Bittrex pregled: Sve što trebate znati

Želite početi trgovati Bitcoinom na Bittrex burzi? Naš cjeloviti Bittrex pregled pokriti će sve što trebate znati o najnaprednijoj svjetskoj burzi kriptovaluta.

Bittrex – razmjena digitalnih valuta sljedeće generacije platforma je za kripto trgovanje sa sjedištem u Seattlu. Pruža tvrtkama i pojedincima jedno od najmodernijih iskustava kripto trgovanja na tržištu. I sa 24-satni obujam trgovanja digitalnom imovinom vrijedan preko 250 000 BTC, ujedno je i jedna od najlikvidnijih.

Početna stranica razmjene Bittrex

Ova američka burza brzo je postala glavna platforma za profesionalne trgovce. Uglavnom zato što su njegova sigurnost, niske naknade, brza trgovina i stabilnost novčanika vodeći na tržištu. Čisti sigurnosni rekordi, visoka likvidnost i više od 190 valuta također su glavna pogodnost.

Bittrex je rutinski u prvom planu neprestano mijenjajućeg kriptografskog krajolika. Bila je to jedna od prvih tvrtki koja se prijavila za kontroverzu Bitlicense države New York. Sve ove pozitivne strane lako nadoknađuju činjenicu da ne dopušta trgovanje u fiat valuti (USD, EUR itd.).

Za iskusne trgovce koji traže stabilnu, sigurnu i sveobuhvatnu mjenjačnicu digitalnih valuta, Bittrex je jasni predvodnik.

Bittrex razmjena za i protiv

Evo prednosti i nedostataka Bittrexa na temelju naše recenzije.

Pros:

 • Poboljšana sigurnost & Usklađenost
 • 190+ valuta & 450 trgovačkih parova *
 • Vrhunska korisnička podrška
 • Izvrsna reputacija zajednice
 • palac goreNizke naknade
 • palac gore Jednostavnost upotrebeU

Protiv:

 • Nema fiat opcija **
 • Nije za početnike

* Trgovanje parovima pojam je kada trgujete jednom digitalnom valutom za drugu. Na primjer, trgovanje Bitcoinom za Litecoin.

** Korisnici mogu položiti fiat putem devizne doznake ako iznos prelazi 10 000 USD, a vi preskočite više prepreka za provjeru.

Bittrex se bavi širokim rasponom uobičajenih i alternativnih digitalnih valuta

Bittrex se bavi širokim rasponom uobičajenih i alternativnih digitalnih valuta


Bittrex pregled glavnih komponenata

Sigurnost

Bittrexove uske sigurnosne značajke (2FA, SSL) potkrijepljeni su 50 + godina iskustva osnivača. Njegova stroga regulativa, čisti dosijei i posvećenost podršci su bez premca.

Privatnost

Osnovno trgovanje dostupno je s minimalnim informacijama, ali KYC i AML propisi strogo se provode. Morate potvrditi podatke da biste pristupili većem broju značajki. Također, neki su tvrtku optužili za dijeljenje privatnih podataka.

Jednostavnost korištenja

Armaturna ploča je jednostavna i laka za oči. Općenito, web stranicom je lako upravljati i intuitivno je, ali ne bih je smatrao “laganom” ili pogodnom za početnike. Činjenica da prije trgovanja morate imati kripto (i ne možete kupiti od njih) jedini je glavni štrajk ovdje.

Podrška

Bittrex je dašak svježeg zraka u kripto svijetu. Njihova podrška je vrlo aktivan na društvenim mrežama i općenito su vrlo osjetljivi. Ček stranicu za podršku ovdje. Upozorenje: Bittrex je od pisanja preopterećen i ima problema.

Ugled

Za razliku od konkurenata koji su rutinski zlostavljani na webu, Bittrex je dobro cijenjen i vrlo poštovan. Neki su tvrdili sheme pumpe i izbacivanja, ali osim toga, osjećaj zajednice je sjajan.

Sve u svemu

Bittrex nije prilagođen početnicima i sigurno nije najpristupačniji, ali za profesionalne trgovce je izniman. Tesna sigurnost, brza trgovina, svaka valuta koja se može zamisliti i niske naknade sve su što trgovac može poželjeti. Jedini glavni nedostaci nisu fiat i česti problemi s provjerom.

Bittrex nadzorna ploča

Nadzorna ploča relativno je jednostavna i ima bešavan dizajn.

O Bittrexu

Bittrex je osnovao Bill Shihara, bivši inženjer u Amazonu. Uznemiren sigurnosnim probojima i frustriran nedostatkom pouzdanosti i stabilnosti, pokrenuo je Bittrex 2014. godine zajedno sa suosnivačima. Osnivački tim ima preko 50 godina zajedničkog iskustva radeći za divove industrije, uključujući Microsoft, Amazon i BlackBerry.

Sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Bittrex se ponosi time što omogućava korisnicima da trguju pouzdano. Također je bila jedna od prvih tvrtki koja se uspješno prijavila za Bitlicense iz države New York. Iako je strogo poštivanje propisa (porez, provjera itd.) Teret mnogim korisnicima, profesionalni trgovci uživaju stabilnost i mir.

Stotine trgovačkih parova, algoritamske opcije trgovanja, čvrsta sigurnost i neograničena trgovina, sve uz nisku naknadu, ono je što privlači korisnike da trguju s ovom tvrtkom u Seattlu.

Koja je vrsta razmjene Bittrex?

Bittrex je tradicionalna mjenjačnica digitalnih valuta. Služi kao podudarna platforma između korisnika za razmjenu digitalnih sredstava poput kovanica ili tokena. Kupac se podudara s prodavateljem, a zamjena za njegovu nevolju uzima malu proviziju. To je izravna suprotnost konkurentima poput Coinbasea, koji služi kao posrednik. Kod brokera korisnici kupuju i prodaju svoje kripto izravno s brokerom po određenoj tržišnoj cijeni, umjesto da trguju jedni s drugima. Bittrex je poput njujorške burze na Wall Streetu, samo hladniji.

Bittrex značajke

UBittrex se naplaćuje kao „razmjena digitalnih valuta sljedeće generacije“. To znači da ima neke od najboljih značajki na webu.

 • čekValute: 190+ digitalnih valuta. Nema fijata.
 • čekDepozit: Kripto (osim ako ne prelazi 10.000 USD).
 • čekPovlačenje: Kripto
 • čekVerifikacija: Da.
 • čekDepozit Brzina: trenutna.
 • čekApp: Ne.
 • čekNovčanik: Da.
 • čekProvizija: .25%
 • čekTrgovački parovi: Stotine.

Je li Bittrex siguran?

Bittrex je jedna od najreguliranijih i najskladnijih burzi na tržištu. Bila je to jedna od rijetkih tvrtki koja se prijavila za kontroverzni New York State Bitlicense. Tvrtku su osnovali inženjeri i stručnjaci s desetljećima kombiniranog iskustva u industriji.

Tvrtka koristi standardni 2FA za rad i neprestano testira i nadograđuje svoje mogućnosti. I dalje je jedna od rijetkih platformi koja nikada nije bila hakirana. Također pažljivo provjerava svaki račun putem nezavisne tvrtke za provjeru dokumenata. Čak se i osnovni podaci o računu provjeravaju u javnim evidencijama.

Njegova reputacija u zajednici gotovo je besprijekorna. Nakon pretraživanja Reddita, recenzija i konkurenata, našao sam mnogo negativnijih kritika za većinu drugih burzi, a malo ih je i za Bittrex.

Bittrex pregled - trgujte pouzdano

Bittrex tvrdi da dopušta korisnicima da trguju s povjerenjem. Pruža.

Presuda: Bittrex je otprilike toliko siguran koliko možete dobiti.

Bittrex naknade

U usporedbi s drugim platformama, naknade za Bittrex izuzetno su jednostavne. Na svakoj burzi naplaćuju proviziju od 25%. Budući da su svi depoziti i isplate u kripto, the minimalna naknada za prijenos * primjenjivat će se na svako povlačenje. Ovo se razlikuje ovisno o novčiću. Naknadu za prijenos možete vidjeti klikom na znak za povlačenje (-) pored novčića.

Za razliku od konkurenata s naknadama za “maker” i “takeer”, strmim naknadama za povlačenje i% naknade za velike bankovne transfere, pojednostavljeni Bittrexov model samo je jedna paušalna naknada za sve. Ovo je veliko izvlačenje za profesionalne trgovce, jer oni lako mogu izračunati koliki će biti konačni rezultat.

Naravno, činjenica da Bittrex radi samo na kriptokripturi razlog je što može biti tako jednostavan.

* U svaki novčić ugrađena je mrežna naknada za prijenos tog novčića s jednog mjesta na drugo. Po prirodi kovanice ova naknada je neizbježna. Bittrex ne zarađuje na podizanju novca.

Bittrex ograničenja

Budući da je Bittrex samo kripto, nema približno toliko stroga ograničenja na depozite, trgovanje i isplate kao druge platforme; međutim, kako je navedeno na njihovoj stranici, tvrtka je izuzetno posvećen usklađenosti s propisima. To je jedno od njihovih glavnih prodajnih mjesta.

Usklađenost je u skladu s AML (Protiv pranja novca) i KYC (Upoznajte svog kupca) propisima.

Postoje dvije vrste računa:

 • čekOsnovni, temeljni: Da biste potvrdili osnovni račun, morate dostaviti svoje ime, adresu i datum rođenja. Provjerit će se u javnoj evidenciji. Osnovni računi mogu podizati digitalnu valutu u vrijednosti do 4BTC dnevno s omogućenim 2FA.
 • čekPoboljšano: Da biste poboljšali svoj račun, morate poslati skenirane podatke o svom osobnom dokumentu i selfiejima. Davatelj usluga tvrtke Bittrex, Jumio, provjerit će vaše dokumente. Poboljšani računi mogu podići do 100BTC (u osnovi sav novac u poznatom svemiru). Za popis zemlje i njihovi podržani dokumenti, potražite web stranicu Jumio.

Što volimo i ne volimo kod Bittrexa

Bittrex se smatra jednom od najboljih platformi za razmjenu kriptovaluta na webu i definitivno je jedno od najbržih, najsveobuhvatnijih tržišta. Uopće se zapravo ne mora mnogo voljeti.

Sviđanja:

 • Bezbroj valuta
 • Iznimno niske naknade i shema koja odgovara svima
 • Visoka stabilnost i sigurnost
 • Gornja granica s provjerom
 • thumbs-upVelika korisnička podrška
 • palčevi goreVelika reputacija

Ne sviđa mi se:

 • Nema fijata
 • Nije za početnike
 • palac doljeTeška provjera

Kako koristiti Bittrex korak po korak

Ovaj dio našeg Bittrex pregleda naučit će vas kako stvoriti svoj račun na Bittrex platformi kako biste započeli razmjenu kriptovaluta.

1. Posjetite Bittrex.com & Kliknite Prijava

Prijava je u gornjem desnom kutu

Prijava je u gornjem desnom kutu

2. Pritisnite Sign Up

Bittrex kutija za prijavuZa početak vam trebaju samo adresa e-pošte i lozinka

Za početak vam trebaju samo adresa e-pošte i lozinka

U3. Potvrdite svoju e-poštu

Bittrex će poslati e-poruku s potvrdom na adresu koju ste naveli. Kliknite ga!

Dobar posao! Sad imate Bittrex račun. Sljedeći je korak provjera!

Memorija Bittrex računa

Kako se provjeriti na Bittrexu

Bittrex zahtijeva od svih korisnika da pruže barem neke osobne podatke za provjeru. To je zbog stroge politike poštivanja KYC-a i AML-a. Sve će se informacije provjeriti u javnoj evidenciji, a poboljšane će informacije biti pod nadzorom Usluge provjere identiteta Jumio.

1. Unesite svoje osnovne osobne podatke

Kada se prijavite, kliknite Postavke i vidjet ćete Osnovnu provjeru na kartici s lijeve strane. Unesite svoje ime, adresu i datum rođenja prema zahtjevu.

Informacije o Bittrex računuOsnovni računi mogu podizati do 4BTC digitalne imovine dnevno.

Osnovni računi mogu podizati do 4BTC digitalne imovine dnevno.

2. Kako poboljšati provjeru na Bittrexu

Povećavanje ograničenja na 100BTC dnevno neophodno je za ozbiljne trgovce. Nikad ne znate kada će se ukazati prilika. Potvrđivanje je bol, ali itekako se isplati.

Kliknite karticu Enhanced Verification s lijeve strane ili kliknite zeleni gumb Upgrade to Enhanced Verification na kartici Basic Settings.

Provjera poboljšane Bittrex računomAko se ne podudara nijedan javni zapis, morate izvršiti pojačanu provjeru da biste mogli povući račun.

Da biste se potvrdili, morate dostaviti valjani dokument (za američke kupce, to je obično putovnica ili vozačka dozvola), kao i svježi selfie. Molimo vas pripazite da:

 • checkPotpun je prikaz vašeg lica i ništa nije blokirano
 • provjeri NIJE ista slika iz vašeg osobnog dokumenta
 • check NIJE profesionalna slika profila
 • potvrdite Uopće NE obrezujete sliku

Potpuni popis podržanih dokumenata po zemljama potražite u Stranica Jumiovih osobnih dokumenata.

Bittrex memorija za provjeruBittrex provjera može potrajati.

Imajte na umu da su vremena čekanja postajala sve duža čak i prije nego što je Bittrex prestao prihvaćati nove račune. Nadamo se da će se nakon nadogradnje sustava provjera vratiti u normalu.

Kako položiti na Bittrex platformu

Polaganje kriptoza na Bittrex jednostavno je i vrlo prilagođeno početnicima.

1. Kliknite Novčanici

Polaganje kripto na BittrexNa nadzornoj ploči kliknite Novčanici u gornjem desnom kutu.

Na nadzornoj ploči kliknite Novčanici u gornjem desnom kutu.

2. Pronađite svoju valutu

Kako locirati svoju kriptovalutu na svom Bittrex računuPomoću ponuđene trake pronađite valutu koju želite položiti.

Pomoću ponuđene trake pronađite valutu koju želite položiti.

Pitate se kako odabrati koju valutu je najbolje položiti u 2018. godini? Pogledajte ovaj članak.

3. Pošaljite novac iz novčanika na adresu depozita

Pojavit će se polog koji vam omogućuje generiranje adresa za polog. Upotrijebite ovu adresu za slanje kriptografije iz svog novčanika na Bittrex. U novčaniku već morate imati kripto, jer Bittrex ne dopušta kupnju kod njih. Ako tek započinjete i trebate preporuku za novčanik, usethebitcoin.com ima sjajan članak o tome 9 najboljih kripto novčanika. Pomoći će vam da dobijete najbolji Bitcoin novčanik za vas.

Sada možete početi trgovati!

Kako trgovati kripto na Bittrexu

UNakon što izvršite polog, primijetit ćete da je polog sada na čekanju. Bittrex na čekanju je obično vrlo brz. Jednom kad je spreman za upotrebu, možete započeti trgovanje.

1. Pronađite svoj kripto par

Cryptos se trguje u parovima. Na primjer, Bitcoin za Dash, Ark, Neo itd. Kada je vaš depozit potvrđen, pronađite par kojim želite trgovati pomoću funkcije pretraživanja.

Kako pronaći svoj kripto par na vašem Bittrex računu

2. Odaberite iznos kojim želite trgovati

Knjiga narudžbi bit će puna ponuda i upita. Potpuno objašnjenje tih pojmova pročitajte ovaj članak objašnjava ponude, pita i nudi. U osnovi su ponude i zahtjevi ekvivalent kupovine i prodaje. Vi odabirete broj jedinica i cijenu, a tržište odlučuje hoće li se ispuniti.

To je to. To je tako lako. Svakako potvrdite sve na svojoj trgovini prije izvršenja. Tijekom istraživanja pročitao sam puno horor priča o trgovanju pogreškama. Ne želite završiti gore od Trumpovog mišljenja o NAFTA-i ….

Ovo je bio najgori trgovinski posao u povijesti trgovinskih poslova, možda ikad

Čimbenici u našim Bittrex pregledima

Kao što se očekivalo od tvrtke koju je osnovao tim “sigurnosnih čudaka”, Bittrex ima solidnu reputaciju u zajednici. Bittrex je bogat mainstreamom i altcoinima, jak je u sigurnosti i ima visoku likvidnost (što znači da je vrlo aktivan i jednostavan za promjenu digitalne imovine u gotovinu ili drugu imovinu). Naknade su razumne i jednostavne.

Recenzije za web mjesto ovise o istim čimbenicima: naknadama, podršci, sigurnosti i novčićima.

Naravno, postoji i loša strana. Mnoge negativne kritike na webu usredotočile su se na probleme s podrškom i na to kako se novčići nisu pojavili kad su položeni; međutim, Bittrex nije skrivao da se trude pratiti korak s potražnjom. Podrška radi na rješavanju ovih problema.

Jedini stvarni negativ koji smatram opravdanim je pitanje provjere. Korisnici na webu ispravili su svoje frustracije zbog toga što provjera ne radi ili traje predugo.

Bittrex pregled koji treba uzimati s oprezomSvaka negativna kritika s ovakvim pravopisom mora se uzeti s rezervom.

Svaka negativna kritika s ovakvim pravopisom mora se uzeti s rezervom.

Pozitivni čimbenici ocjene

 • Izbor valute
 • Niske naknade
 • Sigurnost
 • Ubrzati

Brzina je bila zanimljiv faktor u mnogim kritikama. Korisnici su rijetko prijavljivali probleme sa zaostajanjem, za razliku od mnogih drugih burzi. Jedna recenzija koju je objavio ugledni korisnik Reddit Bitcoina to je dobro sažela: “I Blizanci i Bittrex zauzimaju prvo mjesto u ovoj kategoriji (zaostajanje poslužitelja), rijetko ako ikad imaju tehničkih problema.”

Čimbenici negativnog pregleda

 • Duga vremena pologa i isplate (preopterećena podrška)
 • Problemi s provjerom
 • Nema Fiata (to po mom mišljenju nije fer; to je samo kripto razmjena!)

UBittrex alternative

Ako vas nedostatak fiat-a, postupka provjere i nedavnih problema s podrškom isključe iz Bittrexa, u 2018. godini bit će puno Bittrex-ovih alternativa koje poprimaju snagu. Po mom mišljenju, top 3 su:

1. Binance

Logotip Binance razmjene

Kineski suparnik Bittrexu je još jedna kripto razmjena sa smiješno niskim naknadama (.05-.1%). Osim nižih naknada i percepcije bolje podrške, korisnici vole Binance zbog zabavnih igara i darivanja. Želite zamijeniti svaki par koji se može zamisliti I osvojiti Porsche? Ovo je mjesto za to.

2. Poloniex

Poloniex logotip razmjene

Poloniex i Bittrex često su grupirani zajedno. Općenito se zajednica slaže da je Poloniex bogatiji značajkama (s trgovinom maržom), a Bittrex stabilniji i sigurniji. Korisnička podrška za Bittrex je također superiorna. Poloniex ima složeniji raspored naknada za tvorce, ali njihove naknade često izlaze niže od onih za Bittrex.

3. Localbitcoins.com

Logotip LocalBitcoins.com

Localbitcoins se često naziva eBay Bitcoin-a. To je peer-to-peer mreža (P2P), što znači da kriptovalute šaljete izravno jedni drugima. Razmjena je samo depozit između kupca i prodavatelja. Izvrsna je alternativa ako provjera i naknade za Bittrex počnu postajati dosadne. Sve je 100% anonimno. Naravno, sigurnost je glavno pitanje.

Pregled usporedbe: Bittrex protiv Poloniexa

Poloniex logotip razmjene

nasuprot.

Bittrex logotip razmjene

Bittrex i suparnički Poloniex dvije su najveće mjenjačnice. Oboje imaju širok raspon valutnih parova, jednostavne mogućnosti pologa i isplate i niske naknade. Dok se Bittrex naplaćuje kao razmjena “sljedeće generacije”, Poloniex sebe naziva “najaktivnijom” razmjenom. Obje su izvrsne mogućnosti za trgovce, ali jedna je čvrsto ispred druge u zajednici.

Prvo ću vas provesti kroz osnove Poloniexa:

Poloniex značajke

 • čekMjesto: Delaware
 • čekTip: Tradicionalna razmjena
 • čekMobilna aplikacija: Ne
 • čekPlaćanje: Kripto
 • čekValute: BTC, LTC i još deseci
 • ček24-satni svezak: 49789 BTC
 • čekSigurnost: U REDU
 • čekKorisnička podrška: Strašno
 • čekVerifikacija: Da
 • čekNaknade: Vrlo nisko
 • čekTrgovanje maržom: Da
 • čekMargin posudba: Da

O Poloniexu

Poloniex je jedna od najvećih i najaktivnijih burzi. Sa sjedištem u Wilmingtonu, Delaware, nudi jedno od najsveobuhvatnijih iskustava trgovanja na webu. Njegovo potpuno uronjeno iskustvo trgovanja potkrepljeno je naprednim grafikonima i alatima, dubinskom knjigom narudžbi te mogućnostima trgovanja i pozajmljivanja marže. Njegova je sigurnost u redu, ali ne i najcjenjenija na webu.

To je rečeno, ima načina da ode u odjelu za korisnike. Web je preplavljen bijesnim korisnicima. Ovaj jedan korisnik Reddita pokazao dokaz da je njegova karta bila u obradi 90 dana!

Sviđanja:

 • Trgovanje maržom & Kreditiranje
 • Visoka likvidnost
 • Niske naknade
 • Puno valuta
 • palac goreDobro sučelje i grafikoni

Ne sviđa mi se:

 • OK Sigurnost
 • Loša korisnička podrška
 • palac doljeSjenčani postupak povlačenja
 • palac-doljeOdobravanje zajednice (unatoč velikoj bazi korisnika!)

Presuda o pregledu: Bittrex protiv Poloniexa

Budući da su ove dvije web stranice toliko slične i popularne u istoj niši, pošteno je usporediti dvije. Obje su izvrsne za zaradu novca trgujući kripto. Međutim, sigurnost, stabilnost i vrhunska podrška Bittrexa daju mu prednost.

 • checkBetter Security
 • checkBetter podrška
 • checkBetter reputacija
 • checkMore Coins
 • checkRicher značajke trgovanja
 • checkBetter sučelje
 • checkMargin trgovanje & Kreditiranje

POBJEDNIK: Bittrex!

Česta pitanja o Bittrex platformi

Između foruma, web mjesta s pregledima, blogova i samog odjeljka za podršku za Bittrex primijetio sam da kripto korisnici svih razina postavljaju ista pitanja. Stavio sam ih ovdje kako biste lako pročitali odgovore i započeli trgovanje s povjerenjem.

P: Je li Bittrex siguran?

O: Da. Bittrex podržavaju sigurnosni psihopati s pet desetljeća iskustva. Sa stručnjacima iz Microsofta i Amazona na čelu, vaš novac je što sigurniji. Ipak, nikad se ne preporučuje ostavljati velike svote novca na mreži.

P: Je li Bittrex prijevara?

O: Ne. Svakako postoje problemi s Bittrexom zbog njegove spore podrške. Ali to je samo zato što je trenutno preopterećeno. Dobit ćete svoj novac i na sigurnom je.

P: Zašto Bittrex ima toliko provjere?

O: Bittrex je potpuno regulirana i usklađena američka tvrtka. Mora se pridržavati bankovnih propisa, američkih ekonomskih sankcija i pravila KYC-a. Sva usklađenost odnosi se na vašu sigurnost i stabilnost platforme (Bittrex ima daleko manji rizik od isključivanja zbog propisa).

P: Koji su moji ograničenja za povlačenje i trgovanje?

O: Bittrex neprestano mijenja svoja ograničenja. Trenutno možete podići do 4BTC s osnovnim računom i 100BTC s poboljšanim računom.

P: Kako mogu dobiti veće granice?

O: Morate potvrditi svoj račun. Pošaljite Bittrexu selfie i svoj identifikacijski dokument.

P: Kako mogu omogućiti dvofaktorsku autentifikaciju?

O: Kliknite Postavke -> Two-Factor i slijedite upute. Zatim morate upotrijebiti mobilnu aplikaciju da biste dovršili postupak postavljanja 2FA.

P: Bittrex na čekanju? Što to znači?

O: Bittrex je trenutno preopterećen i obustavio je nove registracije. To može značiti da su vaši depoziti ili isplate na čekanju. Molim vas, dajte im više vremena.

Konačna presuda pregleda Bittrex

Kao jedna od najvećih, najopsežnijih i najsigurnijih platformi za trgovanje, Bittrex je izvrsna razmjena za profesionalne trgovce. Osim problema s podrškom i nedostatka opcija trgovanja fiat-om, doista ne možete ništa drugo tražiti. Potpuna usklađenost donosi stabilnost, detaljna knjiga narudžbi osigurava likvidnost, a niz valuta pruža maksimalnu fleksibilnost. Loše strane nisu mobilne aplikacije, njihovi trenutačni problemi sa pozadinom i dugotrajna provjera.

Postoji razlog zašto je osjećaj zajednice na strani Bittrexa i njegov je obim trgovine astronomski: to je izvrsna razmjena. Kad prijeđete s preprekama za provjeru, na putu ste.

Presuda: Bittrex je vjerojatno najbolja razmjena na tržištu, a to dokazuje i naša Bittrex recenzija. Kad prođete s problemima s verifikacijom, imat ćete profitabilno i sigurno iskustvo trgovanja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map