Aplikacija Kinit pokrenuta je kao sjajna mobilna aplikacija Blockchain

Aplikacija Kinit pokreće se uživo nakon masovne početne ponude kovanica od 100 milijuna dolara

Kik je upravo lansirao svoju aplikaciju povezanu s kriptovalutom na tržište poznato kao Kinit. Predstavljeni proizvod ima za cilj postati jedna od najvažnijih kripto aplikacija u ekosustavu. Kinit je predstavljen samo nekoliko mjeseci nakon što je tvrtka objavila prvi pregled proizvoda na Srednjem.

Tvrtka koja stoji iza Kinita uspjela je prikupiti više od 100 milijuna dolara s ICO-a i 120 milijuna dolara rizičnog financiranja. Uz to, Kik ima 15 milijuna korisnika na mjesec koji će uživati ​​u blagodatima najnovije aplikacije.

Vizija tvrtke ima tri različite komponente. Prvi se zove ‘Kin Ecosystem’, koji uključuje partnere poput Kik, Unity, Blackhawk Network i drugih. Tijekom posljednjeg tjedna pokrenut je i program za programere, koji plaćaju 25 programera da se tijekom 6 mjeseci bave neovisnom ‘srodnom ekonomijom’. Morat će ukrcati 50.000 aktivnih novčanika mjesečno kako bi dobili puni iznos sredstava ponuđenih na natječaju.

Druga komponenta tvrtke vezana je uz ‘Kin Blockchain.’ Blockchain-izgrađena platforma vrlo je zanimljiva koja se sastoji od dva različita lanca u kombinaciji. Na početku je namjera bila koristiti standard ERC-20, ali tim koji stoji iza Kika vjerovao je da je mreža previše zagušena da bi podržala korisničku bazu Kin.

Zbog toga tim premješteno u zvjezdanu mrežu koji omogućuje brže i jeftinije transakcije. No, kako bi stvorio likvidnost, tim je odlučio razviti Stellarovu bazu koda i stvoriti Kin koji će trčati zajedno s Ethereumom.

Drugim riječima, Kin bi se koristio za interne transakcije, dok bi se Ethereum koristio za obradu vanjskih transakcija i pružanje likvidnosti mreži.

17. srpnja Rod McLeod, potpredsjednik komunikacija, objasnio je:

“Kinit je prva javno dostupna aplikacija posvećena Kinu. Naš cilj s Kinitom je prenijeti Kin u ruke više potrošača. To je glavni korak ka tome da kripto učinimo uistinu prilagođenim potrošačima kroz zabavna i zanimljiva iskustva, a planiramo učiti i ponavljati se na temelju stvarnog ponašanja korisnika. Uzbuđeni smo što ćemo još više ljudi zarađivati ​​i trošiti Kin – svi na Kin Blockchainu. “

Korisnici koji preuzmu aplikaciju Kinit moći će stvoriti novčanik u samo nekoliko brzih koraka. Nakon toga im je omogućen pristup Kin Marketplace Beta, gdje će zarađeni Kin moći potrošiti na poklon karticama.

U budućnosti će u mrežu biti implementirane nove funkcionalnosti kako bi korisnici mogli zarađivati ​​i trošiti Kin tokene.

Treći najvažniji dio vizije tvrtke je „Samostalna aplikacija Kin.“ Glavna namjera iza nje bila je stvoriti vrlo jednostavnu i laku za upotrebu aplikaciju u kojoj bi korisnici mogli otkriti aplikacije podržane u ekosustavu Kin..

Korisnici će morati unijeti svoj telefonski broj, potvrditi ga, a nakon njega na ekranu će imati aplikaciju. Pojavit će se anketa koja će pitati stvari kao što je zašto je korisnik preuzeo aplikaciju i očekivanja za budućnost.

Poklon karte na Kinitu

Korisnici će imati priliku iskoristiti Kin tokene koje zarade za poklon kartice (u rasponu od 5 do 25 dolara) od robnih marki i trgovaca kao što su Amazon, AMC Theatres i Google Play.


Prema rezultatima iz privatne beta verzije, korisnici su postigli stopu zadržavanja od 10 dana od preko 75%. Uz nju, 66% korisnika koristilo je aplikaciju više od tri tjedna.

Kikova strategija

Tvrtka kaže da je na putu sa sva tri glavna koraka koja su predložili: izgraditi skalabilni blockchain, pokrenuti Kin u Kiku i proširiti Kin izvan Kika.

Ted Livingston, osnivač i izvršni direktor tvrtke Kik and Kin, komentirao po tom pitanju:

“Sretna sam što mogu izvijestiti da smo na dobrom putu sa sva tri koraka. U nekim smo područjima već ispred plana, posebno u našim naporima da izgradimo skalabilni blockchain. “

Štoviše, u lipnju je tvrtka uspjela registrirati 1,2 milijuna transakcija dnevno, a sada nudi iskustva potrošača uživo koja se izvode na Kin Blockchainu.

Nadalje, Kin udvostručuje Kin Blockchain i ulaže velika sredstva u interni razvojni tim i blockchain rješenje.

Fotografija ljubaznošću Hackernoona

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map