Mi az a Bitcoin IRA?

Meg fogjuk vizsgálni, mi az a Bitcoin IRA, milyen előnyöket nyújt a befektetőknek, és hová kell feliratkozni.

Mi a Bitcoin?

A Bitcoin (BTC) az egyik legizgalmasabb újítás, amely belépett a pénzügyi ágazatba az elmúlt 100 évben. A világ első virtuális pénzneme, amely nem egyetlen személy, kormány vagy szervezet tulajdonában van. A Bitcoin-ot az emberek ellenőrzik, a bányászati ​​hálózaton keresztül, amely a Munka Bizonyítása néven ismert.

A munka igazolása lehetővé teszi a világon bárki számára, hogy számítógépes erejét felhasználva biztosítsa a Bitcoin hálózatot, és jutalmazza őket a Bitcoin fizetésével. A Bitcoin 2009-es megalakulása óta a pénzügyi ágazatban elterjedt névvé vált.

Aki befektet a Bitcoinba?

Míg 2020 olyan Fortune 500 vállalatokat hozott, mint a Microstrategy, a vállalat kincstári tartalékaiért megvásárolta a Bitcoint, a hír 2021-ben még nagyobb volt. 2021 februárjában a Tesla bejelentette, hogy kincstáruk több mint 10% -át helyezik el, ami több mint 1,5 milliárd dollárt tesz ki a Bitcoin-ba.

A világméretű nagyvállalatok mellett a világ legnagyobb egyéni befektetői közül bebizonyosodott, hogy portfóliójuk részeként is a Bitcoin-t részesítik előnyben. Paul Tudor Jones 2020-ban jelentette be, hogy szerinte a digitális eszközöket hihetetlenül alulértékelik, és összehasonlította őket az Arannyal. Az alternatív eszközök és az alternatív befektetések valószínűleg továbbra is fontos történet a 2020-as évek során.

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t?

A Bitcoin számos tőzsdén elérhető a világ minden tájáról, ezek közé tartozik Binance, Kraken, Paybis, iTrustCapital és mások. A digitális eszközökkel szemben a fő különbség a részvényekhez és a kötvényekhez képest az, hogy a piacok a hét minden napján, minden héten kereskednek, és soha nem zárnak be. Ez azt jelenti, hogy a befektetők bármikor vásárolhatnak vagy adhatnak el, anélkül, hogy bármikor aggódnának a napszak miatt. Ez az azonnali likviditás miatt a Bitcoin és más digitális pénznemek a befektetők és a kereskedők kedvenceivé váltak.

A Bitcoin bevitele az IRA / 401k-be.

Míg az amerikai befektetők történelmileg csak részvényekhez és kötvényekhez jutottak nyugdíjszámlájukon belül, új iparág alakult ki Bitcoin IRA vagy Crypto IRA néven. Ezek önállóan irányított IRA platformok, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy befektessenek Bitcoinba, Ethereumba és más digitális eszközökbe, miközben megtartják nyugdíjszámlájuk adókedvezményeit és rugalmasságát. Ezek a platformok lehetővé teszik mind a hagyományos IRA, mind a Roth IRA számlák használatát, amelyeket kifejezetten hosszú távú befektetésekre terveztek.

Hogyan lehet értékelni egy Bitcoin IRA / Crypto IRA vállalatot.

Ha figyelembe vesszük a nyugdíjszámla egy részének egy Bitcoin IRA-ba történő befektetését, fontos értékelni az alábbi öt tényezőt.

Díjak


A Crypto IRA iparágat olyan cégek sújtják, amelyek hihetetlenül magas díjakat számítanak fel a megbízott értékesítési ügynökök és a sok kézi papírmunka miatt. Noha a Crypto IRA adómentes befektetésekre is sor kerülhet, mégis fontos figyelembe venni a díjakat. Szerencsére a következő generációs technológiai vállalatok kedvelik iTrustCapital hihetetlenül alacsony díjakat kínálnak.

24/7 kereskedés

Amint azt korábban említettük, a Bitcoin és a digitális eszközök valós időben, 24/7 kereskedhetnek. Fontos, hogy ne csak biztosítsuk, hogy a választott Crypto IRA vállalat a nap 24 órájában kereskedjen, hanem hogy ügyleteik is gyorsan rendeződjenek. Azok a vállalatok, mint a Bitcoin IRA, olyan kereskedési időkkel rendelkeznek, amelyek kb. 2-4 munkanap alatt állapodnak meg, míg iTrustCapital néhány percen belül rendezi a kereskedéseket.

Intézményi tárolás, biztonság és biztosítás

A legfontosabb, amit szem előtt kell tartani a Bitcoinba és más digitális eszközökbe történő befektetés során, a vállalatok által kínált biztonság és biztosítás. Míg a Bitcoin tárolása korábban hihetetlenül nehéz volt, sok nagyszabású intézményi letétkezelő van, amelyet az eszközök biztosítására terveztek. Az olyan vállalatok, mint a Curv, katonai szintű tárolókat kínálnak, és még egy 50 millió dolláros biztosítási kötvényt is kínálnak a raktárak támogatására.

Csapat

Amikor bármibe befektet, fontos, hogy kellő gondossággal végezze el a vállalat vezetését. Ezek azok az emberek, akik valószínűleg felépítették a rendszereket, figyelik a biztonságot, és biztosítják, hogy eszközeivel ne csak a nap 24 órájában kereskedhessenek, hanem megfelelő biztonságban is legyenek. Jó ökölszabályként, ha nem találja a vállalat csapatát a weboldalán, az hatalmas vörös zászló.

Kik a legfontosabb Bitcoin IRA / Crypto IRA vállalatok?

  1. iTrustCapital – Az ipar messze legalacsonyabb díjait kínálják, de robusztus katonai minőségű tárolókkal és a legjobb 24/7 kereskedési platformdal rendelkeznek. Ráadásul csapatuk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások és a technológia területén.
  2. BitIRA – az egyik legjobb választás, ha biztonságos helyet keres a Bitcoin IRA tartására. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a vállalat biztonságos hűtőtárolási szolgáltatásokat is nyújt, hogy biztosítsa befektetéseinek teljes biztonságát nyugdíjazásáig.
  3. Bitcoin IRA az egyik leginkább felhasználóbarát szolgáltatást és mindenre kiterjedő megoldást kínálja, ha rendkívül biztonságos Bitcoin IRA-t vagy egy másik fő kriptovaluta sorát kívánja megnyitni. Rendkívül átlátható, önállóan irányított IRA szolgáltatót talál a támogatott BitGO Trust segítségével a teljesen biztonságos digitális eszközök kereskedelméért a láncban, amely akár 100 millió dollárig is biztosított a teljes nyugalomért..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map