Teljes útmutató az Oyster PRL érméjéhez

Az Oyster Pearl – a PRL érme projektneve – egyfajta újítás az internetes hirdetési felület számára, átalakítva az általunk mindig használt funkciókat. Gyakorlatilag mindenki hozzájárul az internethez ebben a korban a közösségi média használatával, és az a lehetőség, hogy bevételt szerezzen ezzel a felhasználással, nagy lehetőség, amelyet a PRL érme tovább kíván nyújtani.

Oyster PRL – A forradalmi internetes reklám kriptopénz

Az Oyster PRL egy forradalmian új kriptovaluta az internetes hirdetések világában, áthidalva a webes tartalomkészítők és a felhasználók közötti szakadékot. A webtartalom készítője számára az internetes reklám a kenyér és a vaj a bevételeikhez. De az internet-felhasználók számára az internetes reklám figyelemeltereléssé és negatívvá vált online állapotban. A hirdetések lehetnek tolakodóak, érintők, invazívak a magánélethez, és elvonhatják a figyelmet a weboldal tisztaságáról.

A Hirdetésblokkoló és a hozzá hasonló alkalmazások segítettek megoldani ezt a problémát az internetezők számára. De ez tökéletlen, és korlátozza a tartalomkészítők kereseti lehetőségét arra, hogy a hirdetésekből újjáéledjenek. Azonban az Oyster PRL áthidalja azokat a problémákat, amelyeket a hirdetésblokkolók okoztak a webtartalom-készítő és a felhasználók között..

Az Oyster PRL platformot és eszközt kínál a webhelytulajdonosok számára, egy teljesen egyedi bevételtermelő modellt a egyetlen szkript kód. Megbízható decentralizált peer-to-peer adattárolási megoldást is kínál, amely segíti az adatok biztonságának javítását, valamint csökkenti a felhőalapú tárolási megoldások költségeit.

A Webhely látogatói hozzáadják a CPU és a GPU teljesítményének egy kis részét, hogy lehetővé tegyék a felhasználók fájljainak decentralizált és névtelen főkönyvben való tárolását. Cserébe a webhelytulajdonosok közvetett módon fizetnek a tárhely használói által, és a webhely látogatói hirdetések nélküli böngészési élményt élvezhetnek.

IOTA Tangle, robusztus, redundáns adattárolás

Az Oyster Protocol másik különös jelentősége az IOTA gubanc, egy gyors kvantum biztonságos tároló, amely egy egzotikus technológiára épül. Olyan adattárolóról van szó, amelyhez nincs szükség felhasználónevekre, jelszavakra vagy kapcsolódó fájlokra, és egyetlen harmadik vagy harmadik fél sem ismerheti meg személyesen a tároltakat. Ez arra következtet, hogy bármit is spórol a tárhelyen, csak Ön férhet hozzá, senki sem. Ez egyedülálló tárolási eszközzé teszi.

Az Oyster PRL érme

2017. szeptember 18-án indult az Oyster Pearl fehér papír, és az ICO októberben került megrendezésre. Az Oyster ICO résztvevői megszerezték a PRL-t (az Oyster hivatalos jelzője). A PRL, amely az Oyster protokoll tokenje, számos funkciót szolgál a kriptó számára, amely a következőket tartalmazza: A webtartalom-közreműködők PRL-ben fizetnek, a token elfogadható fizetésként szolgál az adatok tárolásához az Oyster blockchain platformon. Az Oyster kóddal felépített webhely látogatói számítási teljesítményük kis részét felajánlják az Oyster által biztosított adattárolás érdekében.

Ez egy élvonalbeli innováció a weboldal bevételszerzésében, valamint kifinomult adattárolási platform a felhasználók számára. Izgalmas része, hogy nem kell saját webhelyet birtokolnia, hogy pénzt keressen az Osztrigától.


Kereskedés és pénzkeresés PRL érmével

Egyesek azt gondolhatják, hogy csak a blogtulajdonosok kereshetnek az Oysterből, vagy milyen értékeket kínálnak az Oyster PRL tokenek? Számos kereskedő és befektető nyerhet belőle, valamint a PRL token kereskedhet és monetizálható más kriptovalutákra vagy fiat pénznemekre.

Ahhoz, hogy a felhasználók el tudják érni az Oyster PRL-t, el kell menniük minden olyan cserebe, ahol a token szerepel, mivel ez megtalálható olyan neves tőzsdéken, mint például a KuCoin, a Cryptopia, a CoinExchange, az IDEX. Ezután az Oyster PRL más kriptovalutákra cserélhető, például BTC-re vagy ETH-ra, amelyek könnyen fiatvá alakíthatók.

Az Oyster PRL egy Ethereum-alapú ERC20 token, amelynek piaci ára jelenleg az írás idején 0,078789 dollár, a piaci felső határa pedig 6 694 405 dollár, 84 966 676 token van jelenleg forgalomban. Az Oyster (PRL) jelenleg a CoinMarketCap # 491. helyén áll.

Az Oyster PRL érme biztonságos tárolása

ERC20 tokenként az Oyster (PRL) bármely Ethereum token alapú pénztárcát tárolhat, például MyEtherWallet, MetaMask, Mist vagy Parity. A tokenek biztonságosabb tárolókba történő mentését is kiválaszthatja bármelyik olyan hardvertárca használatával, amely támogatja az ERC20 tokent, például a Trezor és a Ledger Wallets.

A csapat az osztriga projekt mögött

Bruno Block az Oyster mögött használt agy neve és PRL érméje az Oyster elsődleges mozgatórugója, amely névtelen maradt, még akkor is, ha az internet és a hirdetési kérdések arcát átalakítják mérföldkőnek számító teljesítményükkel.

Az Oyster PRL segítségével webfelhasználóként és blogtulajdonosként kereshet, és az adatai és információi a pillanatnyi elérhető legjobb biztonságot nyerhetik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map