Hogyan vásárolhat Bitcoin-t (BTC)

A Bitcoin anonim alkotója, Satoshi Nakamoto szerint „elektromos peer-to-peer készpénzrendszer”. A Bitcoin létrehozásának célja az volt, hogy létrehozzon egy „elektronikus tranzakciós rendszert a bizalomra támaszkodva”. A Bitcoinnak a találékonyság, az elszántság és a technológiai képességek kombinációjával sikerült ez a feladat.

Nehéz elképzelni egy világot Bitcoin nélkül. Ma a világ első és legsikeresebb kriptovalutája egy háztartási név. Számtalan tévéműsor, dal, tisztelgés, műalkotás és könyv szentelt ennek a forradalmi találmánynak. Ha többet szeretne megtudni, látogassa meg a Befektetés a Bitcoinba útmutatót.

Felsoroljuk az öt legfontosabb brókert, amelyek lehetőséget kínálnak Bitcoin (BTC) vásárlására hitelkártyával vagy betéti kártyával.

Binance

Binance az egyik legnagyobb és legismertebb kriptovaluta-tőzsde a világon. A BTC (BTC) megvásárlásának előnyei itt az, hogy Ön élvezi az alacsonyabb tőzsdei díjakat, mint a versengő tőzsdék, és a megnövekedett likviditás lehetővé teszi, hogy gyorsan vásároljon és adjon el, hogy kihasználhassa a piac mozgó híreit..

Olvassa el Binance áttekintésünket, vagy látogasson el Binance.

Kedvezmény kód használata: EE59L0QP 10% pénzvisszafizetésre az összes kereskedési díjból.

Paybis

Paybis működtet egy nagyon megbízható Bitcoin és kriptovaluta vásárlási platformot, ahol megvásárolhatja a Bitcoint (BTC) és számos más kriptot, csak hitel- vagy bankkártyáján. 2014 óta léteznek, és emberek százezreinek segítettek Bitcoin-vásárlásokban.

Ha egyszerűen meg akarja vásárolni a Bitcoin-t (BTC) és tartani, akkor ez az egyik legegyszerűbb módszer a Bitcoin (BTC) vásárlására hitelkártyával vagy betéti kártyával.

Olvassa el a Paybis áttekintésünket, vagy látogasson el Paybis.

Kriptomat

Kriptomat egy EU-alapú kriptovaluta-csere és pénztárca szolgáltatás, amely 2018 óta működik. Székhelyük Észtországban található, amely megbízható európai melegágy a hasonló vállalatok számára. Miután a technológiában jártas Srdjan Mahmutovich alapította őket, ma már világszerte több mint 80 országban működnek és a világ minden tájáról kiszolgálják a felhasználókat. A Kriptomat kiváló lehetőség az európaiak számára & Ázsiai befektetők, akik egyszerűen csak Ethereumot (ETH) akarnak vásárolni és eladni hosszú távra. Nincsenek amerikai ügyfelek.

Olvassa el a Kriptomat áttekintésünket, vagy látogasson el Kriptomat.


Kraken

Kraken az egyik legrégebbi név, amikor az iparban működő kriptovaluta-tőzsdékről van szó.

A szerény kezdetektől kezdve az egyik legismertebb névvé váltak az űrben, amely széleskörű eszközválasztékot kínál a kereskedelemhez, beleértve a Bitcoin-ot (BTC).

A kereskedési költségek versenyképesek a többi tőzsdével, és tovább fejlődtek, mind a határidős, mind a fedezeti kereskedést kínálva.

Olvassa el krakkeni áttekintésünket, vagy látogasson el Kraken.

Coinberry – Csak kanadaiak

Coinberry megkönnyíti a Bitcoin (BTC) megvásárlását Kanada felhajtás nélkül, és gyorsan veheti vagy adhatja el az eszközt a könnyen használható platformjukon keresztül. 2017 óta léteznek, és számos rendkívül megbízható partnerségük van, amelyek szilárd hírnevet szereznek nekik a kriptopénzek terén. A FINTRAC-nál pénzszolgáltatási vállalkozásként is be vannak jegyezve, ilyen szempontból nagyon megbízhatóak. Nincsenek amerikai ügyfelek.

Látogatás Coinberry vagy látogassa meg a Hogyan vásároljunk Bitcoin-t Kanadában útmutatót.

Wirex – Csak az Egyesült Királyságban

A Wirex egy nagy-britanniai kriptotárca-alkalmazás, amely innovatív Visa és Mastercard fizetési kártyákat is tartalmaz, amelyeket a szokásos napi vásárlásokhoz és tranzakciókhoz használhat kripto- és fiat-pénznemekkel..

A vállalat 2014 óta működik, és mára olyan globális műveletté nőtte ki magát, amely világszerte több mint 130 országban kínál szolgáltatásokat, és a világ több mint 54 millió helyszínén elérhető a fizetés. Nemrég ők lettek a világ első kriptográfiai barát Mastercard tagjai is.

Olvassa el a Wirex áttekintésünket, vagy látogasson el Wirex.

iTrustCapital – Csak USA: IRA termék

iTrustCapital – Míg az amerikai befektetők történelmileg csak részvényekhez és kötvényekhez férhettek hozzá a nyugdíjszámlájukon belül, új iparág alakult ki Bitcoin IRA vagy Crypto IRA néven. Ezek önállóan irányított IRA platformok, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy befektessenek Bitcoinba, Ethereumba és más digitális eszközökbe, miközben megtartják nyugdíjszámlájuk adókedvezményeit és rugalmasságát. Ezek a platformok lehetővé teszik mind a hagyományos IRA, mind a Roth IRA számlák használatát, amelyeket kifejezetten hosszú távú befektetésekre terveztek.

Látogatás iTrustCapital vagy megtanulják, mi az a Bitcoin IRA?

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t (BTC) Hogyan vásárolhat Bitcoin-t (BTC) Hogyan vásárolhat Bitcoin-t (BTC)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó felhasználók

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Európai kereskedők

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

1,00 USD

Számla minimum

35 €

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Mi a Bitcoin (BTC)?

A Bitcoin egy decentralizált hálózat, amely lehetővé teszi az értékek átadását a felek között. Ezt egy biztonságos, „bányászokból” álló hálózat használatával teszi, amely csomópontokat (a BTC főkönyv másolatait tároló számítógépeket) tárol..

Digitális eszközként a Bitcoin hálózatban való részvételhez egyszerűen internet-hozzáférésre van szükség. Maga az eszköz fizetési eszközként vagy értékraktárként használható.

Hogyan működik?

A Bitcoin a „Proof-of-work” protokoll használatával működik. Ez a felépítés úgy látja, hogy a bányászok a Bitcoin hálózatban jutalmazzák a Bitcoin jutalmát, amelyet 10 percenként adnak ki. A 10 perces növekedés során a bányászok ellenőrzik a hálózati résztvevők közötti tranzakciókat. Ezeket a tranzakciókat ezután egy adatblokkban rögzítik. A blokkokat folyamatosan, sorrendben rögzítjük, hasonlóan egy lánchoz. Ennek a folyamatnak a jellege miatt a technológiát „blockchain” -nek nevezték el.

A hálózat népszerűségének és növekedésének köszönhetően a Bitcoin kitermelése a számítási követelmények miatt jórészt veszteségessé vált az átlagember számára. Míg a bányászat laptopon volt lehetséges, a Bitcoin életciklusának elején, ma a bányászok általában nagyvállalatok, amelyek rengeteg ruhát üzemeltetnek, több ezer speciális géppel.

Tervezett fejlesztések?

A Bitcoin körüli növekedés ellentmondásos téma. Általánosan elterjedt vélemény, hogy hosszú távon a Bitcoin nem a mai módon fog létezni; A Bitcoin vagy „bumm”, vagy „bust” lesz.

A várhatóan bekövetkező növekedés nagy része azon az elképzelésen alapszik, hogy a Bitcoin az aranyat fogja helyettesíteni az érték „go-to” értéktárolójaként. A Bitcoin hálózat jelenlegi képességeivel ez valós lehetőség. Ha értékraktárként kezeljük, akkor kevesebb prioritást élvez a tranzakció sebessége és költsége – ezzel csökkentve a jelenlegi hálózati korlátozások hatását.

Azon kívül, hogy értékraktárrá válnának, a második rétegbeli megoldások, például a Villámhálózat, megalapozhatják a Bitcoin legalkalmasabb részvételét a mikrotranzakciók és a mindennapi kiadások számára. A villámhálózat fejlesztése az elmúlt két évben ugrásszerű előrelépéseket tett, különféle vállalatok az érlelésének szentelték magukat..

A legjobb esetben egy teljesen kifejlesztett villámhálózatot valósítanának meg, amely sebességet, biztonságot és költségmegtakarítást eredményezne. Ebben a forgatókönyvben nemcsak a mikrotranzakciók lennének lehetségesek, hanem a Bitcoin eredendő tulajdonságai lehetővé tennék számára, hogy értékraktárként is működjön.

Az ideológia alapja?

Míg sok kriptovalutának magas céljai vannak, kevés erős ideológiára épül; A Bitcoin e kevesek egyike.

Mivel Satoshi Nakamoto névtelen, szándékai bizonyos mértékig ismeretlenek maradnak. Világos, hogy a Bitcoin célja az volt, hogy egy eszközt biztosítson egy befogadó, biztonságos, stabil, az értékátadás eszközéhez. Ami a legfontosabb: ez mentes lenne a kormány manipulációjától.

Ezek a Bitcoinba épített tulajdonságok nagyrészt úgy vélik, hogy a hagyományos bankrendszer résztvevői által a csalás, a manipuláció és az öncélú döntések korábbi példáinak köszönhetők..

Sikere esetén a Bitcoin életben egyszeri lehetőséget biztosít arra, hogy megnyissa a „reset” gombot a vagyon világboltjaiban. Lehetővé tenné a banki nélküli hozzáférést a modern szolgáltatásokhoz. Ez a demokráciát finanszírozáshoz juttatná.

Elfogadás és viták?

A mai napig létrehozott kriptovaluták közül mind halványabb, mint a Bitcoin a bevezetés szempontjából. Míg ennek nagy része az első mozgásban lévő előnynek tudható be, a Bitcoinnak egyszerűen a benne rejlő tulajdonságai révén (decentralizáció, inflációellenes stb.) Sikerült piacvezetőnek lennie.

Míg az általános elfogadás még nem történt meg, ennek jelei az utóbbi években egyre nyilvánvalóbbak. Az eszköz, amely valaha szélsőséges technológia volt, ma már elterjedt név, egyre több vásárlási és költési módszerrel.

Intézményi szinten a Bitcoin számos sikert és kudarcot tapasztalt az elmúlt években. Míg a Bitcoin ETF fejlesztése körül kudarc tapasztalható, a sikerek számtalanak voltak, az alábbiak csak néhány példát mutatnak be.

Bitcoin határidős ügyletek: CME, Bakkt,

Bitcoin Alap: 3iQ

Őrzői szolgáltatások: Ikrek

A Bitcoin életciklusa során számos veszekedés történt a fejlesztők között (SegWit stb.), És viták, amelyek sújtották a Bitcoint. A digitális eszköz körül a két leggyakrabban visszatérő vita az,

Tiltott tevékenység – Az a felfogás, hogy a bűnözők a BTC-t használják, az eszköz a feketepiaci tevékenységet támogatja

Áramfogyasztás – A hálózat növekedése és a munkavégzés igazolásának támaszkodása a hálózatot tápláló számítógépek növekvő energiafogyasztását eredményezte.

Szabályozás?

Decentralizált jellege és központi hatósága nélkül a Bitcoin a világ legnagyobb részén nem tekinthető biztonságnak.

Bár a BTC nem tekinthető értékpapírnak, az egész világon vannak eltérések a besorolás körül. Valuta? Árucikk? Gyűjthető? Stb.

Észak-Amerikát tekintve a Bitcoin széles körben tekinthető pénznemnek, és így kezelik. Jay Clayton, a SEC elnöke nyilvántartásba vett kijelentve ez.

„Kriptovaluták: Ezek a szuverén devizák helyettesítői, a dollárt, az eurót, a jent Bitcoinra cserélik … Az ilyen típusú valuta nem értékpapír.”

Ki csinálta?

A Bitcoin lehet a legérdekesebb eredettörténet. Ennek oka az alapítóját – Satoshi Nakamotot körülvevő – rejtélyburok.

A Satoshi körüli rejtély az, hogy senki sem tudja, hogy kicsoda. Továbbá, mivel Satoshi személye ismeretlen, lehet, hogy ez a személy még ma sem él.

Ismeretes, hogy a Satoshihoz társított pénztárcák csaknem 1 millió BTC-t tartalmaznak, és a túlnyomó többség érintetlen maradt létrehozása óta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map