Ažuriranje o SOLI nakon odlaska predsjednika uprave

Nakon 2017. godine koja je definitivno bila jedna od najboljih godina za kriptovalute i blockchain tehnologiju, 2018. je sa sobom donijela puno poteškoća za razne kripto projekte, uključujući SOL, platforma za posuđivanje i zaduživanje temeljena na članstvu i blockchain-u.

Nakon obustave novog članstva u veljači, SALT je još jednom naišao na teške probleme u srpnju 2018. godine kada je njegov izvršni direktor Shawn Owen naglo odlučio napustiti tvrtku.

Ovaj se događaj dogodio vrlo brzo nakon Nexo (jedan od najjačih konkurenata SALT-a, također davatelj zajmova s ​​potporom blockchain-a) ponudio je kupnju tvrtke. U petak tog tjedna Nexo je objavio Pismo namjere (LOI) za kupnju imovine SALT-a poput “potraživanja za zajam osigurana odgovarajućom kolateralnom imovinom, imovinom robne marke i bazom podataka kupaca.”

Budući da je vrlo malo službenih detalja prošlo na vidjelo, ovaj nagli odlazak pokrenuo je mnogo lošeg tiska za SALT, neki ljudi čak ukazuju na mogućnost prijevare s izlaskom, prevarantske prakse neetičnih promotora kripto valuta koji nestaju s novcem investitora nakon ICO projekta (početna ponuda kovanica).

Što se dogodilo poslije?

Za početak je Nexova ponuda široko odbačena od strane zajednice SALT mršteći se na ove vrste reklamnih vratolomija. Dalje je Seana Owena zamijenio privremeni predsjednik i izvršni direktor Bill Sinclair, kako je opisao službenik platforme post na blogu.

Novi izvršni direktor nije propustio priliku izraziti svoje povjerenje u projekt i optimizam u pogledu budućnosti SALT-a, rekavši da „Radujem se izgradnji mosta kontinuiranih inovacija između tradicionalnih financijskih usluga i blockchaina. Bilo mi je zadovoljstvo raditi s tako pametnim i predanim ljudima, a tek smo započeli. “

4

Izvor: Wikipedia

Unatoč svim izazovima i preprekama, činilo se da SALT nije zaustavio svoj razvoj jer se sve više blogova koji najavljuju razna događanja i dalje pojavljivali na blog platforme Medium.

Događaji koji su uslijedili definirali su sve prethodne glasine kao neutemeljene. U nedavnom post na blogu od 1. kolovoza Bill Sinclair bio je uporan da istakne predanost tvrtke budućim inovacijama. Kao takav, izvršni direktor nježno je izrazio zahvalnost interesu različitih konkurenata za kupnju SOL-a.

“Nedavno je SALT primio brojne marketinške upite koji pokazuju interes za kupnju našeg posla. Iako cijenimo interes naših konkurenata za našu svrhu i poslovni model, naša tvrtka nije na prodaju, niti tražimo bilo kojeg M&A (spajanja i preuzimanja) aktivnosti, ” izjavio je.

Izvršni direktor završio je post na blogu izrazivši još jednom veliko povjerenje u projekt koji predstavlja. “S do danas servisiranim zajmovima od preko 50 milijuna dolara, korisničkom bazom od preko 70 000 i aktivnim zajmovima u 3 države, zajednica bi trebala biti sigurna da je SALT i dalje jak i posvećen poboljšanju svojih proizvoda, usluga i dostupnosti.”

SALT-ov novi POA program

Sljedećih tjedana SALT je pokazivao neutaživu žeđ za razvojem jer je najavljivao novo Program Proof of Access (POA) namijenjen širenju fleksibilnosti članova.


„Dugo očekivanim uvođenjem POA-e, članovi sada imaju pristup većoj fleksibilnosti kada je u pitanju strukturiranje njihovih zajmova. To daje članovima priliku da svoj pristup prilagode kako bi udovoljili njihovim individualnim potrebama za zaduživanjem. Članovi više ne moraju unaprijed iskoristiti članske jedinice SALT-a da bi pristupili ograničenjima zaduživanja. Oni jednostavno mogu koristiti svoje jedinice za članstvo u SALT-u kako bi prilagodili uvjete svog zajma, “ opisuje blog post.

Ukratko, POA nudi korisnicima platforme jednostavan način izmjene uvjeta zajma pomoću SALT tokena.

Usluge SALT-a sada su dostupne u 35 američkih država

Još je impresivnija tvrtka širenje svoje aktivnosti u još 20 država u SAD-u. Ovim potezom SALT je proširio doseg na tržištu za 60% proširivanjem prodora na tržište na 35 država, od ukupno 50 u Sjedinjenim Američkim Državama. Činjenica da je SALT to uspio tijekom medvjeđeg tržišta trebala bi sama po sebi biti dokaz da tvrtka znači posao. Jednako je nadahnjujuća činjenica da je SALT prešao prepreke poput velikog zemljopisnog opsega SAD-a i regulatorne raznolikosti između svih uključenih država.

“Do nedavno, SALT posudba djelovala je u 15 američkih jurisdikcija, kao i na Novom Zelandu i Ujedinjenom Kraljevstvu. Isplatilo se naše aktivno traganje za dodatnim mogućnostima da omogućimo našim članovima. Ponosni smo što najavljujemo dodavanje 20 novih jurisdikcija u Sjedinjenim Državama u kojima možemo proširiti svoje poslovanje na ukupno 35. Zapravo smo proširili svoj doseg za 60%. Kako se naš rast nastavlja, predviđamo davanje dodatnih najava o tome gdje ćemo raditi. Za danas nam je drago pružiti obilje novih prijava za članove ”, opisuje post u blogu.

1

Izvor: https://blog.SALTlending.com

Novo partnerstvo u korist neprofitnih organizacija

SALT je također najavio putem a post na blogu da je njegova “filantropska sestrinska organizacija”, SALT Bridge Foundation, udružila se s Doing Good Foundation kako bi pružila ruku pomoći drugim malim neprofitnim organizacijama.

Uvođenje dinamičkih cijena

U svojoj post na blogu, SALT opisuje svoj rekordni rast i činjenicu da više nije samo start-up tvrtka. Objava također nudi uvid u to kako se tvrtka preusmjerava na dinamični model cijena, sve uključene prednosti i kako je ovaj potez odraz svega što je SALT naučio iz vlastitog iskustva i iz svoje zajednice.

2

Izvor: Adobe Stock

Kada kupuju članstva u SALT-u izravno iz kredita SALT, korisnici će imati koristi od konkurentne politike povrata, od “ograničenja kupnje bez količine po navedenoj cijeni”, “bez proklizavanja cijene” i od mogućnosti pregleda ažuriranja cijena na nadzornoj ploči zajmoprimca u stvarnom vremenu.

„Cilj je ponuditi konkurentnu cijenu i jednostavno iskustvo za naše kupce,”Izjavio je izvršni direktor Bill Sinclair.

Na temelju svih trenutnih događanja, SALT bi se vrlo dobro moglo opisati kao savršen primjer profesionalnosti. Prva polovica 2018. godine bilo je uzbudljivo razdoblje za tvrtku, s puno uspona i padova, ali SALT je uspio ne samo prevladati sve prepreke i prepreke na tom putu, već je uspio zadržati impresivan stupanj evolucije na svim frontovima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map