Hogyan vásárolhat Dragonchain DRGN-t

Útmutató a Dragonchain DRGN vásárlásához

Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, hogy mi és hogyan vásárolhatjuk meg a Dragonchain virtuális pénznemet, amely felkeltette a befektetők figyelmét a világ minden tájáról.

Mi a Dragonchain?

A DragonChain (DRGN) egy blokklánc és kriptovaluta, amelyet eredetileg a Walt Disney Inc. fejlesztett ki még 2014-ben. Eleinte „Disney Private Blockchain Platform” néven ismert, később azonban nyílt forráskódúvá vált.

A hálózat lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy biztonságosan, egyszerűen és privát módon kezdjék el használni a blokklánc-alkalmazásokat. Ezenkívül olyan termék létrehozására törekszenek, amely kompatibilis a vállalatok által megszokott fejlesztési veremmel, például a Java, a C ++ vagy a Python.

A platform a Dragons kriptovalutát (DRGN) használja inkubátor, piac, blokklánc és üzleti platform működtetésére..

Ha érdekel DRGN érmék vásárlása vagy kereskedése, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kezdheti.

Hozzon létre egy pénztárcát

Az induláshoz létre kell hoznia egy pénztárcát az érmék tárolására. Használhatja a MyEtherWallet egy nagyon fontos és ismert pénztárcát a piacon, amelyet sok befektető használ a különböző tokenek tárolására..

Ha létre akarja hozni a pénztárcát, akkor meg kell Lépj be itt és írjon fel egy biztonságos jelszót, amelyre emlékezne. Ezt követően meg kell nyomnia az „Új pénztárca létrehozása” gombot.

A második lépésben le kell töltenie a „Kulcstárfájl letöltése” funkciót, és meg kell értenie az összes figyelmeztetést. Nagyon fontos, hogy a fájlról biztonsági másolatot készítsen számos más eszközön, például USB-meghajtón.

Utána van egy titkosítatlan magánkulcsa a pénztárcájához. Nagyon fontos, hogy a privát kulcs valahol biztonságos helyen legyen tárolva. Például leírhatja vagy kinyomtathatja. Ha számítógépébe vagy telefonjába menti, elveszítheti érméit, ha készüléke fertőzött.

A privát kulcs nagyon hasznos. Miért? Mert ha elveszíti az eszközét, ha nincs hozzáférése hozzá, vagy ha csak megsemmisült, akkor a magánkulcs segítségével helyreállíthatja az alapjait.

Hardver pénztárca

Az érmék tárolásának legjobb módja a hardver pénztárca. Ez egy USB-hez hasonló eszköz, amely lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy magánkulcsait egy olyan kis eszközben tárolja, amely soha nem csatlakozik az internethez.


A Ledger és a Trezor által készített hardvertárcák támogatják a Dragonchain-t, ami azt jelenti, hogy az érméket megfelelően tárolhatja.

Ha már megtette az utolsó lépéseket, akkor most meg kell nyitnia az új pénztárcáját. Ki kell választania a „Kulcstároló fájl” opciót, és feltöltenie a korábban mentett kulcstárfájlt. Utána írja be a jelszavát, és görgessen lefelé a nyitott pénztárca megtekintéséhez.

Ezen a képernyőn láthatja személyes pénztárca címét, itt küldheti el a megvásárolt Dragonchain érméket.

Ha létrehozta a pénztárcáját, a következő lépés az Ethereum megvásárlása, annak érdekében, hogy egy másik csereprogramon kicserélje Dragonchain-ra. Ezen a ponton a DRGN-nek nincs módja arra, hogy „fiat” vagy államosított valutával vásárolja meg; így ehhez ETH-ra (vagy BTC-re vagy USDT-re) lesz szüksége. Ehhez javasoljuk az ETH-t.

Ha rendelkezik Ethereummal, akkor nem kell többet vásárolnia, de el kell küldenie egy központnak, hogy az ETH-t DRGN-vé alakítsa. Az Ethereum számos különböző tőzsdén vásárolható meg Coinbase Pro vagy Cex.io.

Dragonchain vásárlása

A Dragonchain cseréjére a következőt fogjuk használni a Kucoin-tőzsde amely felsorolja mind az Ethereumot, mind a Dragonchain-t. Ha nincs fiókja a Kucoinban, létre kell hoznia egyet, és ott kell működnie.

Miután készen áll a fiók használatra, a Coinbase-ben vagy más tőzsdén kell letétbe helyeznie a korábban vásárolt Ethereumot. Lépjen be a Kucoin-fiókjába, keressen az Ethereumban, és nyomja meg a „Befizetés” gombot, másolja le a megadott címet, és küldje el az ETH-t a másik cseréjéből.

Látni fogja, hogy az ETH-t már befizette a Kucoin-számlájára, és készen áll a Dragonchain-érmék megvásárlására.

A Kucoinban keresse meg a DRGN szót, válassza ki a vásárolni kívánt összeget. Miután kiválasztotta az összes paramétert, megnyomhatja a „Vásárlás” gombot, és saját DRGN-érmékkel rendelkezhet. Mint korábban említettük, az érmék mentésének és tárolásának legjobb helye egy hardvertárca.

Ha ki akarja vonni az érméket a tőzsdéről, akkor az „Eszközök” elemre kell lépnie, válassza a Dragonchain elemet, majd nyomja meg a „Visszavonás” gombot. A „Cím” mezőbe be kell illesztenie a hardver pénztárca címét. Miután kiválasztotta a DRGN tokenek mennyiségét, nyomja meg a „Megerősítés” gombot, és kövesse a csere által megjelenített lépéseket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map