Kako kupiti Dragonchain DRGN

Vodič za kupnju Dragonchain DRGN-a

U ovom ćemo vodiču objasniti što je i kako kupiti Dragonchain, virtualnu valutu koja je privukla pažnju nekoliko investitora iz cijelog svijeta.

Što je Dragonchain?

DragonChain (DRGN) je blockchain i kriptovaluta koju je izvorno razvio Walt Disney Inc. još 2014. U početku je bila poznata kao ‘Disney Private Blockchain Platform’, no kasnije je postala otvoreni izvor.

Mreža omogućuje tvrtkama da započnu koristiti blockchain programe sigurno, lako i privatno. Uz to, oni žele stvoriti proizvod koji je kompatibilan s razvojnim paketom na koji su tvrtke navikle, kao što su Java, C ++ ili Python.

Platforma koristi kriptovalutu Dragons (DRGN) za upravljanje inkubatorom, tržnicom, blockchainom i poslovnom platformom.

Ako ste zainteresirani za kupnju ili trgovinu za DRGN novčić, sljedeće će vam pokazati kako možete započeti.

Izradite novčanik

Da biste započeli, morat ćete stvoriti novčanik za pohranu svojih novčića. Možete koristiti MyEtherWallet, vrlo važan i poznat novčanik na tržištu koji mnogi ulagači koriste za pohranu različitih tokena.

Ako želite stvoriti novčanik, to trebate Uđi ovdje i zapišite sigurnu lozinku koju biste pamtili. Nakon nje morat ćete pritisnuti ‘Stvori novi novčanik’.

U drugom koraku morat ćete ‘preuzeti datoteku pohrane ključeva’ i razumjeti sva upozorenja. Vrlo je važno imati sigurnosnu kopiju ove datoteke na nekoliko drugih uređaja, poput USB pogona.

Nakon njega imat ćete nešifrirani privatni ključ za svoj novčanik. Vrlo je važno da privatni ključ bude pohranjen na sigurno mjesto. Na primjer, možete ga zapisati ili ispisati. Ako ga spremite na računalo ili telefon, možete izgubiti novčiće ako je vaš uređaj zaražen.

Privatni ključ je vrlo koristan. Zašto? Jer ako izgubite svoj uređaj, ako mu nemate pristup ili ako je upravo uništen, tada možete povratiti sredstva pomoću privatnog ključa.

Hardverski novčanik

Najbolji način za pohranu kovanica je u hardverskom novčaniku. Ovo je uređaj sličan USB-u i omogućava svakom pojedinom korisniku da pohrani svoje privatne ključeve u mali uređaj koji nikada nije povezan s internetom.

Hardverski novčanici proizvođača Ledger i Trezor podržavaju Dragonchain, što znači da možete pravilno pohraniti novčiće.

Ako ste već izvršili posljednje korake, morat ćete otvoriti novi novčanik. Morate odabrati opciju ‘Datoteka pohrane ključeva’ i prenijeti datoteku pohrane ključeva koja je već spremljena. Nakon nje unesite lozinku i pomaknite se prema dolje da biste vidjeli svoj otvoreni novčanik.

Na ovom ćete zaslonu vidjeti svoju osobnu adresu novčanika, ovdje ćete moći poslati kovanice Dragonchain koje ćete kupiti.

Ako ste kreirali novčanik, sljedeći je korak kupnja Ethereuma kako biste ga zamijenili za Dragonchain na drugoj burzi. U ovom trenutku DRGN nema način da ga kupi s “fiat” ili nacionaliziranom valutom; pa će vam za to trebati ETH (ili BTC, ili USDT). Za to preporučujemo ETH.

Ako imate Ethereum, ne morate kupovati više, već ćete ga morati poslati na razmjenu da biste svoj ETH pretvorili u DRGN. Ethereum se može kupiti na mnogo različitih razmjena, uključujući Coinbase Pro ili Cex.io.

Kupnja Dragonchaina

Za početak razmjene za Dragonchain koristit ćemo razmjena Kucoin koji navodi i Ethereum i Dragonchain. Ako nemate račun u Kucoinu, morat ćete ga stvoriti i tamo početi raditi.

Nakon što račun pripremite za upotrebu, Ethereum koji ste kupili prije morate položiti na Coinbase ili neku drugu burzu. Idite na svoj Kucoin račun, pretražite Ethereum i pritisnite ‘Polog’, kopirajte prikazanu adresu i pošaljite ETH sa svoje druge burze.

Vidjet ćete da ćete ETH već položiti na svoj račun Kucoin i spremni ste za kupnju Dragonchain kovanica.

U Kucoinu potražite DRGN, odaberite iznos koji želite kupiti. Nakon što odaberete sve parametre, možete pritisnuti gumb ‘Kupi’ i dobiti vlastite kovanice DRGN. Kao što je već spomenuto, najbolje mjesto za spremanje i pohranu kovanica je hardverski novčanik.

Ako želite povući svoje kovanice s razmjene, morat ćete otići na ‘Sredstva’, odabrati Dragonchain, a zatim pritisnuti ‘Povući.’ U polje ‘Adresa’ morat ćete zalijepiti adresu svog hardverskog novčanika. Nakon što se odabere količina DRGN tokena, tada morate pritisnuti ‘Potvrdi’ i slijediti korake na kojima se prikazuje razmjena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner