Cjelovit vodič za Oyster’s PRL Coin

Oyster Pearl – naziv projekta kovanice PRL – jedna je vrsta inovacije za internetski oglasni prostor, koja transformira značajke koje svakodnevno koristimo. Gotovo svi doprinose Internetu u današnje doba korištenjem društvenih mreža, a prilika za unovčavanje te upotrebe velik je potencijal koji PRL novčić želi pružiti.

Oyster PRL – revolucionarna internetska reklama kriptovaluta

Oyster PRL revolucionarna je kriptovaluta u svijetu internetskog oglašavanja, premošćujući jaz između stvaratelja web sadržaja i korisnika. Stvoritelju web sadržaja oglašavanje na webu predstavlja kruh i maslac za prihod. Ali za korisnike interneta, internetsko oglašavanje postalo je smetnja i negativno dok su na mreži. Oglasi također mogu biti nametljivi, tangencijalni, narušavati privatnost i odvratiti pozornost od čistoće web stranice.

Alat za blokiranje oglasa i slične aplikacije pomogli su zaustaviti ovaj problem za korisnike interneta. Ali to je nesavršeno i ograničava potencijalnu zaradu za kreatore sadržaja da se vrate od oglasa. Međutim, problemi koji su stvorili blokatori oglasa između stvaratelja web sadržaja i njegovih korisnika premošćeni su Oysterom PRL.

Oyster PRL nudi platformu i alat za vlasnike web stranica, krajnje jedinstveni model koji donosi prihod putem a jedna skripta koda. Također pruža pouzdano decentralizirano peer-to-peer rješenje za pohranu podataka koje pomaže poboljšanju sigurnosti vaših podataka, kao i smanjenju troškova rješenja za pohranu u oblaku.

Posjetitelji web stranice dodaju mali dio svoje CPU i GPU snage kako bi datoteke korisnika mogli biti pohranjeni na decentraliziranoj i anonimnoj knjizi. A zauzvrat, korisnici pohrane posredno plaćaju vlasnike web stranica, a posjetitelji web mjesta mogu uživati ​​u iskustvu pregledavanja bez oglasa.

IOTA klupko, robusna, suvišna pohrana podataka

Sljedeća posebna važnost Oyster Protocol-a je IOTA klupko, brza kvantno sigurna pohrana koja je izgrađena na egzotičnoj tehnologiji. To je pohrana podataka koja ne zahtijeva korisnička imena, lozinke ili srodne podatke, a također niti jedna ili treća strana neće imati osobno znanje o tome što ste pohranili u nju. To zaključuje da što god uštedite na pohrani, samo vi možete pristupiti njoj, a nitko ne može. To ga čini jedinstvenim sredstvom za pohranu.

Kovanica ostrige PRL

18. rujna 2017. predstavljen je bijeli papir Oyster Pearl, a ICO se održao u listopadu. Sudionici Oyster ICO-a zaradili su PRL (službeni token Oystera). PRL koji je znak Oyster protokola služi mnogim funkcijama za kripto, što uključuje; Doprinitelji web sadržaja koji primaju plaću u PRL-u, token koji služi kao prihvatljivo plaćanje za pohranu podataka na Oyster blockchain platformi, posjetitelji web stranice izgrađene s Oyster kodom doniraju mali dio svoje računalne snage za napajanje pohrane podataka koju Oyster pruža.

To je vrhunska inovacija u monetizaciji web stranica, kao i sofisticirana platforma za pohranu podataka za svoje korisnike. Uzbudljiv je dio toga što ne morate posjedovati web mjesto da biste zaradili novac od kamenica.

Trgovanje i zarađivanje novca pomoću PRL kovanica

Neki bi mogli pomisliti da samo vlasnici blogova mogu zarađivati ​​od Oystera ili koje vrijednosti nude Oyster PRL tokeni? Mnogi trgovci i investitori mogu od toga dobiti, kao i PRL tokenom može se trgovati i unovčavati u druge kriptovalute ili fiat valutu.

Da bi korisnici zaobišli Oyster PRL, moraju otići na bilo koju burzu na kojoj je token naveden, jer se između ostalih može naći na uglednim burzama kao što su KuCoin, Cryptopia, CoinExchange, IDEX. Oyster PRL tada se može zamijeniti za druge kriptovalute kao što su BTC ili ETH koje se lako mogu pretvoriti u fiat.

Oyster PRL je ERC20 token sa sjedištem u Ethereumu koji trenutno ima tržišnu cijenu od 0,078789 američkih dolara u trenutku pisanja ovog članka i tržišnu granicu od 6 694 405 američkih dolara s 84 966 666 tokena koji su trenutno u optjecaju. Oyster (PRL) trenutno je na 491. mjestu CoinMarketCap-a.

Sigurno pohranite svoj PRL novčić za ostrige

Kao ERC20 token, Oyster (PRL) može pohraniti bilo koji novčanik zasnovan na Ethereum tokenu, poput MyEtherWallet, MetaMask, Mist ili Parity. Također možete odabrati spremanje svojih tokena u sigurnija skladišta korištenjem bilo kojeg hardverskog novčanika koji podržava ERC20 tokene kao što su Trezor i Ledger novčanici.

Tim koji stoji iza projekta kamenica

Bruno Block koristi se ime mozga koji stoji iza Oystera, a njegov PRL novčić primarni je pokretač Oystera, a to je tim koji je ostao anoniman, čak iako transformiraju lice interneta i probleme oglašavanja svojim značajnim dostignućima.

S Oyster PRL-om možete zaraditi kao web korisnik i vlasnik bloga, a uz to dobiti svoje podatke i podatke najbolju dostupnu sigurnost u ovom trenutku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner