük a Bitcoin vásárlását és kereskedelmét. Az iparban arról ismertek, hogy egyike azon kevés tőzsdéknek, amelyek nem számítanak fel különféle projektek listázási díját, és tisztességes hírűek.

Fontos, hogy átfogó bizalom szempontjából vegyük figyelembe, Bittrex számos pont van a javára. Az iparág egyik legismertebb csereprogramja egy nagyon elismert csapat támogatásával, akik több mint 40 éves, az egész iparra kiterjedő informatikai és biztonsági tapasztalattal rendelkeznek. Soha nem tapasztaltak jelentős megsértést, és betartották a legszigorúbb KYC-t és az AML-eljárásokat, miközben továbbra is biztosítják a regisztráció kényelmét. Amerikai székhelyük azt is biztosítja, hogy rendkívül átlátható módon működjenek.

Felhasználói és kereskedési szempontból alapértelmezésben a 2-faktoros hitelesítést alkalmazzák, egy fejlett „rugalmas, többlépcsős pénztárca-stratégiát”, amely biztosítja a biztonság megőrzését mind a meleg, mind a hideg pénztárcákban különböző pontokon. Mind az IP, mind a pénztárca engedélyezőlistája a tranzakciós biztonság biztosítása érdekében szintén létezik, míg a végső egyedi biztonsági szolgáltatásként a tőzsde helyreállítási szolgáltatást nyújt minden 5000 dollár feletti értékű kriptográfiai betét számára. Ez akkor vonatkozik rád, ha nem megfelelő típusú érmét küld a pénztárcába

Jelenleg Szingapúrból fogadnak lakosokat.

Olvassa el a Bittrex áttekintésünket, vagy látogasson el Bittrex.

Szingapúri Bitcoin rendelet

A legfontosabb kérdés, amelyet először feltehet, a szingapúri Bitcoin jogszerűségére összpontosít, és Szingapúrban legális a Bitcoin?

A Bitcoin teljesen legális Szingapúrban, csakúgy, mint sok más kriptovaluta kereskedése, valamint a kriptopiacok és -szolgáltatások működtetése. Valójában Szingapúr és a piac szabályozója, a MAS nyitottabb megközelítést alkalmaz a kriptovalutával szemben, mint sok más helyen.

Az elmúlt évben a szingapúri Bitcoin és más kriptovaluták szabályozása és megközelítése a fizetési szolgáltatásokról szóló törvény végrehajtásával fejlődött. Ez alapvetően olyan működési keretet biztosít, amelyen belül a Bitcoin és a titkosítási szolgáltatásokat működtető és nyújtó vállalatokat a MAS szabályozza és engedélyezi.

A törvény a különféle KYC és AML folyamatok fejlesztésének és használatának támogatását is szolgálja. Összességében elmondható, hogy Szingapúr nagyon kiegyensúlyozott és barátságos megközelítést alkalmaz a Bitcoin és általában a kriptográfia terén, miközben biztonságos és biztonságos kereskedelmi környezetet biztosít Önnek a részvételhez..

Szingapúri kriptográfia

Ami a szingapúri titkosítási adót és a Bitcoin adót illeti, akkor nem a szingapúri kriptográfiai nyereséget terheli. Ez annak köszönhető, hogy Szingapúrban nincs tőkenyereség-adó.

Ezzel azt mondva, hogy ha befizet, vagy Bitcoin vagy más kriptovalutákat kap fizetésként, akkor fizetnie kell az áruk és szolgáltatások adót, az áfa szingapúri változatát, amely jelenleg 7%, és a jövedelemadót, amely jelenleg a legmagasabb zárójelű 22%.

Nem vagyunk adótanácsadók. Az adórendeletek mindig fejlődnek. Fontos, hogy saját maga végezze el a megfelelő átvilágítást, és beszéljen szakképzett adótanácsadóval az adózással kapcsolatos kérdésekben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map