6 projekata kojima će NEO vratiti cijenu na $ 100

Ranije poznat kao “AntShares”, a trenutno se naziva “kineski Ethereum” ili “Ethereum Killer” NEO je uzbudljiv projekt kriptovaluta sa sjedištem u Kini kojem je cilj uzeti krunu iz glave Ethereuma.

Da budemo precizniji, to je decentralizirana kriptovaluta i blockchain s otvorenim kodom koja također ima sposobnost pokretanja dApps-a i pametnih ugovora, neke od glavnih značajki koje Ethereum čine toliko posebnim kao platformu.

Otkako je lansirana 2016. godine, NEO cijena neprestano se okreće i stvara vijesti. Neke od njegovih najzapaženijih značajki uključuju vrlo fleksibilno razvojno okruženje, delegirani bizantski algoritam tolerancije grešaka, brze brzine transakcija, podršku za ICO i “neranjivost” s kvantnih računala.

NEO je već dokazao svoju vrijednost zahvaljujući velikom broju dostignuća i, što je još važnije, pokazao je svijetu da je, baš kao i Ethereum, održiv i relevantan za budućnost. Međutim, ako želite podržati ili uložiti u najvećeg konkurenta Ethereuma, možda će vas zanimati 6 najperspektivnijih projekata koji su razvijeni na NEO platformi.

Ontologija

Ontologija je vjerojatno NEO projekt s najviše pompe oko sebe jer pokazuje nevjerojatan potencijal za budući razvoj. Ontologija je mreža distribuiranih knjiga (ili mreža temeljena na blockchainu) koja kombinira distribuirane provjere identifikacije, razmjenu podataka, suradnju podataka i razne druge protokole i module kako bi se postigao “ekosustav povjerenja”.

Ovaj ekosustav zasnovan na povjerenju posebno je osmišljen kako bi omogućio partnerima da poboljšaju svoj fokus i razviju vlastito poslovanje. Otkad je pokrenuta, Ontologija je stekla neizmjerno priznanje. Nakon što je Ontology dovršio svoj airdrop u ožujku 2018. i uspješno distribuirao 20 milijuna tokena, cijena njegovog službenog tokena skočila je u nebo.

Prema svom putokaz, Ontologija ima impresivne planove za budućnost i, s obzirom na to kakav je jak tim projekt okupio, kao i potporu čitave NEO zajednice i svih njezinih partnera, velike su šanse da će ih projekt pretvoriti u stvarnost.

S gledišta investitora, također vrijedi znati da je Ontology izravno povezan s NEO-om, jer imaju istog osnivača, tehnološku tvrtku Onchain. Jun Ji, jedan od Onchainovih suosnivača, također je jedan od osnivača Ontologije.

Uzimajući u obzir sve rečeno, Ontologiju svakako vrijedi pripaziti u budućnosti. Također možete pratiti ONT cijenu u narednim mjesecima.

Snimka zaslona 1

Izvor: https://ont.io/

DeepBrain

DeepBrain je još jedan NEO projekt vrijedan traženja budućih ulaganja. DeepBrain je prva svjetska AI računalna platforma koju pokreće blockchain. Cilj projekta je pružiti AI proizvode i jeftinu, fleksibilnu i sigurnu platformu za njihovo pokretanje.

Budući da AI računarstvo zahtijeva puno resursa, DeepBrain se prodaje kao rješenje koje može znatno smanjiti sve uključene troškove. To čini zahvaljujući svojoj decentraliziranoj neuronskoj mreži gdje čvorovi na mreži dijele sve računske troškove i resurse. Sve uključene strane koje pružaju računarsku snagu bit će nagrađene korištenjem matičnog DBC tokena platforme. Podaci i računalni resursi mogu se kupiti i prodati na tržištu sigurno i bez napora.

videoposter2

Izvor: https://www.deepbrainchain.org/ailanding.html

SLJEDEĆE

The NEO razmjena, Nex, još je jedan NEO projekt koji je okružen velikom pompom, i to s dobrim razlogom. Cilj projekta je pružiti svojim korisnicima nešto gotovo nečuveno – savršenu kombinaciju između centralizirane i decentralizirane razmjene. Ukratko, nudi brzinu i dostupnost centraliziranih razmjena uz sigurnost i transparentnost koje samo decentralizirane mogu pružiti.

Da bi to učinila, platforma koristi mehanizam za podudaranje izvan lanca koji omogućuje potpisivanje i slanje naloga s različitih korisničkih adresa, podudaranje i potpisivanje izvan lanca, a kasnije vraćanje na račune putem blockchaina.

Ono što je najupečatljivije u projektu su velika imena koja stoje iza njega. NEX ima vrlo jak i sposoban tim koji radi na njegovom razvoju. Neki od najreprezentativnijih članova su Fabio Canesi, osnivač Grad Sion (CoZ), Ethan Fast, drugi suosnivač CoZ, i Fabian Wahle, također suosnivač CoZ.

Kako se NEO nastavlja s usponom, svakako vrijedi pripaziti na NEX, jer burza ima sve prave alate kako bi NEO platforma postala još jača nego što već jest..

kyc grafika

Izvor: https://neonexchange.org

Qlink

Qlink je vrlo zanimljiv NEO projekt jer želi biti prva decentralizirana mobilna mreža na svijetu. Ukratko, platforma svojim korisnicima pruža učinkovit način “iznajmljivanja” neiskorištene propusnosti ostalim sudionicima mreže koji to zahtijevaju. U zamjenu za svoju uslugu, korisnici koji prodaju dodatnu širinu pojasa nagrađuju se QLC tokenima.

Platforma svojim korisnicima nudi tri glavne usluge, kako slijede: dijeljenje Wi-Fi-ja, mobilni pristup podacima i distribucija sadržaja te SMS usluga usmjerena na poduzeće. Sve ove usluge dostupne su putem službenih aplikacija za mobilne uređaje i računala tvrtke Qlink.

Qlink rješava većinu izazova tradicionalnih centraliziranih telekomunikacijskih sustava, uključujući netočnu distribuciju i naplatu sadržaja, sigurnosne probleme i visoke naknade za upotrebu.

Zeepin

The Zeepin projekt označava još jedan prvi svjetski za NEO platformu. Ovo je prvi put da je svijet ikada vidio decentraliziranu platformu kojoj je cilj zaštititi kreativna djela putem blockchaina. Uz pomoć Zeepina, umjetnici, pisci i dizajneri svih vrsta moći će zaštititi svoj rad po vrlo skromnim troškovima.

Korisnici će svoja umjetnička djela moći pohraniti na blockchain. Sustav pruža takozvane “profesionalce za zaštitu autorskih prava”, što će omogućiti korisnicima da lako distribuiraju svoj rad bez brige da će se koristiti na neodobren način.

Crveni puls

Crveni puls je inovativni servis za prikupljanje i analizu obavještajnih podataka izgrađen na vrhu NEO blockchaina. Uglavnom se fokusira na kineska financijska tržišta i tržišta kapitala, s kojih prikuplja podatke kako bi pružio jasan pogled na pretjerano složeno kinesko tržište.

Cilj platforme je povezati neke od najboljih mogućih pogleda na tržište koji dolaze od industrijskih stručnjaka i profesionalaca kako bi stvorio sljedeću generaciju ekosustava za razmjenu istraživanja za svoje korisnike. Budući da se većina financijskih analitičara slaže da će Kina morati još više proširiti svoje gospodarstvo i činjenica da će blockchain tehnologija uskoro postati još prisutnija u našem svakodnevnom životu, svakako vrijedi pripaziti na Red Pulse i možda čak uložiti u platformu.

Nadamo se da je naš popis šest najuzbudljivijih NEO projekata bio koristan. Želimo vam puno sreće u budućim ulaganjima!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner